ممنون
40 دقیقه راهه! مگه اتوبوس تندرو نیست؟
من بچه شهرستانم عادت ندارم به این مسافت ها
از شهریار تا پادگان چقدر راهه؟
خب پس باید به فکر بلوزهای کاموایی باشم دیگه...دستکش هم میشه پوشید یا نه باید صبر کنیم دستکش های خودمونو بدن؟
ممنون
40 دقیقه راهه! مگه اتوبوس تندرو نیست؟
من بچه شهرستانم عادت ندارم به این مسافت ها
از شهریار تا پادگان چقدر راهه؟
خب پس باید به فکر بلوزهای کاموایی باشم دیگه...دستکش هم میشه پوشید یا نه باید صبر کنیم دستکش های خودمونو بدن؟
Last edited by mostafa_maca; 12-12-2015 at 12:06.
از شرق تهران میرید غرب تهرانتند رو نبود که داستان میشد :v کنار همون ایستگاه BRT باید بلیط الکترونیکی به مبلغ 1500 تومان دریافت کنید چون پول نقد قبول نمیکنند.
از شهریار 25 دقیقه تا جلوی پادگان زمان هست.
دستکش و کلاه رو فقط برای ارتش رو که بهتون میدن باید استفاده کنید ( البته جنس خوبی نداره) ولی شما ببر به صورت نا محسوس استفاده کن،همه چی بهتون میدن ولی یه خورده زمان بر هست مثلا دستکش و کلاه رو یادم آخرای هفته دوم دادن! درضمن کلاه رو نمیتونید تو ساعت آموزشی استفاده کتید ساعت 6 بعد از ظهر به بعد برای نگهبانی ها آزاد می شود.
Last edited by scorpion2; 12-12-2015 at 12:26.
آقا دم شما گرم، یه تنه جواب میدین
اوه که اینطور، من فکر میکردم آزادی مرکز باشه یا حداقل زیاد فصله نداشته باشه
البته از آزادی هم باید برم شهریار، این چقدر زمان می بره؟
پس یه دستکش و کلاه بافتنی واسه خودم ببرم حداقل نگهبانی که میشه استفاده کرد...
راستی چیکار میشه کرد که خیلی نگهبانی ندم توی اون هوای سرد؟ منظورم اینه مثلا میتونم سلف رو تمیز کنم؟ یا چمیدونم هر کاری غیر از توالت شوری![]()
والا نگهبانی که رو شاخشه ، مگه اینکه دمه منشی گروهان رو ببینیالبته همه نگهبانی ها بیرون نیست یک الی دو نگهبانی بیرون آسایشگاه باشد الباقی داخل هست هوای سرد و زیاد احساس نمیکنید.
سرویس های بهداشتی رو نظافتشو به بچه های دیپلم و زیر دیپلم می دهند.
از آزادی تا شهریار هم تقریبا 30 35 دقیقه راه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قبل رفتن بخون اطلاعت اولیه رو داشته باشی.
Last edited by scorpion2; 12-12-2015 at 15:58.
دستكش و كلاه بايد فرم باشد اگر در نگهبانى از دستكش و كلاه متفرقه استفاده كنيد ممكن است مورد توبيخ افسر نگهبان يا سسله مراتب نگهبانى قرار بگيريد
نگهبانى به تعداد افراد داخل يگان مربوط است هر چه تعداد بيشتر بالطبع نگهبانى هم كمتر خواهد بود اما در برخى يگان ها افراد معاف از نگهبانى و نورى چشمى زياد است و بار نگهبانى ديگر افراد بيشتر مى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مرسی
بیخیال دیگه هر چه بادا باد
ما دم کسی رو دیدن بلد نیستیم
وبلاگ رو که امروز خوندم، اون 1 جوان رو هم چند روز پیش تموم کردم
الان دیگه همه اطلاعات رو دارم با هم قاطی می کنم(شب امتحانه انگار)
راستی درجه لیسانس ها گروهبانیه یا نه اگه نمره خوبی بگیریم یا چمیدونم سرباز خوبی باشیم ستوان سه میدن؟!
خب یعنی من تا اینا استحقاقی ها رو بدن باید یخ بزنم؟
با اون کله کچلم و سرمایی بودنم؟
میدونم که قراره بهمون خوش نگذره ولی خب به هر حال ممکنه همون 2 شب اول منو نگهبانی بذارن، ها؟
Last edited by mostafa_maca; 12-12-2015 at 17:08.
تا هنگامى كه استحقاقى نگرفتين مشكلى نيست ، اما معمولا روز اول بعد از فرايند پذيرش استحقاقى ها را ميدن
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان
کسی راجع به امریه وزارت دفاع اطلاعی نداره؟ چون میگن باید تعهد 5 یا 6 سال خدمت کاری بدی.
جایی بدرد بخوری هست یا نه؟ ارزش داره یا جاهای دگ دنبال امریه باشم؟
توی دنیا چندتا کشور سربازی اجباری با این وضع دارن
کسی خبر نداره کی قراره سربازی از حالت اجباری دربیاد
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)