رضا جان فکر کنم یادت رفته عکساشو بزاری نمیدونم شایدم میخواستی بعدا بزاری![]()
رضا جان فکر کنم یادت رفته عکساشو بزاری نمیدونم شایدم میخواستی بعدا بزاری![]()
ميدونم برادر
اون سمت چپ دکمه شبيه پاور رو ميزنی بالا که wi-fi فعال ميشه
پس اصلاً شما به من بگو اينفراردش کارش چيه ؟
و اصلاً يک چيز ديگه ، شما موقع بازی اون 2 تا درگاه جلو رو از هم فاصله بده ، يعنی مثلاً 2 نفر پشت به هم کنيد
ببين بازی ارتباطش قطع ميشه يا نه !!
wifi فقط و فقط برای بازی انلاين هست و بس
اون قابليت fifa 08 هم برای همه نسخه هاش مياد ديگه عزيز
رضا یه کاری نکن کلمو بکوبم تو دیوار!آخه من خودم با یه نفر دیگه پهلوی هم نشستیم بازی کردیم!به چه زبونی بگم؟آنگولایی خوبه؟؟؟
خوب اصلا یه پیشنهاد!هرکی PSP اضافی دم دستش داره یه بازی GameShare کنه،بعد بدون IR روبروی هم عکس بگیره از بازی دونفره بذاره!ببینیم حافظه ما خرابه یا حافظه ی رضا؟!
سلام اگر امکان داره يه ليست کامل از تمام قطعات جانبی PSP بزاريد. با مشخصات کامل و قيمت.
رضا جان منم فكر مي كنم با واي فاي بايد دو نفره بازي كردا چون با اينفوررد نمي شه چون هم بايد رو به رو هم باشن هم اينكه سرعت اون پايينه !
بعدشم اگه واي فايت خاموش باشه ئقتي مي خواي بازي رو شر كني مي گه فعالش كنه !
البته من چون كسي رو ندارم دو رو برم كه Psp داشته باشه تا حالا تجربه بازي دو نفره نداشتم ! فقط نظرم رو گفتم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام به همگي
دوستان من يه PSP با FrameWare 2 دارم
و مي خوام Upgrade كنم
از كجا مي تونم يه FW كرك شده ي مطمعن Dl كنم
ممنون ميشم كامل راهنمايي كنين![]()
Last edited by Metalzadeh; 08-06-2007 at 12:55.
پشت به هم ، رو هم یا رو به هم فرقی نداره، فقط نباید زیادی از هم دور بشن. ارتباط بی سیم که این چیزا براش مهم نیست(رو به هم) امواج به تا شعاع چند متری متصاعد میشن .
WiFI هم علاوه بر استفاده از اینترنت وایرلس برای فرستادن عکس و بازی چند نفره و همچنین به اشتراک گذاری بازی استفاده میشه(البته همه بازیها این امکان رو ندارن)
ممنون، خیلی خوبه امیدوارم تا اون موقع شرایطش برای ما هم مهیا بشه تا ما هم آنلاین بازی کنیم .
سلام دوست عزيز البته اسم درست اون فريم ور هست نه فريم ورك ! يه دو سه صفحه همين جا رو بريد عقب پيدا مي كنيد رضا جان گذاشته !سلام به همگي
دوستان من يه PSP با FrameWork 2 دارم
و مي خوام Upgrade كنم
از كجا مي تونم يه FW كرك شده ي مطمعنم Dl كنم
ممنون ميشم كامل راهنمايي كنين
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بيا اينم چندتاشو بگير
فکر کنم 4 5 مدل Psp2 ميخواد بياد با توجه به عکس هايی هم که شماها گزاشتيد !
عزيزان من اينها فعلاً همش شايعست تا خود سونی چيزی رو رسمی اعلام نکنه
آقا شما بايد واسه ديدن فيلم از برنامه umd emulator استفاده کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)