تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3395 از 4751 اولاول ... 2395289532953345338533913392339333943395339633973398339934053445349538954395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,941 به 33,950 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

درود

دوستان من شیراز هستم .. شاتل هم دارم- اکو512 - یه نکته ای برایتون بگم شاید جالب باشه و براتون اتفاق افتاده.. واقعا خنده داره

بنده یه چند روزی سرعت دانلود شبانه ام از 1 تا 7 زیر 10 کیلو بود ، زنگ زدم پشتیبانی گفتند که شما بیش از حد مجاز در چند روز قبل دانلود داشتید. ( روزای قبل شبی یک گیگ و خورده پشت سر هم میزدم ) گفتش که شما در نرم افزار Black list شاتل قرارگرفتید و الان Share با کسایی شدین که استفاده زیاد میکنن و سرعتتون کم شده..یه ده روزی یا کمتر کلا خود نرم افزار به صورت خودکار شما رو از این لیست در میاره...این لیست هم خود نرم افزار میاید Search میکنه... ده روز گذشت....من سرعتم به حالت عادی ! برگشت..من 512 هستم اما شبا سرعتم 240 کیلو بایت هست...یه شب دانلود کامل کردم که 3.250 گیگ گرفتم...حالا بعد از 2 شب که سرعت من خوب شده بود . . . دوباره همون حالت برگشت ومن رفتم تو لیست

میخوام اینو بهتون بگم که کلا در جریان باشید..واقعا این وضع به درد نمیخوره
    اینم اضافه کنم که سرعت شاتل شبانه لااقل برای من و همشهری هام که درارتباطم و شاتل هستند از 1 تا 3 شب خوب نیست... از 3 تا 8 صبح خوب میشه..

این قضیه Black List رو فراموش نکنید خلاصه دوستان...خود نرم افزار Random اگه استفاده شبانه تون زیاد از حد مجاز !!! باشه
    قرار میده و اگه رفتید تو لیــست یه ده روزی از من بشنوید که قید دانلود رو بزنید

علــی

2. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این نکته ی جدیدی نیست و همه ازش خبر داریم
    همچین نرم افزاری هم وجود نداره
    نرم افزار حتی اگه هوش مصنوعی هم داشته باشه باید یه حداقل حداکثری واسش ست بشه و سر خود تصمیم نمی گیره
    می گن نرم افزاره تا از خودشون رفع مسئولیت کنن و از طرفی هم برسونن که کاری از دستشون بر نمیاد
    مثل داروخونه که اگه یه داروی خاص باشه نمی گه بی نسخه نمی دیم، می گن اصلا نداریم که اصرار نکنی
    تازه اگه با 9 نفر دیگه شیر باشی باید با کم شدن هر کدوم از اونا سرعت بالاتر بره. پس چرا وقتی می ری تو لیست سیاه از 1 تا خود 8 سرعت ثابت رو 2 یا 3 کیلو بایته؟
    یعنی اینم یه دروغ دیگه شونه و هیچ شیری در کار نیست و خودشون عمدا سرعت رو روی 2 تا 3 کیلوبایت محدود می کنن

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درواقع اینترنت شبانه شاتل از 3 تا 8 هست که به عنوان 1 تا 8 در قرارداد ذکر میشه ، یعنی عینا دروغ !

6. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز حضوری رفتم شاتل برای گرفتن سرویس های جدید CRA

بالای 128 رو فقط به شرکت ها میدن یعنی Cra2 فقط میدادن اونم با کارت دانشجویی !

بگذریم که وقتی گفتم سرویس های جدید رو میخوام 2 تا منشی + بالاسریشون ریختن سرمون و شروع کردن به پشیمون کردن !

و لابه لای حرف هاشون ازشون کشیدم که تا حالا حتی به یک نفر هم این سرویس جدید رو تو منطقه ما ندادن !

و از مرکز بهشون دستور دادن هرجوری شده مشتری ها رو بپرونن !

ما هم که هرچی زور زدیم نتونستیم بگیریم !

8. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

و از مرکز بهشون دستور دادن هرجوری شده مشتری ها رو بپرونن !
    دلیلش این هست که اینا شروط اشتراک گذاری رو توی این سرویس نمیخوان رعایت کنند و وقتی که مشترک تو این سرویس زیاد بشه قطعا اعتراضات صورت میگیره و مجبوره که طبق قوانین سرویس رو تغییر بده که میشه همون Art ... !

حالا این شروط اشتراک گذاری چی هستند ؟ فرضا شما سرویس CRA128 رو میگیرید ، در بدترین حالت باید سرعت شما 1.6 باشه ، ولی قراره در بهترین حالت سرعت شما این باشه ، به این معنی که اگر کسی از مشترکین با شما دانلود نکنه سرعت شما میره رو 16 ولی شما دائما با افرادی share میشید تو این سرویس که دارند از خطوط استفاده میکنند . ( یه جور دور زدن قانون )

10. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام. این شال ----- به تمام معنا منو هم از دیشب محدود کرد 0 کیلوبایت تا 5 کیلوبایت

با پیگیری های دیشب تا الان تازه دختره اومد گفت شما بیش از حد دانلود داشتید / گفتم اینو خوب میدونم دیگه نمیخواد با اون صدای مزخرفت برام توضیح بدی...
    منم همین طور اما به من گفتن محدود نشدم و مشکل از مخابرات بوده که دارن اصلاحش میکنن

12. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم همین طور اما به من گفتن محدود نشدم و مشکل از مخابرات بوده که دارن اصلاحش میکنن

آقا میگم شما که سرویس رو به اسم شرکت گرفتین، چه مدارکی احتیاج هست تا به اسم شرکت سرویس بدن ؟!

+

دوستان بیاین توی گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ! عضو بشین ! آدرسش هم
    توی امضای من هست ...

14. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چقد همه خوشحالن!

اره گند بزنن بهشون وسط دانلود یک فایل 20 گیگ بودم نصفشو گرفتم اعصابم بهم ریخت
    امروز میرم سراغ پشتیبانی شهرمون اگه بتونن درستش کنن صددرصد کمک میکنن عملا 7 ساعت اینترنت من قطع بوده

---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------

یه خبر باحال!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من محدود نشدم
    مشکل از مخابرات بوده
    دانلود رایگان شبانه اشتراک 2 مگ همچنان واسه پاییز ادامه داره

انگار خوشحالیمون طولی نکشید
    حالم گرفته شد که محدود نشدی

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

منم دیشب طرفای ساعت 7 اینترنتم نیم ساعت قطع شد... بعدش پینگم به گوگل حدود 100میلی ثانیه بالا رفت و موقع دانلود شبانه با 140 استریم دانلود (دانلود همزمان حدود 15 تا فایل) سرعتم از 11 کیلوبایت بالاتر نمی رفت.
    اگه مشکل از مخابرات باشه در این وسعت... فقط کار ویروس یا چنین چیزی میتونه باشه وگرنه هممون محدود شدیم.
    من از اونایی بودم که 4 ماه پشت سرهم ماهی حدود 75گیگ شبانه دانلود کردم.

17. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان، حضرات و علما
    چی شد این نامه ای که قرار شد تنظیم کنیم علیه شاتل و همه امضا کنن و ببریم سازمان تنظیم مقررات؟؟؟؟
    گاهی اداره ما از سازمان تنظیم مقررات نامه داره و مکاتبات داریم باهاشون من شاید بتونم نماینده بشم از طرف همه

19. 2 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •