با سلا
ببخشيد يه مشكلي داشتم كه نمي دونم كجا مطرح كنم
من ويستا 64 بيت ultimate وصل كردم ولي نميدونم چرا هي مادربردم خراب مي شه اين دومين دفست كه بعد از اين كه ويستا نصب كردم اينجوري شده قبلا اين جوري نمي شد(XP) لطفا راهنماييم گنيد
موفق باشيد
با سلا
ببخشيد يه مشكلي داشتم كه نمي دونم كجا مطرح كنم
من ويستا 64 بيت ultimate وصل كردم ولي نميدونم چرا هي مادربردم خراب مي شه اين دومين دفست كه بعد از اين كه ويستا نصب كردم اينجوري شده قبلا اين جوري نمي شد(XP) لطفا راهنماييم گنيد
موفق باشيد
بیشتر توضیح بده!!
یعنی چه مشکلی برای مادربوردت پیش میاد؟؟
با سلام
دقيق نميدونم مشكلش چيه ولي وقتي كامپيوترو روشن ميكنم هيچي رو مانيتور نمياد مثل اين كه ic flash خراب شده باز هم ميگم اطمينان ندارم كه حتما همين مشكل باشه
موفق باشيد
سلام دوستان من می خوام توی vista برنامه NC رو اجرا کنم ولی نمیشه میشه راهنمایی کنید بگید باید چیکار کنم؟
یه چیز دیگه با ویستا نمیشه رفت توی MSDOS ؟؟اگه میشه بگید باید چیکار کنم؟؟
سلام خدمت دوستان ...
من یک مشکل دارم در رابطه با اتصال به اینترنت .
توی ویستا فقط می تونم کانکشن از نوع بریدج بسازم ، تا به اینترنت وصل شه و توی xp از نوع ppoe که همیشه وصله و نیازی به شماره گیری نداره ، وقتی که کانکشن رو در xp میسازم دیگه تنظیمات مودم توی ویستا به هم می خوره و ppoe میشه و دیگه وصل نمیشه و وقتی توی ویستا درستش می کنم تنظیمات توی xp به هم می خوره و بریدج میشه و دیگه وصل نمیشه ...
چه کنم؟
لطفا يكي به من آموزش ساخت يك incoming رو در ويستا بده
Last edited by SIMON137; 11-10-2008 at 15:38.
سلام دوستان من مشکلم درباره کرک نشدن ویستام هستش بعد از نصب کرک که ریستارت می کنم می بینم
نوشته شده windows is activiced ولی بعد از sleep میبینم که نوشته شده 29 روز باقی مونده فرداش 28
می شه هر نوع کرکی نصب می کنم این جوری میشه
در کل بعد از ریستارت پیام اکتیو بودن رو تو system properties می بینم ولی بعد از sleep نمی بینم
شاید این یه کمکی بکنه
![]()
سلام دوستان
من می خواستم ببینم که فایل بوت ویندوز ویستا دقیقا کجاست تا بشه یه سری تغیرات روش بدم ولی هرچی میگردم خودم پیداش نمیکنم؟ اگه کسی به من کمک کنه ممنونش میشم البته اگه کسی ویندوز ویستای خودش رو روی پارتیشن c نصب کرده اگه براش مقدور است خود فایل رو برام بفرست به ایمیلم . متشکرم
سلام
مشکلت رو متوجه نشدم...
یعنی اگر PC رو روی sleep نزاری و فقط خاموش و روشن کنی دیگه پیام active نبودن رو نمیبینی؟؟؟
اگه اینجور هست که من میگم فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون شاید یه باگی در کرکی که نصب کردی باشه...
در ضمن سعی کن از این کرک استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام احسان
هر دو کرک رو از قبل هم داشتم یکی رو امتحان کردم ویندوز اصلا بالا نیومد شاید دوباره نصب کنم حتما خبرش رو
می دم
سلام احسان
ویستا رو دوباره نصب کردم کرک های دیروزی را نصب کردم این بار اصلا کرک نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)