تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 755 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

jک کاره فقط پرینت رنگی،
    جوهر افشان یا لیزری کدومش بهتره؟
    میخوام رو کاغذ گلاسه و براق با کیفیت رنگ عالی پرینت بگیرم
    روزی 4 5 تا پرینت
    کاره شخصی
    به جز اينكه با 150 تومن تك كاره ليزري پيدا نميشه براي چاپ عكس با كيفيت روي گلاسه فقط جوهر افشان مناسبه و ليزري كيفيت خوبي نداره.
    هزينه چاپ چي برات مهمه؟(مخواي قابل شارژ و... باشه و يا كلا با كارتريج نو حال ميكني؟) دستگاه بدون استفاده نميمونه مدت طولاني(بيش از يك هفته؟)

داره خودمونی میشه alfredooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به جز اينكه با 150 تومن تك كاره ليزري پيدا نميشه براي چاپ عكس با كيفيت روي گلاسه فقط جوهر افشان مناسبه و ليزري كيفيت خوبي نداره.
    هزينه چاپ چي برات مهمه؟(مخواي قابل شارژ و... باشه و يا كلا با كارتريج نو حال ميكني؟) دستگاه بدون استفاده نميمونه مدت طولاني(بيش از يك هفته؟)
    ممکنه بی استفاده بمونه . . . ولی میخوام بتونم شارژش کنم
    راستی من قبلا 3 تا پرینتر داشتم که همشون مدلای مختلف بودند و همشون هداشون گرفت و خراب شد و رفت تو زباله دونی . . .

داره خودمونی میشه hamed_a182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . ممنون از راهنماییتون .
    این پرینتر 5 تا کارتریج داره یعنی 300 هزار تومن هزینه تعویض کارتریجاش میشه ؟ یا 5 تاش باهم 60 تومن میشه ؟ و دو تا سوال دیگه ، با هر بار تعویض کارتریج چند برگ پرینت رنگ و سیاه و سفید میشه گرفت ؟ و اگه هفته ای یک برگ پرینت برگم خشک نمیشه ؟

نه 5 تاش 60 تومن.نوع کاغذ چه سایزی و چه کاری(عکس یا متن)

4. این کاربر از hamed_a182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه 5 تاش 60 تومن.نوع کاغذ چه سایزی و چه کاری(عکس یا متن)
    A4 عکس . اینکه نوشته هر کارتریج حدود 200 تا پرینت میگیره درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    روبروی شما

پيش فرض

سلام
    با اطلاع کامل از اینکه هیچی کیفیت کارتریج فابریک و جوهر اوژینال رو نداره اما با اینحال میشه مزایا و معایب مخرن و کارتریج قابل شارژ رو بگید یعنی در یک نگاه این دو رو با هم مقایسه کنید؟
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    با اطلاع کامل از اینکه هیچی کیفیت کارتریج فابریک و جوهر اوژینال رو نداره اما با اینحال میشه مزایا و معایب مخرن و کارتریج قابل شارژ رو بگید یعنی در یک نگاه این دو رو با هم مقایسه کنید؟
    كارتريج قابل شارژ و تانك توي قسمت كارتريج ها يكسان هستند و فرقي ندارند فقط مخزن با شيلنگ هايي رنگ كارتريج ها رو تامين ميكنه و ديگه نياز نيست كارتريج رو دستي شارژ كني.
    حسن تانك اينه كه نياز به شارژ و ... نيست و با كمترين ابزار و راحت بعد مدت طولاني رنگ داخل مخزن مي ريزي.
    ولي در مقابل اين تنها حسن تانك معايبي هم داره مثل اينكه با توجه به فشار زياد جوهر امكان خرابي هد هست رنگها بعد از استفاده داخل مخزن بر ميگرده و شما نياز داري چندين مرتبه هد كلين كني تا رنگها بر گرده داخل كارتريج ها.
    گارانتي دستگاهت اگه داشته باشه باطل ميشه. دستگاه پر از جوهر اضافي ميشه و امكان خرابيش بيشتر ميشه.

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

A4 عکس . اینکه نوشته هر کارتریج حدود 200 تا پرینت میگیره درسته ؟
    فکر کنم 40 تا 50 تا آ4 بزنه البته خودم کانن و اپسون داشتم با کانن فکر کنم بزنه ولی اپسون اونقد هد کلین میکردم که آمارش از دستم در می رفت و زود جوهر تموم میشد.نمی دونم اچ پی چه جوره؟

10. این کاربر از hamed_a182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینکه میگن کیفیت جوهر افشان اچ پی از کانن و اپسون پایینتره درسته؟ اگه آره چقدر تفاوت دارن؟من قبلا سه کاره کانن و اپسون داشتم.از اپسون که اصلا راضی نیستم کانن هم کارتریجاش گرونه.گاهی خونه عکس چاپ میکنم می خوام بدونم مثلا hp photosmart c4783 بدرد میخوره کاغذ پرمیوم گلاسه عکس چاپ کرد کانن mp520 که داشتم خوب بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینکه میگن کیفیت جوهر افشان اچ پی از کانن و اپسون پایینتره درسته؟ اگه آره چقدر تفاوت دارن؟من قبلا سه کاره کانن و اپسون داشتم.از اپسون که اصلا راضی نیستم کانن هم کارتریجاش گرونه.گاهی خونه عکس چاپ میکنم می خوام بدونم مثلا hp photosmart c4783 بدرد میخوره کاغذ پرمیوم گلاسه عکس چاپ کرد کانن mp520 که داشتم خوب بود
    شايد تعجب كني كه من اين جمله رو بگم: تمام پرينترهاي جوهر افشان وقتي هدشون گرفتگي نداشته باشه عالي چاپ خواهند كرد.
    حالا نميدونم كي اينا رو ميگه شايد فروشنده ها ميگن اپسون و كانن بخر كه هي بياي كارتريج بخري
    من بهت اطمينان ميدم كه 4783 يا حتي دستگاههاي پايين تر هم كيفيت چاپ عكس در حد چاپي كه بيرون انجام مي دن هستند.
    روي رزوليشن چاپ هم دوستان پرسيدند بماند كه اعدادي كه توي بعضي پرينترهاي كانن مثل 9000*4000 نوشته شده كه يعني نقطه بر اينچ مربع و خيلي دور از ذهن هست من با پرينتر hp بهترين پرينتم رو با 600*600 ميگيرم متوسط ها رو با 300 و حتي 150 هم چاپ خوبي داره. بيشترين رزوليشن قابل چاپ دستگاه هم 1200*4800 هست مثل خيلي از مدل هاي hp.

شما يه پرينتر r1900 اپسون هم باشه كه بدون استفاده مونده باشه و جوهر توي هد خشك شده باشه هم پرينت خوبي نخواهد داشت

13. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی .
    یه سوال دیگه ، اگه هفته ای فقط یک پرینت بگیرم خشک میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •