تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3399 از 3745 اولاول ... 23992899329933493389339533963397339833993400340134023403340934493499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,981 به 33,990 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ببینید اولا لینک چه سایتی رو دادن بهتون برای تست اگر لینک داخلی دادن سرعتش رو بگید دقیقا چقدر بود و شما یه لینک از سایت های خارجی هم برای دانلود تست کن ببین باهم چقدر تفاوت سرعت دارن (اکثرا پشتبان برای اینکه بخواد شونه خالی کنه لینک داخلی به یوزرش می گه دانلود کنه در صورتی که سرعت خارج کشور باید چک بشه شما اینترنت خریدید نه اینترانت پس این مورد رو همیشه یادتون باشه و ملاک لینک های خارج کشور هست نه داخلی)
    مورد بعد در زمانی که شما سر خط چک کردید ایا قطع و وصلی داشتید یا خیر و حدودا چقدر مودم رو سر خط گذشتید؟ شما حداقل لازم اه برای قطعی وصلی که گفتید مطمن بشید از طرف شماس یا ارتباط اونا و اینم حداقل 15 الی 20 دقیقه سرخط مودم رو باید بذارید وتست کنید اگر SNR ثابت بوده و خط هم قطعی نداره این یه نشونه هست یه مشکلی از بعد سر خط تا منزل هست که باعث میشه SNR تغییر کنه و باعث قطع شدن ارتباط شما بشه
    بله خط شما تا 6 مگ طبق اون عگس هایی که قرار دادید کشش داره ولی باید توجه داشته باشید سرویس که شما خریداری کردیداگر اشتباه نکنم گفتید 2 مگ هست پس اسیاتک در بعضی مواقع خط رو باز می ذاره و طرف عملا در لینک های داخل حداکثر خط استفاده می کنه اما در مورد شما اگر سرویس مورد نظر شما باید 220KB/S دانلود داشته باشید اگر تا 200KB/S هم بهتون سرویس بده مشکلی ندارید در دانلود(لینک خارجی ملاک باشه) و عملا سروس 2 مگ که خریداری کردید درست هست ولی اگر ثابت نیس سرعت و کاهش زیادی پایین تر از 200 هست شما می تونید از طریق سامانه 195 شکایت رو ثبت کنید بعد یک روز حدودا خود اسیاتک پیگیر مشکل شما خواهند شد و تماس می گیرن باهاتون و سعی می کنن از طریقی مشکل رو پیگیری کنن (رده های بالاتر پشتیبان تماس می گیرن)من جای شما باشم اپلود سرویس رو 256 که بستن به 512 حداقل ارتقا می دم دلیل اش رو قبلا بهتون گفتم در وب گردی تاثیر خوبی داره مخصوصا اگر تعداد استفاده کنندگان اینترنت در منزل بیشتر باشن لود شدن سایت ها اذیت نمی شید 256 اپلود در مجموع کمه
    لینک داخلی بهم دادن ، همون جوری نوسان داشت با گوشی با کامپیوتر سایت خارجی ایرانی شبکه های اجتماعی با چیز شکن بدون چیز شکن همه جوره امتحان کردم همون جوری نوسان تا اون موقع که خط خونمون نوسان داشت با دو مگ مخابرات که 234 بود رو این عدد ثابت میموند نهایتا یکی دو رقم . حالا تلفن نویز نداره اتاقی که مودم وصل کردم سیم کشی و عوض کردم مطمئنم مشکل از من نیست از یه جای دیگه ست.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ببینید اولا لینک چه سایتی رو دادن بهتون برای تست اگر لینک داخلی دادن سرعتش رو بگید دقیقا چقدر بود و شما یه لینک از سایت های خارجی هم برای دانلود تست کن ببین باهم چقدر تفاوت سرعت دارن (اکثرا پشتبان برای اینکه بخواد شونه خالی کنه لینک داخلی به یوزرش می گه دانلود کنه در صورتی که سرعت خارج کشور باید چک بشه شما اینترنت خریدید نه اینترانت پس این مورد رو همیشه یادتون باشه و ملاک لینک های خارج کشور هست نه داخلی)
    مورد بعد در زمانی که شما سر خط چک کردید ایا قطع و وصلی داشتید یا خیر و حدودا چقدر مودم رو سر خط گذشتید؟ شما حداقل لازم اه برای قطعی وصلی که گفتید مطمن بشید از طرف شماس یا ارتباط اونا و اینم حداقل 15 الی 20 دقیقه سرخط مودم رو باید بذارید وتست کنید اگر SNR ثابت بوده و خط هم قطعی نداره این یه نشونه هست یه مشکلی از بعد سر خط تا منزل هست که باعث میشه SNR تغییر کنه و باعث قطع شدن ارتباط شما بشه
    بله خط شما تا 6 مگ طبق اون عگس هایی که قرار دادید کشش داره ولی باید توجه داشته باشید سرویس که شما خریداری کردیداگر اشتباه نکنم گفتید 2 مگ هست پس اسیاتک در بعضی مواقع خط رو باز می ذاره و طرف عملا در لینک های داخل حداکثر خط استفاده می کنه اما در مورد شما اگر سرویس مورد نظر شما باید 220KB/S دانلود داشته باشید اگر تا 200KB/S هم بهتون سرویس بده مشکلی ندارید در دانلود(لینک خارجی ملاک باشه) و عملا سروس 2 مگ که خریداری کردید درست هست ولی اگر ثابت نیس سرعت و کاهش زیادی پایین تر از 200 هست شما می تونید از طریق سامانه 195 شکایت رو ثبت کنید بعد یک روز حدودا خود اسیاتک پیگیر مشکل شما خواهند شد و تماس می گیرن باهاتون و سعی می کنن از طریقی مشکل رو پیگیری کنن (رده های بالاتر پشتیبان تماس می گیرن)من جای شما باشم اپلود سرویس رو 256 که بستن به 512 حداقل ارتقا می دم دلیل اش رو قبلا بهتون گفتم در وب گردی تاثیر خوبی داره مخصوصا اگر تعداد استفاده کنندگان اینترنت در منزل بیشتر باشن لود شدن سایت ها اذیت نمی شید 256 اپلود در مجموع کمه
    از اون لینکی که برام گذاشتید ادرس یه سایت از اونجا شکایت کنم یا از 195 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آسیاتک و همه خطوط dsl کهنه و ظرفیت 80 میلیون جمعیت نداره.
    سالهاست اینها مردم رو خر میکنن میگن مودم رو ببر سر کوچه وصل کن، با اینکه مشکل نزد خودشونه
    شکایت به 195 مشکل زیر ساخت منطقه رو حل نمیکنه، 195 بیشتر به حل مسائل دزدی حجم یا پول بدرد میخوره
    Last edited by dadash42; 20-08-2017 at 12:15.

4. 3 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سالهاست اینها مردم رو خر میکنن میگن مودم رو ببر سر کوچه وصل کن، با اینکه مشکل نزد خودشونه
    شکایت به 195 مشکل زیر ساخت منطقه رو حل نمیکنه، 195 بیشتر به حل مسائل دزدی حجم یا پول بدرد میخوره
    پس من چی کار کنم ؟ [emoji24]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

لینک داخلی بهم دادن ، همون جوری نوسان داشت با گوشی با کامپیوتر سایت خارجی ایرانی شبکه های اجتماعی با چیز شکن بدون چیز شکن همه جوره امتحان کردم همون جوری نوسان تا اون موقع که خط خونمون نوسان داشت با دو مگ مخابرات که 234 بود رو این عدد ثابت میموند نهایتا یکی دو رقم . حالا تلفن نویز نداره اتاقی که مودم وصل کردم سیم کشی و عوض کردم مطمئنم مشکل از من نیست از یه جای دیگه ست.

ببین شما خط 2 مگ خریداری کردی عملا سرعت حداکثر 220 هست و یس سرعت بالا گفتم شرایطی باز می ذارن که پهنای باند شون در اون مرکز زیاد باشه اگر سرعت 220 بهتون می ده خط دو مگ درست هست پس جای شکایت نداره قطعی هم رفع شد پس مشکل داخلی بوده نوسان هم مربوط به کمبود پهنای باند میشه پس دیگه مشکلی از سمت شما نیس با این تفاسیر موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از اون لینکی که برام گذاشتید ادرس یه سایت از اونجا شکایت کنم یا از 195 ؟

بالا گفتم خط 2 مگ سرعتش 220 هست که دریافت دارید گویا قطعی هم ندارید نوسان سرعت برای همه هست و این رو نمی تونید کاری کنید اون سایت که دادم برای سامانه 195 هست و در صورتی که باز می خواید پیگیری کنید در اونجا ثبت شکایت کنید ولی به نظرم مشکل جدی ندارید و نسبت به سرویس خریداری کردید اکی هست اگر قطعی ادامه دار بود من صد در صد توصیه ام این بود شکایت کنید ولی با وضعیت فعلی تون خط تون اکی هست و نیازی به شکایت نیس موفق باشید

8. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ببین شما خط 2 مگ خریداری کردی عملا سرعت حداکثر 220 هست و یس سرعت بالا گفتم شرایطی باز می ذارن که پهنای باند شون در اون مرکز زیاد باشه اگر سرعت 220 بهتون می ده خط دو مگ درست هست پس جای شکایت نداره قطعی هم رفع شد پس مشکل داخلی بوده نوسان هم مربوط به کمبود پهنای باند میشه پس دیگه مشکلی از سمت شما نیس با این تفاسیر موفق باشید
    الان این نوسان سرعت دانلود با بالا بردن پهنای باند درست میشه ؟ یعنی ثابت میشه مثل قبل ؟ من فقط و فقط از نوسان ناراضی ام . قطع هم میشه هفته ای سه چهار بار . البته از این پنج ماهی که این مشکل و دارم این دوماه اخر خیلی بهتر شده .

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بله خود پاسخ کو اسیاتک گفت مشکل از شما نیست باید پهانی باندتونو ببرن بالا .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این حرفها واقعا بچه گانه س اصولی اش اینه تلفن مودم و سیم منزل شما با خارج منزل در ارتباط هست پس اگر یه طرفه همیشه برید جلو جز اینکه طرف خودش رو گول بزنه چیزی نیس من نمی گم وسایل و تجهیزات اسیاتک جدیده و هیچ مشکلی نداره بلکه می گم اول شما از تجهیزات سمت خودت مطمن شو بعدش برو سروقت شرکت من قبلا هم گفتم دوست مشکل قطعی داشت اونم به شدت بهش توصیه کردم رفت از سرخط چک کردن دید بازم قطعی داره تماس گرفت شرکت اونا هم گفتن مشکل از ما نیس و بهانه دوستم درخواست کارشناس کرد حالا بگذریم در اخر مشخص شد مودم دوستم مشکل داره خب !!! مودم جدید گرفت مشکل اش رفع شد و مودم قدیم هم رد کرد رفت اینا تقسیر اسیاتک نیس و هیچ شرکتی دیگه
    اگر همیشه پشتیبان این رو می گه درست می گه و پریز مودم یکی از مواردی هست که باعث زنگ زدگی یا عبار و می تونه مشکل به وجود بیاره و همینطور شما اگر دقت کنی سیم کشی های خونه معمولا همیشه ییک پارچه نیستن و از هر جا به جایی دیگه قطع شدن و به اتاق و جای دیگه رفته یک سیم کشی یک پارچه خیلی بهتره تا سیم کشی که هزار تیکه شده و خط تلفن(تا به جال نمی دونم شده صدای رادیو یا یه ویز در خط کشوی تون شنیده باشید نویز از کجا پیدا میشه تو تلفن خونه ؟صد در صد پریز های تلفن جواب هست)شما باید از سرخط چک اینترنت تا بشه علت رو ریشه یابی کرد و بس شما هر جور دوست داری می تونی نظر تو بگی ولی کمی در مورد علت این همه که شرکت ها چرا این قدر رو پریز تلفن و نویز حساس هستن هم فکر کن چون روزانه تعدادی زیادی مشکلات SNR دارن حالا یا از سمت مشترک هست یا شرکت این بحث همیشه ادامه داره همیشه یک جانبه بهتره پیش نریم مطمن شو همیشه موفق باشید
    Last edited by sara_2656; 20-08-2017 at 15:32.

12. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حرفهات درسته، کیفیت خطوط منطقه و داخل منزل تا برسه مودم واجبه.
    اگر تو منزل بنجلی سیم کشیدن خط خراب و نویز زیاد میشه
    حتی منطقه تون زیر ساخت خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •