تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3394 از 3745 اولاول ... 23942894329433443384339033913392339333943395339633973398340434443494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,931 به 33,940 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام. تمنا میکنم جواب بدید منم این مشکل دارم از اوایل اسفند پارسال که مشترک مخابرات بودم ! اردیبهشت اسیاتک ثبت نام کردم باز هم مشکلم حل نشد نوسانش خیلی زیاده مودم عوض کردم سیم کشی اتاقی که مودم وصله رو عوض کردم به تلفن خونه هم نویز گیر وصل کردم از هر راهی که میشد چک کردم اون موقعها که تلفن خونمون نویز داشت با سرویس 2 مگ 234 پهانی باندش ثابت بود وقتی این مشکل شروع شد که تو فاصله 14 روز برای اولین بار تو این دو هفته 6 7 گیگ دانلود کردم از اون به بعد نویز داره . چی کار کنم ؟

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
    دوست من شما زحمت بکش این دو مورد رو چک کن اولی از تنظیمات چک کن خط تون رو چند مگ بستن هم اپلود و هم دانلود (اگر خط شما بالا تر از 2 مگ بسته شده باشه خط snr کمتر از 10 باشه قطعی و صلی خواهی داشت و باید زنگ بزنی بگی کیفیت خط رو مقداری کمتر کنن که snr بره بالا )و اگر این قسمت درسته مورد دوم رو بریبد چک کنید و دوم دم کنتور مودم ات رو ببر اونجا وصل کن (سیم مستقیم باید کلا وصل شه به مودم و سیم منزل جدا شه)و شما از وای فای مودم وصل شو به تنظیمات مودم و snr رو چک کن اگر دیدی کاهش نداشتی نسبت به جایی که مودم در منزل بوده snr کمتر نشده این نشون می ده مشکل از سیم کشی نیس باید در خواست کارشناس بدی چون از قبل کنتور مشکل شما نیس و شرکت باید پیگیری کنه موفق باشید
    Last edited by sara_2656; 13-08-2017 at 11:47.

2. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان تو ابن مدت که من آسیاتک داشتم همیشه یک ماه یک ماه شارژ کردم
    حالا میخوام بدونم :
    1- بالفرض 10 روز از شارژ من مونده باشه و "تمدید سرویس فعلی" رو انجام بدم و گزینه شروع از انتهای سرویس رو بزنم آیا روزهای سرویس جدید به 10 روز اضافه میشه یا وقتی 10 روز تموم شد روزهای جدید شروع میشه؟
    2- وقنی سرویس 3 ماهه میگیریم روز باقی مونده 90 روزه و همه حجمو میشه همزمان استفاده کرد یا روز بافی مونده 30 روزه و وقتی 30 روز تموم شد ماه بعدی فعال میشه؟
    ممنون
    1و2 بعد از اتمام سرویس سرویس جدید اعمال میشه حجم باقی مانده از سرویس قبل انتقال پیدا نمی کنه به سرویس جدید
    Last edited by sara_2656; 13-08-2017 at 13:47.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مال شماها هم وضعیت افتضاحه؟ من از های وب دارم پینگ مینگ افتضاحه!!

5. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بله

PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
    64 bytes from 4.2.2.4: seq=0 ttl=49 time=100.357 ms
    64 bytes from 4.2.2.4: seq=1 ttl=49 time=94.857 ms
    64 bytes from 4.2.2.4: seq=2 ttl=49 time=93.375 ms
    64 bytes from 4.2.2.4: seq=3 ttl=49 time=95.102 ms
    64 bytes from 4.2.2.4: seq=4 ttl=49 time=94.311 ms

--- 4.2.2.4 ping statistics ---
    5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
    round-trip min/avg/max = 93.375/95.600/100.357 ms
    اینترنت دومگ سرعت نرمال وضعیت عالی
    Last edited by sara_2656; 13-08-2017 at 13:52.

8. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوست من شما زحمت بکش این دو مورد رو چک کن اولی از تنظیمات چک کن خط تون رو چند مگ بستن هم اپلود و هم دانلود (اگر خط شما بالا تر از 2 مگ بسته شده باشه خط snr کمتر از 10 باشه قطعی و صلی خواهی داشت و باید زنگ بزنی بگی کیفیت خط رو مقداری کمتر کنن که snr بره بالا )و اگر این قسمت درسته مورد دوم رو بریبد چک کنید و دوم دم کنتور مودم ات رو ببر اونجا وصل کن (سیم مستقیم باید کلا وصل شه به مودم و سیم منزل جدا شه)و شما از وای فای مودم وصل شو به تنظیمات مودم و snr رو چک کن اگر دیدی کاهش نداشتی نسبت به جایی که مودم در منزل بوده snr کمتر نشده این نشون می ده مشکل از سیم کشی نیس باید در خواست کارشناس بدی چون از قبل کنتور مشکل شما نیس و شرکت باید پیگیری کنه موفق باشید
    این اسکرین گرفتم

Last edited by Blueinsomnia; 24-08-2017 at 23:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

اسکرین گرفتم از استاتیک

Last edited by Blueinsomnia; 14-08-2017 at 00:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان امروز از آسیا تک بهم زنگ زدن گفتن آقا تو 4 روز دیگه اینترنتت تموم میشه. چشنواره زدیم. بیا یک ساله 24 گیگ بگیر 2 تا 8 هم رایگان، 130 تومن. منم دیدم خیلی مفت در میاد اگه یه حجم 80 گیگی هم بخرم بسّمه. گفتم فاکتور بزنه، تا برم تو سایت ببینم بقیه طرح هاش چیه. الان فاکتور زده و هست و هر موقع هم بخوام پرداخت میکنم. منتهی مساله اینه تو سایت جایی نیست همچین طرحی. و طرح های دیگه. منم میترسم این بجث اینترنت نامحدود راه بیفته ارزون هم باشه بعد دیگه هیچی. میشه اگه ممکنه کمک کنین؟

12. این کاربر از kiavash13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز و درود بر صاحب کبیر عکس پروفایلتون.

من این موضوع رو نمیدونستم. همیشه فکر میکردم سرعت بالا فقط با snr زیاد ممکنه. نگو میشه سرعت رو کاهش داد تا میزان سیگنال به نویز زیاد بشه!

امروز باهاشون تماس گرفتم، بعد از یک ربع بررسی و صحبت فعلا نتیجه این شد که چون خطم و مودمم قطعی و وصلی زیاد و تو بازه های کوتاه داره، سرعت اومده پایین!!
    گفتن همه وسایل اضافه از خط رو قطع کنین و فقط مودم وصل باشه برای حدود چهار پنج ساعت تا ببینیم باز همه قطع و وصل میشه.

ولی خوب این خط من تا حالا هیچ وسیله ای بهش وصل نبوده. فقط مودم وصل هست. مکانش و نوع سیمکشی هم هیچ تغییر نکرده. مرکز مخابرات هم چک کردن مشکلی نداشت.
    الان من نمیدونم قطع و وصلی چه ارتباطی با سرعت داره؟ داره واقعاً؟

حالا باز تماس بگیرم ببینم چی میشه.
    توی تماس ها ممکنه به هر موردی گیر بدن و مسولیت رو از گردن خودشون رد کننند اما شما هیچ جوره زیر بار نرید
    برای من دقیقا همین مورد تجربه شد که خطم از 8 مگابیت رفته رفته کیفیتش کم شد تا اینکه روی 2 مگابیت هم پایدار نبود و این مدت به مودم، سیم کشی داخلی، جعبه تقسیم، تلفن های دیگه و اسپلیتر و خلاصه همه چیز گیر دادن اما مشکل حل نشد تا اینکه شرکت رو عوض کردم و با همان شرایط قبلی روی 16 مگابیت بهترین snr رو گرفتم
    خلاصه اینکه مشکل از خود آسیاتکه که وقتی توی منطقه مخابراتی مشترک زیاد و پهنای باند کم میشه این اتفاقات میفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اسکرین گرفتم از استاتیک

سلام ببینید تنظیمات مودم تون به نظرم درست نیس باز سوال کنید در مورد اولا مودلاسیون اسیاتک رو حالت
    Mode : G.Dmt
    type: Annex A/L
    باید ست شه
    شما در صحبت هاتون گفتید سرویس 2مگ خریداری کردید درسته اگر درسته مورد دوم که توضیح می دم رو با شرکت صحبت کنید و در خواست کاهش طبق موارد زیر رو بدید بهشون
    مورد دوم کادر که قرمز کردم داره نشون می ده خط شما رو 8 مگ بسته شده دانلود روی 8 مگ و اپلود روی 256 اگر دقت کنید در snr دانلود12.7 هست این البته شاید نوسان داشته باشه شاید کمتر شه باید صفحه رو رفرش کنید تا ببینید عدد تغییر می کنه یا نه برای خط دومگ در صورت قطعی شما می تونید در خواست بدید بهشون اپ لینک رو از 8 به 6 یا 4 مگ کاهش بدن و همینطور اپلود رو از 256 کیلو به 1 مگ یا 512 کیلو افزایش بدن اپلود رو برای این می گم زیاد کنن شما اگر یک وسیله ای در حال دانلود فایلی باشه و شما اگر ping بگیرید مثلا 4.2.2.4 به صورت کاملا سنگینی تایم اوت دریافت می کنید و عملا استفاده از اینترنت رو برای دستگاهای دیگه سخت می کنه و ازار دهنده میشه برای همین توصیه من برای یک خط دومگ موارد بالا هست خط شما کشش داره تا 6 مگ نه بیشتر موفق باشیذ

مورد اخر توصیه می کنم عگس هایی که در بالا قرار دادید رو به سرعت حذف کنید چرا مشخصات مک ادرس و مشخصات دیگه ای هست که می تونه ازش سو استفاده بشه موفق باشید
    Last edited by sara_2656; 13-08-2017 at 15:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •