چه جوری توهین شده بود؟!!
+18
خوشایند نبود
------------
راستی ترایب خوب داره رشد میکنه ایول بروبکس
اون قضییه که گفتم World 22 وقتی وارد میشم سیستم میخوابه و یهو مرورگر 90 درصد CPU رو پر میکنه (همه مرورگرا) رفع شد...
الان که بعد از چند ساعت باز دوباره رفتم دیگه مشکلی پیش نیومد... واقعا قاطی کرده بود... عجب اتفاقات عجیبی میفته...
ای بابا....... این بازم مشکل دار شد... فکر کنید مرورگرم وقتی وارد Tribal Wars میشم 95 درصد CPU رو میخوره (هر سه مرورگر محبوب)...
بالاخره درصدد رفع مشکل اومدم... پس از کند و کاو مختصری فهمیدم که اونی که CPU منو داره به زانو درمیاره چیزی نیست به جز تبلیغات کنار صفحه Tribal Wars... بلافاصله رفتم به Tools>Preferences>Advanced>Content>Blocked Content و در کسری از ثانیه سایت game-advertising-online.com رو بلوکه کردم............ (Opera 9.51)
الان راحت تر و خوشحال تر وپر سرعت تر از همیشه دارم از Tribal Wars استفاده میکنم... بدون اینکه حتی یک درصد از قدرت CPU منو بخوره... واقعا خیلی سرعتم بیشتر شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من شدیدا در کف موندم که چجوری یه تبلیغات Flash سبک و کوچیک کنار صفحه ای اینجوری میتونه System Resources رو به خودش مشغول کنه... به طوری که CPU و RAM به بالاترین حد قدرتشون برسن...
تا به حال توی عمرم تبلیغات به این پر مصرفی ندیده بودم... فایل های Flash بزرگ هم اینجوری نمیتونن سیستم رو بخوابونن... من نمیدونم این تبلیغات رو چجوری ساختن که اینجوری قدرت سیستم رو میخوره...
Last edited by Cleeev; 25-07-2008 at 02:37.
تا یکرب دیگه ورد اسپید جدید واا میشههه
سرعتش 300 قانونی هم نداره :d
چجوری میتونیم توی اسپید بازی کنیم؟اصلا مزایاش چیه؟
ورلد اسپید همونطور که از اسمش پیداست سرعتش بیشتره
البته منظور، خیییییییییییییییییییلی بیشتر هستفرض کن سرعت ورلدهای معمولی 1~1.5 هست، ولی ورلد اسپید 200~300!
عضو شدن هم به این صورته که یا باید با اکانت پرمیوم بری داخلش، و یا اینکه جزو 100 نفر اول باشی و بری داخلش!
می ری توی این زمانو بهت میگه
مزایای خاصی نداره فقط سرعت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)