تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 954 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    اوم پایین یه علامت + اونو بزن بعد ایدی او شخص رو وارد کن

پاندا رو یادت رفت
    قوی تو جی جی ثابت کن
    دوست داری بیا استار ایکس اونجا بهت بگم کدوم قویتره

دوست عزیز من که نگفتم اندا ضعیف شاید پاندا بتونه فیسلس را بزنه ولی چیزی که مسلم اینه که اگر هردوتاشون فول ایتم بشن فیسلس میزنه فقط کافی شمشیر سه تای را ببندی وقتی پاندا میسشو انداخت سه تا بشی اون میسش از بین میره بعد طاق باز کنی اتکش بدی وقتی طاق تموم بشه دیگه پاندا مانا برای لول 6 ولول 1نداره وراحت میمیره

در آغاز فعالیت TrickTrick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من من میدونم میشه با وار چیفت و نروبین فیسلس را زد ولی بقیه ی هیرو های را که گفتی قبول ندارم من برای این میگم هروی قوی است که از بقیهی هرو ها کمتر ضد داره فقط غول سنگی نروبین و ور چیفت میزننش که خود این هرو ها کلی ضد دارن

bristleback مطمئنا ميتونه فيسلسو بزنه مخصوصا توي تك به تك
    ولي در كل حرفتو قبول دارم فيسلس جزو قويترين هيروهاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من دیگه در مورد فیسلس حرف نمیزنم ولی هروی قوی است اگه سوالی دارید در مورد دوتا میتونین روی من حساب کنید از هرو ایتم استراتژی و .....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد ایتم باترفلای باید بگم ایتم بسیار خوبی هست مخصوصا برای اگیلیتی ها این ایتم 30% میس 30% اتک اسپیدو30تا مثبت اتک و30تا اگیلیتی میده ولی برای اگیلیتی ها باتوجه به 30تا اگیلیتی میشه گفت این ایتم 60 مثبت اتک 60%اتک اسپید 4.2ارمور و30%میس میده پس ایتم فوق العاده ای است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سلام اقا دیشب بعد از دانلود دانلود gg یه چند دیقه باهاش ور رفتم بعد شانسی رفتم تو بازی 3 نفر که با من شدیم 4 تا 2به 2 زدیم چه حالی داد ولی تا اخر بازی نکردیم .
    من که dial up داشتم باور کنید اصلا lag نداشتم .

بچه ها من چه طوری میتونم با شما بازی کنم ؟
    چه طوری یکی رو ادد میکنن؟
    user من P-R-I-N-C-E شما ادد کنید با هم بازی کنیم
    ا P-R-I-N-C-E جان یعنی اصلان لگ نداشتی !!! دیال اپت چند کیلوبایته ؟ از مال من بعضی وقتا یه چند ثانیه گیر میکونه
    دوباره راه میوفته !
    من یه جا شنیدم اصلا با دیال حال نمیده و نمیشه بازی کرد کلی لگ داره راستی P-R-I-N-C-E شما تو چه رومی بازی
    کردی اروپا ؟ اسیا ؟ کجا چون اگه تو اروپا باشه لگ نداره ولی میگفتن اسیا زیاد لگ میزنه من قبلا بازی میکردم وقتی هیرو رو حرکت میدادم 2 ثانیه بعد حرکت میکرد ؟! بچه ها کسی میدونه چطوری میشه با دیال بازی کرد ؟میشه 5V5 زد با دیال ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بچه ها اگه یکی با روژ نایت شاخ شد میتونین با اسلیترینگارد بزنینش البته اول بازی اذیت میکنه ولی بعد از چند دقیقه به راحتی روژ نایتو میزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها به نظر شما اگه بازی ها در یک سطح باشه دراگون نایت میزنه یا روژ نایت با دلیلبچه ها به نظر شما اگه بازی ها در یک سطح باشه دراگون نایت میزنه یا روژ نایت با دلیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

ا P-R-I-N-C-E جان یعنی اصلان لگ نداشتی !!! دیال اپت چند کیلوبایته ؟ از مال من بعضی وقتا یه چند ثانیه گیر میکونه
    دوباره راه میوفته !
    من یه جا شنیدم اصلا با دیال حال نمیده و نمیشه بازی کرد کلی لگ داره راستی P-R-I-N-C-E شما تو چه رومی بازی
    کردی اروپا ؟ اسیا ؟ کجا چون اگه تو اروپا باشه لگ نداره ولی میگفتن اسیا زیاد لگ میزنه من قبلا بازی میکردم وقتی هیرو رو حرکت میدادم 2 ثانیه بعد حرکت میکرد ؟! بچه ها کسی میدونه چطوری میشه با دیال بازی کرد ؟میشه 5V5 زد با دیال ؟
    سلام
    من دیشب 6 ساعت بازی کردم همشم یا 4v4 بود یا 5v5 لگ هم بلخره یکم داره ولی ر کل خوبه تو بازی 3به3 به پایین خدایی اصلا لگ نداره برای من که این جوری
    من تو همون روم های اروپا میرم.

راستی بچها چه طوری لول زیاد میشه من الان 2 روز بازی میکنم لول 3 شدم چه کار کنیم لولمون بیشتر میشه بستگی به بردو باخت داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

salam man to gg id lord_soroosh manam add konin dar zemn begin key bazi mikonin

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سلام
    من دیشب 6 ساعت بازی کردم همشم یا 4v4 بود یا 5v5 لگ هم بلخره یکم داره ولی ر کل خوبه تو بازی 3به3 به پایین خدایی اصلا لگ نداره برای من که این جوری
    من تو همون روم های اروپا میرم.

راستی بچها چه طوری لول زیاد میشه من الان 2 روز بازی میکنم لول 3 شدم چه کار کنیم لولمون بیشتر میشه بستگی به بردو باخت داره؟
    لول بستگی به برد وباخت بازی تعداد کیل ها و زمان بازی داره یعنی هر چه قدر بیشتر بازی کنی بیشتر لول میگیری
    راستی نگفتی دیال چند کیلوبایته ؟ از من 40 هستش لتنسی هم 140 تا 190 هستش البته تو Cs تو وارکرافت فرقی داره ؟ پرنس میشه بگی اسم مودمت چیه و از چه نوعی هست منظورم Internal و External بودنش هست ؟ ممنون
    Last edited by MARSHAL_AOL; 11-01-2008 at 13:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •