تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3393 از 4105 اولاول ... 239328933293334333833389339033913392339333943395339633973403344334933893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,921 به 33,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان چندتا کشور سربازی اجباری دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من کارایه بسیجمو کامل درست کردم که لازم نباشه آموزشی برم ولی یکی از دوستان میگفت شاید چون غیبت داری بهت تعلق نگیره
    درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من کارایه بسیجمو کامل درست کردم که لازم نباشه آموزشی برم ولی یکی از دوستان میگفت شاید چون غیبت داری بهت تعلق نگیره
    درسته؟
    چه ربطی داره آخه اگه دوره تکمیلی بسیج رفتی کارت سبز رو میبری محل آموزشی نشان میدهی بعد از 4 تا 6 روز مرخصت میکنن الببته اگر سپاه بیفتی، ولی شاید کسر خدمت 2 ماه رو بهت ندن
    Last edited by ali_s90; 10-12-2015 at 21:15.

4. این کاربر از ali_s90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به سلامتی چه حسی داری داره آموزشی تموم میشه؟ بنظرم همین که طهرانه خودش خیلی خوبه، اگه لباس شخصیه 10 برابر بهتر
    مثل برق گذشت انگار همین دیروز بود که به رفیقام زنگ میزدم باید موی سرو روز اول بزنم یا نه . خوب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان خیلی شنیده ها در مورد سربازی درست نیست

مثلا میگن هرچی ازت پرسیدن بگو بلد نیستم یا مسولیت اصلا به عهده نگیر

ببین دوست عزیز مثلا شما موسیقی بلدی ازت پرسیدن بگو اره چون حداقلش اینه که نصف بقیه رژه میری

مثلا میگن ارشد اسایشگاه میشی بگو آره درسته مسولیت هایی داره ولی حداقلش اینه گروهبان نگهبان میشی و هفته ای یه بار نگهبانی میدی

یا اگه بری تو سلف نگهبانیت یک ذوم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان سربازی رو اصلا سخت نگیرید ارتش واقعا به مدرک و درجه احترام میذاره شاید تو نیرو انتظامی شما چه لیسانس په فوق لیسانس برید سرچهارراه و هیچ فرقی بینتون نباشه

ولی ارتش اینجوری نیست مثلا میگن طرف با فوق بالا برجک نگهبانی میده من خودم گشتی بودم دور کل دیوارای پادگان چرخیدم همشون یا زیر دیپلم بودن یا نهایتا فوق دیپلم

حتی ساعت ورود و خروج هم برای لیسانس و فوق لیسانس فرق داره

اگرهم امریه نگرفتید نگران نباشید من دیدم کسایی که با امریه تا ساعت 4 تو اداره ازشون حمالی میکشیدن ولی طرف فوق لیسانس مثلا مسول کتابخونه شده کلا خوابه ساعت دو هم میره خونه

8. 5 کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوره آموزشی هم خیلی زود میگذره فقط یکی رژه یکی نگهبانیش رو مخه

مخصوصا هوا داره سرد میشه خیلی ضد حاله حالا شاید برف بیاد رژه تعطیل بشه ولی نگهبانی سرجاشه

ارتش هم که قربونش برم برا درخت هم نگهبان میذاره واقعا خوشم میاد ارتش همه چیزش رو نظم و حساب کتابه ...حداقل خوبی که داره ادم نظمو یاد میگیره

من هتل 01 ام دیگه آخراشه اگه 01 افتادید خیالتون راحت روز اول که برید معمولا 4 روز مرخصی میدن که کچل کنید و لباساتونو درست کنید بعدش بیاید فقط نظافت که کمی غرورتون له بشه بعدش دیگه میشه هتل دو سه شب اول (البته بعد مرخصی) نگهتون میدارن بعد بچه ها تهران دیگه روز برگن و ساعت چهار میرن خونه

اونایی هم که فوق یا دکترن کلا وضایفشون کمتره

ولی بازم همه چیز تو سربازی روی شانستون میچرخه حالا رفتید میفهمید دقیقا این جمله یعنی چی

10. 7 کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

بله بدون دفترچه راه نمیدن،ولی شما که هنوز وارد اونجا نشدید که دفترچه بهتون بدن
    شما روزی که باید برید همون خیابون فتح5رو برید داخل،
    شرمنده خیلی شکاکم
    همه بهم گفتن از همون فتح 5 برما ولی تو آدرس برگه هیچی ننوشته یه عکسم میزارم okey بدین همون فتح 5 هست خیالم راحت میشه
    دمتون گرم
      محتوای مخفی: آدرس 
    Last edited by bernybeast; 10-12-2015 at 23:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

توی آموزشی ارتش 05کرمان میشه ماشین موزر برد؟؟؟
    من فوق لیسانسم با چند کوتاه کنم؟؟

من دیدم کسایی که ماشین موزر اورده بودن. با 4 بزن آموزشی همه باید کچل کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

لازم نیست شما تنظیم کنی، خودشون برات تنظیم می کنن
    صبح ساعت 5 فرمانده اتون همچین با لگد میکوبه تو در آسایشگاه و عربده میکشه که آدم مرده رو هم زنده می کنه تا شب هم همچین ازت کار میکشن که ساعت 8 کلا بیهوش میشی

استرس نداشته باش! هر چی بیشتر به خودت استرس وارد کنی بدتره! هیچ فایده ای هم نداره. به اون سختی ها هم که فکر می کنی نیست. هر جایی بیفتی حداقل 100 نفر دیگه هم همرات هستن که ازت ضعیفتر و بدتر نباشن، مسلما قویتر و بهتر نیستن! هر بلایی هم قرار باشه سرتون بیاد با هم هستین! خدمت دو سه روز اولش واقعا سخته بعد کم کم عادت می کنی. روزای آخر آموزشی اونقدر بهمون خوش میگذشت که نمی خواستیم تموم بشه.
    سعی کن تو خدمت چند تا رفیق درست و حسابی پیدا کنی و یه جوری از وقتت استفاده کنی
    هر وقت بهت خیلی سخت گذشت به این فکر کن که این نیز بگذرد ...

یه چیزی هم بگم تو خدمت بخصوص تو آموزشی به هیچ شایعه ای توجه نکن! اینکه کی قراره مرخصی بدن، قراره چه بلایی سرتون بیارن، قراره یه هفته ببرن اردو، قراره ببرن میدون موانع، اتاق گاز و ... اینا فقط اعصابت رو خراب می کنن و اکثرا واقعیت ندارن. هر طور بخواد بشه فرمانده اتون به همه میگه نه فقط به یکی دو نفر.
    ما تو آموزشی یه نفر داشتیم بهش میگفتیم ارشد شایعه کارش این بود که روزی دو سه تا شایعه پخش کنه

خدمت رو هر چی آسونتر بگیری آسون هم میگذره، بخوای سخت بگیری سخت میگذره. خودت رو بزن به بیخیالی!
    یه رفیقی داشتیم میگفت خدمت مثل فرو کردن دسته تلفن تو یه جای آدمه اول و آخرش دردش بیشتره و هر چی خودت رو سفت تر بگیری دردشم بیشتره

کلا وسایل الکترونیکی تو پادگان ممنوعه.
    اینا به هر کی بیاد رفیقش رو لو بده دو روز مرخصی تشویقی میدن! تو خدمت بخصوص روزهای اول ملت حاضرن داداششون رو هم لو بدن واسه اون دو روز مرخصی! جالبه بدونی این مرخصی رو به کادری ها هم میدن!

یکی بود با همین لو دادن ها یه ماه مرخصی تشویقی پر کرده بود و دیگه جا برای ثبت مرخصی تشویق نداشت! یارو دژبان بود موقع ملاقات با خانواده میومد پیشت میگفت ازت خوشم اومده و اینا برای همینم بهت اجازه میدم گوشی ببری داخل! گوشی بردن داخل همانا و دو دقیقه بعد لو رفتن همان!

یه چیز بدرد نخور با خودت ببر و همون دم در بندازش دور یا تحویل دژبانی بده
    .
    .
    ..
    .

- - - Updated - - -

خود این یه شایعس .... فرمانده که کلا هفت میاد افسرای آموزشی هم شیش وارد پادگان میشن.... اونوقت فرمانده چجوری میخواد با لگد بکوبه تو در ساغت چهار و نیم

14. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •