سرعتا از سه تا هشت خوب میشه
میگم این جریان سرویس CRA شاتل چیه ؟ تو تهران ارائه میدن ؟ کیفیتش نکنه مثل همین سرویسا اشغال باشه
با این قیمتای مشکوک
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعتا از سه تا هشت خوب میشه
میگم این جریان سرویس CRA شاتل چیه ؟ تو تهران ارائه میدن ؟ کیفیتش نکنه مثل همین سرویسا اشغال باشه
با این قیمتای مشکوک
اگه طرف بفهمه و به شاتل بگه و شاتل بفهمه دفعه اول جریمه نقدی میکنن به عنوان خسارت و یه تعهد هم میگیرن!
ولی اگه یوزر دوم هم برای خودته یا آشناست مشکلی نیست!
یکی از بچه ها از اکانت دیگران استفاده میکرد 80 تومن جریمه کردن + تعهد البته شاتل نبود شرکتش
با سلام
دوستان با SSTP مشکل کندی سرعت ندارن؟ ظاهرا" رو SSTP که از پورت 443 و پروتکل https استفاده میکنه هم مثل L2TP و PPTP محدودیت سرعت گذاشتن!
با تشکر
من احتمال میدم سرعت ها به این صورت باشه :
128 کیلوبیت : 3-4 کیلوبایت
256 کیلوبیت : 6 - 8 کیلوبایت
512 کیلوبیت : 12 - 15 کیلوبایت
و ...
البته تو اوضاع کنونی که همه چیز رو محدود کردن اگر اوضاع به روال عادی برگرده فکر کنم به این صورت بشه برا مثال 128 به 10 تا 13 برسه نهایتا !!!
همینطور اگر شاتل به صورت اخلاقی برخورد کنه که بعید میدونم !! سرعت به این صورت میشه فرضا من سرویس 128 دارم و با کسایی که share هستم دانلود ندارن سرعت دانلودم دور و بر 13 اینا هست نفر دوم شروع به دانلود کنه سرعت دقیقا میشه 6.5 و به همین ترتیب ، این سرویس فقط به درد وبگردی میخوره ، و خدا اون روز رو نیاره که 5 نفر از کسایی که باهاشون share شدید فرضا شروع کنند دانلود یک فایل 5 مگی اون موقع سرعت شما میشه 3 کیلوبایت که این فروم رو به زور بالا میاره ...
Last edited by milad_gta; 08-10-2011 at 01:06.
آقا من نتونستم کانکت شم با این اکانت دوستم از طریق ppoe نمیدونم چرا کانکت نمیشهولی اکانت خودمو که میزنم سریع کانکته بنظرم این کار عملی نیست دوستان اگه ترففندی دارند بفرمایند؟
البته سرویس من 128 اکو لایته و دوستم 512 اکو هست و منطقه مخابراتی متفاوت
کی به شما گفته که با یوزر و پسورد یکی دیگه میتونین به اینترنت وصل بشید!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینطوری بود که فامیلا همه یکی میگرفتن همه استفاده میکردنمن الان یوزر و پسورد 4تا از رفیقامو دارم پس....
این کار بسته به شرایط خاصی امکان پذیر هست ، مثل اینکه شما اطلاعاتی درباره ه-ک ADSL ندارید .کی به شما گفته که با یوزر و پسورد یکی دیگه میتونین به اینترنت وصل بشید!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینطوری بود که فامیلا همه یکی میگرفتن همه استفاده میکردنمن الان یوزر و پسورد 4تا از رفیقامو دارم پس....
دوستان ، با فونت نرمال و رنگ عادی بنویسید باور کنید میبینیم ! بزرگنوشتن باعث میشه پستتون رو نخونن ...
اکو 2 مگ شاتل
حالا خوبه با سرور کرج تست گرفتم وضعیتم اینه
Last edited by mr-dion; 08-10-2011 at 11:53.
بچه ها من سرعت دانلودم تو Gmail سه تا چهار کیلوبایت هست ! شما چطوره سرعتتون ؟
مخابرات https محدود کرده![]()
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)