آقا پوریا اگر مورد به مورد برتری دو ماشین رو مشخص کنید ممنون میشم
سایر دوستان هم لطفا کمک کنن
ممنون میشم
آقا پوریا اگر مورد به مورد برتری دو ماشین رو مشخص کنید ممنون میشم
سایر دوستان هم لطفا کمک کنن
ممنون میشم
1-از نظر عایق بودن و صدای کم موتور برتری با سمند است
2-سمند وقتی سنگین میشه نرم عمل میکنه اما پژو در حالت معمولی از سمند نرمتر است (البته خیلی نامحسوس)
3-کولر در هر شرایط زور ماشین رو میگیره و در تمام ماشین هایی که کمپرسور با میلنگ میگردِ کاهش قدرت حس میشه ( هرچند در ماشین های پرقدرت خیلی خیلی کم حس میشه ) و کولر سمند و پژو عینا یکی هستن
4- پژو 405 کم اصطهلاک تر از سمند است چرا که سمند سنگین تر است و همینطور موتور EF7 پراصطهلاک تر از tu5 است .
5-حقیقتا من وقتی پشت سمند میشینم EF7 خیلی خیلی راحت تر از 405ام و به نظرم کلاجش فوق العاده نرم هست و با اشاره کوچک پایین میره .
انتخاب با شماست .
سلام دوستان و اساتید عزیز :اگه امکانش باشه سریعو فوری منو راهنمایی کنین ممنون میشم.......
سمند lx رنگ نقره ای مدل 86 با 88هزار کارکرد... تمیزو بدون تصادف فقط یکم سپرای جلوش ،کناراش ظاهرا تو دور زدن مالیده ولی اصلا رنگش نرفته.... با یکسال بیمه ... کارت سوختشم میگه 500لیتر بنزین داره... چند میارزه؟؟؟ میگه 18 تومن... ارزش خرید داره؟؟؟ ممنون میشم اگه زود راهنماییم کنین...
سلام ماشین خودمم یه پراید نقره ای 89 با 33هزار کارکرده... بیمه یکسال ... گلگیر عقبش در حده 2تا سکه کوچیک رنگ خورده... یکی 2 جاشم مالیدگی و تورفتگی داره ولی رنگش نرفته...lموتوریشم تمیزو خوبه...این چند میارزه واسه فروش؟؟؟؟
مر30
Last edited by moeen_roz; 22-08-2013 at 18:51.
سلام دوستان من قصد خريد خودرو تا ٤٠ تؤمن رو دارم شما چه پيشنهاد مي كنين؟
براي خانواده و عموما در شهر
ممنون
با 40 تومن
کارکرده فقط پارس elx مدل 91 که از همه لحاظ از هم رده هاش برتره
صفر:ام وی ام 530
این دو خودرو کاملا با شرایطتون همخوانی داره
Last edited by hossein.az; 22-08-2013 at 23:19.
با تعاریفی که کردید و بی رنگ بودن نهایتا 17500
Last edited by hossein.az; 22-08-2013 at 22:31.
پراید 89 با این شرایط 12500 تا 12800
یعنی آقا پوریا شما بین 405 و سمند ، سمندو انتخاب میکنید؟؟
منم با سمند موافقترم
دوستان mvm530 مشكل خاصي نداره؟ رانندگي باهاش چطوره؟ بين اين و پارس elx و ليفان ٦٢٠ كدام بهتر است؟
Last edited by sayon12gh; 23-08-2013 at 11:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)