معمولش اینه ک باید قبول کنن.
معمولش اینه ک باید قبول کنن.
با عرض سلام مجدد.دوست گرامی لینک رو خوندم بعد پاسخ دادم گفتم جهت مزاح چند کلامی گفته باشم...و اما پاسخ به شما: اصل 151 قانون اساسی به صورت عام اشاره ای به مساله خدمت کرده. دو مساله پیش میاد 1: قانون اساسی ایران از سری قوانین سخت یا به عبارتی انعطاف ناپذیر محسوب میشه یعنی تغییر به وجود آوردن در اون کار حضرت فیل هست باید رهبر پیشنهاد بده و....خواستید اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید به کتاب حقوق اساسی تالیف دکتر محمد هاشمی مراجعه کنید.وظیفه مجلس تبیین قوانینی هست جهت اجرای هر چه بهتر قانون اساسی یعنی اختیار تغییر قانون اساسی به هیچ وجه دست مجلس نیست که بیاد و بند هاش رو تغییر بده...حالا اینکه چه کشور هایی خدمت دارن یا ندارن رو میتونید در سایت وظیفه عمومی بخش خدمت در سایر کشور ها مطالعه کنید.اما بخشی دیگه از صحبت هاتون فرمودید که مشکل امروز مال امروز هست و... درسته عزیز انسان در لحظه زندگی میکنه! اما اگر بنده دو سه سال پیش نرفته بودم خدمت امروز و در این لحظه نه گواهینامه داشتم نه پاسپورت و نه میتونستم در یک سری از آزمون ها شرکت کنم و حتی نمیشد ادامه تحصیل بدم با وضعی که داشتم.من موافق خدمت نیستم اما یه حساب سر دستی کردم برای خودم دیدم این کارت رو لازم دارم جهت ترقی در زندگیم. و شما هم مطمئن باش اصل خدمت حالا حالا ها از بین نمیره و قانون خدمت وظیفه هم در سال 91 به روز رسانی شده باز هم امیدی به تغییر شرایط و بند هاش به این زودی وجود نداره.و اما از خود خدمت در پست های قبل اشاره کردم من هنوز در رنج خدمت هستم یعنی خودش تموم شد تبعاتش باهام اومد به حدی که بعضی وقت ها خواب میبینم باز باید برم خدمت شاید باور نکنی صبح بیدار میشم به کارتم نگاه میکنم باز باورم نمسشه تموم شده حدود 3 سال پیش!! پس شما هم امروز یه بذری بکار که فردا ازش چشم میوه و بار مفید داشته باشی... حرف های یک قرون و دوزاری هم که توی واتس اپ و ... پخش میشه رو زیاد جدی نگیرید ... اگر شخصی که امروز داره با یه وکالت اندازه حقوق یه ماه کارگر دستمزد میگیره ده سال پیش درس نخونده بود امروز و در این لحظه همکار همون شخصی بود که حقوق یه ماهش برابر با حقوق یه وکالتش هست...در لحظه زندگی کنیم با شناخت فرصت ها و رفع مشکل های پیش رو...موفق باشید.
اگه جزء قانون اساسی باشه پس یعنی حذف شدن خدمت فقط دست خود مقام رهبریه
کسی میدونه اگه بخوایم به رهبری نامه بنویسیم باید چکار کنیم
دلم میخواد صد درصد به دستشون برسه
حالا اگه دو سال هم طول کشید اشکال نداره توی صف میمونم
آقا منم اعزامم...از گرگان..02 پرندک
بله حتما بايد نامه انصراف از دانشگاه دوم باشد
چون مى بينم كه شما خيلى سوال مى كني جواب ميدم و گرنه اينجا مشاوره براى اعزام و مراحل قبل و بعد از ان است
دوست عزيز براى تغيير فرايند سربازى اجبارى به دوطلبانه چند فاكتور مهم نياز است
ارتش هاى كشورهاى جهان اول هميشه در حال اخذ نيروى تازه نفس و جديد هستند و اين نيروها از بين دوطلبان جوان پس از گذرندان شرايط و امتحان هاى سخت فيزيكى، تازه وارد ارتش مى شوند به نوعى غربالگرى انجام مى شود ، اما ممكنه سوال شود كه چرا افراد حاضر هستند با وجود همه سختى ها و خطرات ناشى از حرفه اينده باز وارد اين گود شوند ، پاسخ ان به علت امتياز ها و مزاياى خوبي است كه به انان در سالهاى خدمت داده مى شود ، و فرد با علاقه و ميل باطنى وارد ارتش و نيروهاى نظامى مى شود
اما در ايران همه چى عكس است ، اگر وارد ارتش بشويد مى بينيد كه انگيزه خدمتى بين پرسنل كادر و پايور پايين است چون در مقابل كارى كه مى كنند حقوق و مزاياى چندانى ندارند از طرف ديگر با دادن درجه به طرف سعى دارند مقام او را بالا ببرند ، كمتربن درجه در ارتش براى كادر گروهبان سومى است كه همون هم دست رايت و چپش رو نمى داند اما مي بينيد كه فرماندهى يك گردان ارتش امريكا در افغانستان يك سرجوخه است كه در ارتش ايران اين رو به سرباز ديپلم مى دهند و همهش هم بهش توهين مى كنند
تغيير فرايند در اخذ سرباز نياز به يك تغيير بنادين و اساسى دارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
کشورهایی با بیش از ۱۸ ماه خدمت وظیفه، بدون انتخابهای غیررزمی[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]=== کشورهایی که به زودی خدمت وظیفه عمومی را لغو میکنند
- ارمنستان
- اسرائیل
- ایران
- بورکینافاسو
- تاجیکستان
- تایلند
- ترکمنستان
- سائوتوم و پرنسیپ
- سنگاپور (به جز نیروی دفاع میهنی که بخشی از وزارت کشور است)
- سودان
- سوریه
- سومالی
- قرقیزستان
- قزاقستان
- کره جنوبی
- کره شمالی
- کنگو (جمهوری دموکراتیک)
- کوبا
- گینه
- گینه استوایی
- لیبی
- مصر
- موزامبیک
- ویتنام
- اوکراین
- صربستان
- منبع ویکیپدیا
فرودگاه مهرآباد دهنمونو همون روز اول که وسایلو میدادن سرویس کردن
آقا یه سوال من دسشویی بودم نمیدونم با این اتکت و اون آرم چیکار کنم باید بدوزم؟
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
مرخصی دادن ک به نت دسترسی داری؟چند روز مرخصی دادن؟
..........
Last edited by hani25; 20-12-2015 at 00:01.
اره دیگه. ۲ روز که وسایلو بگیرم سایز پوتینو لباسارو اندازه کنم
Last edited by bernybeast; 14-12-2015 at 18:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)