درود
دوستان من شیراز هستم .. شاتل هم دارم- اکو512 - یه نکته ای برایتون بگم شاید جالب باشه و براتون اتفاق افتاده.. واقعا خنده داره
بنده یه چند روزی سرعت دانلود شبانه ام از 1 تا 7 زیر 10 کیلو بود ، زنگ زدم پشتیبانی گفتند که شما بیش از حد مجاز در چند روز قبل دانلود داشتید. ( روزای قبل شبی یک گیگ و خورده پشت سر هم میزدم ) گفتش که شما در نرم افزار Black list شاتل قرارگرفتید و الان Share با کسایی شدین که استفاده زیاد میکنن و سرعتتون کم شده..یه ده روزی یا کمتر کلا خود نرم افزار به صورت خودکار شما رو از این لیست در میاره...این لیست هم خود نرم افزار میاید Search میکنه... ده روز گذشت....من سرعتم به حالت عادی ! برگشت..من 512 هستم اما شبا سرعتم 240 کیلو بایت هست...یه شب دانلود کامل کردم که 3.250 گیگ گرفتم...حالا بعد از 2 شب که سرعت من خوب شده بود . . . دوباره همون حالت برگشت ومن رفتم تو لیست
میخوام اینو بهتون بگم که کلا در جریان باشید..واقعا این وضع به درد نمیخوره
اینم اضافه کنم که سرعت شاتل شبانه لااقل برای من و همشهری هام که درارتباطم و شاتل هستند از 1 تا 3 شب خوب نیست... از 3 تا 8 صبح خوب میشه..
این قضیه Black List رو فراموش نکنید خلاصه دوستان...خود نرم افزار Random اگه استفاده شبانه تون زیاد از حد مجاز !!! باشه
قرار میده و اگه رفتید تو لیــست یه ده روزی از من بشنوید که قید دانلود رو بزنید
علــی