من احتياج به كلي و چوب دارم در مقادير زياد و اهن هم البته احتياج دارم جا داره يه تشكري از مصطفي بكنم .
راستي اگه افر با راتيو 2000 هم بدم قبول ميكني مهرداد؟؟؟
من احتياج به كلي و چوب دارم در مقادير زياد و اهن هم البته احتياج دارم جا داره يه تشكري از مصطفي بكنم .
راستي اگه افر با راتيو 2000 هم بدم قبول ميكني مهرداد؟؟؟
Last edited by david68; 25-07-2008 at 22:04.
حتما!! من تا حالا آفری بالا 0.99 قبول نکردم!! چون از ترایب و آشنا و دوست بودی 1 رو قبول کردم، وگرنه همیشه سود میکنم ...
دوستان منم ریسورس میخوام، آیدین بهم مقداری داده ولی کمه، کلی هم(یه روز!!) منتظر بودم تا ریسورس هام به حد آپگرید برسه!! پس وضعم بده(2 رتبه تو ترایب سقوط کردم و اگه آیدین نبود رتبه 17 ام هم خودمو نمیتونستم نگه دارم، با کمک اون تو این رتبه موندم) اشتباه کردم اونبار درخواست ندادم، ولی الان درخواست میدم
کسی داره؟ تا صبح برسه(9 صبح هم خوبه!)
خیلی ممنون
دوستان منم ریسورس میخوام، آیدین بهم مقداری داده ولی کمه، کلی هم(یه روز!!) منتظر بودم تا ریسورس هام به حد آپگرید برسه!! پس وضعم بده(2 رتبه تو ترایب سقوط کردم و اگه آیدین نبود رتبه 17 ام هم خودمو نمیتونستم نگه دارم، با کمک اون تو این رتبه موندم) اشتباه کردم اونبار درخواست ندادم، ولی الان درخواست میدم
کسی داره؟ تا صبح برسه(9 صبح هم خوبه!)
خیلی ممنون
کسی نداره؟!! من بدبختم! من فلک زده! بیکارم! زن و بچه ان گشنه اند!!! فلجم!! دستمو نگاه کنین!! بهم کار نمیدن!!
(هوی! گدا خودتی!)
مقدار پول اصلی+اون مقدار درصد ازت بابت هر آپگرید میگیره!!!در کل وضعیت بدی هست! هیچ وقت با پرمیوم بالای سه تا انتخاب نمیکنم من!
متاسفانه من ریسورس ندارم
عجیبه کسی تلاشی برای گرفتن پست 34000 نمیکنه.
حالا که همه بی خیال شدید دیگه منم باهاش کاری ندارم....![]()
Last edited by mstf666; 26-07-2008 at 00:01.
فکر خوبیه ادامه بده
همش مال خودت ما که رفتیم بخوابیم![]()
بچه ها به جای رکورد تو پست رند زدن تو کار رکورد تو تشکر!![]()
من ریسورس می خوااااااام.اَ اَ اَ اَ اَ اَ...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)