15راستي ديوار تو لول چند سنگي ميشه
روستاهات چطوری هست؟ هر دو روستا متلق به یک اکانت هست؟ یعنی یکی رو نوبل کردی؟میخواستم بدونم ایا راهی هست برای اینکه تمام نیرو ها با هم حرکت کنند و در یک زمان به اونجا برسن
یا با دو اکانت جدا میخوای بهش حمله کنی؟
15راستي ديوار تو لول چند سنگي ميشه
روستاهات چطوری هست؟ هر دو روستا متلق به یک اکانت هست؟ یعنی یکی رو نوبل کردی؟میخواستم بدونم ایا راهی هست برای اینکه تمام نیرو ها با هم حرکت کنند و در یک زمان به اونجا برسن
یا با دو اکانت جدا میخوای بهش حمله کنی؟
مطمئنی؟! دیوار نیاز به لول یک باراک داره؛ و باراک هم لول 3 VHQ رو میخواد... در حالی که معمولا VHQ لول 1 هست موقع شروع...
ميگم ما ميتونيم نيروهايي كه تو روستاي اصلي مون هست رو به روستاهايي كه نوبل كرديم بفرستيم و از اونجا به يه نفر حمله كنيم ؟؟؟ يا فقط ميشه تو ساپورت از اين نيروها در روستاهاي گرفته شده استفاده كرد اگه ميشد خيلي خوب بود .
من با یک اکانت می خوام حمله کنم
و با یه دستور خود بازی اینکار را کنه
پدرام ، بفرست برای Answer-3 توی ورد21.
دوست من شما به سایتبرو و از اونجا ورلدی که توش بازی میکنی رو انتخاب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد به قسمت attack planner برو
اونجا در قسمت Target village مختصات روستای حریف رو بنویس
در جای خالی پایینش یوزرنیم خودت رو بنویس
پایینش تاریخ رسیدن نیروهای دور ترین روستای خودت به میلادی و پایین ترش هم ساعت دقیق رسیدن نیروهات رو بنویس (این موارد توی رالی پوینت ذکر میشه)
نکست رو بزن و بعدش روستاهایی که میخوای باهاشون حمله کنی رو انتخاب کن. باز هم نکست رو بزن
کندترین نیروهایی (که قراره توی حمله شرکت داشته باشن) رو برای هر روستا انتخاب کن.
وقتی نکست رو زدی بهت میگه از هر روستایی چه موقع باید نیرو بفرستی
یعنی راهی نیست من بتونم تمام نیرو هام رو با هم بفرستم؟
این کار رو که میشه با همون رالی پوینت انجام داد عزیز
من تا حالا ندیدم با رالی پوینت بشه انجامش داد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)