من كاري نكردم اين روستايي كه گرفتن صاحبش اينقدر اپگريد كرده و من امروز روستا رو ازش گرفتم يعني نوبل كردم وگرنه روستاي خودم ميخوام نوبلمن دوم رو بسازم .
من كاري نكردم اين روستايي كه گرفتن صاحبش اينقدر اپگريد كرده و من امروز روستا رو ازش گرفتم يعني نوبل كردم وگرنه روستاي خودم ميخوام نوبلمن دوم رو بسازم .
لول 20 اسميتي هم فكر كنم 20 ساعت طول ميكشه .
نخير بستگي به لول vhq دارهیعنی صفا خالی بست؟!
هرچي بالاتر سريعتر !!!
بله منظورم اين بود كه تو لول 20 هدكوارتر لول 20 اسميتي 20 ساعت طول ميكشه ساخته بشه در مورد يوزر هم بايد مصطفي بهت بده و توضيحات لازم رو بده كه چند روز اول با اكانتهاي مخصوصي نبايد ارتباط برقرار كني .
ببينيد تا نرفته ترش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر كنم رفته ترش اينو مينويسه :
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید
حالا چي هست
این Tribal Wars یه چیزیش میشه ها...
توی یه ساعت گذشته با هر مرورگری که بازش کردم و وارد روستام شدم به محض اینکه کامل بالا میاد ، مرورگرم 90 درصد قدرت CPU رو پر میکنه... هم با IE8 و هم Firefox3 و هم Opera9.51 .... من نمیدونم چشه... حتی تمام کوکی ها و فایل های موقت مربوط به Tribal Wars رو هم از کامپیوترم پاک کردم... و یه بارم ریست کردم ولی بازم همون... Ctrl+F5 هم کردم ولی بازم همون میشه...
در ضمن من World 22 هستم...
حالا اگه سایتش Flash بود یه چیزی ولی بازیش بر اساس عکسه و چهار تا عکس اینجوری نباید کامپیوتر رو بخوایونه... در ضمن بگم که ارتباطی به Flash های تبلیغاتی کنار سایت نداره... چون بعد از اینکه عکسای محیط بازی کامل بالا میان اینجوری میشه...
جالبیشم اینه که فقط ریسورس های سیستمی رو به فلاکت میکشونه و از پهنای باند هیچ استفاده ای نمیشه...
تا حالا توی عمرم چیز به این عجیبی ندیده بودم که چهار تا عکس کوچولو بتونن CPU رو به گل بشینونن...
عجب.......................
من اون تاپيك رو سيو كردم
به 2نفر هم دادم
نظر كارشناسي كه روش بشه براتون ميزارم
من شنبه برميگردم !!!
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)