اگه از سون استفاده می کنید راحت ترین راه اینه !
برید تو استارت سرچ کنید firewall advanced
بعد برید توش از منوی سمت چپش Outbound رو انتخاب کنید ! از سمت راست هم new rule بعد هم خودتون می تونید تنظیم کنیدش دیگه !
اگه از سون استفاده می کنید راحت ترین راه اینه !
برید تو استارت سرچ کنید firewall advanced
بعد برید توش از منوی سمت چپش Outbound رو انتخاب کنید ! از سمت راست هم new rule بعد هم خودتون می تونید تنظیم کنیدش دیگه !
Last edited by SAMCRO; 31-12-2010 at 22:25.
سلام.
از این نرم افزار بهتر خیلی هست.
مشکل وسطه استفاده کردن ازش زیاد پیش میاد.ایشالا واسه شما پیش نیاد.
بهتون یه سی دی اورجزنال long man رو که مخصوص فرهنگ لغته رو پیشنهاد میکنم که خیلی بهتره از اینه.
اما واسه فارسی به انگلیسی هم خوبه.
![]()
عکس از صفحه دوست عزیز؟ میدونی میشه چه قدر حجمش؟ بعد به چه دردی میخوره؟ بیا من هر روز از دسکتاپ در حال کارم عکس بدم! شما مفهوم نرم افزارهای جاسوسی وتروجان و... رو بد متوجه شدی.
بابیلون مساله داشت ولی نه به این صورت، اصلن فرم قضیه جور دیگه ایه...
در ثانی سرورهای گوگل و مایکروسافت هم نمیتونن یک چنین حجم عظیمی از اطلاعات رو (عکس روزانه از80-90میلیون کاربر بابیلون یا حتا بخشیشون)مدیریت کنند. تازه به چه دردشون میخوره ، مگه من و شما توی نیروگاه بوشهریم
ضمنن سرچ در نت هیچ چیز رو ثابت نمیکنه مگر رفرنس و منبع معتبر باشه.
در مورد سوالت هم مرکز بابیلون هم تو اسراییله
ودست آخر :
من در طول10-12سال کار حرفه ای با کامپیوتر 3 تا نرم افزار بود که کرکشون اذیتم کرد، یکیش این بابیلون جاسوس! مومن اگه نرم افزاری تروجان باشه که انقدر قفل شکستنش رو سخت نمیکنند. میذارند راحت همه نصبش کنند!
ما عجب طلبکاریم ! بزور نرم افزارها رو کرک میکنیم و غیرقانونی استفاده میکنیم بعد میگیم جاسوسیه!من روی این مساله جاسوسی بابیلون حساس شدم، قبلن هم راحع بهش صحبت کردم. ببخشید . زیاده جسارت است
![]()
Last edited by Arash4484; 01-01-2011 at 07:19.
سلام.ببخشید من گلوساری Generic English-Persian Dictionary رو که منبع دانلودش گفته بود دیکشنری آریان پور هست دانلود کردم ولی نمیدونم باید کجا بذارمش چون پسوندش LD2 هست ولی هیچ فایلی تو پوشه این دیکشنری نیست که با این پسوند باشه یه پوشه هم هست که پسوند همه فایل هاش LDT هست و همه 4 کیلو بایتی هستند اونجا هم گذاشتم ولی فرقی نکرد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چکارش باید بکنم.
لینک دیگه ای ندارید از این؟؟؟...دانلود نمی شه...ثانیه شمار میندازه...میره واسه دانلود...اما دوباره برمیگرده صفحه اول!!!
ممنون
100% جواب میده فقط به هیچ عنوان درتمام مراحل کرک و محدود سازی به اینترنت متصل نباشید و توی قسمت کانکشن دیکشنری پ ر ا ک... و پرت را یه چیزه اشتباه وارد کنید مثل عکس زیر
الان چندروز هست که بدون مشکل داره کار میکنه موفق باشید
دوستان سيستم من بابيلون روش نصبه اما هيچ گلوسري نصب نميشه و قسمت language and dictionary هم غير فعال شده چيكار كنم؟
هنگام نصب گلوسري اين صفحه به صورت خالي مياد . چيكار كنم؟
![]()
Last edited by momo; 05-01-2011 at 20:07.
خب این فرمت مختص دیکشنری Lingoes هست، نه Babylon !! گلوسری های Babylon فرمتش BGL هستند ...
این گلوسری ای که گرفتید رو با نرم افزار Lingoes 2 باز کنید ...
Babylon.v8.x.Keymaker.Only.HAPPY.NEW.YEAR-ZWT
144 KB
تو تاپیک رپیدبازها بیان تو در تالار سرویسهای دانلود و آپلود برای یک ماه دانلود مستقیمش رو گذاشتم. تا قبل از انقضا میتونی بگیریش.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)