تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3393 از 4751 اولاول ... 2393289332933343338333893390339133923393339433953396339734033443349338934393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,921 به 33,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بر و بکس باور کنین فسخ قرار داد اشتباه ترین کاره
    اولا شرکت های دیگه هم هیچ مزیتی و برتری ای نسبت به شاتل ندارن
    دوما این یه جور کم آوردن و جا زدنه، چیزی که دقیقا اینا هم از خداشونه که ما بی خیال شیم و ول کنیم بریم
    حالا بماند که تا بتونن طولش می دن و حدود 2 هفته تا یک ماه بی اینترنت دچار پیری زود رس می شین
    می رین جای بعدی و می بینین از چاله افتادین تو چاه
    با یکی از اقوام درجه یک رهبر دوست شدم، یه کم بگذره واسه این وضعیت اینترنت بهش می گم. اگه بخواد حتما می تونه که یه حکم حکومتی بدن به این ناجوانمرد شاتل تا دست از این محدود کردن های وقیح برداره
    یه کم دیگه صبر کنین و تو گروه عضو شین درستش می کنیم

2. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن SSL و https و پورت 443 اینا رو بستن یا محدود کردن کار خود شاتل هست چون من که از مخابرات سرویس میگیرم با سرعت معمولی gmail رو باز میکنم. از طریق نرم افزار با پورت 443 هم خیلی راحت و با سرعت سابق وب گردی میکنم. اگه پشتیبانی شاتل گفت از سمت مخابرات هست باور نکنید.
    من با وایمکس ایرانسل هم تست گرفتم کنده. ظاهرا" مخابرات علاوه بر پروتکل های PPTP و L2TP بر روی پروتکل HTTPS (پورت 443) هم محدودیت سرعت اعمال کرده که باعث کندی سرویس هایی میشه که از پروتکل و پورت مذکور استفاده میکنن (SSTP، Gmail و . . .)
    حالا چرا سرویس "اینترنت بانک" بانک ها که اونا هم از HTTPS استفاده میکنن کند نشده؟
    دلیلش اینه که IP سایت بانکها (یا IP هر سایت دیگه ای رو که مخابرات بخواد) مشخصه و براحتی میشه اونا رو از این محدودیت مبرا کرد.
    اون داستانی هم که بعضی از دوستان میگفتن در خصوص اینکه بانکها و سیستم شتاب و کارت سوخت برای ارتباط بین خودشون از V پی N استفاده میکنن درسته ولی V پی N اونا روی اینترنت زده نمیشه و روی بستر اینترانت داخلی ISP ها یا اینترانت مخابراته که محدودیتی روشون اعمال نمیشه.
    با تشکر

4. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مورد سرعت راست گفته ! اینا اومدن ضریب 1 به ده رو حداکثر قرار دادن ...

تبـــریک میگم ، حجم دزدی هم به افتخارات این شرکت ... اضافه شــد ، البته سرقتشون جوری نیست که مثلا شما بری بیای ببینی 200 مگت نیست ! هر روز از من 15 تا 25 مگ میدزدیدن من بیخیال بودم ، تو 2 - 3 روز گذشته سرقتشون کمتر شده بود ولی امروز دوباره اوج گرفت . 15 مگ همیشه رو شاخشه ... هرچی بیشتر هم استفاده کنم این 15 بیشتر میشه .

ملاحضه بفرمایید :

امروز :

6. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین ؟ منم می خوام فسخ کنم، دقیقا شما چکار کردین که خط تون از رانژه در اومد ؟
    حضوری پا شدم رفتن دفتر اصفهان.گفتم میخوام فسخ کنم یک سعی کرد مخ بزنه که پشیمون بشم اما نتونست.بعد گفت یک درخواست کتبی بنویس.من هم چون با آمادگی قبلی رفته بودم یک نامه اداری کامل با مشکلاتی که این چند سال با شاتل داشتم از قبل نوشته بودم و دادم بهش.نامه را خواند و یک سری تکون داد گفت که تا 1 یا 2 هفته دیگه قطع میشه.
    یکم سرش داد زدم گفتم چه خبره من وقتی اومدم قرار داد ببندم بعد 2 روز رانژه کردید حالا میگید 2 هفته.
    گفت باید مراحل اداری بگذره مدیریت تایید کنه و این ها زمان میبره.گفتم من ببرین پیش مدیریت تا همین الان یک کاری کتم که تایید کنه.گفت فعلا نیستن : دی
    یکی از همکار هاش که دید ول کن قضیه نیستم گفت فردا پس فردا زنگ بزن تا کد پیگیری بهت بدم.
    بعد 2 روز کد پیگیری را گرفتم رفتم مخابراتی که تلفن ازش دارم بخش اطلاعات گفتم زنگ بزننید بخش MDF یک نفر بفرستن کارشون دارم(چون افراد عادی نمیتونن برن داخل) یک نفر اومد بهش کد پیگیری را دادم و گفتم میخوام از شاتل قطع رانژه کنی و برام با شرکت جدید رانژه کنی (البته قبلش رفته بودم شرکت جدید قرار داد بسته بودم) که طرف هم یک مرد مسن و خوبی بود رفت و اومد گفت انجام دادم برات.(اگه دیدید یکم راه نیومد قول یک شیرینی بهش بدین حل میکنه : دی)

برای من کلا قطع رانژه و رانژه برای شرکت جدید حدود 4 روز ( 2 شنبه تا 5 شنبه) طول کشید.

فقط سعی کن جلوی شاتل کم نیاری و با آمادگی قبلی بری که هرچی گفت سریع جواب بدی و به هیچ وجه کوتاه نیا

بر و بکس باور کنین فسخ قرار داد اشتباه ترین کاره
    اولا شرکت های دیگه هم هیچ مزیتی و برتری ای نسبت به شاتل ندارن
    دوما این یه جور کم آوردن و جا زدنه، چیزی که دقیقا اینا هم از خداشونه که ما بی خیال شیم و ول کنیم بریم
    حالا بماند که تا بتونن طولش می دن و حدود 2 هفته تا یک ماه بی اینترنت دچار پیری زود رس می شین
    می رین جای بعدی و می بینین از چاله افتادین تو چاه
    با یکی از اقوام درجه یک رهبر دوست شدم، یه کم بگذره واسه این وضعیت اینترنت بهش می گم. اگه بخواد حتما می تونه که یه حکم حکومتی بدن به این ناجوانمرد شاتل تا دست از این محدود کردن های وقیح برداره
    یه کم دیگه صبر کنین و تو گروه عضو شین درستش می کنیم
    میشه بپرسم چرا اشتباه هست؟؟!!!!
    چه دلیلی داره وقتی واضح دارن دزدی میکنند به حقوق کاربرها احترام نمیگذارن کاربر ها را محدود میکنند کیفیت سرویس ها افتضاح هست از شاتل سرویس بگیری و ماهیانه برای تقریبا هیچ چیز مبلغی پرداخت کنی؟
    تازه اعصاب خودت هم بهم بریزی.

با یکم تحقیق میتونی توی محلتون یک سرویس دهنده ای پیدا کنی که بهتر از شاتل باشه.

فک نمیکنم کم آوردن و جا زدن باشه.از چی کم میاره آدممم!!!!؟؟؟
    اتفاقا شاتل از خداش هست که کسی فسخ نکنه این را خودم به چشم خودم دیدم.طرف خودش را به هر دری میزد که منصرقم کنه.آخر کار پیشنهاد تخفیف ویژه داد گفت چون مشترک چند ساله هستید یک نامه به مدیریت منویسم و درخواست تخفیف ویژه میکنم براتون.من هم در جواب گفتم امثال من و قدیمی تر از من توی شاتل خیلی هست این تخفیف را به آنها فقط برای تقدیر و تشکر بدهید نه برای منصرف کردن یک کاربر از فسخ قرار داد.این را که گفتم طرف دیگه ساکت شد.

در مورد سرعت راست گفته ! اینا اومدن ضریب 1 به ده رو حداکثر قرار دادن ...

تبـــریک میگم ، حجم دزدی هم به افتخارات این شرکت ... اضافه شــد ، البته سرقتشون جوری نیست که مثلا شما بری بیای ببینی 200 مگت نیست ! هر روز از من 15 تا 25 مگ میدزدیدن من بیخیال بودم ، تو 2 - 3 روز گذشته سرقتشون کمتر شده بود ولی امروز دوباره اوج گرفت . 15 مگ همیشه رو شاخشه ... هرچی بیشتر هم استفاده کنم این 15 بیشتر میشه .

ملاحضه بفرمایید :

امروز :

این که کار جدیدشون نیست خیلی وقت هست دارن این کار را انجام میدهند.

من هنوز خونه اصفهانم شاتل داره
    اما الان 1 ماهی میشه که شاهین شهر ندا وصل کردم....
    الان میتونم این دو رو خوب مقایسه کنم

شاتل در مقابل ندا... از آشغال هم اونطرف تره
    ندا پینگش زیر 500 اه همیشه... اما من با شاتل 2 ماهی میشه که دیگه نمیتونم wow بازی کنم... پینگم اونجا همیشه بالای 500 بود...
    و مهمترین مشکل شاتل که ندا اصلا نداره... pocket loss خیلی افتضاحه شاتله که خدا رو شکر ندا نداره...

این پست رو در جواب SaeedEminem2 میدک که گفت: تغییر سرویس افتادن توی چاه از چاله اس...
    نه دوست عزیز... اینطور نیست...
    الان شاتل واسه امثال من که اهل بازی هستن... فاجعه اس
    به به کمال جان عزیز.
    یادش به خیر تو من را شاتلی کردی و ازت کارت طلایی گرفتم.
    چند سال پیش کیفیت شاتل خیلی خوب بود (یادش بخیر) اما الان متاسفانه در حد دیال آپ شده : (
    Last edited by choory; 08-10-2011 at 14:48.

8. 5 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هنوز خونه اصفهانم شاتل داره
    اما الان 1 ماهی میشه که شاهین شهر ندا وصل کردم....
    الان میتونم این دو رو خوب مقایسه کنم

شاتل در مقابل ندا... از آشغال هم اونطرف تره
    ندا پینگش زیر 500 اه همیشه... اما من با شاتل 2 ماهی میشه که دیگه نمیتونم wow بازی کنم... پینگم اونجا همیشه بالای 500 بود...
    و مهمترین مشکل شاتل که ندا اصلا نداره... pocket loss خیلی افتضاحه شاتله که خدا رو شکر ندا نداره...

این پست رو در جواب SaeedEminem2 میدک که گفت: تغییر سرویس افتادن توی چاه از چاله اس...
    نه دوست عزیز... اینطور نیست...
    الان شاتل واسه امثال من که اهل بازی هستن... فاجعه اس

10. 3 کاربر از Kolang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

خواستم بیام این طرف یخورده وضعیت شاتل رو پیگیر بشم دیدم که طبق روال عادی دوستان همه دارن مینالن پس ما هم رو همون پارس انلاین بمونیم و بنالیم

12. 3 کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

دوستان سلام و عرض ادب.

یه ایمیل اومده از شاتل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش حدود 2 هفته هست که یه کله دارم دانلود میکنم (بجز اون چهار روزی که و پ ن ها قطع بودن، پس کلا میشه حدود یک هفته و نیم.)! میخوام بدونم این شر نشه برام؟ یه توضیحاتی بفرمایین ممنون میشم.
    Last edited by metana; 08-10-2011 at 16:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب جناب metana مشکل اصلی اینه که کاملا هم شر خواهد شد . اینا جون خودشون یه قانون دارن که افرادی که نامحدود دارن نمی تونن توی ماه بیشتر از 18 گیگ دانلود کنن .پسر عمه من بود اینترنتش سه روز اخر محدود شد بعد که زنگ زد گفتن باید مصرفت رو توی ماه جدید بیاری پایین وگرنه اینترنت پخ پخ دقیقا شما یه چیزی رو مبنی بر همین مسئله 18 گیگ وقتی که می خواستی سرویس بگیری امضا کردی مثل بقیه ماها

15. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 2 روز بیشتر نمونده به سرویس من
    امروز زنگ زدم به واحد فروش هر کدومشون یه چیزی میگفت نتونستم اطلاعات دقیق از سرویسای 1 به 10 بگیرم
    ولی از 2 نفرشون پرسیدم آرت ضریب اشتراک چند داره گفت 8!!!
    بعد گفتم 2 تا ضریب اشتراک نباید زیاد فرق کنه به سرعت اون هم هیچی نگفت
    کلا گیج شدم به نظرتون این 1 ماهو به این سرویسا تغییر بدم؟؟؟؟؟؟
    البته سرویس الانن اکو 128 هست که سرعتش از 18 بالا تر نمیره !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها من سرعت دانلودم تو Gmail سه تا چهار کیلوبایت هست ! شما چطوره سرعتتون ؟
    اینجام افتضاحه. ولی با چیزشکن درست می‌شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •