تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3395 از 3745 اولاول ... 23952895329533453385339133923393339433953396339733983399340534453495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,941 به 33,950 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

توی تماس ها ممکنه به هر موردی گیر بدن و مسولیت رو از گردن خودشون رد کننند اما شما هیچ جوره زیر بار نرید
    برای من دقیقا همین مورد تجربه شد که خطم از 8 مگابیت رفته رفته کیفیتش کم شد تا اینکه روی 2 مگابیت هم پایدار نبود و این مدت به مودم، سیم کشی داخلی، جعبه تقسیم، تلفن های دیگه و اسپلیتر و خلاصه همه چیز گیر دادن اما مشکل حل نشد تا اینکه شرکت رو عوض کردم و با همان شرایط قبلی روی 16 مگابیت بهترین snr رو گرفتم
    خلاصه اینکه مشکل از خود آسیاتکه که وقتی توی منطقه مخابراتی مشترک زیاد و پهنای باند کم میشه این اتفاقات میفته
    دوست عزیز چرا زیر بار نباید برید اخه وقتی از مودم شما ارتباط وجود داره تا مرکز از هر قسمت می تونه مشکل باشه شما نمی تونی به همین راحتی بگی مشکل از سمت من نیس همیشه باید همه موارد رو در نظر گرفت حتی یک در صد بهترین راهش هم اینه مودم رو ببری از سر خط چک کنی و اینطوری مطمن می شی البته نه با مودم خودت چون یک در صد هم احتمال این رو بده مودم خودت خراب باشه و باعث و قطع و وصلی زیاد میشه شما اگر از سیم کشی و مودم ات مطمنی بعدش پایچ پشتیبان باید شد
    من خودم توی این 6-7 سالی که مشترک اسیاتک هستم دو بار مشکل خرابی داشتم یکی اش برگشت به محابرات که بعد چک کردن خطم و تماس با شرکت درستش کردن و مورد دوم هم مشکل سیم کشی داشتم که اونم خودم سیم کشی مجدد کردم رفع شد

هر عاملی از مودم گرفته تا هر وسیله ای دیگه که وصل هست به خط تلفن می تونه باعث نویز و یا قطعی مکرر شه و بس موفق باشید
    Last edited by sara_2656; 13-08-2017 at 15:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بالاخره بعد از حدودا یک ترابایت دانلود رایگان، پیامک اتمام حجم عصرانه آسیاتک اومد، حدودا یک ماه و نیمه که 265 گیگ رو رد کرده بودم.
    اخیرا واسه کسی پیامک نیومده؟ چقدر دانلود داشتید حدودا؟

داره خودمونی میشه daryagame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    In The World

پيش فرض

بالاخره بعد از حدودا یک ترابایت دانلود رایگان، پیامک اتمام حجم عصرانه آسیاتک اومد، حدودا یک ماه و نیمه که 265 گیگ رو رد کرده بودم.
    اخیرا واسه کسی پیامک نیومده؟ چقدر دانلود داشتید حدودا؟
    دقایقی پیش برای بنده اومد.
    1300 گیگ بود اما فکر نمیکنم 1300 گیگ دانلود کرده باشم. سرویس بهتری اومده جایگزین کنیم؟

4. این کاربر از daryagame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فعلا فقط یه سرویس 6 گیگ 12 ماهه با ساعت ویژه 3 تا 8 صبح و 12 تا 13 ظهر اراِیه شده، قیمتشم حدودا 100 تومنه.
    72 گیگ حجم روزانه که اضافه خریده بودم رو دستم مونده و بدون تایم رایگان اصلا نمی تونم با این سرویسه سر کنم. راهی هست که با خرید سرویس جدید حجم باقیمونده به دوره بعد انتقال پیدا کنه؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوست عزیز چرا زیر بار نباید برید اخه وقتی از مودم شما ارتباط وجود داره تا مرکز از هر قسمت می تونه مشکل باشه شما نمی تونی به همین راحتی بگی مشکل از سمت من نیس همیشه باید همه موارد رو در نظر گرفت حتی یک در صد بهترین راهش هم اینه مودم رو ببری از سر خط چک کنی و اینطوری مطمن می شی البته نه با مودم خودت چون یک در صد هم احتمال این رو بده مودم خودت خراب باشه و باعث و قطع و وصلی زیاد میشه شما اگر از سیم کشی و مودم ات مطمنی بعدش پایچ پشتیبان باید شد
    من خودم توی این 6-7 سالی که مشترک اسیاتک هستم دو بار مشکل خرابی داشتم یکی اش برگشت به محابرات که بعد چک کردن خطم و تماس با شرکت درستش کردن و مورد دوم هم مشکل سیم کشی داشتم که اونم خودم سیم کشی مجدد کردم رفع شد

هر عاملی از مودم گرفته تا هر وسیله ای دیگه که وصل هست به خط تلفن می تونه باعث نویز و یا قطعی مکرر شه و بس موفق باشید
    حرف شما درسته اما من تجربه خودم رو گفتم چون دیدم مشکل این دوستمون هم شبیه خودمه و بی دلیل و ناگهانی قطعی ها شروع شده
    یعتی قبلا همه چیز خوب بوده یهو فاصله با مرکز زیاد شده (اینو پشتیبانی بهم میگفت که فاصلتون زیاده )
    من خودم سر خط رو تست کردم دیدم اوضاع همونه مودم گرفتم فرقی نکرد خلاصه همه کاری کردم با اینکه مطمئن بودم ایراد از آسیاتکه حتی کارشناس مخابرات اومد جعبه تقسیم خودشونو چک کرد
    الان هم اگر همه موارد بررسی شد و مشکل همچنان بود و پشتیبانی هم زیر بار نرفت چاره کار تعویض شرکته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ساعت ویژه 3-8 صبح همان شبانه رایگانه یا خیر؟

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام ببینید تنظیمات مودم تون به نظرم درست نیس باز سوال کنید در مورد اولا مودلاسیون اسیاتک رو حالت
    Mode : G.Dmt
    type: Annex A/L
    باید ست شه
    شما در صحبت هاتون گفتید سرویس 2مگ خریداری کردید درسته اگر درسته مورد دوم که توضیح می دم رو با شرکت صحبت کنید و در خواست کاهش طبق موارد زیر رو بدید بهشون
    مورد دوم کادر که قرمز کردم داره نشون می ده خط شما رو 8 مگ بسته شده دانلود روی 8 مگ و اپلود روی 256 اگر دقت کنید در snr دانلود12.7 هست این البته شاید نوسان داشته باشه شاید کمتر شه باید صفحه رو رفرش کنید تا ببینید عدد تغییر می کنه یا نه برای خط دومگ در صورت قطعی شما می تونید در خواست بدید بهشون اپ لینک رو از 8 به 6 یا 4 مگ کاهش بدن و همینطور اپلود رو از 256 کیلو به 1 مگ یا 512 کیلو افزایش بدن اپلود رو برای این می گم زیاد کنن شما اگر یک وسیله ای در حال دانلود فایلی باشه و شما اگر ping بگیرید مثلا 4.2.2.4 به صورت کاملا سنگینی تایم اوت دریافت می کنید و عملا استفاده از اینترنت رو برای دستگاهای دیگه سخت می کنه و ازار دهنده میشه برای همین توصیه من برای یک خط دومگ موارد بالا هست خط شما کشش داره تا 6 مگ نه بیشتر موفق باشیذ

مورد اخر توصیه می کنم عگس هایی که در بالا قرار دادید رو به سرعت حذف کنید چرا مشخصات مک ادرس و مشخصات دیگه ای هست که می تونه ازش سو استفاده بشه موفق باشید
    اون SNR مرتب نوسان داره_ اون هم انجام دادم گفتم به پاسخ گوها ! خط رو که 8 مگ خرده بودم اولین بار خودشون گفتن برات پایین میاریم ببینیم درست میشه اوردن رو 6 رو 4و حتی 2 بازهم اون سرعت دانلود ثابت نمیمونه و روزی دوسه بار قطع میشه حالا این سرویس دو مگ یه ماه که رو 8 مگ همون جوری مونده اینو پاسخ گو این کار وکرده ممکن هست از طرف مبدا یعنی خود مخابرات مشکل باشه ؟ چون من تا اسفند مخابرات داشتم با اون هم همین مشکل و داشتم یعنی از اول اسفند که یه موبایل خریدم برای اولین بار در طول دو هفته 6، 7 گیگ دانلود کردم اصلا دانلود بالای 400 مگ نکرده بودم قبل از اون. از اون روز این مشکل شروع شد فردا از سیم حیاط هم مودم وصل میکنم برای امتحان کردن. امروز وقت نداشتم ، به نظرم مشکل تجهیزات از اوناست.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
    Last edited by Blueinsomnia; 14-08-2017 at 00:25.

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام ببینید تنظیمات مودم تون به نظرم درست نیس باز سوال کنید در مورد اولا مودلاسیون اسیاتک رو حالت
    Mode : G.Dmt
    type: Annex A/L
    باید ست شه
    شما در صحبت هاتون گفتید سرویس 2مگ خریداری کردید درسته اگر درسته مورد دوم که توضیح می دم رو با شرکت صحبت کنید و در خواست کاهش طبق موارد زیر رو بدید بهشون
    مورد دوم کادر که قرمز کردم داره نشون می ده خط شما رو 8 مگ بسته شده دانلود روی 8 مگ و اپلود روی 256 اگر دقت کنید در snr دانلود12.7 هست این البته شاید نوسان داشته باشه شاید کمتر شه باید صفحه رو رفرش کنید تا ببینید عدد تغییر می کنه یا نه برای خط دومگ در صورت قطعی شما می تونید در خواست بدید بهشون اپ لینک رو از 8 به 6 یا 4 مگ کاهش بدن و همینطور اپلود رو از 256 کیلو به 1 مگ یا 512 کیلو افزایش بدن اپلود رو برای این می گم زیاد کنن شما اگر یک وسیله ای در حال دانلود فایلی باشه و شما اگر ping بگیرید مثلا 4.2.2.4 به صورت کاملا سنگینی تایم اوت دریافت می کنید و عملا استفاده از اینترنت رو برای دستگاهای دیگه سخت می کنه و ازار دهنده میشه برای همین توصیه من برای یک خط دومگ موارد بالا هست خط شما کشش داره تا 6 مگ نه بیشتر موفق باشیذ

مورد اخر توصیه می کنم عگس هایی که در بالا قرار دادید رو به سرعت حذف کنید چرا مشخصات مک ادرس و مشخصات دیگه ای هست که می تونه ازش سو استفاده بشه موفق باشید
    این هم اضافه کنم قبلا یعنی تا اولای بهمن مودم netis داشتم همین مشکل و داشت فکر میکردم چون نویز گیر نداره سرعتش نوسان داره و با زنگ خوردن تلفن خونه نتم قطع میشد بعد اون مودم d link 2600خریدم باز هم مشکل همین جوری ،به نظرم مشکل از فرستده ست نه منی که دریافت کنندم از کجا میشه شکایت کرد که پیگیر بشن ؟

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این آسیاتک چرا اینجوریه!!! الان 5 روزه درخواست جمع آوری دادم 4 بار هم تماس گرفتم هنوز هیچ اتفاقی نمیوفته!! همش میگه تماس میگیریم به زودی تاییدیه میگیریم جمع آوری میشه، تازه میگه بعد از تاییدیه گرفتم از 3 تا 7 روز کاری طول میکشه تا جمع آوری بشه فعلا که 5 روز گذشته سرویس جمع آوری نشده. منم امروز در سامانه 195 شکایت پر کردم ببینم چی میشه.
    هر بار هم زنگ میزنم پشتیبانی اینقدر سرو صدا هست انگار حموم زنونس!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تکراری پاک شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •