تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3394 از 4428 اولاول ... 2394289432943344338433903391339233933394339533963397339834043444349438944394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,931 به 33,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینو خونده بودید:
    مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفته‌اند درباره پهنای باند بنویسند.
    کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت می‌کرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرم‌افزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود می‌کنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرم‌افزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص می‌دهند و باید اینها را مدیریت کنیم.
    وی ضمن انتقاد به صحبت‌های نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته می‌شود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم می‌شود.
    وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکت‌های ISP در جهان یک به هشتاد است.
    وی از راه‌اندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.

شرمنده من به اندازه ایشون اطلاعات جامع در مورد دنیا و اشتراک گذاری ندارم
    اما همینقدر میدونم سرعت میانگین کشور همسایه افغانستان از مایی که اکثرا تست داخلی در ساعات غیر رایگان میگرند بیشتر

2. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ساعت 1به بعد اگر بیدار بودید تشریف بیارید من یه تست سرعت از سرویس 6مگ شاتل میزارم ببینید این شرکتهای اینترنت قابل اصلاح هستند یا نه هر چی اونها می گند ما باید بگیم چشم

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستان ساعت 1به بعد اگر بیدار بودید تشریف بیارید من یه تست سرعت از سرویس 6مگ شاتل میزارم ببینید این شرکتهای اینترنت قابل اصلاح هستند یا نه هر چی اونها می گند ما باید بگیم چشم
    من اخر نفهمیدم
    یه بار میگی پارس بودم اون موقع میگفتی رفتم مخابرات الان میگی شاتل
    مگه چند بار ادم سرویس عوض می کنه !

5. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اخر نفهمیدم
    یه بار میگی پارس بودم اون موقع میگفتی رفتم مخابرات الان میگی شاتل
    مگه چند بار ادم سرویس عوض می کنه !
    من 2تا خط نت دارم یکی محل کار که مخابراته یکی هم خونه که شاتله! در ضمن من نگفتم پارس بودم گفتم آسیاتک بودم آشغال بود تخلیه زدم
    وقتی isp آدم نیست آدم بمونه روی یه isp پولشو بریزه دور مثلا سرویس 2مگ گرفتی شما سرعت دانلودت بیاد روی 16 خوبه؟!

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

والا من چند ماه پیش خودم 8مگ شاتل داشتم.هر چی زور زدم شبانم رو درست کنن نشد!!

میگفتن سرعت شبانه طبق جیزی که تو سایت گفتیم بین 1مگ الی 3مگ میشه که اگر ضریب شیرینگ (همون محدودیت) بخواد اجرا بشه سرعت حداقل 16 باید باشه.....

حالا شما چطور تونستی درستش کنی و اونا قبول کردن برای من جای سواله!

8. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

من 2تا خط نت دارم یکی محل کار که مخابراته یکی هم خونه که شاتله! در ضمن من نگفتم پارس بودم گفتم آسیاتک بودم آشغال بود تخلیه زدم
    وقتی isp آدم نیست آدم بمونه روی یه isp پولشو بریزه دور مثلا سرویس 2مگ گرفتی شما سرعت دانلودت بیاد روی 16 خوبه؟!
    بابا خودت 1 ماه پیش اومده بودی داشتی صحبت می کردی که پارس رو تخلیه کردم اومدم مخابرات !
    صحبت هات تو تاپیک هست دیگه
    اواتارت هم همون قدیمیه !

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

والا من چند ماه پیش خودم 8مگ شاتل داشتم.هر چی زور زدم شبانم رو درست کنن نشد!!

میگفتن سرعت شبانه طبق جیزی که تو سایت گفتیم بین 1مگ الی 3مگ میشه که اگر ضریب شیرینگ (همون محدودیت) بخواد اجرا بشه سرعت حداقل 16 باید باشه.....

حالا شما چطور تونستی درستش کنی و اونا قبول کردن برای من جای سواله!
    راستی رفیق
    هنوز اون پارس رو داری ؟؟؟؟
    یادمه چقدر سرعتت داغون بود !
    الان ما هم مثله تو شدیم !
    درکت می کینم رفیق !

11. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی رفیق
    هنوز اون پارس رو داری ؟؟؟؟
    یادمه چقدر سرعتت داغون بود !
    الان ما هم مثله تو شدیم !
    درکت می کینم رفیق !
    نه بابا.دو ماهه که از این خراب شده رفتم..هر چی زور زدم پهنای باند مرکز ما رو زیاد کنن نکردن!
    اخرش هم رفتم در سامانه 195 شکایت کردم و 40 روز به سرویسم اضافه کردن براحتی! وپس از پیگیری های فراوان که دیدم فایده ای نداره پول ترافیک باقیماندم رو ازشون گرفتم و جمع اوری کردم....
    چند وقت بعد هم از 195 یه خانم باهام تماس گرفت و پرسید که مشکل شما حل شد یا نه؟ منم گفتم خیر . اون هم ثبت کرد و گفت بای!
    =============
    یه چیزی خطاب به دوستانی که از پارس دارن و ناراضی هستن بگم که پارس بشدت از 195 میترسه! حتی حاظره پول سرویس شما رو بده ولی وجهش خراب نشه....پس اگر بنا به هر دلیل سرویستون مشکل داره ازشون شکایت کنید که شدیدا میترسن از سامانه 195!

13. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا.دو ماهه که از این خراب شده رفتم..هر چی زور زدم پهنای باند مرکز ما رو زیاد کنن نکردن!
    اخرش هم رفتم در سامانه 195 شکایت کردم و 40 روز به سرویسم اضافه کردن براحتی! وپس از پیگیری های فراوان که دیدم فایده ای نداره پول ترافیک باقیماندم رو ازشون گرفتم و جمع اوری کردم....
    چند وقت بعد هم از 195 یه خانم باهام تماس گرفت و پرسید که مشکل شما حل شد یا نه؟ منم گفتم خیر . اون هم ثبت کرد و گفت بای!
    =============
    یه چیزی خطاب به دوستانی که از پارس دارن و ناراضی هستن بگم که پارس بشدت از 195 میترسه! حتی حاظره پول سرویس شما رو بده ولی وجهش خراب نشه....پس اگر بنا به هر دلیل سرویستون مشکل داره ازشون شکایت کنید که شدیدا میترسن از سامانه 195!
    الان از چه شرکتی هستی ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان از چه شرکتی هستی ؟؟؟؟
    های وب.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •