تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 400 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فیلم تست سرعت دو مودم b612 و b525

====================================

در یک مکان در یک زمان و با دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول که مشترک بر روی مودم ها جهت تست استفاده شده

بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 4ghz بودند

-------------------------------------------------------------------------------------------

طبق فیلم و تست سرعت دانلود از سرور خارجی ( سایت مایکروسافت ) در حالت تجمیع واقعی ( این مودم b525 دارای ca واقعی میباشد ) با سیم کارت ایرانسل در مودم b525 بهترین و بالاترین سرعت دریافت شد و علامت + هم ظاهر شد . در مودم b612 با همین سیم کارت ایرانسل هیچ علامتی ظاهر نشد و سرعت دانلود 15 الی 20 مگ کمتر از مودم b525 بود . با سیم کارت همراه اول در مودم b525 و بدون ظاهر شدن علامت + که نشان میداد مودم فقط از یک باند اونم 3 استفاده میکند ( در شهر ما همراه اول فقط بر روی فرکانس 1800 خدمات میدهد ) سرعت پایینتر از مودم b612 بود و اختلاف تقریبی 20 الی 30 مگ بود .

در کل عملکرد هر دو مودم عالی بود فقط عملکرد مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 بود و عملکرد مودم b525 در حالت تجمیع بهتر از مودم b612 بود .
    نتیجه : این تست نشان داد که مودم b612 واقعا یک مودم تکمیل و بی نقص و خارق العاده ای هست که بدون داشتن تکنولوژی واقعی ca ( تجمیع فرکانس ) میتونه سرعت قابل قبولی رو ارائه بده و وابستگی به وجود و فعال بودن همزمان دو باند 3 و 7 در منطقه زندگی شما نداره و با یک باند فقط بهترین سرعت رو در اختیار شما قرار میده .

و اگر بخواهیم نگاهی به امکانات هر دو این مودم بیندازیم میبینیم :

b525 قابلیت اتصال و شر کردن usb رو داره و از وای فای 5ghz بهره میبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) میباشد
    b612 قابلیت اتصال و شر کردن usb نداره و از وای فای 5ghz بهره نمیبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) نمیباشد . در عوض این مودم قابلیت ساپورت باندهای tdd مورد استفاده دو اپراتور مبین نت و ایرانسل رو داره که b525 از اون بی بهره هست و همچنین مودم b612 دارای تکنولوژی mimo4*4 هست .
    دست سازنده این مودم واقعا درد نکنه

فیلم تست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار ممنون از تستی که انجام دادین
    آیا روشن یا خاموش بودن mimo4*4 تفاوتی در سرعت ایجاد کرد ؟
    Last edited by mahdyshr; 31-07-2019 at 14:51.

2. 2 کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

فیلم تست سرعت دو مودم b612 و b525

====================================

در یک مکان در یک زمان و با دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول که مشترک بر روی مودم ها جهت تست استفاده شده

بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 4ghz بودند

-------------------------------------------------------------------------------------------

طبق فیلم و تست سرعت دانلود از سرور خارجی ( سایت مایکروسافت ) در حالت تجمیع واقعی ( این مودم b525 دارای ca واقعی میباشد ) با سیم کارت ایرانسل در مودم b525 بهترین و بالاترین سرعت دریافت شد و علامت + هم ظاهر شد . در مودم b612 با همین سیم کارت ایرانسل هیچ علامتی ظاهر نشد و سرعت دانلود 15 الی 20 مگ کمتر از مودم b525 بود . با سیم کارت همراه اول در مودم b525 و بدون ظاهر شدن علامت + که نشان میداد مودم فقط از یک باند اونم 3 استفاده میکند ( در شهر ما همراه اول فقط بر روی فرکانس 1800 خدمات میدهد ) سرعت پایینتر از مودم b612 بود و اختلاف تقریبی 20 الی 30 مگ بود .

در کل عملکرد هر دو مودم عالی بود فقط عملکرد مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 بود و عملکرد مودم b525 در حالت تجمیع بهتر از مودم b612 بود .
    نتیجه : این تست نشان داد که مودم b612 واقعا یک مودم تکمیل و بی نقص و خارق العاده ای هست که بدون داشتن تکنولوژی واقعی ca ( تجمیع فرکانس ) میتونه سرعت قابل قبولی رو ارائه بده و وابستگی به وجود و فعال بودن همزمان دو باند 3 و 7 در منطقه زندگی شما نداره و با یک باند فقط بهترین سرعت رو در اختیار شما قرار میده .

و اگر بخواهیم نگاهی به امکانات هر دو این مودم بیندازیم میبینیم :

b525 قابلیت اتصال و شر کردن usb رو داره و از وای فای 5ghz بهره میبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) میباشد
    b612 قابلیت اتصال و شر کردن usb نداره و از وای فای 5ghz بهره نمیبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) نمیباشد . در عوض این مودم قابلیت ساپورت باندهای tdd مورد استفاده دو اپراتور مبین نت و ایرانسل رو داره که b525 از اون بی بهره هست و همچنین مودم b612 دارای تکنولوژی mimo4*4 هست .
    دست سازنده این مودم واقعا درد نکنه

فیلم تست :

دمت گرم به خاطر تستس که گذاشتی ولی انگار برای همراه اول برعکس بود و b612 سرعت بالاتری داد .

مطمئنی b612 وای فای 5 گیگاهرتز داره ؟ واسه من که فقط 2.4 داره

من هنوز مطمئن نیستم که 612 تجمیع نمیکنه چون مال همین مبین نت که پوکیده هم هست روی mimo که میزارم سرعت دانلود بیشتر از 3 مگابایت نمیشه ولی روی ca که میزارم تا 6 هم میره بالا و هیچ وقت کمتر نمیشه
    Last edited by morteza_mombeini; 31-07-2019 at 10:27.

4. 3 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دمت گرم به خاطر تستس که گذاشتی ولی انگار برای همراه اول برعکس بود و b612 سرعت بالاتری داد .

من هنوز مطمئن نیستم که 612 تجمیع نمیکنه چون مال همین مبین نت که پوکیده هم هست روی mimo که میزارم سرعت دانلود بیشتر از 3 مگابایت نمیشه ولی روی ca که میزارم تا 6 هم میره بالا و هیچ وقت کمتر نمیشه
    واقعا تجمیع زیبایی بود و تست سرعت های خفن آقای صابر زیبا بود
    من هم ارزوی پیشرفت آقای صابر را خواهانم
    سوپرایز های زیادی در راه به زودی با مودم b612
    فعلا

6. 2 کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض نشناختن سیم کارت توسط مودمTF-i60

سلام دوستان عذر میخوام این موضوع رو این جا هم مطرح میکنم
    مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم (از طریق ورژن سوم 195) تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 195 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم(حتی خود ایرانسل) میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ؟

یکی از دوستان دیگه مون همین مشکل رو داشتند منتها نمیدونم مشکلشون حل شد یا نه ( ازشون سوال پرسیدم هنوز جواب ندادند)

ممنون میشم راهنمایی کنید،متاسفانه مودم مال یکی از آشنایانه و ....
    ضمن اینکه بنده خودم همین مودم رو دارم ولی اون همچین مشکلی براش پیش نیومد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دوستم پرسو جو کردم شما مودم هر سه دکمه پاور+ریست+wpsرا همزمان باسیم ایرانسل تیدی
    فشار بده تا مودم به 196 اپدیت بشه نشد فریمور 196 آقای جواد اینو:
    بعد لحیم ها رو بکن از هویه دو باره لحیم کن و بعد دوباره انلاک کنید
    اگر هم انلاک باشه فریمور بالا رو تست کن ببین درست میشه؟؟؟
    اگه درست نشه مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن اگه نشد
    اگه درست نشه مشکل : مشکل سخت افزاری است
    باید به تعمیر کار ماهر نیازی است
    امید هست درست میشه جای نگرانی نیست
    موفق باشید

راستی 1 سوال و یک پیشنهاد:
    -آیا مودم ریجستریست

_فقط وفقط فریمور از داخل انجمن دان کنین چون اونا تست شدن
    اطلاع رسانی کنید لطفا

​جمع بندی:
    پس اول فریمور ایرانسل رو بزن ببین میشناسه /نشد
    دوم لحیم هارو بردا دوباره تمیز و صیقلی لحیم کن
    سوم فریمور دوم که دادم رو بزن /بازم نشد
    مشکلت سخت افزاری
    یا
    مودم ریجستر نیست
    یک کلک: برید مرکز ایرانسل بگید این کار نمی کنه با هیچ سیمی کارتی تا تعویض کنند که بعید میدونم چون i60 کمه و برای تعویض پارت می خواد

دو شانس دارید
    میدان با شما
    بعد خود دانی

اگه اینا نباشه چرا سیم رو نمیشناسه علت؟؟؟
    اینکه وقتی سیم ها رو لحیم کردید یا دما زیاد بود یا جریان که به برد مودم آسیب زده
    خواهشا وقتی میخواهید لحیم کنید این مودم رو با هویه قلمی 60W انجام بدید تا به برد و پورت سیم کارت مودم اسیب نزنه این کار باعث شده تا سیم رو نشناسه در غیر اینصورت مشکل و راه چاره ی همه رو گفتم تمام

Last edited by Hossein jabbar; 31-07-2019 at 13:36.

8. 3 کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بسیار ممنون از تستی که انجام دادین
    آیا روشن یا خاموش بودن mimo4*4 تفاوتی در سرعت ایجاد کرد ؟
    شهرستان ما چه روی همراه اول و چه ایرانسل هیچ فرقی با انتخاب گزینه mimo4*4 و ca مشاهده نمیشه .

10. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله کلا مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 سرعت میگیره و علت رو من نمیدونم ! در مورد وای فای 5ghz خیر مودم های موجود در کشور ما ندارن و فقط 2.4ghz داره منم رو همون 2.4ghz تست زدم هر دو مودم رو . در مورد انتخاب بین گزینه ca و mimo4*4 در مودم b612 هم هیچ فرقی من مشاهده نکردم چه بر روی همراه اول و چه ایرانسل . و اینو بگم b612 از نظر سخت افزاری و مشخصات موجود در سایت هواوی و اینترنت ca نداره و همین تک بانده بودن همراه اول در شهر ما و سرعت گرفتن عالی این مودم بر روی همین تک باند هم گفته هواوی رو ثابت میکنه که این مودم ca یا همون تجمیع نداره و این سرعت بر روی تک باند ناشی از یک چیز دیگه هست که هنوزم من دلیلش رو نفهمیدم
    Last edited by saber73; 31-07-2019 at 20:27.

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله کلا مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 سرعت میگیره و علت رو من نمیدونم ! در مورد وای فای 5ghz خیر مودم های موجود در کشور ما ندارن و فقط 4ghz داره منم رو همون 4ghz تست زدم هر دو مودم رو . در مورد انتخاب بین گزینه ca و mimo4*4 در مودم b612 هم هیچ فرقی من مشاهده نکردم چه بر روی همراه اول و چه ایرانسل . و اینو بگم b612 از نظر سخت افزاری و مشخصات موجود در سایت هواوی و اینترنت ca نداره و همین تک بانده بودن همراه اول در شهر ما و سرعت گرفتن عالی این مودم بر روی همین تک باند هم گفته هواوی رو ثابت میکنه که این مودم ca یا همون تجمیع نداره و این سرعت بر روی تک باند ناشی از یک چیز دیگه هست که هنوزم من دلیلش رو نفهمیدم
    منظورتو 2گیگا بود درسته
    چون وایرلس 4ghz ندیدم

14. 3 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منظورتو 2گیگا بود درسته
    چون وایرلس 4ghz ندیدم

بله 2.4ghz منظورم هست با پهنای 40

16. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام
    در مورد انلاک این مودم ها کسی اطلاعاتی داره ؟

18. این کاربر از younes_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    در مورد انلاک این مودم ها کسی اطلاعاتی داره ؟
    کدوم مودم ؟؟؟؟
    اگه i60 می خوایی لینک پایین:
    اگه 525 می خوایی با صابر عزیز جان در ارتباط باشین
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •