تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3393 از 3745 اولاول ... 23932893329333433383338933903391339233933394339533963397340334433493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,921 به 33,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

مدت حدود دو هفته بود که با اینترنت آسیاتک دچار مشکل شده بودم. snr بین 10 تا 15 در نوسان بود و گاهی تا زیر 10 نیز افت میکرد و مدام اینترنت قطع میشد که بعد چند دقیقه مجدد به حالت قبل برمیگشت.
    تا این که پنج روز قبل کلا ارتباطمو از دست دادم و چراغ ADSL هم خاموش شد. بعد از کلی ریست کردن و خاموش روشن کردن و ... با آسیاتک تماس گرفتم که گفتند مشکل رو حل میکنن.
    صبح روز بعد ارتباطم برقرار شد و وقتی به صفحه تنظیمات مودم مراجعه کردم از تعجب شاخ درآوردم!

snr به 35 و Attenuation به 25 رسیده بود!
    کلی ذوق کردم، همیشه فکر میکردم مشکل از خط منه، نگو مشکل از جای دیگه اس!

تو همین خوشحالی سر میکردم تا این که خواستم فایلی رو دانلود کنم. سرعت دانلود به 200 کیلوبایت محدود شده بود!!!!
    با این که فایل از سرور خود آسیاتک بود. محض احتیاط یک فایل از سایت آسیا دی ال هم دانلود کردم که باز هم سرعت همونقدر بود.

من تو کل این چهار پنج سال که مشترک آسیاتک هستم نشده که سرعت داخلی از 1 مگ پایین تر بیاد و سرعت بین الملل هم حتی شبانه رایگان هم زیر 300 کیلوبایت نمیومد.

حالا من موندم و یه خط با کیفیت عالی! و سرعت پایین و هزینه بالا نسبت به این سرعت!

به نظرتون باهاشون تماس بگیرم این مشکل حل میشه؟!
    یا این که قید اینترنتشون رو بزنم و .....

این هم وضعیت خط هم اکنون :

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام دوستان

مدت حدود دو هفته بود که با اینترنت آسیاتک دچار مشکل شده بودم. snr بین 10 تا 15 در نوسان بود و گاهی تا زیر 10 نیز افت میکرد و مدام اینترنت قطع میشد که بعد چند دقیقه مجدد به حالت قبل برمیگشت.
    تا این که پنج روز قبل کلا ارتباطمو از دست دادم و چراغ ADSL هم خاموش شد. بعد از کلی ریست کردن و خاموش روشن کردن و ... با آسیاتک تماس گرفتم که گفتند مشکل رو حل میکنن.
    صبح روز بعد ارتباطم برقرار شد و وقتی به صفحه تنظیمات مودم مراجعه کردم از تعجب شاخ درآوردم!

تو همین خوشحالی سر میکردم تا این که خواستم فایلی رو دانلود کنم. سرعت دانلود به 200 کیلوبایت محدود شده بود!!!!
    با این که فایل از سرور خود آسیاتک بود. محض احتیاط یک فایل از سایت آسیا دی ال هم دانلود کردم که باز هم سرعت همونقدر بود.

من تو کل این چهار پنج سال که مشترک آسیاتک هستم نشده که سرعت داخلی از 1 مگ پایین تر بیاد و سرعت بین الملل هم حتی شبانه رایگان هم زیر 300 کیلوبایت نمیومد.

حالا من موندم و یه خط با کیفیت عالی! و سرعت پایین و هزینه بالا نسبت به این سرعت!

دوست من هنر نکردن که کیفیت بره بالا
    خیلی شیک و مجلسی سرعت رو بردن روی پایین ترین حد و باعث شده snr بیاد بالا
    اگر فاصله تا مرکز مخابراتی شما کمتر از 1.5 کیلومتره باید حداقل snr 12 روی سرعت 9 مگابیت بگیرید و گرنه برمیگرده به تجهیزات فوق مدرن آسیاتک

3. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

مشترک آسیاتکم سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره از اسفند پارسال قطعی زیاد داره از 960میاد رو 40 و 50 بعد روزی دوسه بار قطع میشه از اسفند پارسال که اینجوری شد مشترک مخابرات بودم از اردیبهشت به همین خاطر مشترک اسیاتک شدم بازهم همین مشکل و دارم از طرف خودم هیچ مشکلی نیست به نظرم از مبدا

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام
    این تایم رایگان عصرانه که حالا شده بسته ویژه بالاخره حجمش تموم میشه؟نمیشه؟ دانلود کنیم راحت؟نکنیم؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    این تایم رایگان عصرانه که حالا شده بسته ویژه بالاخره حجمش تموم میشه؟نمیشه؟ دانلود کنیم راحت؟نکنیم؟
    اینجور که دوستان گفته بودند وقتی به 265 گیگ برسه اسمس میاد و از اون به بعد از حجمتون محاسبه میشه حتی در تایم ویژه عصرانه.
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:09.

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

خواهش منم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

دوست من هنر نکردن که کیفیت بره بالا
    خیلی شیک و مجلسی سرعت رو بردن روی پایین ترین حد و باعث شده snr بیاد بالا
    اگر فاصله تا مرکز مخابراتی شما کمتر از 1.5 کیلومتره باید حداقل snr 12 روی سرعت 9 مگابیت بگیرید و گرنه برمیگرده به تجهیزات فوق مدرن آسیاتک

ممنون از شما دوست عزیز و درود بر صاحب کبیر عکس پروفایلتون.

من این موضوع رو نمیدونستم. همیشه فکر میکردم سرعت بالا فقط با snr زیاد ممکنه. نگو میشه سرعت رو کاهش داد تا میزان سیگنال به نویز زیاد بشه!

امروز باهاشون تماس گرفتم، بعد از یک ربع بررسی و صحبت فعلا نتیجه این شد که چون خطم و مودمم قطعی و وصلی زیاد و تو بازه های کوتاه داره، سرعت اومده پایین!!
    گفتن همه وسایل اضافه از خط رو قطع کنین و فقط مودم وصل باشه برای حدود چهار پنج ساعت تا ببینیم باز همه قطع و وصل میشه.

ولی خوب این خط من تا حالا هیچ وسیله ای بهش وصل نبوده. فقط مودم وصل هست. مکانش و نوع سیمکشی هم هیچ تغییر نکرده. مرکز مخابرات هم چک کردن مشکلی نداشت.
    الان من نمیدونم قطع و وصلی چه ارتباطی با سرعت داره؟ داره واقعاً؟

حالا باز تماس بگیرم ببینم چی میشه.

10. این کاربر از Noghabyte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز و درود بر صاحب کبیر عکس پروفایلتون.

من این موضوع رو نمیدونستم. همیشه فکر میکردم سرعت بالا فقط با snr زیاد ممکنه. نگو میشه سرعت رو کاهش داد تا میزان سیگنال به نویز زیاد بشه!

امروز باهاشون تماس گرفتم، بعد از یک ربع بررسی و صحبت فعلا نتیجه این شد که چون خطم و مودمم قطعی و وصلی زیاد و تو بازه های کوتاه داره، سرعت اومده پایین!!
    گفتن همه وسایل اضافه از خط رو قطع کنین و فقط مودم وصل باشه برای حدود چهار پنج ساعت تا ببینیم باز همه قطع و وصل میشه.

ولی خوب این خط من تا حالا هیچ وسیله ای بهش وصل نبوده. فقط مودم وصل هست. مکانش و نوع سیمکشی هم هیچ تغییر نکرده. مرکز مخابرات هم چک کردن مشکلی نداشت.
    الان من نمیدونم قطع و وصلی چه ارتباطی با سرعت داره؟ داره واقعاً؟

حالا باز تماس بگیرم ببینم چی میشه.
    دوست من یه زمانی قطع و وصلی زیاد داشت سیم کشی رو عوض کرد درست نشد بعدش در خواست کارشناس کرد از سرکت اومدن چک کردن متوجه شد مودمش مشکل داره حواستون باشه نمیشه همه چی رو گردن شرکت ها انداخت اول باید از تجهیزات خودمون مطمن بشیم هر عاملی می تونه باعث مشکل بشه دوستم مودم جدید گرفت و مودم که ظاهر هم چراغ هاش سالم بود رو رد کرد رفت و مشکلش هم رفع شد من خودم مودم دوتا دارم همیشه چک می کنم و مطمن می شم در مورد سیم کشی هم اصلا اطمینانی نکنید چرا دوشاخه معمولا ذرات و یا یه زنگی کوچیک می تونه نویز ایجاد کنه تمامی این موارد می تونه تاثیر گذار باشه من خودم به سیم کشی داخلی اطمینان نکردم مستقیم یه سیم کشیدم و سر سیم هم مسقتیم با فیش مخصوص وصل کردم به مودم کلا سیم کشی داخلی بعضی مواقع مشکلات عجیبی به وجود می ارن اون پشتیبان درست گفته ولی اگر دسترسی داری به خط ات توصیه می کنم از طریق دم کنتور مودم رو چک کن و ببین چقدر با جایی که مودم در منزل قرار داره تفاوت snr می کنه اگر یه در صد کمتر بود مشکل از سیم کشی نداری ولی حواست همیشه به پریز ها باشه تا جایی که راه داره سعی کن سیم مستقیم بره به مودم
    Last edited by sara_2656; 12-08-2017 at 15:49.

12. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوست من یه زمانی قطع و وصلی زیاد داشت سیم کشی رو عوض کرد درست نشد بعدش در خواست کارشناس کرد از سرکت اومدن چک کردن متوجه شد مودمش مشکل داره حواستون باشه نمیشه همه چی رو گردن شرکت ها انداخت اول باید از تجهیزات خودمون مطمن بشیم هر عاملی می تونه باعث مشکل بشه دوستم مودم جدید گرفت و مودم که ظاهر هم چراغ هاش سالم بود رو رد کرد رفت و مشکلش هم رفع شد من خودم مودم دوتا دارم همیشه چک می کنم و مطمن می شم در مورد سیم کشی هم اصلا اطمینانی نکنید چرا دوشاخه معمولا ذرات و یا یه زنگی کوچیک می تونه نویز ایجاد کنه تمامی این موارد می تونه تاثیر گذار باشه من خودم به سیم کشی داخلی اطمینان نکردم مستقیم یه سیم کشیدم و سر سیم هم مسقتیم با فیش مخصوص وصل کردم به مودم کلا سیم کشی داخلی بعضی مواقع مشکلات عجیبی به وجود می ارن اون پشتیبان درست گفته ولی اگر دسترسی داری به خط ات توصیه می کنم از طریق دم کنتور مودم رو چک کن و ببین چقدر با جایی که مودم در منزل قرار داره تفاوت snr می کنه اگر یه در صد کمتر بود مشکل از سیم کشی نداری ولی حواست همیشه به پریز ها باشه تا جایی که راه داره سعی کن سیم مستقیم بره به مودم
    سلام. تمنا میکنم جواب بدید منم این مشکل دارم از اوایل اسفند پارسال که مشترک مخابرات بودم ! اردیبهشت اسیاتک ثبت نام کردم باز هم مشکلم حل نشد نوسانش خیلی زیاده مودم عوض کردم سیم کشی اتاقی که مودم وصله رو عوض کردم به تلفن خونه هم نویز گیر وصل کردم از هر راهی که میشد چک کردم اون موقعها که تلفن خونمون نویز داشت با سرویس 2 مگ 234 پهانی باندش ثابت بود وقتی این مشکل شروع شد که تو فاصله 14 روز برای اولین بار تو این دو هفته 6 7 گیگ دانلود کردم از اون به بعد نویز داره . چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان تو ابن مدت که من آسیاتک داشتم همیشه یک ماه یک ماه شارژ کردم
    حالا میخوام بدونم :
    1- بالفرض 10 روز از شارژ من مونده باشه و "تمدید سرویس فعلی" رو انجام بدم و گزینه شروع از انتهای سرویس رو بزنم آیا روزهای سرویس جدید به 10 روز اضافه میشه یا وقتی 10 روز تموم شد روزهای جدید شروع میشه؟
    2- وقنی سرویس 3 ماهه میگیریم روز باقی مونده 90 روزه و همه حجمو میشه همزمان استفاده کرد یا روز بافی مونده 30 روزه و وقتی 30 روز تموم شد ماه بعدی فعال میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •