خییییییلی طول میکشه! باید طومار درست کرد! اما خوب امضاها حقیقی هستن.
دست آقای جوادی هم دردنکنه که بانی کار خیر شدن....
منم که اینو میبینم حرص میخورم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خییییییلی طول میکشه! باید طومار درست کرد! اما خوب امضاها حقیقی هستن.
دست آقای جوادی هم دردنکنه که بانی کار خیر شدن....
منم که اینو میبینم حرص میخورم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soroosh_cz; 10-10-2011 at 11:04.
آخه اگه قرار باشه فقط یه دایره بکشیم و یه اسم زیرش بنویسیم از نظر حقوقی تو همچین موردی زیاد سندیت نداره. هر کسی می تونه خودش 100 تا اسم بنویسه و 100 جور امضا کنه یا بده تک تک دوست و رفیق و فامیل و...
اما اگه فقط شماره کاربری و یه شماره تماس (که اگه شماره ی همون خطی که روش رانژه شده، باشه خیلی بهتر و مستند تره) رو به فردی که می خواد نامه رو بفرسته و پیگیر باشه بدیم کافیه
---------------
راستی یه تشکر ویژه از تمام مدیران عزیز که این دفعه در نهایت صبر دارن با ما همکاری می کنن و اجازه می دن که این بحث ادامه پیدا کنه
البته از نظر حقوقی هم مشکلی نداره وقتی شخص خودش قبول کنه امضا کرده هیچ مشکلی وجود نداره ولی همینطور شما میگید شماره تماس و همینطور مشخصات دقیقتر هم میتونیم به دوستی که زحمت نوشتن نامه رو میکشه بدیم بنده هم پیگیر بودم و مشهد چند جا تماس گرفتم اقای لایقی مدیر شاتل تو خراسان هستش که متاسفانه هنو نتونستم باهاش صحبت کنم اما سازمان نظارت گفت اول با خودشون صحبت کنید منظور اقای لایقی بعد اگه جواب ندادن شکایت کنید ما رسیدگی میکنیم.
ولی به نظرم بهتره همه با هم برا یبار هم شده از همین طریق و همین سایت اقدام کنیم انشالله موفق میشیم
آخه صرف قبول کردن فرد امضا کننده کافی نیست
فقط امضا و تائید کسی که مشترک شاتله اعتبار داره
همینطور نیومده که دانلود شبانه جزو سرویس هست و خیلی واضح گفته شده در صورت عدم توانایی شرکت ادامه نداره ، محدود شدن هم میتونند بگن که همه دارند دانلود میکنند سرعت شما 1.6 میشه ... ( همین کاری که الان میکنند ) قطعا نامه هم بنویسیم همین جواب رو میدن به مسئولین اونا هم که میبینند درسته ...کجای قرارداد ما اومده اگه از یه حدی بیشتر دانلود کنیم سرعتمون محدود می شه؟ اگه تو قرارداد اومده پس چرا هیچ حجمی تعیین نشده که خودمون بتونیم به اندازه استفاده کنیم؟
رفتن گل بچینن. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟
--
کاری که دارید انجام میدید قابل ستایش هست و منم تا حد توان کمک میکنم اما واقعا فکر کردید چی رو میخواید گزارش بدید ؟ شکایت از کدوم قسمت ؟ تو قرارداد اومده شبانه یک چیز اضافیه و جزو سرویس نیست ، سرویس اشتراک 1 به 10 هست و کلی بند دیگه ... به نظر من نامه کاری رو راه نمیندازه چون تمام بلایی که داره سرمون میاد طبق قراردادی هست که امضاء کردیم !
با این حال رو منم حساب کنید .
اتفاقا من با اداره کل نظارت بر ارتباطات و نمیدونم چی چی رادیویی تماس گرفتم گفتن داریم پیگیری میکنیم و اینکه گفتن قابل رسیدگی هستش فقط گفت اول با خود نمایندگی صحبت کنید در صورت جواب ندادن میتونید پیگیری کنید من هم یه ربع با نمایندگی مشهد صحبت کردم کلا جواب درستی نداد یه حرف جالب زد که دانلودتون رو در حد معقول انجام بدید مشکلی پیش نمیاد گفتم این حد معقول برا شما یه تعریف داره برا بنده هم که 512 یکساله دارم یه تعریف شما تعریفتون رو از حد معقول بگید ببینم شبی چقدر معقول هست برا دانلود جواب نداد و در اخر گفت اگه دو سه روزی یشب دانلود باشه مشکلی نداره جالبه من فقط استفاده ام از اینترنت دانلود شبانه اس
واقعا تو این کشور چیزی که معنی نداره حق و حقوق مشتری هست بجا اینکه مشتری رو نگهدارن دایم باید از این شرکت به اون شرکت کوچ کنیم
تو قسمت ترافیک مصرفی .. وقتی که بازه زمانی مشخص میکنه و یه کادر پایین میاد :
ملاک مصرف ما فقط دریافت هست ؟ یا اون قسمت مصرف هم هست ؟ میخوام ببینم کدومش از من شارژ کم میشه
الان من برای امروز 31 مگ دریافت داشتم ... 4.500 مگ ارسال داشتم..... مصرف رو زده 35 مگ و ششصد کیلو بایت
میخوام ببینم الان 35 مگ از شارژ دوره من کم میشه یا اون 31 مگ
میخوام ببینم الان 35 مگ از شارژ دوره من کم میشه یا اون 31 مگ
35
آخه عاشق چشم و ابروی ما که نبودن شبانه ی رایگان گذاشتن
این شبانه ی رایگان به اصطلاح نقش طعمه رو بازی می کنه که مارو بکشونه تو دامشون تا جیبمونو خالی کنن
اگه برش دارن که دیگه کسی مشترک شاتل نمی مونه و همه می رن جایی که شبانه داشته باشه. مگر اینکه همه هم زمان حذفش کنن که اون وقت صدای همه در میاد
پس نمیان حذفش کنن چون به ضرر خودشونه. الان هم که هزینه ای بابت ترافیک نمی دن، فقط پهنای باند رو می خرن. فقط اذیت می کنن که چندان روش حساب نکنیم و دانلودمون رو تو روز انجام بدیم تا پول اضافی بهشون بدیم
یا مجبور می شن درست اجراش کنن یا با نوشیدن جام زهر شبانه ی رایگان رو بر دارن و مارو از نیست شدنشون خوشحال کنن
کاملا موافقم
هم اکنون 348 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 348 مهمان)