تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 34 از 358 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می خواید چی رو بدونید؟
    همه ما اگه چیزی می گیم مستقیما از جایی نقل می کنیم هیچ کدوم از ما توی ناسا و یوفو نیستیم و هیچ کدوم از ما با یوفوها برخورد مستقیم نداشته پس به ناچار باید به این نقل قول ها تا جای ممکن و عاقلانه اطمینان کرد
    من شخصا هرچی شنیدم و دیدم از رسانه های معتبر جهان بوده حالا اگه مدرکی دارید و می تونید به شکلی مسئله ای که مطرح کردم رو رد کنید مشتاقانه منتظر هستم
    عرض بنده این بود که شما یکی از موارد مطرح شده در رسانه های معتبر رو مطرح کنید ، با همدیگه در موردش بحث می کنیم ... مثلا بگید این عکس یا این رخداد ...

همونطور که در صفحات قبلی دوستامون عکس و فیلم هایی رو مطرح کرده ان و روی سقم و صحتشون بحث کردیم ... مثلا صفحات 30 و 32 ... بحث اگه مصداقی پیش بره ، شیرین تر هم هست

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اساس بحث علمی اینطوری نیست ، دوست جان ... خیلی ساده ، اینطوریه که شما ادعایی رو مطرح کنی ، و بعد در صورتی که یه نفر شک معقولی مطرح کرد ، شما بتونی با استفاده از یه منبع معتبر پاسخ شک رو بدی ...

یه روش دیگه که البته کاملا آکادمیک نیست ، اما حداقل باعث میشه که بحث پیش بره ، اینه که بصورت برعکس ، شما یه case معتبر رو مطرح کنی و بعد از دوستان بخوای که در صورتیکه می تونن دلیلی برای ردش ارائه کنن .. (همونطور که در صفحات پیش این کار رو انجام دادیم)

وگرنه موضع "چون اعلام نمیشه دلیل بر رخ ندادنش نیست" مشکلی رو حل نمی کنه و پایه مستدل نداره ... اونوقت سنگ روی سنگ بند نمیشه و هرکس می تونه ادعایی رو مطرح کنه و به صرف همین جمله ، شک ها رو رد کنه ... درسته ؟
    هر دو حرف درسته يعني حرف شما و درك استريت
    ولي حرف شما در زمان حال درسته اما با اين علم ناقص مگه ميشه همه چيز رو ثابت كرد
    شما می خواید چی رو بدونید؟
    همه ما اگه چیزی می گیم مستقیما از جایی نقل می کنیم هیچ کدوم از ما توی ناسا و یوفو نیستیم و هیچ کدوم از ما با یوفوها برخورد مستقیم نداشته پس به ناچار باید به این نقل قول ها تا جای ممکن و عاقلانه اطمینان کرد
    من شخصا هرچی شنیدم و دیدم از رسانه های معتبر جهان بوده حالا اگه مدرکی دارید و می تونید به شکلی مسئله ای که مطرح کردم رو رد کنید مشتاقانه منتظر هستم
    من ديدم يوفو
    عرض بنده این بود که شما یکی از موارد مطرح شده در رسانه های معتبر رو مطرح کنید ، با همدیگه در موردش بحث می کنیم ... مثلا بگید این عکس یا این رخداد ...

همونطور که در صفحات قبلی دوستامون عکس و فیلم هایی رو مطرح کرده ان و روی سقم و صحتشون بحث کردیم ... مثلا صفحات 30 و 32 ... بحث اگه مصداقی پیش بره ، شیرین تر هم هست
    اينم يه حرفيه
    .................................................. .................................................. ........................
    اينم نتيجه ي آخرين تحقيقات گروه
    يوفو ها از فضا وارد زمين نميشن
    يوفو ها متعلق به نژادي از انسان ها هستن كه همه فكر ميكنن از بين رفتن ولي وجود دارن
    يوفو ها متعلق به موجودات فضايي نيستن
    يوفو ها متعلق به كسايي هستن كه خودشون رو و مكان زندگيشون رو از بين بردن و حالا در زير زمين زندگي ميكنن
    اين نژاد انسان از ما و اخلاق ما و... كاملآ با خبرن و اونا نميخوان هيچ اطلاعاتي به ما بدن
    اونا بي دليل از جايگاهشون خارج نميشن
    اونا به نقشه و... احتياج دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

يوفو ها متعلق به نژادي از انسان ها هستن كه همه فكر ميكنن از بين رفتن ولي وجود دارن
    يوفو ها متعلق به كسايي هستن كه خودشون رو و مكان زندگيشون رو از بين بردن و حالا در زير زمين زندگي ميكنن
    اين نژاد انسان از ما و اخلاق ما و... كاملآ با خبرن و اونا نميخوان هيچ اطلاعاتي به ما بدن
    نظریه جالبیه
    الان یادم افتاد که در حین تحقیقات روی مثلث برمودا متوجه شدن اثاری شبیه به یک تمدن قدیمی در صدها متر زیر اب های این مثلث قرار داره که عده ای هم اون سنگ های تراشیده شده و سنگ فرش ها رو مرتبط با قاره گم شده اتلانتیس دونستن شاید این قاره گم شده و این موجودات یوفو با هم در ارتباط باشن
    راستی بد نیست دوستان یه سری هم به سایت مرکز تحقیقات یوفو امریکا بزنن

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولي حرف شما در زمان حال درسته اما با اين علم ناقص مگه ميشه همه چيز رو ثابت كرد
    نه ، دوست من ... فرض اینه که ما به استفاده از داشته های معتبرمون نهایت سعی مون رو بکنیم ؛ هدف حتما اثبات/رد نیست ... اگه قراره باشه بخاطر نقصان در علم به یه موضوع ، بی خیالش بشیم یا بحث در موضع لاادری متوقف بشیم ، الان هنوز در قرون وسطی بودیم ...

مثلا عینی اش همینی بود که الان دوستمون گفت .. بحث سنگفرش زیر آب و ارتباطش با تمدن آتلانتیس و برمودا ... اینجا من باید دلایلم رو مطرح کنم و دوستمون هم همینطور ... اگه به نتیجه نرسیدیم ، اشکال نه از ماست ، نه از منطق علمی ، نه از منابع (بشرط معتبر بودن) ... مثلا :

اولا براساس خیلی تعاریف ، اصلا اون ناحیه داخل مثلث برمودا نیست ... در واقع همیشه طرفداران مثلث برمودا سعی کرده ان با وقوع هر پدیده مشکوکی در نزدیکی مثلث ، ابعاد مثلث رو یه ذره کش بدن تا شامل اون پدیده هم بشه .. یکی اش همینه ! ...

دوما با موقعیت جغرافیایی که معمولا به آتلانتیس منتسب میشه جور نیست :(عکس زیر)

سوما سن سنگفرش رو بین 2 تا 4 هزار سال تخمین زدن که عمر کمیه ... در حالیکه آتلانتیس رو معمولا به 9000 سال قبل نسبت میدن ..

(یه نمونه از سنگفرش ها)

چند تا لینک بی طرف : (که به اختلاف نظر در مورد اینکه اینا آثار طبیعی هستن یا مصنوعی پرداخته ان - وزنه به سمت طبیعی بودن این آثاره)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (عکسهاش رو چک کنید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من ديدم يوفو

.................................................. .................................................. ........................
    ببخشید میخواستم اگه ممکنه قضیه یوفو دیدن شما رو بدونم...

و یه سوال دیگه ,شما برای این نتایج گروهتون چه مدرکی دارین ,بعد از این همه وقت تو این فوروم هیچ کس نتونسته ثابت کنه که یوفوها وجود دارن ,اونوقت شما این همه نتیجه رو از چه منبعی به دست اوردید ؟؟؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید میخواستم اگه ممکنه قضیه یوفو دیدن شما رو بدونم...

و یه سوال دیگه ,شما برای این نتایج گروهتون چه مدرکی دارین ,بعد از این همه وقت تو این فوروم هیچ کس نتونسته ثابت کنه که یوفوها وجود دارن ,اونوقت شما این همه نتیجه رو از چه منبعی به دست اوردید ؟؟؟
    با سلام
    حتمآ ميزارم
    حتمآ ميزارم
    پيروز باشيد

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مثلا عینی اش همینی بود که الان دوستمون گفت .. بحث سنگفرش زیر آب و ارتباطش با تمدن آتلانتیس و برمودا ... اینجا من باید دلایلم رو مطرح کنم و دوستمون هم همینطور ... اگه به نتیجه نرسیدیم ، اشکال نه از ماست ، نه از منطق علمی ، نه از منابع (بشرط معتبر بودن
    من دقیقا با محمد جان موافقم ...

بحث ها باز بشه تا بتونیم در موردش صحبت كنیم ... اینطور نباشه یه حرف كلی زده بشه ... بعد هم برای ردش باز به یه چیز كلی كه خودش جوانب زیادی داره پرداخته بشه

............................................

در مورد نظر سعید جان كه واقعا در نوع خودش جالبه می خوام یه چند تا سوال بكنم تا خودم روشن تر بشم شاید م دوستان:

1. این موجودات برای چی مخفی شدن؟ (دلیل منطقی ... چون همونطور كه خودتم می گی اینا كه اصلا مخفی هستن و ما چندان ازشون خبر نداریم )

2.تو كجای زیر زمین زندگی می كنن ؟... تو چه فاصله ای ؟...(البته اینم باید بر اساس حدس یا تحقیق خاصی باشه)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من دقیقا با محمد جان موافقم ...

بحث ها باز بشه تا بتونیم در موردش صحبت كنیم ... اینطور نباشه یه حرف كلی زده بشه ... بعد هم برای ردش باز به یه چیز كلی كه خودش جوانب زیادی داره پرداخته بشه

............................................

در مورد نظر سعید جان كه واقعا در نوع خودش جالبه می خوام یه چند تا سوال بكنم تا خودم روشن تر بشم شاید م دوستان:

1. این موجودات برای چی مخفی شدن؟ (دلیل منطقی ... چون همونطور كه خودتم می گی اینا كه اصلا مخفی هستن و ما چندان ازشون خبر نداریم )

2.تو كجای زیر زمین زندگی می كنن ؟... تو چه فاصله ای ؟...(البته اینم باید بر اساس حدس یا تحقیق خاصی باشه)
    با سلام
    1.تا اونجايي كه من ميدونم براي اينكه ما اطلاعات و در كل فرهنگ و علمشون رو بدست نياريم
    2.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

می گم بد نیست که برای کشف یک چنین اسراری از قدرت های ذهنی و یا روش های فراطبیعی کمک بگیریم مثلا در زمان گذشته برای یافتن منابع آبی در زیر زمین از روش پاندول استفاده می کردند و یا با کمک روش های خاص توسط پرسش و پاسخ از ضمیرناخود آگاه به سوالات خود پاسخ می دادند

یه مدت قبل مطلبی خوندم که فردی با استفاده از چاکراها و ارتباط با مافوق طبیعت تونسته بود با موجوداتی تماس برقرار کنه و حتی با اونها قرار ملاقات بذاره که خودش گفته بود فرازمینی ها بودن

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

می گم بد نیست که برای کشف یک چنین اسراری از قدرت های ذهنی و یا روش های فراطبیعی کمک بگیریم مثلا در زمان گذشته برای یافتن منابع آبی در زیر زمین از روش پاندول استفاده می کردند و یا با کمک روش های خاص توسط پرسش و پاسخ از ضمیرناخود آگاه به سوالات خود پاسخ می دادند

یه مدت قبل مطلبی خوندم که فردی با استفاده از چاکراها و ارتباط با مافوق طبیعت تونسته بود با موجوداتی تماس برقرار کنه و حتی با اونها قرار ملاقات بذاره که خودش گفته بود فرازمینی ها بودن
    با سلام
    درك استريت عزيز خودت ميدوني من به اين چيزا اعتقاد دارم
    ولي الان اين چيزا خرافات و چرت و پرت محسوب ميشه از نظر علم(البته اين طور نيست و نسلهاي بعد اين چيزا رو جزو علم به حساب ميارن((مطمئن باش))البته اين علم در اروپا حتي تدريس هم ميشه-بگزريم)
    از اين چيزا نميشه استفاده كرد.فعلآ!!
    در مورد اون كسايي كه ميگفتن(البته در گروه)حضرت آدم اولين انسان بوده
    بايد بگم من تحقيقات گسترده اي كردم
    با استادهاي دانشگاه زيادي گفتگو كردم كه حتي 4 نفر از اونا مدرك تحصيليشون(دكترا)رو از كشورهاي اروپايي گرفته بودن
    حضرت آدم اولين انسان نبوده بلكه اولين پيامبر بوده
    همين و بس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •