تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3398 از 4105 اولاول ... 239828983298334833883394339533963397339833993400340134023408344834983898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,971 به 33,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام
    وقتی پارسال از دانشگاه دوم انصراف دادم نامه انصراف به من دادند ولی اطلاعاتی مربوط به رشته اولم که معافیت تحصیلی برام فرستاده بودن (یعنی رشته حسابداری از سال 89) داخلش ثبت شده نه دوم. وقتی چند روز پیش رفتم دانشگاهی که انصراف دادم و این موضوع رو پیگیری کردم گفتند اون زمان یعنی سال 90 اینجوری بوده که وقتی کسی تغییر رشته میداده میتونسته با همون معافیت تحصیلی قبلی در رشته جدید ادامه بده (که فکر کنم طرف خالی می بست) ولی پلیس +10 میگه نه باید حتما دانشگاه دوم برات معافیت تحصیلی رد میکرده و توی سیستم نظام وظیفه ثبت میشده. حالا نمیدونم دقیقا باید چکار کنم.

با سلام
    یعنی اگر نامه از دانشگاه دوم بگیرم ببرم پلیس +10 یا نظام وظیفه قبول میکنن و توی سیستم ثبت میکنن؟
    معمولش اینه ک باید قبول کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مثل اینکه لینک پایینش رو باز نکردی ، زود برداشت کردی عزیز باز کن ، حتما بخون واسه ی سربازی هم شما چون رفتی تموم کردی اینطوری حرف میزنی
      محتوای مخفی: به این مثال توجه کن چون به نظرم مصداق وضعیت شماست 
    http://i.imgur.com/XeKDjA5.jpg
    حالا جدا کسی میدونه چندتا کشور دنیا سربازی اجباری با این وضع دارنفکر کنم اگه هفت هشت تا کشور سربازی اجباری داشته باشن هم سربازیشون تخصصیه ینی یه حقوق خوب با مزایای عالی برای سربازا درنظر میگیرن
    با عرض سلام مجدد.دوست گرامی لینک رو خوندم بعد پاسخ دادم گفتم جهت مزاح چند کلامی گفته باشم...و اما پاسخ به شما: اصل 151 قانون اساسی به صورت عام اشاره ای به مساله خدمت کرده. دو مساله پیش میاد 1: قانون اساسی ایران از سری قوانین سخت یا به عبارتی انعطاف ناپذیر محسوب میشه یعنی تغییر به وجود آوردن در اون کار حضرت فیل هست باید رهبر پیشنهاد بده و....خواستید اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید به کتاب حقوق اساسی تالیف دکتر محمد هاشمی مراجعه کنید.وظیفه مجلس تبیین قوانینی هست جهت اجرای هر چه بهتر قانون اساسی یعنی اختیار تغییر قانون اساسی به هیچ وجه دست مجلس نیست که بیاد و بند هاش رو تغییر بده...حالا اینکه چه کشور هایی خدمت دارن یا ندارن رو میتونید در سایت وظیفه عمومی بخش خدمت در سایر کشور ها مطالعه کنید.اما بخشی دیگه از صحبت هاتون فرمودید که مشکل امروز مال امروز هست و... درسته عزیز انسان در لحظه زندگی میکنه! اما اگر بنده دو سه سال پیش نرفته بودم خدمت امروز و در این لحظه نه گواهینامه داشتم نه پاسپورت و نه میتونستم در یک سری از آزمون ها شرکت کنم و حتی نمیشد ادامه تحصیل بدم با وضعی که داشتم.من موافق خدمت نیستم اما یه حساب سر دستی کردم برای خودم دیدم این کارت رو لازم دارم جهت ترقی در زندگیم. و شما هم مطمئن باش اصل خدمت حالا حالا ها از بین نمیره و قانون خدمت وظیفه هم در سال 91 به روز رسانی شده باز هم امیدی به تغییر شرایط و بند هاش به این زودی وجود نداره.و اما از خود خدمت در پست های قبل اشاره کردم من هنوز در رنج خدمت هستم یعنی خودش تموم شد تبعاتش باهام اومد به حدی که بعضی وقت ها خواب میبینم باز باید برم خدمت شاید باور نکنی صبح بیدار میشم به کارتم نگاه میکنم باز باورم نمسشه تموم شده حدود 3 سال پیش!! پس شما هم امروز یه بذری بکار که فردا ازش چشم میوه و بار مفید داشته باشی... حرف های یک قرون و دوزاری هم که توی واتس اپ و ... پخش میشه رو زیاد جدی نگیرید ... اگر شخصی که امروز داره با یه وکالت اندازه حقوق یه ماه کارگر دستمزد میگیره ده سال پیش درس نخونده بود امروز و در این لحظه همکار همون شخصی بود که حقوق یه ماهش برابر با حقوق یه وکالتش هست...در لحظه زندگی کنیم با شناخت فرصت ها و رفع مشکل های پیش رو...موفق باشید.

3. 4 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه جزء قانون اساسی باشه پس یعنی حذف شدن خدمت فقط دست خود مقام رهبریه
    کسی میدونه اگه بخوایم به رهبری نامه بنویسیم باید چکار کنیم
    دلم میخواد صد درصد به دستشون برسه
    حالا اگه دو سال هم طول کشید اشکال نداره توی صف میمونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه آدرس جدید مرکز آموزشی 02 تهران کجاست؟

ضمناً یه دوستی گفته بود میشه یلقوی نگرفت و مثلا توی ظروف یکبار مصرف غذا خورد، آیا این حرف صحت داره؟
    گیر نمیدن؟ چون داداشم نایلون فریزر پاره میکرد میذاشت داخل یلقوی بهش میگفتن برش دار!!

راستی کسی از وضعیت هوای الان 02 خبر داره؟ اونجا برفی هست چجوریه؟من 1 دی اعزامم
    آقا منم اعزامم...از گرگان..02 پرندک

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    وقتی پارسال از دانشگاه دوم انصراف دادم نامه انصراف به من دادند ولی اطلاعاتی مربوط به رشته اولم که معافیت تحصیلی برام فرستاده بودن (یعنی رشته حسابداری از سال 89) داخلش ثبت شده نه دوم. وقتی چند روز پیش رفتم دانشگاهی که انصراف دادم و این موضوع رو پیگیری کردم گفتند اون زمان یعنی سال 90 اینجوری بوده که وقتی کسی تغییر رشته میداده میتونسته با همون معافیت تحصیلی قبلی در رشته جدید ادامه بده (که فکر کنم طرف خالی می بست) ولی پلیس +10 میگه نه باید حتما دانشگاه دوم برات معافیت تحصیلی رد میکرده و توی سیستم نظام وظیفه ثبت میشده. حالا نمیدونم دقیقا باید چکار کنم.

با سلام
    یعنی اگر نامه از دانشگاه دوم بگیرم ببرم پلیس +10 یا نظام وظیفه قبول میکنن و توی سیستم ثبت میکنن؟
    بله حتما بايد نامه انصراف از دانشگاه دوم باشد
    توی دنیا چندتا کشور سربازی اجباری با این وضع دارن
    کسی خبر نداره کی قراره سربازی از حالت اجباری دربیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اگه جزء قانون اساسی باشه پس یعنی حذف شدن خدمت فقط دست خود مقام رهبریه
    کسی میدونه اگه بخوایم به رهبری نامه بنویسیم باید چکار کنیم
    دلم میخواد صد درصد به دستشون برسه
    حالا اگه دو سال هم طول کشید اشکال نداره توی صف میمونم
    چون مى بينم كه شما خيلى سوال مى كني جواب ميدم و گرنه اينجا مشاوره براى اعزام و مراحل قبل و بعد از ان است
    دوست عزيز براى تغيير فرايند سربازى اجبارى به دوطلبانه چند فاكتور مهم نياز است
    ارتش هاى كشورهاى جهان اول هميشه در حال اخذ نيروى تازه نفس و جديد هستند و اين نيروها از بين دوطلبان جوان پس از گذرندان شرايط و امتحان هاى سخت فيزيكى، تازه وارد ارتش مى شوند به نوعى غربالگرى انجام مى شود ، اما ممكنه سوال شود كه چرا افراد حاضر هستند با وجود همه سختى ها و خطرات ناشى از حرفه اينده باز وارد اين گود شوند ، پاسخ ان به علت امتياز ها و مزاياى خوبي است كه به انان در سالهاى خدمت داده مى شود ، و فرد با علاقه و ميل باطنى وارد ارتش و نيروهاى نظامى مى شود
    اما در ايران همه چى عكس است ، اگر وارد ارتش بشويد مى بينيد كه انگيزه خدمتى بين پرسنل كادر و پايور پايين است چون در مقابل كارى كه مى كنند حقوق و مزاياى چندانى ندارند از طرف ديگر با دادن درجه به طرف سعى دارند مقام او را بالا ببرند ، كمتربن درجه در ارتش براى كادر گروهبان سومى است كه همون هم دست رايت و چپش رو نمى داند اما مي بينيد كه فرماندهى يك گردان ارتش امريكا در افغانستان يك سرجوخه است كه در ارتش ايران اين رو به سرباز ديپلم مى دهند و همهش هم بهش توهين مى كنند
    تغيير فرايند در اخذ سرباز نياز به يك تغيير بنادين و اساسى دارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. 5 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

کشورهایی با بیش از ۱۸ ماه خدمت وظیفه، بدون انتخاب‌های غیررزمی[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

• ارمنستان
    • اسرائیل
    • ایران
    • بورکینافاسو
    • تاجیکستان
    • تایلند
    • ترکمنستان
    • سائوتوم و پرنسیپ
    • سنگاپور (به جز نیروی دفاع میهنی که بخشی از وزارت کشور است)
    • سودان
    • سوریه
    • سومالی
    • قرقیزستان
    • قزاقستان
    • کره جنوبی
    • کره شمالی
    • کنگو (جمهوری دموکراتیک)
    • کوبا
    • گینه
    • گینه استوایی
    • لیبی
    • مصر
    • موزامبیک
    • ویتنام
    === کشورهایی که به زودی خدمت وظیفه عمومی را لغو می‌کنند
    • اوکراین
    • صربستان
    • منبع ویکیپدیا

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

فرودگاه مهرآباد دهنمونو همون روز اول که وسایلو میدادن سرویس کردن
    آقا یه سوال من دسشویی بودم نمیدونم با این اتکت و اون آرم چیکار کنم باید بدوزم؟

Sent from my Y635-L21 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

فرودگاه مهرآباد دهنمونو همون روز اول که وسایلو میدادن سرویس کردن
    آقا یه سوال من دسشویی بودم نمیدونم با این اتکت و اون آرم چیکار کنم باید بدوزم؟

Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
    مرخصی دادن ک به نت دسترسی داری؟چند روز مرخصی دادن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

..........
    Last edited by hani25; 20-12-2015 at 00:01.

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مرخصی دادن ک به نت دسترسی داری؟چند روز مرخصی دادن؟
    اره دیگه. ۲ روز که وسایلو بگیرم سایز پوتینو لباسارو اندازه کنم
    Last edited by bernybeast; 14-12-2015 at 18:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •