تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3399 از 4751 اولاول ... 2399289932993349338933953396339733983399340034013402340334093449349938994399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,981 به 33,990 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم که شاید یه ماهی طول بکشه و یه کمی هزینه جزیی داشته باشه نامه رو که تنظیم کردیم تمام کسایی که می خوان امضا کنند اسم و فامیل و ادرس و کدپستی و یه شماره تماس بدن و با پست پیشتاز بفرستیم براشون و اون نفر امضا کنه بلا فاصله بفرسته برا نفر بعد حالا شاید بگید خیلی طول می کشه ولی مثلا من که بابلم و چند نفر دیگه که بابلن با هم هماهنگ کنن نامه که دست یکی رسید بقیه همشهری هاشم امضا کنن این برا شهرستان عملیه بعدش پست کنن برا نفر بعدی
    خییییییلی طول میکشه! باید طومار درست کرد! اما خوب امضاها حقیقی هستن.

دست آقای جوادی هم دردنکنه که بانی کار خیر شدن....

منم که اینو میبینم حرص میخورم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by soroosh_cz; 10-10-2011 at 11:04.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه اگه قرار باشه فقط یه دایره بکشیم و یه اسم زیرش بنویسیم از نظر حقوقی تو همچین موردی زیاد سندیت نداره. هر کسی می تونه خودش 100 تا اسم بنویسه و 100 جور امضا کنه یا بده تک تک دوست و رفیق و فامیل و...
    اما اگه فقط شماره کاربری و یه شماره تماس (که اگه شماره ی همون خطی که روش رانژه شده، باشه خیلی بهتر و مستند تره) رو به فردی که می خواد نامه رو بفرسته و پیگیر باشه بدیم کافیه
    ---------------
    راستی یه تشکر ویژه از تمام مدیران عزیز که این دفعه در نهایت صبر دارن با ما همکاری می کنن و اجازه می دن که این بحث ادامه پیدا کنه

4. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخه اگه قرار باشه فقط یه دایره بکشیم و یه اسم زیرش بنویسیم از نظر حقوقی تو همچین موردی زیاد سندیت نداره. هر کسی می تونه خودش 100 تا اسم بنویسه و 100 جور امضا کنه یا بده تک تک دوست و رفیق و فامیل و...
    اما اگه فقط شماره کاربری و یه شماره تماس (که اگه شماره ی همون خطی که روش رانژه شده، باشه خیلی بهتر و مستند تره) رو به فردی که می خواد نامه رو بفرسته و پیگیر باشه بدیم کافیه
    ---------------
    راستی یه تشکر ویژه از تمام مدیران عزیز که این دفعه در نهایت صبر دارن با ما همکاری می کنن و اجازه می دن که این بحث ادامه پیدا کنه
    البته از نظر حقوقی هم مشکلی نداره وقتی شخص خودش قبول کنه امضا کرده هیچ مشکلی وجود نداره ولی همینطور شما میگید شماره تماس و همینطور مشخصات دقیقتر هم میتونیم به دوستی که زحمت نوشتن نامه رو میکشه بدیم بنده هم پیگیر بودم و مشهد چند جا تماس گرفتم اقای لایقی مدیر شاتل تو خراسان هستش که متاسفانه هنو نتونستم باهاش صحبت کنم اما سازمان نظارت گفت اول با خودشون صحبت کنید منظور اقای لایقی بعد اگه جواب ندادن شکایت کنید ما رسیدگی میکنیم.
    ولی به نظرم بهتره همه با هم برا یبار هم شده از همین طریق و همین سایت اقدام کنیم انشالله موفق میشیم

6. این کاربر از mahsai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه صرف قبول کردن فرد امضا کننده کافی نیست
    فقط امضا و تائید کسی که مشترک شاتله اعتبار داره

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کجای قرارداد ما اومده اگه از یه حدی بیشتر دانلود کنیم سرعتمون محدود می شه؟ اگه تو قرارداد اومده پس چرا هیچ حجمی تعیین نشده که خودمون بتونیم به اندازه استفاده کنیم؟
    همینطور نیومده که دانلود شبانه جزو سرویس هست و خیلی واضح گفته شده در صورت عدم توانایی شرکت ادامه نداره ، محدود شدن هم میتونند بگن که همه دارند دانلود میکنند سرعت شما 1.6 میشه ... ( همین کاری که الان میکنند ) قطعا نامه هم بنویسیم همین جواب رو میدن به مسئولین اونا هم که میبینند درسته ...

. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟
    رفتن گل بچینن

--

کاری که دارید انجام میدید قابل ستایش هست و منم تا حد توان کمک میکنم اما واقعا فکر کردید چی رو میخواید گزارش بدید ؟ شکایت از کدوم قسمت ؟ تو قرارداد اومده شبانه یک چیز اضافیه و جزو سرویس نیست ، سرویس اشتراک 1 به 10 هست و کلی بند دیگه ... به نظر من نامه کاری رو راه نمیندازه چون تمام بلایی که داره سرمون میاد طبق قراردادی هست که امضاء کردیم !

با این حال رو منم حساب کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا من با اداره کل نظارت بر ارتباطات و نمیدونم چی چی رادیویی تماس گرفتم گفتن داریم پیگیری میکنیم و اینکه گفتن قابل رسیدگی هستش فقط گفت اول با خود نمایندگی صحبت کنید در صورت جواب ندادن میتونید پیگیری کنید من هم یه ربع با نمایندگی مشهد صحبت کردم کلا جواب درستی نداد یه حرف جالب زد که دانلودتون رو در حد معقول انجام بدید مشکلی پیش نمیاد گفتم این حد معقول برا شما یه تعریف داره برا بنده هم که 512 یکساله دارم یه تعریف شما تعریفتون رو از حد معقول بگید ببینم شبی چقدر معقول هست برا دانلود جواب نداد و در اخر گفت اگه دو سه روزی یشب دانلود باشه مشکلی نداره جالبه من فقط استفاده ام از اینترنت دانلود شبانه اس
    واقعا تو این کشور چیزی که معنی نداره حق و حقوق مشتری هست بجا اینکه مشتری رو نگهدارن دایم باید از این شرکت به اون شرکت کوچ کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

تو قسمت ترافیک مصرفی .. وقتی که بازه زمانی مشخص میکنه و یه کادر پایین میاد :

ملاک مصرف ما فقط دریافت هست ؟ یا اون قسمت مصرف هم هست ؟ میخوام ببینم کدومش از من شارژ کم میشه

الان من برای امروز 31 مگ دریافت داشتم ... 4.500 مگ ارسال داشتم..... مصرف رو زده 35 مگ و ششصد کیلو بایت

میخوام ببینم الان 35 مگ از شارژ دوره من کم میشه یا اون 31 مگ

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میخوام ببینم الان 35 مگ از شارژ دوره من کم میشه یا اون 31 مگ

35

12. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همینطور نیومده که دانلود شبانه جزو سرویس هست و خیلی واضح گفته شده در صورت عدم توانایی شرکت ادامه نداره ، محدود شدن هم میتونند بگن که همه دارند دانلود میکنند سرعت شما 1.6 میشه ... ( همین کاری که الان میکنند ) قطعا نامه هم بنویسیم همین جواب رو میدن به مسئولین اونا هم که میبینند درسته ...

کاری که دارید انجام میدید قابل ستایش هست و منم تا حد توان کمک میکنم اما واقعا فکر کردید چی رو میخواید گزارش بدید ؟ شکایت از کدوم قسمت ؟ تو قرارداد اومده شبانه یک چیز اضافیه و جزو سرویس نیست ، سرویس اشتراک 1 به 10 هست و کلی بند دیگه ... به نظر من نامه کاری رو راه نمیندازه چون تمام بلایی که داره سرمون میاد طبق قراردادی هست که امضاء کردیم !

با این حال رو منم حساب کنید .
    آخه عاشق چشم و ابروی ما که نبودن شبانه ی رایگان گذاشتن
    این شبانه ی رایگان به اصطلاح نقش طعمه رو بازی می کنه که مارو بکشونه تو دامشون تا جیبمونو خالی کنن
    اگه برش دارن که دیگه کسی مشترک شاتل نمی مونه و همه می رن جایی که شبانه داشته باشه. مگر اینکه همه هم زمان حذفش کنن که اون وقت صدای همه در میاد
    پس نمیان حذفش کنن چون به ضرر خودشونه. الان هم که هزینه ای بابت ترافیک نمی دن، فقط پهنای باند رو می خرن. فقط اذیت می کنن که چندان روش حساب نکنیم و دانلودمون رو تو روز انجام بدیم تا پول اضافی بهشون بدیم
    یا مجبور می شن درست اجراش کنن یا با نوشیدن جام زهر شبانه ی رایگان رو بر دارن و مارو از نیست شدنشون خوشحال کنن

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

آخه عاشق چشم و ابروی ما که نبودن شبانه ی رایگان گذاشتن
    این شبانه ی رایگان به اصطلاح نقش طعمه رو بازی می کنه که مارو بکشونه تو دامشون تا جیبمونو خالی کنن
    اگه برش دارن که دیگه کسی مشترک شاتل نمی مونه
    و همه می رن جایی که شبانه داشته باشه. مگر اینکه همه هم زمان حذفش کنن که اون وقت صدای همه در میاد
    پس نمیان حذفش کنن چون به ضرر خودشونه. الان هم که هزینه ای بابت ترافیک نمی دن، فقط پهنای باند رو می خرن. فقط اذیت می کنن که چندان روش حساب نکنیم و دانلودمون رو تو روز انجام بدیم تا پول اضافی بهشون بدیم
    یا مجبور می شن درست اجراش کنن یا با نوشیدن جام زهر شبانه ی رایگان رو بر دارن و مارو از نیست شدنشون خوشحال کنن
    کاملا موافقم

16. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 348 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 348 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •