تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3390 از 4105 اولاول ... 239028903290334033803386338733883389339033913392339333943400344034903890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,891 به 33,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و مخصوصا جناب مانی

آموزشی ما هم تو 01 داره تموم میشه این روزای آخر از مراکز مختلف میان و فرم میدن بچه ها پر میکنن برا تقسیم شدن

دوستان کسی میدونه ستاد فرماندهی لویزان چجور جاییه ......کسی که فرم می داد میگفت اونجا شخصی میاید تا ساعت دو ما هم فرم پر کردیم

من فوق لیسانس حقوق دارم گفت به احتمال خیلی زیاد پذیرش میشی.... کسی اطلاع داره چجور جاییه

کلا یکی از فرمانده ها میگفت هر فرمی دادن پر کنید چون این جور مراکز که خودشون میان دنبال افراد بهترین جا برا خدمتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آموزشی ما هم تو 01 داره تموم میشه این روزای آخر از مراکز مختلف میان و فرم میدن بچه ها پر میکنن برا تقسیم شدن

دوستان کسی میدونه ستاد فرماندهی لویزان چجور جاییه ......کسی که فرم می داد میگفت اونجا شخصی میاید تا ساعت دو ما هم فرم پر کردیم

من فوق لیسانس حقوق دارم گفت به احتمال خیلی زیاد پذیرش میشی.... کسی اطلاع داره چجور جاییه

کلا یکی از فرمانده ها میگفت هر فرمی دادن پر کنید چون این جور مراکز که خودشون میان دنبال افراد بهترین جا برا خدمتن
    سلام به سلامتی چه حسی داری داره آموزشی تموم میشه؟ بنظرم همین که طهرانه خودش خیلی خوبه، اگه لباس شخصیه 10 برابر بهتر

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

توی آموزشی ارتش 05کرمان میشه ماشین موزر برد؟؟؟
    من فوق لیسانسم با چند کوتاه کنم؟؟
    فکر اینچیزا رو همین الان از سرتون بیرون کنید که ضربه میخورید، جدی دارم میگم.
    بزن ماشین نمره کن یه دست بشه هر چی کوتاه تر بهتر.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تجربه نشون داده که تو یگان هر چی کادری بالای سرت درجش بالاتر باشه هم فهمیده تره و هم منطقی تر پس با این تفاسیر هر جا که اسمش ستاد فرماندهیه معلومه چند تا آدم کلفت با درجه های بالا حضور دارن و اصولا حرف سرباز بهتر میفهمن....
    در یگان سر و کله زدن با یه سر گروهبان خیلی اعصاب خورد کن تر از سر و کله زدن با یه سرهنگه...

5. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر اینچیزا رو همین الان از سرتون بیرون کنید که ضربه میخورید، جدی دارم میگم.
    بزن ماشین نمره کن یه دست بشه هر چی کوتاه تر بهتر.
    فکر چ چیزی دوست عزیز مگه ارتش نمیگه باید منظم و از اینچیزا باشید
    اگه اینا ممنوع هستن که مثل این داعشیا میشیم و برمیگردیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و مدیر تاپیک
    من چند سوال مهم داشتم که ذهن من رو درگیر کرده
    1. من دانشجوی کارشناسی پیوسته ورودی مهر سال 89 دانشگاه آزاد هستم و آخرین نمره واحد دانشگاهیم رو در تیر 94 کسب کردم یعنی( 10 ترمه) ولی بدلیل مشکلات مالی فعلا موفق نشدم شهریه دانشگاهم رو پرداخت کنم که گواهی بکیرم برای رفتن به خدمت.یه سوال مهم که هست اینکه از چه تاریخی من فارغ التحصیل محصوال میشم آیا وقتی که آخرین نمره واحد درسیم در سایت وارد شد یا وقتی که من موارد اداری دانشگاه رو انجام دادم و گواهی مدرکم رو گرفتم برای خدمت؟؟؟
    2. بعد از فارغ التحصیل شدن من چه مدت وقت دارم تا خودم رو به عنوان سرباز به حوزه نظام وظیفه اعلام کنم و برم سربازی و مدت سربازی اضافه نخورم؟؟ من شنیدم یک سال بعد از فارغ التحصیلی وقت دارم که بعد از یگ سال برم سربازی درسته یا نه؟؟اگه میشه توضیح بدین
    3.مراحل و مدت زمان گرفتن معافیه کفالت مادر چند روز یا چند ماه طول میکشه؟؟منظورم طلاق گرفتن پدر از مادر؟؟
    4.آیا با گرفتن معافیت کفالت در کارت معافیت من درج میشه معافیت کفالت؟؟
    5.آیا معافیت کفالت در هنگام کار دولتی استخدام شدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
    با تشکر فراوان کارم بسیار ضروریه
    Last edited by maniya12; 10-12-2015 at 03:49.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1. من دانشجوی کارشناسی پیوسته ورودی مهر سال 89 دانشگاه آزاد هستم و آخرین نمره واحد دانشگاهیم رو در تیر 94 کسب کردم یعنی( 10 ترمه) ولی بدلیل مشکلات مالی فعلا موفق نشدم شهریه دانشگاهم رو پرداخت کنم که گواهی بکیرم برای رفتن به خدمت.یه سوال مهم که هست اینکه از چه تاریخی من فارغ التحصیل محصوال میشم آیا وقتی که آخرین نمره واحد درسیم در سایت وارد شد یا وقتی که من موارد اداری دانشگاه رو انجام دادم و گواهی مدرکم رو گرفتم برای خدمت؟؟؟
    2. بعد از فارغ التحصیل شدن من چه مدت وقت دارم تا خودم رو به عنوان سرباز به حوزه نظام وظیفه اعلام کنم و برم سربازی و مدت سربازی اضافه نخورم؟؟ من شنیدم یک سال بعد از فارغ التحصیلی وقت دارم که بعد از یگ سال برم سربازی درسته یا نه؟؟اگه میشه توضیح بدین
    3.مراحل و مدت زمان گرفتن معافیه کفالت مادر چند روز یا چند ماه طول میکشه؟؟منظورم طلاق گرفتن پدر از مادر؟؟
    ١-فارغ التحصيلى شما از هنگام ثبت اخرين نمره است
    ٢-يك سال
    ٣-بعد از طلاق گرفتن مادر ، ٣٠ ماه بايد بگذرد تا به شما معافيت كفالت دهند البته در صورتى كه برادرى نداشته باشيد
    ٤-خير
    ٥-خير

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موقعی که امضای تسویهبگیریناداره فارغ التحصیلان نامه میده. ببرین مشمولین دانشگاه که اعلام میکنن شما درستان تمام شده وتسویه های مالی انجام بدینفارغ التحصیل میشین

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم من افتادم پایگاه هوایی مهرآباد
    آدرسشم اینجوری زدن
    مهرآباد نرسیده به میدان شیرپاستوریزه پایگاه نیروی هوایی مهرآباد
    من دیروز رفتم ۲تا در داشت میگفتن باید برم پایگاه یکمه شکاری
    ولی چیزی تو برگه ای که برام با پست آواردن ننوشته
    کسی اطلاع داره؟ ۲۲ وم اعزاممه همین ۲ روز دیگه

Sent from my Y635-L21 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا ، روز اول آموزشی ، همه رو میفرستن خونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •