تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 405 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    از دیوار اتاق من لوله رادیاتور اتاق طبقه سوم رد میشه هر موقع آب به گردش در میاد از دیوار یه صدای تق تق میاد عجیب رفته رو اعصابم
    لوله ها هم لوله سبز هستن
    ممنون میشم راهنمایی کنید یه عمر دعاتون میکنم
    اینو میگم شاید به درد کسی خورد
    من این مشکل رو با گذاشتن لوله سبز داخل لوله pvc حل کردم
    مشکل اینجا بود که لوله سبز های رفت و برگشت رادیاتور طبقه بالا با هر بار سرد و گرم شدن رادیاتور ، منبسط و منقبض میشد و طول لوله داخل دیوار افزایش و کاهش می یافت و به همین دلیل گچ دیوار رو ترک داده بود که باعث میشد صدایی مثل تق تق آب بده صدایی شبیه به چکه کردن آب
    در حقیقت الان لوله سبز داخل لوله pvc منبسط و منقبض میشه که لوله pvc رو هم با بسط محکم بستم به دیوار که از جاش تکون نخوره

2. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    از دیوار اتاق من لوله رادیاتور اتاق طبقه سوم رد میشه هر موقع آب به گردش در میاد از دیوار یه صدای تق تق میاد عجیب رفته رو اعصابم لوله ها هم لوله سبز هستن
    ممنون میشم راهنمایی کنید یه عمر دعاتون میکنم
    سلام
    این صدا بر اثر افزایش طول لوله های آب گرم هست
    اگر لوله های آب گرم قراره داخل دیوار کار گذاشته بشه باید سرتاسر لوله گریسمالی بشه تا بدون صدا منبسط و منقبض بشه
    اگر لوله ها روکار نصب شده کافیه به بستهای نگهدارنده ی لوله کمی گریس بزنید تا لوله بدون ایجادِ صدا منبسط و منقبض بشه

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام.من هم میدونم پکیج زیاد هست . چون شما استادید خواستم بدونم کدومش کیفیتش بهتره.ضمنا به نظر من هر مدلی کیفیتش عالیه باید مطرح بشه تا مردم از اون مدل بخرند تا متضرر نشوند.اینکه اسم مدلی بیشتر بیاد تبلیغ نیست بلکه لیاقت اون مدل و مدیراش رو می رسونه و کمک میکنه به بهبود کیفیت کالاهای داخلی.
    سلام دوست عزیز شما لطف دارید
    بنده و یا دوستان دیگر نمیتوانیم روی همه برند ها نظر بدیم به دلیل اینکه با همشون کار نکرده ایم
    پس بهتر است شما برند هایی که توی شهرتان موجود هست و خدمات داره نام ببرید بنده و دوستان در حد اطلاعات خودمون برند معتبر تر از نظر کیفیت و خدمات را معرفی میکنیم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توضیح:
    این گفتگو از تاپیک "سرویس و تعمیر آبگرمکن" منتقل شده اینجا چون مربوط به پکیج میشه

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=187557&page=82

سلام

یک آبگرمکن و پکیج دیواری BX20 بوتان داریم که وقتی آب مخزن پکیج را روی فشار 2 تنظیم میکنم پس از یکی دو ساعت فشار مخزن میفته و باید دوباره شیر آب را باز کنم و بعضی مواقع فشار آب کمه و نمیتونه فشار مخزن را به 2 برسونه .
    سوالم اینه که مشکل از کجاست ؟
    البته شوفاژ هامون قدیمیه و سوراخ شدن و چکه میکنند ولی من اون هار ا که چکه میکنه بستم و دیگه چکه نمیکنن ولی 3 تا شوفاژ که چکه نمیکنن یا اگر هم چکه کنن خیلی کمه مثلا یک ته استکان در 1 ساعت .
    این مقداری که آب چکه میکنه خیلی کمه ولی چرا باید شیر مخزن را من زیاد بازکنم و صدای پر شدن مخزن میاد که آب زیاد میگیره .
    می خواستم ببینم مشکل از شوفاژ ها هست و با تعویض اونها مشکل برطرف میشه یا جای دیگه نشتی هست ؟

خیلی ممنون
    سلام
    ظاهراً در ساختمان پمپ نیست
    برای تنظیم فشار باید موقعی که فشار زیاده تنظیمش کنبن مثل ساعتهای بعد از نیمه شب
    =========================
    برای پیدا کردنِ علتِ افتِ فشار باید:
    فشار رو روی 2 تنظیم کنین
    زبر پکیج 4 تا شیر هست
    یکیش ورودیِ آبِ شهره , یکیش آب گرم مصرفی هست
    دوتای دیگه شیر رفت و برگشت رادیاتورهاست
    همین 2 تا رو رو ببندین
    تا مدتی فشار رو زیر نظر بگیرین
    اگر دیگه افت نداره پس یه جایی توی مسیر رفت و برگشت و یا یک رادیاتور نشتی وجود داره
    ============================
    اگر با بستن شیرفلکه های رفت و برگشت , باز هم فشار افت میکنه پس به احتمال زیاد شیر پرکنِ پکیج نشتی داره و آب ازش برمیگرده و فشار افت میکنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-11-2016 at 07:20. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ضمن تشکر از شما تا این تست ها را که شما گفتید انجام بدم می خوام ببینم نسبت نشتی با فشار آب مخزن چه اندازه هست ؟
    منظورم اینه که حجم مخزن چقدره و اگر به اندازه مثلا نصف حجم مخزن آب نشت کنه فشار نصف میشه یا ممکنه که مثلا یک نصف استکان آب نشت کنه ولی فشار نصف بشه ؟

در ضمن از پکیج و شیرهای آن هیچگونه نشتی ظاهری دیده نمیشه .
    حالا در مرحله اول من 2 تا رادیاتور را که نشتی ندارند باز میگذارم ببینم فشار افت میکنه یا نه ؟

راستی باید اون شیر پیچی پایین رادیاتور را هم ببندم یا فقط اون شیر بالایی را ببندم کافیه ؟

==============================
    وقتی 2 تا رادیاتور که نشت نداشتند باز بود فشار افتاد .
    بعد اون 2 تا شیر رفت و برگشت آب رادیاتورها زیر پکیج را بستم باز هم فشار افتاد .
    این یعنی شیر آب مخزن ممکنه برگشت داشته باشه ؟
    ولی شیر را خوب محکم میکنم و مگر پشتش آب سرد پر فشار نیست ؟
    چطور آب برگشت میکنه از مخزن؟
    مخزن پکیج چطور عمل میکنه که میتونه فشارش متغیر باشه مگر حجم آب مخزن قابل کم و زیاد شدن هست ؟
    سلام
    آیا منظورتون از مخزن همون منبع انبساط هست ؟
    اگر بله , این منبع قابل انبساط هست . وقتی شیر پُرکن رو باز میکنین آب شهر وارد سیستم شوفاژ میشه یعنی منبع انبساط , لوله های رفت و برگشتِ رادیاتورها و رادیاتورها
    وقتی شیر پرکن رو میبندین ارتباط مدار شوفاژ با آب شهر قطع میشه
    اگر بعد از بستن شیر پرکن و شیرهای رفت و برگشت هنوز هم فشار افت میکنه پس یا منبع انبساط سوراخه که در این صورت آب میچکه از توی پکیج
    احتمال دوم همون خرابی شیر پرکن هست
    این تست رو انجام بدین تا معلوم بشه چی خرابه دقیقاً :
    فشار رو ببربن روی 2
    همه ی شیرهای زیر پکیج رو ببندین
    حالا دیگه اصلاً نباید فشار افت کنه
    اگر افت نکرد پس منبع انبساط سالمه
    حالا فقط شیر آبِ ورودیِ پکیج رو باز کنین (آب شهر) و 3 تا شیرهای دیگه بسته باشه
    اگر فشار افت کرد پس شیر پرکن نشتی داره و آبِ منبع انبساط از شیر پرکن برمیگرده توی لوله ی آب شهر و فشارسنج افت میکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شیرها رابستم و منتظرم ببینم چی میشه . اگر مشکل از شیر پرکن باشه ، چکارباید یکنم ؟
    واشرش باید عوض بشه یا کل شیر؟
    چطور این کار رابکنیم که آب نریزه بیرون ؟
    اگه همه ی شیرهای زیر پکیج بسته باشه دیگه آبی نمیریزه جز یه کم که داخل پکیج هست . میتونین یک طشت یا سطل یا قابلمه بذارین زیرش
    بنده تا حالا شیر پرکن رو تعمیر نکردم
    شما اول مطمئن بشین که خرابه , بعدش از دستگاه بازش کنین و ببینین مشکلش چیه
    شاید فقط رسوب گرفته . شاید اگر واشرش خرابه قابل تعویض باشه و یا بشه براش با تیوب پنچر واشر درست کرد . شاید هم باید تعویض بشه
    منتظر نتیجه ی تست هستیم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی عجیبه با این که شیرهای زیر پکیج بسته هستند باز هم فشار منبع انبساط کم شد و ابی هم از منبع نمیچکه .
    تنها گاها یکی دو قطره از شیر آب رفت رادیاتورها میچکه
    همین چکه ی به ظاهر کم باعث افت فشار میشه . باید برطرف بشه
    چکه دقیقاً از کجای شیره ؟
    شاید لوله های متصل به شیر باید کمی با آچار سفت بشه
    شاید هم تفلونش کمه و باید باز بشه شش هفت دور محکم تفلون بپیچین دورش و ببندینش
    بعد از برطرف کردنِ این نشتی دوباره همه ی لون تستها رو دوباره انجام بدین تا مطمئن بشین دیگه نشتی وجود نداره
    درضمن , چون اینجا تاپیک تعمیر آبگرمکن هست بنده تمام مطالبی که نوشتیم رو در تاپیک تعمیر پکیج هم درج میکتم .
    لطفاً ادامه ی عیب یابی و گفتگو رو اونجا ادامه بدین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

از شیر رفت رادیاتورها یک کم چکه می کرد که مهره سرش را محکم کردم و دیگر چکه نمیکنه ولی فشار آب منبع افت میکنه . توی منبع انبساط چه جوری هست؟ آیا منبع ارتجاعی هست و حجمش میتونه زیاد بشه ؟ شاید فشار سنج خراب باشه !! ولی وقتی فشار افت میکنه و شیر پرکن را باز میکنم صدای پرشدن منبع میاد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از شیر رفت رادیاتورها یک کم چکه می کرد که مهره سرش را محکم کردم و دیگر چکه نمیکنه ولی فشار آب منبع افت میکنه .
    توی منبع انبساط چه جوری هست؟
    آیا منبع ارتجاعی هست و حجمش میتونه زیاد بشه ؟
    شاید فشار سنج خراب باشه !! ولی وقتی فشار افت میکنه و شیر پرکن را باز میکنم صدای پرشدن منبع میاد .
    سلام
    پی بردن به اینکه فشارسنج سالمه یا نه کار ساده ای هست
    اگر فشارسنج افت میکنه و از 1 هم کمتر میشه اما پکیج روشن میشه پس فشترینج مشکل داره
    اما اگر با افت فشارسنج به زیر1 هم پکیج روشن نمیشه پس فشارسنج سالمه

اگر فشار رو بردین روی 2 و سپس 4 تا شیر رو محکم بستین اما باز فشار افت میکنه بدون نشتی از پکیج پس یکی از اون 4 تا شیر هم خرابه و آب رد میکنه
    ========================
    منبع انبساط مثل بادکنک هست و داخلش هوا هست و میتونه منبسط و منقبض بشه
    با بازکردن شیر پرکن , آب واردش میشه و به هوای داخلش فشار میاره
    وجود منبع انبساط ضروری هست چون وقتی آب درون پکیج داغ میشه فشارش میره بالا که خطرناک هست چون مدار شوفاژ یک مدار بسته هست
    با داغ شدنِ پکیج , منبع انبساط منبسز و بزرگ میشه تا فشار به حد خطرناک نرسه

بهتره وقتی پکیج سرده فشارسنج روی 1.5 باشه . وقتی پکیج داغ میشه این فشار ممکنه به 2.5 و یا بیشتر هم برسه
    پس بهترش اینه که با پکیگ سرد , فشار روی 1.25 (یک و ربع ) تنظیم بشه
    عکسهاش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

الان فشار روی 5. هست و پکیج روشن میشه و فشار میره روی 1.2 .
    البته من این را بگم که یک عقربه قرمز روی فشار سنج هست و من فکر میکردم 2 هست اما روی 1.6 هست و من که میگفتم روی 2 تنظیم میکنم در حقیقت روی 1.6 بود ولی در کل کار فرقی نداره و در حال حاضر که فشار روی .5 هست و همه شیرها بسته باز هم پکیج روشن میشه . حالا اگر مشکل از فشار سنج هست آیا مشکلی نیست که فشار افت کنه و پکیج روشن باشه یا خطر داره . ولی هنوز عجیبه که چرا اگر فشار سنج خرابه ولی با باز کردن شیر پرکن منبع پر میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •