تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3398 از 4751 اولاول ... 2398289832983348338833943395339633973398339934003401340234083448349838984398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,971 به 33,980 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اتفاقا نامه به مراکز ذیصلاح می تونه خیلی کار خوبی باشه
    کجای قرارداد ما اومده اگه از یه حدی بیشتر دانلود کنیم سرعتمون محدود می شه؟ اگه تو قرارداد اومده پس چرا هیچ حجمی تعیین نشده که خودمون بتونیم به اندازه استفاده کنیم؟
    جالبه من بعد از 2 شب دوباره محدود شدم
    شب اول 500 مگ شب دوم 1200 مگ و شب سوم سرعت زیر 2 کیلو بایت که دیگه رفتم دایل آپ که بتونم یه سایتی رو باز کنم
    متاسفانه یه عده اصلا همکاری نمی کنن. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟ این همه ما گفتیم از این طرح هیچ رقمه خیری به کاربر نمی رسه و اینا باورشون نمی شد الان چرا خبری ازشون نیست که هم کاری کنن تا بتونیم یه تغییر مثبت ایجاد کنیم؟
    مثل اینکه فقط می خوان بشینن سر جاشون و همه چی خود به خود درست شه !
    عزیز من تو اون قرارداد که شما امضا کردی یه بندی داره که درباره user fair policy |یه چیز تو همین مایه هاست که به خاطر اون امروز هممون محدود شدیم و حق اعتراض نداریم چون با دانلودمون روی ترافیک شبکه فشار اوردیم و حتما لازم نیست حجم مشخصی دانلود کرده باشیم یه جورایی اگه می خوایم لطفی در حق خودمون بکنیم باید با اعتراضاتمون این یه بند رو از قرار داد حذف کنیم اون وقت هیچ غلتی نمی تونن بکنن چون تو دادگاه محکوم میشن

2. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یکی زحمت این نوشتن نامه رو بکشه بعد تمام اعضا سایت که با شاتل مشکل دارن اسم و فامیل میدیم به شخصی که نامه رو نوشته از سمت ما امضا میکنه با ذکر شهرستان مورد نظر فقط باید یکی از دوستان قبول زحمت کنه برا نوشتن و ارسال نامه
    واقعا باید یکاری کرد اینطوری دست رو دست گذاشتن دردی رو دوا نمیکنه

4. این کاربر از mahsai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز من تو اون قرارداد که شما امضا کردی یه بندی داره که درباره user fair policy |یه چیز تو همین مایه هاست که به خاطر اون امروز هممون محدود شدیم و حق اعتراض نداریم چون با دانلودمون روی ترافیک شبکه فشار اوردیم و حتما لازم نیست حجم مشخصی دانلود کرده باشیم یه جورایی اگه می خوایم لطفی در حق خودمون بکنیم باید با اعتراضاتمون این یه بند رو از قرار داد حذف کنیم اون وقت هیچ غلتی نمی تونن بکنن چون تو دادگاه محکوم میشن
    این بند در مورد سرویس های آرته و در مورد اکو فکر کنم همچین بندی در قرارداد نیومده
    چون در آرت یه حجمی مشخص شده اما در مورد اکو نه
    حتی اگه در مورد اکو هم این قانون اعمال می شه چون حجم مجاز توش آورده نشده پس همچنان حق با ماست و حداقلش اینه که مجبور می شن مثل آرت تو پیج هر کس یه بار بذارن که نشون دهنده ی حجم مجاز شبانه ست
    البته عمرا همچین کاری کنن چون خیلی ها واقعا اهل دانلود شبانه نیستن و اگه علنی ببینن که یه حجم مجاز شبانه هم دارن تمام کارهاشونو می ذارن واسه شب و دیگه کسی نمی ره گیگ اضافه بخره
    به هر حال یا مجبورشون می کنیم که این قانون رو به صورت کامل و درست اجرا کنن یا یه کم عقب نشینی می کنن و دست از محدود کردن بر می دارن
    البته بیشترین چیزی که دل آدمو می سوزونه اینه که نه مشکل پهنای باند دارن نه هزینه ای واسه خرید حجم می دن. فقط این بلا رو سر ما میارن که مجبور شیم گیگ اضافه بخریم

6. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

اتفاقا نامه به مراکز ذیصلاح می تونه خیلی کار خوبی باشه
    کجای قرارداد ما اومده اگه از یه حدی بیشتر دانلود کنیم سرعتمون محدود می شه؟ اگه تو قرارداد اومده پس چرا هیچ حجمی تعیین نشده که خودمون بتونیم به اندازه استفاده کنیم؟
    جالبه من بعد از 2 شب دوباره محدود شدم
    شب اول 500 مگ شب دوم 1200 مگ و شب سوم سرعت زیر 2 کیلو بایت که دیگه رفتم دایل آپ که بتونم یه سایتی رو باز کنم
    متاسفانه یه عده اصلا همکاری نمی کنن. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟ این همه ما گفتیم از این طرح هیچ رقمه خیری به کاربر نمی رسه و اینا باورشون نمی شد الان چرا خبری ازشون نیست که هم کاری کنن تا بتونیم یه تغییر مثبت ایجاد کنیم؟
    مثل اینکه فقط می خوان بشینن سر جاشون و همه چی خود به خود درست شه !

من یه بار محدود به دانلود شدم ... سرعتم شبا شده بود زیر 10 .... بعد از 6 روز درست شد
    یک هفته و خورده خوب بود.... دوباره محدود شدم شبا....بعد از 10 روز درست شد....
    دو شب پشت سر هم دانلود کردم به میزان (5 گیگ ) دوباره در حال حاضر محدود شدم...

هر وقت درست شد اطلاع میدم !
    خلاصه این دوره گند خورد توش رفت ...!

8. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

من از اکو 512 کندم رفتم اکو1024 گرفتم به امید اینکه دانلود شبانه بهتر بشه,شبه اول 2 گیگ دانلود شد خوشحال کلی چیز گداشتم دانلود بشه ,صبح اومدم میبینم بی پدر 100 مگم به زور دان کرده,اونم چه موقعی "موقعی که فصل شروع سریالست"
    حالا خوبه 3 ماهه گرفتم اگه همینجوری بخواد پیش بره میرم یا پارس آن لاین یا نامحدود مخابرات میگیرم
    همینو بگو...منم دردم اینه که الان سریال خارجی ها شروع شدن منم چند ساله که دارم با پخش میدیدم..الان هم میبینم...دکستر ... فرینج .. نیکیتا و سوپرنچرال و ...
    حالا هیچ...محدود به دانلود شبانه شدیم ...

تغییر سرویس کمکی به ما نمیکنه .. چه 1024 باشی چه 512 طرف پشتیبانی میگه که باید دانلودتون شبی 500 600 تا باشه....علنا محـــدودیت ایجاد کردند

10. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

بنده پیگیری کار و نامه هستم و خودم هم تنظیمش میکنم و ارسال و همینطور پیگیری از سازمان مربوطه(سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)

یه گزارش از پیگیریم بگم خدمت رفقا:

همین الان تماس گرفتم با سازمان مربوطه(سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) دفتر آقای رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات چون شرکت ما با اونجا مکاتبه داره خیلی تحویلم گرفتن با جناب آقای روحی صحبت کردم

شماره تماس: 021-88462155 آقای روحی(که دوستان کاملا صحت و درستی حرفهام بدونن)

تو دفتر آقای رضوانی که فرمودند بله میتونید شکایت نامه رو بنویسید و ما هم حتما پیگیری میکنیم و حتی نتیجه ش رو بهتون خبر میدیم منم خیلی خوشحال شدم از اینکه حداقل یکی هست که به وضعیت اینترنت ما رسیدگی کنه

دوستان نگران و ناراحت نباشن من حتما پیگیری میکنم و باز گزارش رو میدم خدمت همه

فقط دوستان بنده رو تنها نزارن اگر قرار باشه بنده فقط پیگیر موضوع باشم مطمئنا جوابی نخواهیم گرفت مگر با تعداد نفرات زیاد..

الان هم میخوام نامه رو تنظیم کنم و تایپ فقط دوستان طریقه امضا رو پیشنهاد بدن که چطوری و چیکار کنیم!!

منتظرم

ایمیل و ای دی بنده هم هست میتونید با من در ارتباط باشید

ID: javad7704

Email:javad7704@gmail.com

[COLOR="Silver"]
    Last edited by javady; 10-10-2011 at 10:27.

12. 4 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان برای تنظیم نامه هم پیشنهاد بدن که چه بندهایی رو بیاریم هر کی تو نوشتن نامه مهارت داره بهم بگه و یه متنی رو خودش پیشنهاد بده علاوه بر بنده که متن پیشنهادیم رو مینویسم و میزارم اینجا تا همه دوستان بخونن ، متوجه بشن و نظر بدن

14. 4 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم که شاید یه ماهی طول بکشه و یه کمی هزینه جزیی داشته باشه نامه رو که تنظیم کردیم تمام کسایی که می خوان امضا کنند اسم و فامیل و ادرس و کدپستی و یه شماره تماس بدن و با پست پیشتاز بفرستیم براشون و اون نفر امضا کنه بلا فاصله بفرسته برا نفر بعد حالا شاید بگید خیلی طول می کشه ولی مثلا من که بابلم و چند نفر دیگه که بابلن با هم هماهنگ کنن نامه که دست یکی رسید بقیه همشهری هاشم امضا کنن این برا شهرستان عملیه بعدش پست کنن برا نفر بعدی

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا جواد دستت درد نکنه که داری یه قدم اساسی و اصولی بر می داری
    واسه اینکه تعداد زیاد باشه، یا می شه همه نامه رو بفرستیم، یا یه نامه باشه که همه به یه شکلی پاشو امضا کنیم
    اگه قرار به اضا کردن شد باید یه جوری باشه که شاعبه ی جعل امضا واسه زیاد تر دیده شدن پیش نیاد. مثلا همه شماره ی کاربری شاتلمون رو به تنهایی یا به همراه یه شماره تماس به عنوان امضا بدیم که در صورت لزوم به هرکدوم زنگ بزنن تا مطمئن شن که واقعا ناراضی هستیم
    و اگه یکی از بچه ها زحمتش رو بکشه که تو تاپیک بقیه ی آی اس پی ها هم این نامه رو خبر رسانی کنه خیلی بهتر می شه (البته اگه اونا هم همچین مشکل مشابه ای دارن و اونجا هم از این محدودیت های مسخره اعمال می شه)
    بازم ممنون

17. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم که شاید یه ماهی طول بکشه و یه کمی هزینه جزیی داشته باشه نامه رو که تنظیم کردیم تمام کسایی که می خوان امضا کنند اسم و فامیل و ادرس و کدپستی و یه شماره تماس بدن و با پست پیشتاز بفرستیم براشون و اون نفر امضا کنه بلا فاصله بفرسته برا نفر بعد حالا شاید بگید خیلی طول می کشه ولی مثلا من که بابلم و چند نفر دیگه که بابلن با هم هماهنگ کنن نامه که دست یکی رسید بقیه همشهری هاشم امضا کنن این برا شهرستان عملیه بعدش پست کنن برا نفر بعدی
    عزیز برا امضا اصلا مشکلی نداره یه نفر میتونه جای همه امضا کنه فقط کافیه هر کسی اسم و فامیل خودش و شهرستانش رو ذکر کنه مثلا دوستی که گفت نامه رو تنظیم میکنه از طرف همه امضا میکنه و هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد مطمین باشید.
    از دوستی که قراره نامه رو تایپ کنه خواهش میکنم بعد از اتمام نامه تو تایپک عنوان کنه تا همه دوستان نام و فامیل و شهرستان مربوطه رو به ایشون پخ کنیم و ایشون از طرف ما امضا میکنه هر شخص یه امضا متفاوت و مطمین باشید اگه این دوستمون بجای بنده امضا کنه بنده هم امضا ایشون رو تایید میکنم و قبول میکنم بنده امضا کردم مطمین باشید هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
    انشالله بتونیم حقمون رو از این افراد سودجو بگیریم
    موفق باشید

19. این کاربر از mahsai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •