منم همینجا میگم نه قصد تبلیغات برای شاتل دارم نه هیچ چیز دیگه فقط حرف من اینه شما که دارید این همه پول میدید به پارس چرا باید سرعتتون دیال آپ باشه؟!
منم همینجا میگم نه قصد تبلیغات برای شاتل دارم نه هیچ چیز دیگه فقط حرف من اینه شما که دارید این همه پول میدید به پارس چرا باید سرعتتون دیال آپ باشه؟!
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
نام سرویس: ECO8192 سرعت تا: 8192/1024* کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲ هزینه اشتراک / تومان ۴۱۹۰۰ ۹۳۹۰۰ ۱۶۴۹۰۰ ۲۸۶۹۰۰ متوسط هزینه برای هر ماه / تومان ۴۱۹۰۰ ۳۱۳۰۰ ۲۷۵۰۰ ۲۳۹۰۰
نه من شهر قزوینم... موندم دیگه چیکار کنم شکایت جواب میده؟ دیگه تو روز که باید سرعت 5 مگ رو بده کهاینم سرعت شبانه الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو چند بستن واست؟
برای خودش گفته من با اینها درگیر شدم چند ماه پیش کار کشید به شکایت این داستانها سرعت منو درست کردند. چون یکی از بندهای مصوبات سازمان تنظیم اینه که سرعتی که سرویس دهنده داره به شما میده باید تضمین بشه ! ساعات رایگان یا نوع سرویس خواسی هم نداره
متاسفانه آشنا نبودن عامه مردم با قوانین باعث شده شرکتها سوء استفاده کنند
خواستی ترافیک ماه پیش هم میزارم بالای 300گیگ شد فکر کنم فقط دانلود داشتم.
البته اینم بگم سرعت منم همیشه ثابت نیست باز شبکه شلوغ باشه تا 200هم رفت و برگشت پیدا می کنه
Last edited by dj77; 22-07-2014 at 00:22.
همه که از شاتل مینالن بعد تو ......
بابا منم برای رفیقم توضیح دادم که شکایت فایده نداره تهش بهت میگن باید سرعتت 32 باشه مشکل از خود دولت با این قوانینش
هاولا دمت گرم کاااا![]()
رو 3 مگ بستن ولی با این وجود سرعت از 238 بیشتر نمیشه مشخصه که از اکانتینگ محدود کردند سرعتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این وضعیت فعلی خط ماست... یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه فقط مرگه که چاره نداره
دوستان هم نیان اینجا بگید ای بابا ما که رفتیم 195 شکایت کردیم هیچی نشد! خوب شما شکایت کردی درست همین عکسی که دوستمون گذاشته پیگیر هم شدی آیا؟ بگو آقا داره تخلف می کنه شرکت تکلیف من کاربر چیه؟!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)