تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 752 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز چندین بار گفتم دوباره هم میگم اینجا جایی نیست که جواب سوالهای خودم رو بگیرم اما هر وقت فرصت کنم میام و جواب شما عزیزان رو میدم
    اما چون دوست دارم شما ماهیگیری بلد شین جواب شما رو جوری میدم که هم شما به جواب برسین هم اونی که جواب شما رو می خونه یه چیزی از من کم سواد بلد شه باور کنید نیت فقط همین هست که روده درازی میکنم مگرنه میتونستم با یک کلام مثل خیلی های دیگه به شما بگم:
    "شما EP-630 بردار حالشو ببر" و یا " عزیز من EP630 دارم کلآ صداش حرف نداره" و یا . . .

اینطوری که کسی چیزی یاد نمی گیره ما باید یاد بگیریم تا درست گوش کنیم البته اگه بخواهیم درست گوش کنیم.

دوست من جوابش خیلی ساده هست خود کریتیو هم میدونه که مشتری هدفونهای اون کی هست و با چه سلیقه ای و چه انتظاری. کسی که دنبال بیس قوی هست (بومی) معمولآ تفریحی موسیقی گوش میکنه نه حرفه ای و چون آموزشی هم ندیده که چی بهتر چی خوب نیست همه هدفونها رو با همین قدرت هدفون که قربونش برم از دید این کاربرها اغلب توی بیس که صدای قوی تری هست و توی طبیعت اطراف ما شنیده نمیشه ، خلاصه میشه.

به هر حال هیچ شرکتی دوست نداره محصولی تولید کنه که فروش نره حالا هر چقدر هم حرفه ای باشه و مشکل ما هم همینجاست که درصد بسیار زیادی از کاربرهای هدفون غیر حرفه ای هستن د یا کاربردشون طوری هست که هدفونهای ارزون قیمت کارشون رو راه میندازه یا یکی مثل من نوعی از سر کنجکاوی تجربه کردن صدا هر وقت میرم بازار یک هدفونی هم می خره واینطوری که امسال من باعث میشن که فروشنده فکر کنه آماتوری مثل Rezaomido زیاد هست وهی تولید میکنه میده بازار و یکی از همجا بی خبر میره بازار میبینه پر قفسه همینا هست پس میگه یکی از همینا به من هم بدید (البته شاید به نظر این یکی خنده دار باشه اما هر وقت رفتم فروشگاه چون من رو میشناسن و تعریف می کنند بلافاصله یکی هم جو گیر میشه میگه از همینا به من هم بدید برای آشنایی می خوام نه برای خودم ها و . . )

به هر حال علت گرانی هدفون به این هست که اون هدفون می تونه تمام همون فرکانسهای قابل پخش رو به همون صورتی که هست پخش کنه با حداقل دستکاری نه اینکه هدفونی گرونتر پس باید بیس یا صدای پرقدرت و گوش کر کنی داشته باشه.

معمولآ از روی شماره مدل و یا شرکت خاصی نمیشه درباره کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کرد مثلآ همین سنهایزر از هدفون بسیار بد کیفیت داره تا مدل طلایی HD800
    به هر حال قیمت دلیل با کیفیتی به حساب نمیاد چون ممکن یک هدفون 1 میلیونی صدایی معادل یک هدفون 500 تومنی هم نداشته باشه که واقعآ مدلهاش هم هست و بهتر از تجربه دیگران برای خرید استفاده کنید تا یک اشتباه دوبار تکرار نشه و از این نظر شما ضرر نکنید.

دوست عزیز من ، هم EP-830 رو دارم و هم EP-630 و هم EP635 و هم . . . از بین تمام اینها Ep-630 رو شما چشم بسته هزینه کن اگه بیسش کم بود بیا اینجا هرچی دوست داشتید به من بگید(به شوخی)
    و یادم نمیاد که گفته باشم که بیس EP-630 حرفه ای هست. دقیقآ برعکس بیس قوی(بومی) نشانه حرفه ای نبودن هدفون هست اون هم به دلایل بالا که گفته شد.

در آخر صدای هدفون حرفه ای هدفونی هست که بدون کم و زیادی اصل صدا را دوباره باز تولید کنه. که به نظر خیلی از کسانی که تا به حال با دقت گوش نکردن چندان صدای خوبی نیست اما بعدآ کاملآ متوجه این اشتباه که اونهم از روی بی اطلاعی بوده خواهند شد.

ببخشی دوباره بابا بزرگی شد(به شوخی)

شما هم موفق باشید.
    حالا که تیریپ اموزشیه یه سوال اموزشیه دیگه واسه همه : به چه بیسی میگید حرفه ای ؟
    مثال : تو یه ماشینی نشستی با یه ساب JBL در حد 500 تومن صداش که زیاد میشه مو به تن ادم میسیخه صدای کمشم که اروم گوش میدی معمولیه حالا بیس 830 وقتی زیادش میکنی عین اون ساب باکس ماشینت میترکونه اماااااااااااا صدای برعکس اون سابش مستقیم تو پرده گوشت میپیچه در حالی که اون ساب 500 تومنی صداش وحشتناک حال میده اما مستقیم تو گوشت نیست
    حالا سوال اینه: این هدفون و بیس حرفه ای که میگید چه مدل بیسی رو روانه گوش ادم میکنه چه فرقی با بیس خرکی و بدصدای 630 که میگید داره ؟ بعدشم یه مثال که همه تو زندگیشون برخورد داشته باشن باهاش بزنید دقیق متوجه شیم
    ممنون استاد

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سپاس ،
    شما خودتون چه برند و چه مدلی رو به من پیشنهاد می فرمایید؟؟؟
    می خوام از نظر کیفیت صدا خیالم کاملا راحت باشه.
    فقط حتما on ear باشه . (مثل همین سنایزر 238)
    شما میخوای با چی استفاده کنی ؟!

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا که تیریپ اموزشیه یه سوال اموزشیه دیگه واسه همه : به چه بیسی میگید حرفه ای ؟
    مثال : تو یه ماشینی نشستی با یه ساب JBL در حد 500 تومن صداش که زیاد میشه مو به تن ادم میسیخه صدای کمشم که اروم گوش میدی معمولیه حالا بیس 830 وقتی زیادش میکنی عین اون ساب باکس ماشینت میترکونه اماااااااااااا صدای برعکس اون سابش مستقیم تو پرده گوشت میپیچه در حالی که اون ساب 500 تومنی صداش وحشتناک حال میده اما مستقیم تو گوشت نیست
    حالا سوال اینه: این هدفون و بیس حرفه ای که میگید چه مدل بیسی رو روانه گوش ادم میکنه چه فرقی با بیس خرکی و بدصدای 630 که میگید داره ؟ بعدشم یه مثال که همه تو زندگیشون برخورد داشته باشن باهاش بزنید دقیق متوجه شیم
    ممنون استاد
    دوست من
    بیس بخشی یا قسمتی از فرکانسهای مختلف صوتی هست اما در دنیای طبیعی این صداها اغلب به سختی تولید شده چون سرعت انتشار بسیار کمی دارند. وکاربردی برای دنیای وحش که ما هم جزی از آن هستیم نداره.
    مثلآ فرض کنید دو پرنده بکی صدای تیز سوت مانند و یکی صدای بم طبل مانند تولید کنه خوب حالا صدای این دو اگر در کنار هم باشند فکر میکنید در فضای باز در چه فاصله ای شنیده شود صدای سوت مانند در فاصله بیش از 30 متری به راحتی قابل شنیدن هست اما صدای بم طبل مانند به سختی در 3 متری شنیده میشه.

این از مثال طبیعت حالا چرا انسان موسیقی را با صدای طبل مانند شروع کرد و چرا به این صدا علاقه مند شد چیز فرا زمینی نیست بلکه حس کنجکاوی بوده ساخت ابزاری که دو صدای متفاوت بده برای انسان اولیه خیلی ساده بوده چون یکی صداش خیلی بم تر و یکی هم خیلی تیز تر بود باور کنید که این شد موسیقی ، که بعدها تبدیل شد به هنری از هنرهای هفتگانه که برای خودش دانشگاهها و اسطوره هایی فراموش نشدنی دست و پا کرده.

از همون اوایل حس برتری طلبی ذاتی انسان در ساز موسیقی هم نمود پیدا می کرد تا همین حالا ، که مثلآ فلانی این ساز رو با آنچنان مهارتی اجرا میکنه که بیا و ببین. نا خواسته قوی شدن صدای ساز یکی از مزایا به حساب شمرده می شود که تا بعدها هم ادامه خواهد داشت.

حالا کاربرد ما که هدفون باشه اگه صدای بیس قوی باشه یعنی صدای اون از بقیه صداها بیشتر شنیده میشه در حالیکه هدفون ابزاری جهت بازتولید صدایی هست که به صورتی به آن اعمال شده و یک هدفون خوب و کامل هدفونی هست که تمام این صداهای اعمالی را به یک سطح صدا پخش کنه تا تمام فرکانسهای مختلف صوتی همانطور که بوده شنیده شوند ولی مشکلی پیش میاد که حل کردن آن بسیار مشکل هست و اون اینکه صداهای بیس با بقیه صدا با توجه به مثال قبل هماهنگی نداشته و از همه بدتر اینه که گوش انسان محدوده اول و آخر فرکانسهای شنوایی را به خوبی نشنیده و رفته رفته با طول عمر این کاهش شنوایی امری طبیعی هست.
    شرکتهای هدفون ساز باید هدفونی بسازند که با حساسیت گوش یک انسان کاملآ تطبیق داشته باشه چون قرار نیست که هدفون رو برای یک آدم فضایی درست کنند و پاسخ شنوایی گوش انسان هم درسته که محدوده 20 الی 20000 هرتز هست اما اصلآ یک دست نیست و تغییرات بسیار زیادی داره خوب کار مشکلتر هم میشه و اون بازتولید فرکانسهای بیس هست که انسان دوست داره سطحشون مثل بقیه باشه در حالیکه حساسیت گوش ما نسبت به بیس نسبت به سایر فرکانسها حتی از نصف هم کمتره خوب باز تولید سرجای خودش و دوبرابر کردن صدای بیس هم سرجای خودش که تازه برسیم به صدای یکدست و حالا اون هدفون بومی که ما دوست داریم دقیقآ صدای بیس اون بیش از 8 برابر بقیه صداها هست که برای اینه که میگن حرفه ای نیست فکر شو بکنید شما بدون اینکه احساسی نسبت به افزایش این نسبت به سایر فرکانسها داشته باشید به این صدای بسیار پرقدرت دارید گوش میکنید و معمولآ هدفونی هم بخواد این صدا و با این قدرت بالا را پخش کنه دیگه توانی برای پرده بلندگوی اون نمی مونه که بخواد سایر فرکانسها را پخش کنه.

به خاطر همین مسئله هست که میگن بیس قوی حرفه ای نیست.
    البته مثال اسپیکر ماشین که شما زدید برمیگرده به اینکه ، که درست هست ما از طریق گوش میشنویم اما این تنها راه درک صدا یا اصوات نیست شاید تعجب کنید که دندون هم یک ابزار شنوایی هست که برای فرکانسهای بالای 800 هرتز خوب کاربرد داره و مو برای فرکانسهای بسیار پایین در حد 0.1 هرتز و پوست هم برای فرکانسهای 1 الی 10 هرتز واقعآ کمکی هستند و شما زمانی که به صدای اسپیکر گوش میکنید فرکانسهای پایین توسط همین اعضا به خوبی دریافت شده و توسط مغز ما کاملآ تحلیل شده و آنچانن حس لذتی به ما دست خواهد داد که با هدفون محاله کسب اون.
    به همین خاطر هدفون یکی از ابزارهای بسیار بد طراحی شده از نظر انتقال حس صوتی هست که محدودیتهای بسیار داره

در آخر در طبیعت هوازی که ما زندگی میکنیم اثر چندانی از صدای بیس نیست به جز آلودگی صوتی که خودمون تولید میکنیم اما در دنیای آبزی مسئله تا اندازه ای متفاوته چون صداهای بیس حتی به کمی 10 هرتز می تونن چندکلیومتر هم انتشار پیدا کنند دلیلش هم بالا گفته شد(پوست و . . )
    اگر صدای واقعی و طبیعی محیط پیرامون یا صدای واقعی سازی که به موسیقی اون گوش میکنیم علاقه مند باشیم باید به دنبال هدفونی باشیم که همین صدا را برای ما دوباره خلق کنه نه اون رو بکوبونه توی گوش و مغزمون

نوه عزیزم سعی کردم خلاصه و خیلی ساده بگم امیدوارم مورد استفاده شما باشه.(به شوخی چون سنم 26 حالا با یک کوچولو اونورتر هست).

هر جا که هستید شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من
    بیس بخشی یا قسمتی از فرکانسهای مختلف صوتی هست اما در دنیای طبیعی این صداها اغلب به سختی تولید شده چون سرعت انتشار بسیار کمی دارند. وکاربردی برای دنیای وحش که ما هم جزی از آن هستیم نداره.
    مثلآ فرض کنید دو پرنده بکی صدای تیز سوت مانند و یکی صدای بم طبل مانند تولید کنه خوب حالا صدای این دو اگر در کنار هم باشند فکر میکنید در فضای باز در چه فاصله ای شنیده شود صدای سوت مانند در فاصله بیش از 30 متری به راحتی قابل شنیدن هست اما صدای بم طبل مانند به سختی در 3 متری شنیده میشه.

این از مثال طبیعت حالا چرا انسان موسیقی را با صدای طبل مانند شروع کرد و چرا به این صدا علاقه مند شد چیز فرا زمینی نیست بلکه حس کنجکاوی بوده ساخت ابزاری که دو صدای متفاوت بده برای انسان اولیه خیلی ساده بوده چون یکی صداش خیلی بم تر و یکی هم خیلی تیز تر بود باور کنید که این شد موسیقی ، که بعدها تبدیل شد به هنری از هنرهای هفتگانه که برای خودش دانشگاهها و اسطوره هایی فراموش نشدنی دست و پا کرده.

از همون اوایل حس برتری طلبی ذاتی انسان در ساز موسیقی هم نمود پیدا می کرد تا همین حالا ، که مثلآ فلانی این ساز رو با آنچنان مهارتی اجرا میکنه که بیا و ببین. نا خواسته قوی شدن صدای ساز یکی از مزایا به حساب شمرده می شود که تا بعدها هم ادامه خواهد داشت.

حالا کاربرد ما که هدفون باشه اگه صدای بیس قوی باشه یعنی صدای اون از بقیه صداها بیشتر شنیده میشه در حالیکه هدفون ابزاری جهت بازتولید صدایی هست که به صورتی به آن اعمال شده و یک هدفون خوب و کامل هدفونی هست که تمام این صداهای اعمالی را به یک سطح صدا پخش کنه تا تمام فرکانسهای مختلف صوتی همانطور که بوده شنیده شوند ولی مشکلی پیش میاد که حل کردن آن بسیار مشکل هست و اون اینکه صداهای بیس با بقیه صدا با توجه به مثال قبل هماهنگی نداشته و از همه بدتر اینه که گوش انسان محدوده اول و آخر فرکانسهای شنوایی را به خوبی نشنیده و رفته رفته با طول عمر این کاهش شنوایی امری طبیعی هست.
    شرکتهای هدفون ساز باید هدفونی بسازند که با حساسیت گوش یک انسان کاملآ تطبیق داشته باشه چون قرار نیست که هدفون رو برای یک آدم فضایی درست کنند و پاسخ شنوایی گوش انسان هم درسته که محدوده 20 الی 20000 هرتز هست اما اصلآ یک دست نیست و تغییرات بسیار زیادی داره خوب کار مشکلتر هم میشه و اون بازتولید فرکانسهای بیس هست که انسان دوست داره سطحشون مثل بقیه باشه در حالیکه حساسیت گوش ما نسبت به بیس نسبت به سایر فرکانسها حتی از نصف هم کمتره خوب باز تولید سرجای خودش و دوبرابر کردن صدای بیس هم سرجای خودش که تازه برسیم به صدای یکدست و حالا اون هدفون بومی که ما دوست داریم دقیقآ صدای بیس اون بیش از 8 برابر بقیه صداها هست که برای اینه که میگن حرفه ای نیست فکر شو بکنید شما بدون اینکه احساسی نسبت به افزایش این نسبت به سایر فرکانسها داشته باشید به این صدای بسیار پرقدرت دارید گوش میکنید و معمولآ هدفونی هم بخواد این صدا و با این قدرت بالا را پخش کنه دیگه توانی برای پرده بلندگوی اون نمی مونه که بخواد سایر فرکانسها را پخش کنه.

به خاطر همین مسئله هست که میگن بیس قوی حرفه ای نیست.
    البته مثال اسپیکر ماشین که شما زدید برمیگرده به اینکه ، که درست هست ما از طریق گوش میشنویم اما این تنها راه درک صدا یا اصوات نیست شاید تعجب کنید که دندون هم یک ابزار شنوایی هست که برای فرکانسهای بالای 800 هرتز خوب کاربرد داره و مو برای فرکانسهای بسیار پایین در حد 0.1 هرتز و پوست هم برای فرکانسهای 1 الی 10 هرتز واقعآ کمکی هستند و شما زمانی که به صدای اسپیکر گوش میکنید فرکانسهای پایین توسط همین اعضا به خوبی دریافت شده و توسط مغز ما کاملآ تحلیل شده و آنچانن حس لذتی به ما دست خواهد داد که با هدفون محاله کسب اون.
    به همین خاطر هدفون یکی از ابزارهای بسیار بد طراحی شده از نظر انتقال حس صوتی هست که محدودیتهای بسیار داره

در آخر در طبیعت هوازی که ما زندگی میکنیم اثر چندانی از صدای بیس نیست به جز آلودگی صوتی که خودمون تولید میکنیم اما در دنیای آبزی مسئله تا اندازه ای متفاوته چون صداهای بیس حتی به کمی 10 هرتز می تونن چندکلیومتر هم انتشار پیدا کنند دلیلش هم بالا گفته شد(پوست و . . )
    اگر صدای واقعی و طبیعی محیط پیرامون یا صدای واقعی سازی که به موسیقی اون گوش میکنیم علاقه مند باشیم باید به دنبال هدفونی باشیم که همین صدا را برای ما دوباره خلق کنه نه اون رو بکوبونه توی گوش و مغزمون

نوه عزیزم سعی کردم خلاصه و خیلی ساده بگم امیدوارم مورد استفاده شما باشه.(به شوخی چون سنم 26 حالا با یک کوچولو اونورتر هست).

هر جا که هستید شما هم موفق باشید.
    ماشالا دکتریااا
    اما ممنون که اینهمه توضیح دادی داداش بابابزرگ یاعلی

6. این کاربر از s_red_boy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ماشالا دکتریااا
    اما ممنون که اینهمه توضیح دادی داداش بابابزرگ یاعلی
    تقدیم شد به شما دوست گلم و تمام کسانی که چیزی بلدند اما نمی تونن جمع بندی کنند.

علی نگهدار شما

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

شما میخوای با چی استفاده کنی ؟!

مي خوام به آيفون و mp3 player سوني وصل كنم.
    گاهي هم به كامپيوتر (لپ تاپ)
    اولويت برام حداكثر شفافيت صداست.
    لطفا من رو راهنمايي بفرماييد .

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه هد ست بیسیم برای لپتاپ میخوام خیلی هم فوری میخوام سفارش بدم متاسفانه
    بودجه هم 100 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان sennheiser IE8 رو کسی پیشنهاد میکنه؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض sorry for spam

بودجه هم 100 تومن
    اساتید چون تا 1 ساعت دیگه میخوام سفارش بدم اگه این پست رو میبینید لطفا جواب بدید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مي خوام به آيفون و mp3 player سوني وصل كنم.
    گاهي هم به كامپيوتر (لپ تاپ)
    اولويت برام حداكثر شفافيت صداست.
    لطفا من رو راهنمايي بفرماييد .
    ببخشید بی مقدمه می پرم وسط ولی بعید میدونم بهتر از همون HD238 که انتخاب کرده بودید با توجه به موجودی بازار گزینه مناسب تری گیر بیاد
    فقط از جای مطمئن بگیرید به دلیل تقلبی بودن این برند البته از خوش شانسی شما تا به حال High Copy (نمونه تقلبی که از نظر ظاهر کاملآ یا دقیقآ مشابه اصلی هست) ساخته نشده البته تا الان.
    پس اگر باشه از ظاهرش میشه حدس زد به هر حال هدفونهای تقلبی اینجا آنچنان کیفیت ظاهر بدی دارند که مشخص هست مثلآ اغلب پلاستیک مورد استفاده کدر و بد رنگ هست و به خوبی از توی جعبه مشخصه و زائده های پلاستیکی باقی مانده برروی قطعات پلاستیکی هدفون به خوبی تراشیده یا جدا نشده و اغلب زمان تراش جای تراشیده شدن به شکلی بسیار ناشیانه مشخص هست.

جهت اطلاع دوستان:
    هدفون تقلبی رو صرفآ برای اینکه جنس تقلبی بفروشند نمی سازند بلکه کارگاههای که کارگر نیمه ماهر خودشون رو دارند آموزش میدهند یواشکی اقدام به اینکار می کنند تا از این طریق هزینه وقتی که گذاشته شده تامین بشه و جالب اینجاست که توی خود چین این کالا دقیقآ به همین عنوان فروخته میشه و با قیمت تقریببآ توافقی که اینجا نامردی می کنند و اون رو با قیمت بالا و حتی به عنوان کالای اصلی می فروشند که به دور از انصاف نداشته اونها هست.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

بودجه هم 100 تومن
    دوست عزیز برای لپتاپ بهتره که از هدستهای بلوتوث بگیرید که هم کیفیت بهتری دارند و هم اینکه اکثر لپتاپهای فعلی بلوتوث داخلی دارند.
    به هر حال قیمت متعارف اونها حدود همین بودجه شما هست.

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •