تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 105 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

پوتوس

اسم علمی: اسکینداپسوس

خانواده: آراسه aracea

سرزمین اصلی: آسیای جنوبشرقی

مشخصات گیاه:

پوتوس گیاهی است بسیار پررشد، در شرایط مناسب از در و دیوار اتاق بالا می‏رود و خود را به سقف می‏رساند. برگهایش سبز و قلبی‏شکلند و شباهت زیادی به فیلودندرون دارد. در بعضی از پوتوسها تعدادی از برگها کرم‏رنگند و یا لکه‏های سفید و کرم روی پهنک برگ وجود دارد که به زیبایی این افزوده است.

مراقبتهای لازم:

نگهداری پوتوس آسان است و حساسیت زیادی ندارد؛ به همین دلیل گیاه مناسبی است برای مبتدیها و کسانی که پرورش گیاهان آپارتمانی را تازه شروع کرده‏اند.

گرما:

پوتوس گرما را دوست دارد، متوسط درجه حرارت مناسب در زمستان 16 و در تابستان 20 تا 24 درجه سانتی‏گراد است.

عوارض ناشی از گرما:

این گل در هوای گرم ساقه‏ها خمیده و خشک می‏شوند. با انتقال گیاه به محل خنک و آبیاری به موقع می‏توانید آن را نجات دهید.

آبیاری:

پوتوس هر چند نسبت به آب زیاد حساسیتی ندارد اما بهتر است در فاصله دو آبیاری خاک را خشک نگه دارید. در تابستان هر هفته دو بار و در زمستان هر هفته یک بار آن را آبیاری کنید. در صورتی که آب زیاد به آن بدهید یا موقعی که گلدان زهکش نداشته باشد حاشیه برگها سیاه و در پهنک برگ نقاط قهوه‏ای ظاهر می‏شود. به هم خوردن فواصل آبیاری و یا رطوبت دایمی خاک موجب زرد شدن تعدادی از برگها می‏گردد. خشکی بیش از اندازه نیز همین عارضه را به وجود می‏آورد.

خاک:

خاک باغچه، ماسه و خاک برگ را به نسبت مساوی مخلوط نمایید.

تغذیه:

گیاه را از اوایل بهار تا اواسط پاییز با کودهای کمکی تقویت کنید. این کودها را به نسبت سه گرم در یک لیتر آب حل نموده و
    هر هفته یک بار مصرف نمایید. در صورتی که پوتوس با کمبود مواد غذایی روبه‏رو باشد رشد آن متوقف گشته و فاصله بین برگها زیاد می‏شود.

ازدیاد:

پوتوس به روش قلمه ساقه ازدیاد می‏یابد. قطعاتی از قسمتهای ضخیم ساقه را به طول ده سانتی‏متر جدا نموده و در آب قرار دهید، وقتی قلمه‏ها ریشه زدند آنها را به گلدان منتقل کنید.
    هر چند بهار مناسبترین زمان برای ازدیاد پوتوس است اما در داخل آپارتمان هر زمانی می‏توان آن را تکثیر نمود. (بهترین درجه حرارت برای ریشه‏زایی قلمه‏ها 21 درجه سانتی‏گراد است.)

ریزه‏کاریهای پرورش پوتوس:

1ـ پوتوس احتیاج به قیم دارد. برای اینکه گیاه به صورت بالارونده تربیت شود بهتر است آن را به نخ ببندید. یکی از روشهای معمول برای حفظ زیبایی و استحکام این گیاه استفاده از قیمهای خزه‏دار است.
    برای درست کردن این نوع قیمها به این صورت عمل کنید:
    قبل از اینکه خاک تهیه شده را در گلدان بریزید لوله‏ای را در گلدان قرار دهید ، خاک را به گلدان اضافه نموده و قسمتی از لوله را که خارج از خاک است با خزه بپوشانید.
    برای اینکه خزه روی قیم محکم شود دور آن را با نخ بافتنی بپیچید. هر وقت که پوتوس را کاشتید ساقه اصلی‏اش را به خزه ببندید. در موقع آبیاری آب را روی خزه بریزید، ساقه پوتوس را در محلهایی که روی خزه قرار دارد ریشه می‏زند، این ریشه‏ها سبب رشد بهتر و استحکام ساقه می‏گردد.
    تربیت پوتوس برای آویز:

در صورتی که از این گیاه به صورت آویز استفاده کنید نیاز به قیم ندارد. برای اینکه گلدان پوتوس پرشاخ و برگ باشد تعدادی از ساقه‏های کشیده آن را به روش قلمه تکثیر نموده و قلمه‏های ریشه‏دار را در کنار بوته مادری بکارید.

عوض کردن گلدان:

زمانی که ریشه به اندازه کافی رشد کرد گیاه را به گلدان بزرگتری منتقل کنید. برای اینکه مطمئن شوید که گیاه به گلدان بزرگتری احتیاج دارد نگاهی به کناره‏های سطح خاک و منفذ زیر گلدان بیندازید. ریشه‏های طویل از منفذ زیر گلدان و لبه‏های سطح خاک بیرون می‏زنند در این صورت گیاه به گلدان بزرگتری احتیاج دارد.
    گلدانی یک درجه بزرگتر از گلدان قبل تهیه نموده، به گیاه آب کافی بدهید، آن را وارونه کنید و ضربه‏ای به ته گلدان بزنید. گیاه با ریشه و خاکهای اطرافش از گلدان خارج می‏شوند. حالا به گلدان جدید قدری خاک اضافه نموده و گیاه را منتقل کنید.
    Last edited by AaVaA; 02-02-2009 at 03:06.

2. این کاربر از AaVaA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اين ختمي كه عكسش در زير هست،يك هفته است كه وارد اين خاك شده.برگهاي بالايي شاداب ولي از پايين كم كم داره زرد ميشه و برگها از كنار داره سبزخشك ميشه
    ختمی ژاپنی منظورتونه؟
    قبلا تو گلدون بوده؟ یا قلمه ازش تهیه کردین و کاشتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

ختمی ژاپنی منظورتونه؟
    قبلا تو گلدون بوده؟ یا قلمه ازش تهیه کردین و کاشتین؟
    بله ختمي ژاپني ، اين نهال گلدوني بود و عكسهاي زير هم مربوط به ديروزه.برگهاش از پايين و دقيقا به ترتيب دارن زرد ميشن و ميريزن.زرديشون هم به صورت لكه هاي رنگ پريده ظاهر ميشه و به تدريج به كل پهنك منتقل ميشه.تقريبا يه حالت موزاييك داره.چند روز اول هيچ مشكلي نداشت و سرسبز و سر حال بود.همين حالت باسه محبوبه شب هم پيش اومده و برگهاي پايينيش داره ميريزه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله ختمي ژاپني ، اين نهال گلدوني بود و عكسهاي زير هم مربوط به ديروزه.برگهاش از پايين و دقيقا به ترتيب دارن زرد ميشن و ميريزن.زرديشون هم به صورت لكه هاي رنگ پريده ظاهر ميشه و به تدريج به كل پهنك منتقل ميشه.تقريبا يه حالت موزاييك داره.چند روز اول هيچ مشكلي نداشت و سرسبز و سر حال بود.همين حالت باسه محبوبه شب هم پيش اومده و برگهاي پايينيش داره ميريزه.
    با توجه به عکسهایی که گذاشتین مشکلش یه خرده اساسی تر از اون چیزیه که من فکر میکردم..

و امیدوارم دوستان آگاه تر کمک کنن

با توجه به اینکه برگها از پایین شروع به ریزش کردن..من خودم حدس میزنم که به خاطر کمبود عناصر غذایی خاکتون باشه ..
    البته از یه طرف هم میشه گفت به خاطر جابه جایی و حساسیت گیاها به عوض شدن مکانشون

خب امیدوارم دوستان زودتر بیان و کمک کنن و باغچه اتون سلامتی اش رو بدست بیاره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

باسلام
    كمبود مواد غذايي از نظر من منتفيه، خاكي كه براش تهيه كردم ،مرغوبه و غني.كمبود اينقدر سريع اثر نميگذاره.اين ريزش سه روز پس از انتقال به باغچه اتفاق افتاده مضافا بر اينكه براي بقيه گلدانهايي كه منتقل ميشن هم اتفاق مي افته.من احتمال دادم شايد بخاطر تجمع مواد باشه و با آب باران آبشويي كردم ولي فرقي نكرد.

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی کسی میدونه اسم این گیاه که عکسش سمت راسته چیه ؟

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من حدود 20 سانتی متر از سر یکی از پوتوسام از یه گلدون بریدم سه تا از بنداشو گذاشتم تو آب حدود یه هفته هست ولی هنوز ریشه نزده چیکارش کنم ریشه بده جاشم سرد نیست الان گذاشتمش توی یه جای تاریک گفتم شاید ریشه بزنه کمکم کنید میترسم خراب شه .ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی کسی میدونه اسم این گیاه که عکسش سمت راسته چیه ؟
    عکس خیلی مشخص نیست
    اما اگه مث این عکسه و برگهای قلبی شکل تقریبا بزرگی داره

اسمش "فیلودندرون" می باشد

من حدود 20 سانتی متر از سر یکی از پوتوسام از یه گلدون بریدم سه تا از بنداشو گذاشتم تو آب حدود یه هفته هست ولی هنوز ریشه نزده چیکارش کنم ریشه بده جاشم سرد نیست الان گذاشتمش توی یه جای تاریک گفتم شاید ریشه بزنه کمکم کنید میترسم خراب شه .ممنون
    نه خراب نمیشه نترسین
    پوتوس ها معمولا به راحتی تکثیر میشن
    به زودی ریشه میزنه..کار خاصی لازم نیست بکنین
    اگه زغال دم دستتون هست..یه تیکه ی کوچیک زغال خشک بندازین تو آبش..به ریشه زدنش کمک میکنه

10. این کاربر از AaVaA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآي ، ايها الناس
    فقط مونده سه تا برگ ديگه،ختمي من داره ازدنيا ميره ، هيچ كسي جواب سئوال منو نميدونه ؟ آقاي امين رخ ،greenhouse ،AaVaA ، رفقا ، فضلا ، علما ..............PLEASE HELP ME ، من كمك استيرم (تركي) ، Je Voud rais aide moi ( ژو وود ق اد موا _ فرانسوي_) ، الاصدقائ ، انا نصرت لازم

داره خودمونی میشه green house's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآي ، ايها الناس
    فقط مونده سه تا برگ ديگه،ختمي من داره ازدنيا ميره ، هيچ كسي جواب سئوال منو نميدونه ؟ آقاي امين رخ ،greenhouse ،aavaa ، رفقا ، فضلا ، علما ..............please help me ، من كمك استيرم (تركي) ، je voud rais aide moi ( ژو وود ق اد موا _ فرانسوي_) ، الاصدقائ ، انا نصرت لازم

سلام
    من فکر می کنم استرس جابجایی باشه .چون ریشه از گلدان خارج شده و وارد بستر جدید شده ممکنه تارهای کشنده آسیب دیده باشه و در جذب آب و مواد غذایی اختلال ایجاد بشه و چون ریشه وارد فضای بزرگتری شده هنوز کاملا با محیط جدید سازگار نشده و گیاه دچار شوک شده .

13. این کاربر از green house بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •