تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 602 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوستان
    یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
    ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
    با سپاس فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یه موردی پیدا کردم Revox 3100 که اواسط دهه 80 تولید شده و مشابه BeyerDynamic DT880 هست و خیلی بهم نزدیک هستند و اختلاف های خیلی جزئی دارند. بعضی ها ساخت Revox رو بهتر میدونند. به نظرتون چجور هدفونیه؟ 600 اهم هست. 15هرتز تا 20 کیلوهرتز. قیمتش هم به شدت مناسبه و خودش هم تمیز. نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ep630 به قیمت 65000 تومان هنوز هم ارزش خرید داره؟
    برند های دیگه توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ep630 به قیمت 65000 تومان هنوز هم ارزش خرید داره؟
    برند های دیگه توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میشه.
    یا ابر فرض!!!
    فکر میکنم این که شما قیمت کردید مدل I باشه!

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یک eadphone یا کیفیت برای xperia p اگه می شه پیشنهاد بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    سایت چاره مدل HQ 1450 را موجود دارد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد سنهایزر HD 201 اطلاعات زیادی ندارم اما خیلی توصیه نمی کنم از برند حرفه ای سنهایزر محصولات رده پایین آن را خریداری کنید.
    موفق باشید.

سلام.
    به نظر من بهتر است شما ابتدا لینک های زیر را مشاهده کرده و سپس فعالیت خود را آغاز کنید. پست فعلی شما در این تاپیک خلاف قوانین است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    hd201 که قیمتش زیر 100 نیست .در ضمن بیس قوی هم نداره و در کل هدفون با کیفیتی نیست .اگه میتونین بودجه رو افزایش بدین توصیه میشه akg k44 تهیه کنین در غیر اینصورت بهترین گزینه همون مدلهای فول سایز creative پیشنهاد میشه.در ضمن اکثر شرکتهای فروش محصولات کامپوتری هم موجود دارن ولی برای خرید اینترنتی اول باید استعلام کنین تا موجود داشته باشن.

واقعا از کمکتون ممنونم ...اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
    ..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

مرسی
    Last edited by n00mah; 18-08-2013 at 21:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
    ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
    با سپاس فراوان
    یک eadphone یا کیفیت برای xperia p اگه می شه پیشنهاد بدید
    سلام.
    لطفا" کاربرد و بودجه خود را ذکر نمایید. در ضمن آیا اصرار دارید که میکروفون هم داشته باشد؟
    موفق باشید.
    واقعا از کمکتون ممنونم ...اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
    ..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

مرسی
    سلام.
    HQ 1400 و HQ 1450 تفاوت چندانی ندارند.
    AKG K77 حدود 300 هزار تومان قیمت دارد! از قیمت AKG K44 هم اطلاع ندارم. در ضمن مدلهای AKG که معرفی شدند بیس قوی ندارند و بیس آنها متعادل است. Creative را با گارانتی شاب تهیه کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 18-08-2013 at 21:23.

8. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یا ابر فرض!!!
    فکر میکنم این که شما قیمت کردید مدل I باشه!
    نه مدل معمولی بود با گارانتی شاب البته کارت گارانتی هم نداشت و به گفته چند فروشنده شماره سریالش در شرکت شاب ثبت شده!!

10. این کاربر از 1qaz2wsx3edc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه مدل معمولی بود با گارانتی شاب البته کارت گارانتی هم نداشت و به گفته چند فروشنده شماره سریالش در شرکت شاب ثبت شده!!
    سلام.
    کارت گارانتی باید پشت بسته بندی محصول چسبانده شده باشد. در ضمن شماره سریال ذکر شده در کارت گارانتی باید با شماره سریال محصول یکسان باشد. در غیر اینصورت به هیچ عنوان خرید نکنید چون Creative در بازار تقلبی زیاد دارد.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اوووووف.دم وی جایز گرم.باورتون نمیشه ولی هیچوقت مث الان با موسیقی حال نکرده بود ترکیبش با ایفون فایو محشره
    ایشالا فردا میرم واسه خرید شافل
    دوستان پلیر دیگه ای توصیه نمیکنید .سبک باشه و کیفیت و بلندیش مث ایفون باشه.بدون اسکرین تاچ باشه
    ضمنا یکی از دوستان تو یکی از ترد ها در مورد کیفیت گالکسی اس ۴ نوشته بود.در جوایش باید بگم من الان هم زمان هر دوش رو دارم و اس ۴ اصلا کیفیت و بلندی ایفون رو نداره!به هیچ وجه!خاستید هردوشو میارم تا خودتون تجریه کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •