تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 942 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم از نظر کیفیت سرویس دهی بین اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست؟ قصد داشتم سیم کارت دائمی بخرم به خاطر هزینه های پایین تر ولی از طرف دیگه هم , حال اینکه هر ماه قبض پرداخت کنم نیست! پیشنهاد شما چیه؟
    یه سوال دیگه , چطور میشه شماره رند پیدا کرد؟ از طریق ثبت نام از داخل سایت ایرانسل امکانش هست؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

سلام
    میخواستم ببینم از نظر کیفیت سرویس دهی بین اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست؟ قصد داشتم سیم کارت دائمی بخرم به خاطر هزینه های پایین تر ولی از طرف دیگه هم , حال اینکه هر ماه قبض پرداخت کنم نیست! پیشنهاد شما چیه؟
    یه سوال دیگه , چطور میشه شماره رند پیدا کرد؟ از طریق ثبت نام از داخل سایت ایرانسل امکانش هست؟
    به نظر من اگر زیاد اهل موبایلی بهتر دائمی بگیری.ولی نه اگه فقط میخایی یک وسیله ارتباطی داشته باشی اعتباری بهتره.

باید بری توی مغازها بگردی.ولی فعلا تو سایت امکانش نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !
    خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم .
    وحید جون من هستم !
    جون تو اگه ایرانسل بخواد خط نده برای من هیچ فایده ای نداره هرچی هم که امکانات داشته باشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟
    سلام مشکل شبکه است امروز فردا درست می شه.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
    شما مشکلی با این موضوع ندارید ؟؟

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.
    دوست عزيز با خود موبايل كه هر دفعه ميگرفتم بعد صفر رو ميزدم تا به اپراتور وصل شه ميگفت شبكه دچار اختلاله لطفآ بعدآ تماس بگيريد يا اينقدر صداش قطع ووصل ميشد كه هيچي نميفهميدي 7-6 بار با موبايل گرفتم فايده نداشت آخر با تلفن ثابت گرفتم البته 1000 تومن رقمي نيست ولي اينكه بفهمن عده اي هستند كه اين مسائل رو هم پيگيري ميكنن باعث ميشه دقت بيشتري در همه امور داشته باشن

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من از شنبه که طرح تشویقی راه افتاد قرمزش رو انتخاب کردم، اس ام اس فعال سازی هم آمد، تا دیروز صبح( پنجشنبه) خوب کار میکرد اما از دیشب نه اس ام اس میفرسته نه زنگ میزنه؛ میگه اعتبارتان کافی نیست, 141 * مریع رو هم که میزنم اعتبارم رو این مینویسه2947.00 کسی میدونه مشکل چیه؟
    باید به 140 زنگ بزنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

سلام مشکل شبکه است امروز فردا درست می شه.
    تابستون تموم شد و هنوز اين طرح تشويقي واسه ما راه نيافتاد....................

يعني با گذشت زمان حل ميشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

دوست عزيز با خود موبايل كه هر دفعه ميگرفتم بعد صفر رو ميزدم تا به اپراتور وصل شه ميگفت شبكه دچار اختلاله لطفآ بعدآ تماس بگيريد يا اينقدر صداش قطع ووصل ميشد كه هيچي نميفهميدي 7-6 بار با موبايل گرفتم فايده نداشت آخر با تلفن ثابت گرفتم البته 1000 تومن رقمي نيست ولي اينكه بفهمن عده اي هستند كه اين مسائل رو هم پيگيري ميكنن باعث ميشه دقت بيشتري در همه امور داشته باشن
    کاملا موافقم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

تابستون تموم شد و هنوز اين طرح تشويقي واسه ما راه نيافتاد....................

يعني با گذشت زمان حل ميشه؟
    انششششششششششششا الله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •