تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3396 از 3745 اولاول ... 23962896329633463386339233933394339533963397339833993400340634463496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,951 به 33,960 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اون SNR مرتب نوسان داره_ اون هم انجام دادم گفتم به پاسخ گوها ! خط رو که 8 مگ خرده بودم اولین بار خودشون گفتن برات پایین میاریم ببینیم درست میشه اوردن رو 6 رو 4و حتی 2 بازهم اون سرعت دانلود ثابت نمیمونه و روزی دوسه بار قطع میشه حالا این سرویس دو مگ یه ماه که رو 8 مگ همون جوری مونده اینو پاسخ گو این کار وکرده ممکن هست از طرف مبدا یعنی خود مخابرات مشکل باشه ؟ چون من تا اسفند مخابرات داشتم با اون هم همین مشکل و داشتم یعنی از اول اسفند که یه موبایل خریدم برای اولین بار در طول دو هفته 6، 7 گیگ دانلود کردم اصلا دانلود بالای 400 مگ نکرده بودم قبل از اون. از اون روز این مشکل شروع شد فردا از سیم حیاط هم مودم وصل میکنم برای امتحان کردن. امروز وقت نداشتم ، به نظرم مشکل تجهیزات از اوناست.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
    در این صورت شما مودم رو از سر خط چک کن اگر مشکل به همین روال بود مشکل از طرف شما نیس و باید بهشون بگید از سر خط بنده چک کردم و مشکل از سمت من نیس ولی اگر snr دانلود از 12 رفت به سمت 14 به بالا در منزل مشکلی دارید و باید مشکل رو پیدا کنید ترجیحا یک در صد هم احتمال خرابی مودم رو هم در نظر داشته باشید اگر مودم دوم دارید از اون مودم برای تست سر خط استفاده نمایید اگر پشتیبان هم کاری نکرد شما از طریق سایت زیر شکایت ثبت کنید موفق باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sara_2656; 14-08-2017 at 11:52.

2. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این آسیاتک چرا اینجوریه!!! الان 5 روزه درخواست جمع آوری دادم 4 بار هم تماس گرفتم هنوز هیچ اتفاقی نمیوفته!! همش میگه تماس میگیریم به زودی تاییدیه میگیریم جمع آوری میشه، تازه میگه بعد از تاییدیه گرفتم از 3 تا 7 روز کاری طول میکشه تا جمع آوری بشه فعلا که 5 روز گذشته سرویس جمع آوری نشده. منم امروز در سامانه 195 شکایت پر کردم ببینم چی میشه.
    هر بار هم زنگ میزنم پشتیبانی اینقدر سرو صدا هست انگار حموم زنونس!!!
    حذف شود ممنون
    Last edited by amin885; 15-05-2018 at 15:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حرف شما درسته اما من تجربه خودم رو گفتم چون دیدم مشکل این دوستمون هم شبیه خودمه و بی دلیل و ناگهانی قطعی ها شروع شده
    یعتی قبلا همه چیز خوب بوده یهو فاصله با مرکز زیاد شده (اینو پشتیبانی بهم میگفت که فاصلتون زیاده )
    من خودم سر خط رو تست کردم دیدم اوضاع همونه مودم گرفتم فرقی نکرد خلاصه همه کاری کردم با اینکه مطمئن بودم ایراد از آسیاتکه حتی کارشناس مخابرات اومد جعبه تقسیم خودشونو چک کرد
    الان هم اگر همه موارد بررسی شد و مشکل همچنان بود و پشتیبانی هم زیر بار نرفت چاره کار تعویض شرکته
    خب، امروز صبح مجدد تماس گرفتم، این‌بار پاسخگو خیلی راحت پرسید مشکلتون سرعته؟ میگم بله. اول گفت شما سرویس ۱۲۸ خریداری کردید و ما براتون روی ۲ مگ بستیم.
    گفتم من چندساله همین سرویس رو میگیرم و همیشه سرعتم تا جایی که خط اجازه میده باز بوده، گفت چند لحظه صبر کنید درست می‌کنم.
    بعد از چند دقیقه پخش آهنگ، همونطور که نگاهم به صفحه مودم بود دیدم که ریست شد و سرعت رفت روی ۱۰ مگابیت!
    پرسید مشکل حل شد؟ میگم بله ممنون و تمام!
    سرعتم برگشت به حالت قبل، فقط الان یه چیزی که هست، snr هست که رفته حدودای ۹ تقریباً! قبلاً روی ۱۵ تا ۱۸ بود.
    البته قطعی یا مشکل خاصی که نمی‌بینم، ولی طبق اعداد و دسته‌بندی‌های تاپیک بررسی نویز خط، شرایط خطم مناسب نیست انگاری، نمیدونم چه کنم.

Last edited by Noghabyte; 14-08-2017 at 19:12. دليل: عکس خیلی بزرگ بود!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

خب، امروز صبح مجدد تماس گرفتم، این‌بار پاسخگو خیلی راحت پرسید مشکلتون سرعته؟ میگم بله. اول گفت شما سرویس ۱۲۸ خریداری کردید و ما براتون روی ۲ مگ بستیم.
    گفتم من چندساله همین سرویس رو میگیرم و همیشه سرعتم تا جایی که خط اجازه میده باز بوده، گفت چند لحظه صبر کنید درست می‌کنم.
    بعد از چند دقیقه پخش آهنگ، همونطور که نگاهم به صفحه مودم بود دیدم که ریست شد و سرعت رفت روی ۱۰ مگابیت!
    پرسید مشکل حل شد؟ میگم بله ممنون و تمام!
    سرعتم برگشت به حالت قبل، فقط الان یه چیزی که هست، snr هست که رفته حدودای ۹ تقریباً! قبلاً روی ۱۵ تا ۱۸ بود.
    البته قطعی یا مشکل خاصی که نمی‌بینم، ولی طبق اعداد و دسته‌بندی‌های تاپیک بررسی نویز خط، شرایط خطم مناسب نیست انگاری، نمیدونم چه کنم.

اگر snr همین حدود 8 تا 10 تغییر میکنه قطعی پیش نمیاد و مشکلی نداره ولی اگر نوسان زیادی داشته باشه باعث قطعی میشه که قابل پیگیریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر snr همین حدود 8 تا 10 تغییر میکنه قطعی پیش نمیاد و مشکلی نداره ولی اگر نوسان زیادی داشته باشه باعث قطعی میشه که قابل پیگیریه
    الان میتونن با حفظ همین سرعت snr رو ببرن بالا؟ یا این دیگه به شرایط خط من و سیم کشی و ... بستگی داره؟!
    آخه احساس می کنم همش دست خودشونه، خیلی راحت بالا پایین میکنن!!
    بعدش ممکنه که Attenuation خیلی خوب باشه و snr داغون؟!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

الان میتونن با حفظ همین سرعت snr رو ببرن بالا؟ یا این دیگه به شرایط خط من و سیم کشی و ... بستگی داره؟!
    آخه احساس می کنم همش دست خودشونه، خیلی راحت بالا پایین میکنن!!
    بعدش ممکنه که Attenuation خیلی خوب باشه و snr داغون؟!
    من هم احتمال میدم خودشون میتونن snr رو دستکاری کنن
    Attenuation هم 25 هستش که مقدار خوبیه ولی snr که هم طرف شرکت و هم از سمت خود شما روش تاثیر گذاره بیشتر از این مقدار اجازه نمیده
    الان annex a آپ شده یا annex m ؟ این حالت رو تغییر بدید به a و m ببینید تغییر میکنه یا نه
    در کل به نظرم همین مقدار 10 مگابیت اگر قطعی نداشته باشه باید خدارو شکر کرد

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

در این صورت شما مودم رو از سر خط چک کن اگر مشکل به همین روال بود مشکل از طرف شما نیس و باید بهشون بگید از سر خط بنده چک کردم و مشکل از سمت من نیس ولی اگر snr دانلود از 12 رفت به سمت 14 به بالا در منزل مشکلی دارید و باید مشکل رو پیدا کنید ترجیحا یک در صد هم احتمال خرابی مودم رو هم در نظر داشته باشید اگر مودم دوم دارید از اون مودم برای تست سر خط استفاده نمایید اگر پشتیبان هم کاری نکرد شما از طریق سایت زیر شکایت ثبت کنید موفق باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا ممنونم ازتون

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ساعت ویژه 3-8 صبح همان شبانه رایگانه یا خیر؟
    بله رایگانه، اما چه فایده شبیه یه سرویس اینترانته، فقط سرعت دانلود از سرورهای آسیاتکی (نه حتی ایرانی هام) به اندازه سرعت خطه، سرعت دانلود از باقی سرورها رو روی سرعت اسمی سرویس محدود کردن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. اینترنت رایگان شبانه در سرویس های حجمی آسیاتک مثلا 2تا 8 صبح مثل بعضی شرکتها بعد از مدتی محدود میشه یا هیچ محدودیتی در کل دوره نداره؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام. اینترنت رایگان شبانه در سرویس های حجمی آسیاتک مثلا 2تا 8 صبح مثل بعضی شرکتها بعد از مدتی محدود میشه یا هیچ محدودیتی در کل دوره نداره؟
    آسیاتک محدودیت تکی نداره. محدود بخواد بکنه کل مرکز مخابراتیو محدود میکنه. از این نظر خوبه

12. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •