آقا من قبلا ميتونستم فونت ها رو تقيير بدم حالا يادم رفته يادمه كه فكر ميكنم يكي از آي ان اف ها رو دست كاري كردم حالا اگه شما بلديد بگيد تا با تشكيل يك گروه تمام متن ها رو فارسي كنيم
آقا من قبلا ميتونستم فونت ها رو تقيير بدم حالا يادم رفته يادمه كه فكر ميكنم يكي از آي ان اف ها رو دست كاري كردم حالا اگه شما بلديد بگيد تا با تشكيل يك گروه تمام متن ها رو فارسي كنيم
سلا م
1-اکثر شو ن رو ن رو من امتحان کردم همه جو اب می دند مگر اینکه مدت زمان و یا ظر فیت دانلو د سر ویس دهنده سایت تمو م شده با شه : به عکس زیر دقت کنید :
2-پک اسر ائیل ز یا د جالب نیست چو ن دو تیم بیشتر نداره منتظر با شید به زودی من خودم مشغول طر احی یک مد بر ای ار تش ایر ان هستم که اسر ائیل و ژنر الهای زیادی توش هست و تقر یبا همه هستند حتی رو سیه ولی فکر کنم یک هفته دیگه کار داره ...
یک فایل هست به این نام که مال آهنگهای جدیده :MeC1Soundtrack و 5 تا آهنگ درونش هست که بر ای بازی لا زم نیست سلیقه ای است.
به تصویر تو جه کن:
3-بله متاسفانه این مد ایر اد داره و ارور می ده من از چند سایت مختلفم که دانلود کردم موقع نصب ایر اد داشت یک نگاه دیگه بهش می کنم اگه شد هکش کنم و ایر ادشو بر طرف کنم خبر تون می کنم
4- در مورد فارسی ساز هم بسیار متاسفم فایلش اشتباه شده بو د :
یک فایل که حجمش : 71.2 است رو بر اتو ن آپلود می کنم و تو ضیح می دم کجا نصبش کنید .اگه مکان مناسب و با سر ویس دهی بالا بر ای آپلو د سر اغ دارید بگید متشکرم
بازی 90% فارسی میشه یعنی حتی تو داستان شخصیتها ی بازی ا ملا فارسی صحبت می کنند ...
Last edited by ufo-alien; 21-07-2009 at 18:57.
جنگ آر ماگدون
MOD IRAN
WAR ARMAGEDDON
عکس شر وع بازی
جنگ آر ما گدو ن نا م پک جدیدی که من در حال تمام کردن آن هستم
در ان اکثر جنر ال ها هستند و مهم تر از همه ار تش ایر ان هست
الا ن در حال اضا فه کردن جنر ال اسر ائیل و رو سیه هستم احتمال داره ور ژن یک که ایر ان تو شه رو تا هفته دیگه یکجا آپلو د کنم
البته بسیار به همکاری و کمک و نظر ات شما احتیا ج دارم
من خیلی سعی کردم تا بچه های این تالار رو تر غیب به همکاری یکنم ولی متا سفانه همش شعار دادند حالا هم به کسی که 3D Maxبلد باشه و قو ی باشه نیاز مندم تا طر احی و تعقیر ات رو بر روی تجهیزات ار تش ایر ان انجام بد م البته کار ها ی کردم ولی یک دست صدا نداره
البته به طور مفصل تجر بیاتم را در آینده بیان خو اهم کرد البته من ادعا ندارم که زیاد بارمه ولی بازهم باید از یکجایی شر و ع م کردیم .
من الا ن در منو اسم ایر ان پر چم ایر ان و در بین ژنر الها ژنر ال ایر ان رو در ست کردم بد ون مشکل دموی او ل بازی
شیل مپ بازی رو هم تعقییر دادم البته منوی بازی و تجهیزات ارتش و .....
عکس بالا عکس پس ضمینه لود شدن بازی است
البته باید بر اتو نبگم که ا در این پک تمام ژنر اله زبا نشون فارسی شده تقر یبا 90% بازی فارسی شده البته در فارسی کردن منو و فو نت بازی هنوز کاری نکردم اگه کسی مایل به همکاری هست بیان کنه
.....
سلام
منظور شما رو نفهمیدم
با سلام...
آقا ببخشید که مطلبم به حرفای شما ربطی نداره....
من تو آپدیت این بازی مشکل دارم...
من پک جنرال رو نصب کردم(Command & Conquer The First Decade) همونی که چند تا جنرال رو با هم نصب میکنه...
بعد الان وقتی زیرو ار رو میخوام آپدیت کنم به 1.04 ارور میده..
اینم متن ارور:
Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
این ارور رو وقتی داره Game.dat رو میریزه ، میده...
آخه فایلی به نام Game.dat وجود نداره...
اگه میشه یکی این فایل رو بده به ما....
در ضمن تاحالا هیچ پچی یا مدی هم نصب نکردم...
خواهشا اگه کسی میتونه این فایل game.dat رو برای ما آپلود کنه... یا اگه میدونین مشکلش چیه بگین لطفا....
تشکر دوست من تقر یبا داره کار به اتمام می رسه ولی ر ای اینکه بشه تا نکهای خود ایر ان رو به بازی اضا فه کنیم و یا طر احی یک سایت موشکی جدید داشته باشیم به کمک شما حتما نیاز خواهیم داشت دوست من من تقر یبا 40% سا ختمو نهای ژنر ال ایر ان رو تمو م کردم و با مو فقیت اجرا شدند ولی در حال تعقییر شکل تا نکها و اضافه کردن تا نکهای جدید و اگر بتو نم نیر وی هو ایی به تیم ایر ان هستم ....
بر ای بازی ار تش ایر ان نیاز مند آهنگ ایر انی به صور ت حماسی بر ای ابتدای شر و ع بازی و یا اواسط بازی هستم و یا یک فلش زیبا به جای ٍَ EA GAME هستم ....
اگر کسی هم می تو نه یک شیل مپ مخصوص ایر ان بسازه چون من حسابی گر فتار و درگیر تعققیر این ار تشم و کا ملا وقتم پر شده البته اگه دو ست دارید زو دتر تمو م بشه..
ددوستانی که می خواستند کمک کنند پس کجایید
![]()
سلا م
1-اول جنرال یک رو نصب کن و حتما با کرک
2-جنر ال زرو با کرک نصب کن
بعد دو باره امتحان کن اگر ار ور داد بر و این آدرس من این فایل رو game.datکه حجمش : 6.33بو د زیپ کردم و آپلود ش کردم
امید وارم مشکل حل شه
تذکر*فایل به صور ت زیپ است اول آن زیپ کن بعد در محل نصب بازی کپی اش کن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم:2.053مگا بایت
موفق باشی
name of pack for start middle east khavar miyane![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)