تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3393 از 4428 اولاول ... 2393289332933343338333893390339133923393339433953396339734033443349338934393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,921 به 33,930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو خونده بودید:
    مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفته‌اند درباره پهنای باند بنویسند.
    کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت می‌کرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرم‌افزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود می‌کنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرم‌افزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص می‌دهند و باید اینها را مدیریت کنیم.
    وی ضمن انتقاد به صحبت‌های نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته می‌شود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم می‌شود.
    وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکت‌های ISP در جهان یک به هشتاد است.
    وی از راه‌اندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.
    من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من قبلا پارس داشتم خوب بود اما الان افتضاح صبا داشتم بد نبود مخابرات سرعتش خوب بود اما شارژارو یکی ئر میون میکشید کنار تازه 6 روزه اومدم پارس پچیکار کنم؟برم جا دیگه؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من قبلا پارس داشتم خوب بود اما الان افتضاح صبا داشتم بد نبود مخابرات سرعتش خوب بود اما شارژارو یکی ئر میون میکشید کنار تازه 6 روزه اومدم پارس پچیکار کنم؟برم جا دیگه؟
    صبانت میگن خوبه سرعت شبانش اسمیه تازه 12مگش هم شبانه داره

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

اگه امید تورو داشتم تا حالا اورست رو فتح کرده بودم الان تو کار هیمالیا بودم...

داداش شما باشی قدر به این وضعیت فرصت میدی؟
    دادا منم اگر تا 10 روز بعد از عید فطر درست شد که شد اگر نشد که هم خودم تخلیه می کنم و هم دیگران رو تحریک به تخلیه می کنم تا شرکت با زانو دراد !

6. 4 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اصلاً این حرف منطقی نیست! اینترنت که در یک سایت خلاصه نمیشه!
    حرف شما درسته پشتیبانی تو ایران معنی خاصی نمیده کلاً
    ولی من بهت پیشنهاد میدم شما یک بار شکایت خودتو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لحن صحبتشون با شما خیلی فرق خواهد کرد بعد از ثبت شکایت...
    بازم میگم عین این موردی که شما با پارس آنلاین داری تخلف محسوب میشه در سایت سازمان تنظیم هم ازش به اسم عدم تضمین کیفیت سرویس نامبرده شده.شکایتتو دقیق بنویس و بفرست رسیدگی می کنند.

در ضمن عین همین حرفهایی که بهتون زدند رو بنویسید در متن شکایت.
    شکایت ؟؟؟
    از هر کدوم از بچه های تاپیک بپرسی میدونن که چندبار شکایت کردم و بعدش عکس ها رو گذاشتم !

8. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله حداقل سرعت سرویس 128 باید باشه 16کیلوبیت در ثانیه
    سرعت سرویس 2مگ هم باید باشه حداقل 256کیلوبیت در ثانیه دیگه درسته؟!
    میگم منم همین داستان رو با شاتل داشتم سرعت شبانم میومد روی 16 (سرویس 6مگ) ولی انقدررررر بهشون گیر دادم تا درستش کردن الان روی 500تا 600داره دانلود می کنه. حالا 1به بعد بشه تست سرعت هم میزارم اینجا حتماً
    میگم 1سال پیش هم به قول شما شرکت (آسیاتک) جواب گوی این قانون ها نبود خیلی راحت تخلیه زدم!
    پس همیشه راهی هست
    در ضمن شما حتما تفاوت بیت و بایت رو می دونید دیگه

آقا موفق باشی
    فکرکنم شما فرقش نمی دونی
    خوب وقتی بشه 256 کیلو بیت برای اینکه سرعت کیلو بایت در بیاد باید تقسیم بر 8 کنی که یعنی سرعتت با دانلود منیجر میشه 31 کلیو بایت سرعت سیستم و دانلود منیجر با بایت هست و سرعتی که اینا می فروشن یه بیت هست

موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

منم مثه بهنام صبانت 12 مگ 1ماهه ماهی 3 گیگ ترافیکو میده22800 با مالیات زیر 25 در می یاد

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!
    ببین داداش من خار اینا رو *اییدم ولی بازم سرویس رو درست نکردن
    مملکت ت*می به همین میگن
    هر کی هر گو*ی بخواد می خوره !

12. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکرکنم شما فرقش نمی دونی
    خوب وقتی بشه 256 کیلو بیت برای اینکه سرعت کیلو بایت در بیاد باید تقسیم بر 8 کنی که یعنی سرعتت با دانلود منیجر میشه 31 کلیو بایت سرعت سیستم و دانلود منیجر با بایت هست و سرعتی که اینا می فروشن یه بیت هست

موفق باشی
    آهااااااا به اصل داستان اشاره کردی مگه عرف محاسبه سرعت کیلوبایت هست که شما میگی حداکثر سرعت سرویس30کیلوبایت هست؟!

بعد من که مشکلی ندارم شما به من می پری! الان سرویس 6مگ دارم بین 500تا 700کیلوبیت دانلود می کنم (درساعات رایگان) اگر به قول شما و دوستمون شکایت هم به هیچچچچچ وجه جواب نمیده و سرکاریه چه اصراری هست که آدم روی یک isp کلید کنه؟!

منم میگم خدمتون با همون سایت 195 که از دید شما ناارآمد هست من با شاتل کاری کردم که جرات نداره سرعت سرویس منو از 500کیلوبیت در ساعات رایگان پایین تر بیاره! حالا شما اعتقادی ندارید و دوست دارید کمکان سرعت شبانتون روی 16 بمونه مختارید

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین داداش من خار اینا رو *اییدم ولی بازم سرویس رو درست نکردن
    مملکت ت*می به همین میگن
    هر کی هر گو*ی بخواد می خوره !
    من همین داستانو با آسیاتک داشتم تخلیه زدم دیدم گوش هیچکس بدهکار نیست ببینم اونها ضرر کردند یا من که دارم ماهیانه بالای 120تومن خرج اینترنت می کنم. وقتی مشترک براشون مهم نیست آدم تخلیه میزنه راحت!

16. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •