الان چندتا کشور سربازی اجباری دارن
من کارایه بسیجمو کامل درست کردم که لازم نباشه آموزشی برم ولی یکی از دوستان میگفت شاید چون غیبت داری بهت تعلق نگیره
درسته؟
چه ربطی داره آخه اگه دوره تکمیلی بسیج رفتی کارت سبز رو میبری محل آموزشی نشان میدهی بعد از 4 تا 6 روز مرخصت میکنن الببته اگر سپاه بیفتی، ولی شاید کسر خدمت 2 ماه رو بهت ندن
Last edited by ali_s90; 10-12-2015 at 21:15.
مثل برق گذشت انگار همین دیروز بود که به رفیقام زنگ میزدم باید موی سرو روز اول بزنم یا نه . خوب بود
دوستان خیلی شنیده ها در مورد سربازی درست نیست
مثلا میگن هرچی ازت پرسیدن بگو بلد نیستم یا مسولیت اصلا به عهده نگیر
ببین دوست عزیز مثلا شما موسیقی بلدی ازت پرسیدن بگو اره چون حداقلش اینه که نصف بقیه رژه میری
مثلا میگن ارشد اسایشگاه میشی بگو آره درسته مسولیت هایی داره ولی حداقلش اینه گروهبان نگهبان میشی و هفته ای یه بار نگهبانی میدی
یا اگه بری تو سلف نگهبانیت یک ذوم میشه
دوستان سربازی رو اصلا سخت نگیرید ارتش واقعا به مدرک و درجه احترام میذاره شاید تو نیرو انتظامی شما چه لیسانس په فوق لیسانس برید سرچهارراه و هیچ فرقی بینتون نباشه
ولی ارتش اینجوری نیست مثلا میگن طرف با فوق بالا برجک نگهبانی میده من خودم گشتی بودم دور کل دیوارای پادگان چرخیدم همشون یا زیر دیپلم بودن یا نهایتا فوق دیپلم
حتی ساعت ورود و خروج هم برای لیسانس و فوق لیسانس فرق داره
اگرهم امریه نگرفتید نگران نباشید من دیدم کسایی که با امریه تا ساعت 4 تو اداره ازشون حمالی میکشیدن ولی طرف فوق لیسانس مثلا مسول کتابخونه شده کلا خوابه ساعت دو هم میره خونه
دوره آموزشی هم خیلی زود میگذره فقط یکی رژه یکی نگهبانیش رو مخه
مخصوصا هوا داره سرد میشه خیلی ضد حاله حالا شاید برف بیاد رژه تعطیل بشه ولی نگهبانی سرجاشه
ارتش هم که قربونش برم برا درخت هم نگهبان میذاره واقعا خوشم میاد ارتش همه چیزش رو نظم و حساب کتابه ...حداقل خوبی که داره ادم نظمو یاد میگیره
من هتل 01 ام دیگه آخراشه اگه 01 افتادید خیالتون راحت روز اول که برید معمولا 4 روز مرخصی میدن که کچل کنید و لباساتونو درست کنید بعدش بیاید فقط نظافت که کمی غرورتون له بشه بعدش دیگه میشه هتل دو سه شب اول (البته بعد مرخصی) نگهتون میدارن بعد بچه ها تهران دیگه روز برگن و ساعت چهار میرن خونه
اونایی هم که فوق یا دکترن کلا وضایفشون کمتره
ولی بازم همه چیز تو سربازی روی شانستون میچرخه حالا رفتید میفهمید دقیقا این جمله یعنی چی
شرمنده خیلی شکاکم
همه بهم گفتن از همون فتح 5 برما ولی تو آدرس برگه هیچی ننوشته یه عکسم میزارم okey بدین همون فتح 5 هست خیالم راحت میشه
دمتون گرم
محتوای مخفی: آدرس
Last edited by bernybeast; 10-12-2015 at 23:42.
من دیدم کسایی که ماشین موزر اورده بودن. با 4 بزن آموزشی همه باید کچل کنن.
.
.
..
.
- - - Updated - - -
خود این یه شایعس .... فرمانده که کلا هفت میاد افسرای آموزشی هم شیش وارد پادگان میشن.... اونوقت فرمانده چجوری میخواد با لگد بکوبه تو در ساغت چهار و نیم![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)