آقا من کومودو رو جایگزین کردم با nod 32 سرعت لپ تاپم افتضاح شده نمیدونم کومودو سنگینه یا نود خیلی سبکه![]()
آقا من کومودو رو جایگزین کردم با nod 32 سرعت لپ تاپم افتضاح شده نمیدونم کومودو سنگینه یا نود خیلی سبکه![]()
مشکل حل شد خوشبختانه!
1.چطور می تونم نرم افزارهایی که مایل نیستم به اینترنت دسترسی داشته باشند رو همیشه بلاک کنم؟مخصوصا کرک شده ها؟
2.اگر سند باکس همیشه غیرفعال باشه موردی داره از نظر امنیتی؟
3.من ورژن انگلیسی کمودو رو دارم و به نظر میاد stealth ports رو وقتی فعال می کنم فعال نمیشه.شاید هم میشه ولی من نمی بینم.چطوری باید مطمئن بشم فعاله یا نیست؟![]()
Last edited by frankval; 06-08-2014 at 11:08.
ببخشید این پنجره Process activities List رو از کجا باید فعال کرد که مثل برای شما ریز فعالیت های یه فایل رو نشون بده؟
سلام
دوستان امروز یک فایل رو فلشم دیدم که مطمئن هستم بدافزار هست ولی کسپر و خیلی از آنتی ویروس های معتبر هنوز شناسایی نکردن
میشه شما که کمودو دارین بررسی کنید ببینید رفتارهای این فایل چطور هست .
پسورد فایل : 1
فایل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
"نمایش پروسه های فعال" الان در CIS موجوده....... منتهی نکته اینکه:
نسخه ای که من دارم نسخه آزمایشی داخلی کومودو هست و یکسری قابلیهای جدید داره که در حال تست هستیم. (زبان فارسیش هم هنوز کامل نشده، میبینید که عکسهام انگلیسی هستند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دو تا تغییر خوب وجود داره ( از جمله تکامل آنچه الان شما بهش اشاره کردید و غیره...) یکی دو مورد هست که یه جورهایی شاید من منتقدش هستم و کلی هم جنگ و دعوا راه انداختم.......فعلا من توصیه میکنم منتظر باشید. به هر حال نسخه آزمایشی داخلی و البته محرمانه است و طبیعتا نباید زیاد در موردش حرف بزنم..... به دلیل اینکه توسعه یک نرم افزار (افزدون، حذف، بهبود،... یک ویژگی)مثل پرتاب سیبه که تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره..... + یکسری مسائل حقوقی و غیره. (شما هم کاملا نشنیده بگیرید
)
مرورگرهای اجرا شده در سندباکس چه برتری هایی نسبت به مرورگرهای معمولی دارند؟
سلام
بطور کلی وبگردی با یک مرورگر سندباکس شده وضعیت امنتری را نسبت به یک مرورگر سندباکس نشده برای کاربر ایجاد میکنه. ایده اصلی شکل گیری یک محیط ایزوله ی مجازی= سندباکس، این بوده که کاربر بتونه مرورگر را در این محیط اجرا بکنه تا در صورت بازدید از سایتهای الوده سیستم دچار الودگی نشه.... به علت اینکه اتفاقات در همان محیط مجازی رخ میده و بعد از اتمام کار این محیط قابل پاکسازی است.
بنابراین جهت بازید از یک وب سایت مشکوک، یک مروگر سندباکس شده، ایده خوبی میتونه باشه.
Last edited by Jadda; 09-08-2014 at 20:51.
خسته نباشید علی اقا میگم جایی هست که لینک دانلود نسخه های بتای کوموده رو بده برای دانلود . چون بعضی از انتی ها نسخه بتا رو تو سایتشون قرار میدن برا دانلود ولی من تو سایت کومودو چیزی ندیدم ؟
سلام
توی سایت کومودو همیشه فقط آخرین نسخه فاینال قرار داره.
====
هر وقت هم کومودو نسخه بتا جهت تست منتشر بکنه توی انجمن کومودو برای کاربران قرار میگیره.
====
ضمنا هر وقت نسخه بتا منتشر بشه توی همین تاپیک خودمون هم اطلاع رسانی میکنیم تا دوستانی که مایل به تست هستند، نصب و آزمایش کنند.
====
فعلا هیچ نسخه بتایی وجود نداره.
چند روزی هست این alert های کومودو بعضیا خود به خود ناپدید میشن،
خصوصا برای موقعی که real time یک ویروسی پیدا میکنه حتی 1 ثانیه هم alert نمی مونه که بخوام چیزی بزنم!
این مشکل به خاطر قاطی شدن تنظیماته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)