اونایی گارانتی بانیان هست سری m هست یا نه ؟
سریm غیر از تیونر دیجیتال چه تفاوتی با بقیه داره ؟
با تشکر
اونایی گارانتی بانیان هست سری m هست یا نه ؟
سریm غیر از تیونر دیجیتال چه تفاوتی با بقیه داره ؟
با تشکر
فرقی ندارن فقط همون تیونر دیجیتال هست.
گارانتی بانیان سری R هستن که تیونر دیجیتال هم دارن...
ظاهرا سری M قابلیت اپدیت Firmware رو داره که این هم یک مزیت نسبت به سری R محسوب میشه
دوستان vt30 & st30 قابلیت پخش تصویر در تصویر رو دارن ؟![]()
مال من گارانتی بانیان هست ولی سری M هم هست
درسته اتفاقا آپدیتش هم کردم...
نوشته شده توسط aramkhan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
برای ست کردن با vt30چه بلوری پلیری مناسب است یا سینمای خانگی
یک بلوری با ساپورت 3D جدابگیر از برند سونی , پاناسونیک , پایونییر یا دنون
سینمای خانگی که فقط شامل آمپلیفایر (av reciver) + یک ست کامل بلندگو هست هم جدا بگیر ... از برندای پایونییر , دنون , یاماها انتخاب کن(مدل ها بستگی به بودجت داره)
دوستان سلام
لطف کنید برای ما که تازه کاریم بیشتر توضیح بدهند ضمنا بودجه برای سینما 500 تا 700
بلوری هم تا400
مبارکت باشه چند اینچ و کدوم مدل خریدی ST30 یا VT30 ؟
پلیر همراهش نداشت؟
دانگل وایرلس چطور؟
با بودجه شما این مدل مناسبه :
سینمای خانگی با پخش بلوری با ساپورت 3d
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددستگاه زیبایی و مشخصات خوبی داره - من شخصا کیفیت صداشو نشنیدم ولی با توجه به کیفیت محصولات پایونیر فکر می کنم تو قیمت خودش سیستم عالی باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بخواهین بلوری و آمپلی فایر وبلندگو ها رو جداگانه بگیرید بودجه رو باید خیلی بالاتر ببرید
Last edited by unepus; 17-12-2011 at 18:40.
دوست عزیز
این سیستمهای پایونیر از 3d هم ساپورت میکنند
باتشکر
سلام
st30 42 اینچ
پلیر و دانگل وایرلس نداره
در ضمن دوستان این مد break in که باید 100 ساعت اول روی این مد باشه رو چطوری میشه انتخاب کرد؟
هر چند مربوط به این جا نمی شه .اما بین دوستان اگه کسی جایی رو می شناسه که توی کار فروش و واردات بلوری های oppo هست یه خبری بده. چون واقعا محشر هستن . مخصوصا مدلای سال 2011 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)