تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3397 از 4105 اولاول ... 239728973297334733873393339433953396339733983399340034013407344734973897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,961 به 33,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

توی دنیا چندتا کشور سربازی اجباری با این وضع دارن
    کسی خبر نداره کی قراره سربازی از حالت اجباری دربیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    حالا بده ماهی 40 میلیون پول تو جیبی بهت میدن؟: دی زمان ما 40 تا هزاری بود اگر به نسبت تورم حساب کردن حقوق شده 40 میلیون تا مجددا لباس رزم بر تن کنیم
    دوست عزیز هر چی بیشتر بهش فکر کنی بد تر میشه ... چقدر که تو این تاپیک چرخیدم تا خدمت تموم شد الان دو سال و نیم از گرفتنش میگذره خدمت دیر گذشت ولی این مدت بعدش مثل برق گذشته و من هنوز پیشرفت خاصی نکردم... حداقل دلت خوش هست کسی بهت گفت چیکاره ای میگی سربازم ... شخصی رو میشناسم گرفتن معافی براش مثل خوردن آب هست میگه بگیرم بیام چیکار کنم؟ دیگه جدا اینطوریش رو ندیده بودم

2. 4 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من سال 89 رشته حسابداری در یک شهری قبول شدم و به جای سربازی رفتم دانشگاه. سال 90 فیزیک هسته ای شهر خودمون قبول شدم و انصراف دادم اومدم فیزیک و در نهایت اواخر پارسال انصراف دادم و الان که می خوام دفترچه بفرستم در سیستم نظام وظیفه فقط اطلاعات تحصیلی دانشگاه اولی که میرفتم ثبت شده و ظاهرا دانشگاه دومی برام معافیت تحصیلی رد نکرده و توی سیستم نظام وظیفه هیچ اطلاعاتی ازش نیست. مدرکی که دانشگاه دومی بعد از انصراف بهم داده هم مربوط میشه به همون معافیت تحصیلی که دانشگاه اولی رد کرده بوده. الان که میخوام دفترچه بفرستم پلیس +10 ازم مدرکی که از دانشگاه دومی بعد از انصراف گرفتم رو قبول نمی کنه میگه دانشگاه دومی باید برات معافیت تحصیلی ثبت میکرده و توی سیستم نظام وظیفه رشته جدیدت یعنی فیزیک ثبت میشده یا همچین چیزی.
    ایا اصلا اینکه چه رشته ای در سیستم ثبت شده باشه مهمه برای وضعیت من یا فقط تاریخ انصراف مهمه؟ اگر با اطلاعات همون رشته حسابداری سال 89 که توی سیستم نظام وظیفست اطلاعات برام ثبت بشه ایا اضافه میخورم؟ در کل چجوری باید این مشکل رو حل کنم تا یه موقع اضافه نخورم؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من سال 89 رشته حسابداری در یک شهری قبول شدم و به جای سربازی رفتم دانشگاه. سال 90 فیزیک هسته ای شهر خودمون قبول شدم و انصراف دادم اومدم فیزیک و در نهایت اواخر پارسال انصراف دادم و الان که می خوام دفترچه بفرستم در سیستم نظام وظیفه فقط اطلاعات تحصیلی دانشگاه اولی که میرفتم ثبت شده و ظاهرا دانشگاه دومی برام معافیت تحصیلی رد نکرده و توی سیستم نظام وظیفه هیچ اطلاعاتی ازش نیست. مدرکی که دانشگاه دومی بعد از انصراف بهم داده هم مربوط میشه به همون معافیت تحصیلی که دانشگاه اولی رد کرده بوده. الان که میخوام دفترچه بفرستم پلیس +10 ازم مدرکی که از دانشگاه دومی بعد از انصراف گرفتم رو قبول نمی کنه میگه دانشگاه دومی باید برات معافیت تحصیلی ثبت میکرده و توی سیستم نظام وظیفه رشته جدیدت یعنی فیزیک ثبت میشده یا همچین چیزی.
    ایا اصلا اینکه چه رشته ای در سیستم ثبت شده باشه مهمه برای وضعیت من یا فقط تاریخ انصراف مهمه؟ اگر با اطلاعات همون رشته حسابداری سال 89 که توی سیستم نظام وظیفست اطلاعات برام ثبت بشه ایا اضافه میخورم؟ در کل چجوری باید این مشکل رو حل کنم تا یه موقع اضافه نخورم؟
    شما نبايد از حق خودت كوتاه بياي چون اين موضوع گران براتان تمام ميشه ، غفلت و سهل انگارى دانشگاه دوم كه معافيت تحصيلي براى شما صادر نكرده باعث شده الان به شما نامه انصراف ندهند بايد قاطعانه اين مرضوع را به دانشگاه بگوييد در غير اين صورت شما از سال ٩٠ حدود چهار سال در غيبت هستيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    با توجه به این انتقالات بهترین کار اینه بری همون دانشگاه ک انصراف دادی.ازشون نامه بگیری برای نظام وظیفه ک تا پارسال دانشجو بودی و انصراف دادی تا بشه تو سیستم نظام وظیفه ثبت کنن واست. به امید فرستادن نامه از دانشگاه ب نظام وظیفه نباش.
    وگرنه اضاف ک میخوری هیچ ، کارای دگ مثل امریه و ... نمیتونی انجام بدی.

7. 3 کاربر از eng2010a&p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما نبايد از حق خودت كوتاه بياي چون اين موضوع گران براتان تمام ميشه ، غفلت و سهل انگارى دانشگاه دوم كه معافيت تحصيلي براى شما صادر نكرده باعث شده الان به شما نامه انصراف ندهند بايد قاطعانه اين مرضوع را به دانشگاه بگوييد در غير اين صورت شما از سال ٩٠ حدود چهار سال در غيبت هستيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    با سلام
    وقتی پارسال از دانشگاه دوم انصراف دادم نامه انصراف به من دادند ولی اطلاعاتی مربوط به رشته اولم که معافیت تحصیلی برام فرستاده بودن (یعنی رشته حسابداری از سال 89) داخلش ثبت شده نه دوم. وقتی چند روز پیش رفتم دانشگاهی که انصراف دادم و این موضوع رو پیگیری کردم گفتند اون زمان یعنی سال 90 اینجوری بوده که وقتی کسی تغییر رشته میداده میتونسته با همون معافیت تحصیلی قبلی در رشته جدید ادامه بده (که فکر کنم طرف خالی می بست) ولی پلیس +10 میگه نه باید حتما دانشگاه دوم برات معافیت تحصیلی رد میکرده و توی سیستم نظام وظیفه ثبت میشده. حالا نمیدونم دقیقا باید چکار کنم.

سلام
    با توجه به این انتقالات بهترین کار اینه بری همون دانشگاه ک انصراف دادی.ازشون نامه بگیری برای نظام وظیفه ک تا پارسال دانشجو بودی و انصراف دادی تا بشه تو سیستم نظام وظیفه ثبت کنن واست. به امید فرستادن نامه از دانشگاه ب نظام وظیفه نباش.
    وگرنه اضاف ک میخوری هیچ ، کارای دگ مثل امریه و ... نمیتونی انجام بدی.
    با سلام
    یعنی اگر نامه از دانشگاه دوم بگیرم ببرم پلیس +10 یا نظام وظیفه قبول میکنن و توی سیستم ثبت میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

غیبت از شیش ماه بیشتر میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

غیبت از شیش ماه بیشتر میشه؟
    اگر با منی داداش بله بیش تر از 6 ماه هست از دانشگاه انصراف دادم و بعد از انصراف از تحصیل یکسال فرصت هست برای ارسال دفترچه. (که از من هنوز یکسال نشده)

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا بده ماهی 40 میلیون پول تو جیبی بهت میدن؟: دی زمان ما 40 تا هزاری بود اگر به نسبت تورم حساب کردن حقوق شده 40 میلیون تا مجددا لباس رزم بر تن کنیم
    دوست عزیز هر چی بیشتر بهش فکر کنی بد تر میشه ... چقدر که تو این تاپیک چرخیدم تا خدمت تموم شد الان دو سال و نیم از گرفتنش میگذره خدمت دیر گذشت ولی این مدت بعدش مثل برق گذشته و من هنوز پیشرفت خاصی نکردم... حداقل دلت خوش هست کسی بهت گفت چیکاره ای میگی سربازم ... شخصی رو میشناسم گرفتن معافی براش مثل خوردن آب هست میگه بگیرم بیام چیکار کنم؟ دیگه جدا اینطوریش رو ندیده بودم
    مثل اینکه لینک پایینش رو باز نکردی ، زود برداشت کردی عزیز باز کن ، حتما بخون واسه ی سربازی هم شما چون رفتی تموم کردی اینطوری حرف میزنی
      محتوای مخفی: به این مثال توجه کن چون به نظرم مصداق وضعیت شماست 
    http://i.imgur.com/XeKDjA5.jpg

حالا جدا کسی میدونه چندتا کشور دنیا سربازی اجباری با این وضع دارن
    فکر کنم اگه هفت هشت تا کشور سربازی اجباری داشته باشن هم سربازیشون تخصصیه ینی یه حقوق خوب با مزایای عالی برای سربازا درنظر میگیرن

12. 3 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کلا کلمه اجبار توی خارج یعنی قانون و مالیات
    بقیه اجبارها یا وجود نداشتن یا حذف شدن...

کلیتش اینه، حالا یه سری کشور بدبخت میان سربازی رو اجباری می کنن دیگه از نگون بختی مردمانش هست!
    وگرنه خدمت اجباری حتی با حقوق هم اصلا جالب نیست، خدمت باید داوطلبی باشه با حقوق و مزایا برای افراد علاقه مند
    نه اینکه یک سری آدم که با صدای اولین گلوله ول کنن در برن!!

14. 2 کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی دنیا چندتا کشور سربازی اجباری با این وضع دارن
    کسی خبر نداره کی قراره سربازی از حالت اجباری دربیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •