اینجا اصفهان یه 20-25 هزار تومنی می شه.Update کردی گوشیتو؟
اینجا اصفهان یه 20-25 هزار تومنی می شه.Update کردی گوشیتو؟
1.P990i
2.دفتر چه های راهنما و WarrentyوPlaynow Fun وDownload ...
3.Handsfree
4.CD مخصوص PC Suite P990 و Driver .شاید CD Blackberry Connection.
5.Deskstand CDS-60 پایه رومیزی.
6.بسته متعلق به آچار و پیچو Lightpen اضافه بند دستی خشاب مموری(Memory Card Adaptor) کارد و خود مموری کارد(64MB)
7.تکه پایینی برا جایگزینی با Flip.
8.کابل USB
9.Charger معمولی (2 شاخه)یا 3 شاخه.
Last edited by Optimus Prime; 29-05-2007 at 13:55.
دوست عزیز مگه روش Update کردنو نخوندی؟
حد اقل 30 40 تومن
چه گرون!![]()
راستی گوشی که تازه برا دوستم گرفته بوده که Firmware نسبتا جدید بود : R9CE001 الان هم داره قاطی می کنه هم روی LCD الکی خش میافته.فکر کنم تنها راه اینه که موقع خرید هم از آک بودن هم از اینکه Firmware Original باشه یعنی R7A001 باشه بفهمید گوشیتون اصله.
سلام عزیز
در مورد نرم افزبر روی گوشی باید بگم ( البته از نظر کمپیوتری که خودم همین رشته رو خوندم ) هرچی گوشی از نظر ساخت جدیدتر باشه . framware اون هم جدیدتره و این دلیل اصلی یا فرعی بودن اون نیست . البته از اونجایی که update برای گوشی مجانیه پس چرا باید وقتی framware جدید ساخته شده روی اون یکی پایین تر رو زد که هم کارایی رو نداشته باشه هم واسه شرکت تولید کننده فروش کمتر ؟؟؟
اگه update پولی بود یه چیزی .
و البته از اونجایی که خودم تو شهر خودمون که یزد باشه همین گوشی رو وارد کردم و کارم همینه . به جز اینکه خبره باشی هیچ وقت نمیفهمی که اصلی هست یا نه .که فهمیدن اون هم با شماره بارکد هست که به خاطر اینکه بازار خودم خراب میشه نمیتونم بگم .
خرید برای عمده 320 تومن و فروش هرچی تیغت میبره !!!!!
البته اصلیش 365 تومن هست !
یه توصیه هم میکنم و اینکه به جز خود سایت اصلی گوشی ها . توی هیچ جای دیگه سریال گوشی رو چک نکنین که ممکنه سریال شما رو بردارن . حالا یه جوابی هم میدن ولی اصلش همینه .
در مورد خش افتادن هم مگه صفحه اونو از فولاد ساختن که خش نیفته . پلاستیکه و خش میفته .
به هر حال به نظر من گوشی خوبیه و با امکانات به قیمت می ارزه . اینو واسه کسایی میگو که همش میپرسن بخرم یا نخرم .
موافقم حرف دل منو زدی
دوباره سلام.
من یه مشکل دارم اونم اینه که موقع فیلم برداری صدا خیلی ضعیف ضبط میشه و بعضی وقتها هم فیلمی که گرفتم
مثل سی دی که خش داشته باشه یه گیر کوچولو میکنه که مهم نیست ولی راهی هست که صدا هم به خوبی فیلم
ضبط بشه؟!!
مرسی دوست عزیز آخه Post های قبلی منو نخوندی.من هم به Forum های سونی سر زدم گفته بودند آیا ما نوع Smuggled شده که Firmware جدید تری داره بخریم یا نوع Original که Firmware قبلیو داره.که من این علت ازش سوال کردم که بهم همینارو جواب داد و یه لینک گذاشته بود کهSE اعلام کرده بود این گوشی هارو خریداری نکنید.الان هم دوستم با اینکه Firmwaresh جدیده هیچ کدوم از قابلیت های Transition رو نداره همون طوری هم که اون شخص که نمی دونم مال کجا بود گفته بود مدام قاطیو هنگ می کنه.منم که تو این بک هفته باهاش بودم و می دونم خیلی از گوشیش مراقبت می کنه چند سری خش ناجور افتاده,حرف شما هم کاملا درسته تو Post های قبلیم گفتمشایدیه ربطی داشته باشه که این تحقیق محدود من بود که شما لطف کردید تجربیات خودتونو گفتید و خیلی هم متشکریم موفق هم باشید![]()
در موردpopoهم مثل اینکه با من بده به طور غیر مستقیم!که امید وارم حل بشه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)