خوب چطور قهرمان شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب چطور قهرمان شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور ؟ حتمی میگی با داوریواي واي اسپانيشي هاي عزيز اينم يه نتيجه گند 4-0 ديگه اين قهرمان جهانه كه بهش ميباليدين بازم ثابت شد اسپانيا چطور قهرمان جهان شده![]()
دیشب عادل موقع گزارش بازی آرژانتین-برزیل یه جمله خیلی باحال گفت:
"...خلاصه الان همه تیم های دنیا دارن بازی میکنن اما با خودمون بازی کردیم! قرار بود با نیجریه بازی داشته باشیم اما در نهایت یه بازی حساس رو در مقابل خودمون برگزار کردیم!!"
کشته من رو این تیکه هاش!: دی
هه هه هه این هم از نسل طلایی اسپانیایی هاشانس اوردن طلایی بود اگه نقره ایی بود که نتیجه(روم به دیوار می شد
)
در نبود بزرگان جهان ( ايتاليا - فرانسه - و.... و با سه تا برد خفيف 1-0 و با كمك داور تازه اين نسل طلايي اسپانيا هم بود ( اسپانيا حقش همون 1/4 بالاتر نبود مثل هميشه )
اما بعد از جام دو تا باخت 4-0 داده اين اسپانياي شما
دقيقا گفت همه تيم هاي جهان دارن با هم بازي ميكنن ولي ما با خودمون بازي كرديم![]()
بوسکتس دیشب فقط میخواست رونالدو رو مصدوم کنه !! ولی خوشم اومد رونالدو چند بار پیکه و با بوسکتس کرد قاطی باقالیا !!
رضایت یواخیم لو از تساوی بدون گل با سوئد
سرمربی تیم ملی آلمان از عملکرد تیمش در دیدار مقابل سوئد بسیار راضی است.او امیدوار است تا تیمش در سال 2011 پیشرفت بیشتری داشته باشد
سایت گل- یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی رضایتش را از تساوی بدون گل تیمش مقابل سوئد نشان داد.
در پایان این دیدار دوستانه که در سوئد برگزار شد، لو در جمع خبرنگاران گفت:« خیلی سریع برایم روشن شد که تیم من در حرکت روبه جلو مشکلاتی خواهند داشت.سوئدی ها با 10 بازیکن پشت توپ بازی می کردند.»
با این وجود لو از شیوه بازی تیمش در این دیدار راضی است. او ادامه داد:« فکر می کنم که ما نمایش خوبی را به اجرا گذاشتیم، به ویژه اگر به این نکته توجه کنیم که چند بازیکن جدید در تیم ما حاضر بودند. با در نظر داشتن تعداد بازیکنانی که اولین یا دومین بازی ملی شان را برگزار کردند ، کاملا راضی هستم. تیم ما امسال نشان داد که آلمان فوتبال با کیفیتی را ارائه می کند و می خواهیم این روند را در سال 2011 هم ادامه بدهیم.»
آلمان دور اول رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 را با کسب هر 12 امتیاز ممکن از 4 بازی خود به پایان برد.
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
رنه آدلر:ناکامی در جام جهانی از اذهان ما پاک شده
دروازه بان تیم ملی آلمان که امشب در دروازه تیم ملی کشورش قرار گرفت در صحبتهایی اعلام کرده که ناکامی آلمان در جام جهانی از اذهان بازیکنان این تیم پاک شده است
سایت گل- رنه آدلر دروازه بان تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرده که از بازگشت به تیم ملی آلمان خوشحال است .او امشب در دیدار دوستانه تیمش مقابل سوئد در دروازه ژرمنها قرار گرفت.
آدلر در کنفرانسی خبری به خبرنگاران گفت:« برای من خیلی خوب است که می توانم یک بار دیگر بازی کنم. این خیلی مهم بود که بتوانم سریع به تیم ملی کشورم بازگردم. دوست ندارم بیش از این در مورد ناکامی تیممان در جام جهانی صحبت کنم.این ماجرا، با تمام تلخی ای که داشت، از ذهنم خارج شده است ولی فوتبال همین است و زندگی ادامه دارد.»
آدلر در مورد رقابتی که با مانوئل نویر، دروازه بان شالکه 04 برسر پیراهن اصلی تیم ملی آلمان دارد گفت:« فاصله زیادی تا رقابتهای یورو2012 است.بیش از هر چیز دیگری برروی دیدار امشب تمرکز کرده بودم و در انتظار بودم تا یک بار دیگر به میدان بروم. ذهنم پاک است و تلاش می کنم تا نمایش خوبی را به اجرا بگذارم.»
آدلر 25 ساله، 9 بازی ملی را در کارنامه اش می بیند ولی به دلیل مصدومیت از ناحیه دنده شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از دست داد.
دقیقا بوسکتس و پیکه (که فقط نیمه اول بازی کرد) بهترین های اسپانیا شدن. راموس و کاسیاس اشتباهای بدی داشتن.
زیادی به شبکه سه وابسته هستید. نمی خوام شادیتون رو خراب کنم ولی اسپانیا بعد از جام جهانی همه بازی های رسمیشو تا اینجا حداقل با 3 گل برده و در شرایط عالیه. مگر این دیدارهای دوستانه که هدفشون فرق داره. اگه این تیم شایسته نیست کدوم تیم هست؟
نبود بزرگان منظورتون ضعفشونه؟ یا انگلیس، آلمان، برزیل، هلند یا همون پرتغال قدرتمند جام جهانی کوچکای جهان هستند؟
گزارش روز: تاریک ترین شب کاسیاس در دروازه ماتادورها
سنگین ترین شکست تاریخ تیم ملی اسپانیا در بازیهای آمستردام در سال 1928 رقم خورده بود که در آن سال اسپانیا با نتیجه 1-7 مغلوب ایتالیا شده بود.
سایت گل - ایکر کاسیاس، چهارشنبه شب بدترین شب خود در ترکیب تیم ملی اسپانیا را پشت سر گذاشت و برای اولین بار در دروازه ماتادورها، 4 گل دریافت کرد. این اتفاقی بود که در 116 دیداری که ایکر کاسیاس پیراهن ماتادورها را برتن کرده بود، هرگز رخ نداده بود.
آخرین باری که کاسیاس سه گل در دروازه تیم ملی اسپانیا دریافت کرد، در دیدار این تیم مقابل ایرلند شمالی(2-3) در زمان مربیگری لوئیس آراگونس بود که در روز ششم سپتامبر سال 2006 برگزار شد و در آن شب، رائول آخرین بازی ملی اش را برای قرمزپوشان برگزار کرد.
68 سال بود که اسپانیا، 4 گل دریافت نکرده بود و آخرین شکست 0-4 این تیم به 68 سال پیش و مصاف با ایتالیا در دیداری دوستانه در میلان بازمی گردد. دیگر شکست های سنگین ماتادورها، شکست با نتیجه 1-4 مقابل آرژانتین بود که در سپتامبر گذشته در بوئنوس آیرس رقم خورد.
البته سنگین ترین شکست تاریخ فوتبال اسپانیا در بازیهای المپیک آمستردام در سال 1928 رقم خورد که در آن دیدار اسپانیا با نتیجه 1-7 مغلوب ایتالیا شد. نتیجه مشابهی نیز در جام جهانی 1950 رقم خورد که در آن دیدار، برزیل توانست با نتیجه 1-6 از سد اسپانیا عبور کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/18
باتیستا: خوشحالم که بهترین بازیکن دنیا را داریم
باتیستا از نتیجه و عملکرد بازیکنانش راضی است.
سایت گل - سرخیو باتیستا پس از پیروزی آرژانتین مقابل برزیل از لیونل مسی ستایش کرد که در دقیقه 92 گل برتری تیمش را زد و پنج سال ناکامی مقابل برزیل را به پایان رساند.
زمانی که بازی در بنبست تساوی بدون گل افتاده بود، مسی توپ را از میانه میدان گرفت، چندین مدافع را پشت سر گذاشت و از پشت محوطه جریمه گل برتری را زد. «ال چچو» پس از بازی گفت که افتخار میکند چنین استعدادی را در تیمش دارد: «خوشبختانه ما بهترین بازیکن دنیا را داریم. مسی همه چیز تیم ملی است و ما از او بهتر نخواهیم یافت. او در دقیقه آخر نشان داد که بهترین است. او همیشه چیزی در چنته دارد، حتی اگر لازم باشد تا آخر بازی صبر کنیم. ما بهترین را داریم و او همیشه از این موضوع نهایت استفاده را میبرد و همیشه تمام توان خود را برای ما میگذارد.»
این پیروزی شروعی عالی برای حضور رسمی باتیستا روی نیمکت ذخیرههای آرژانتین رقم زد و او که به تازگی به عنوان مربی دائم تیم منصوب شده میگوید: «مسی بازیکن بسیار مهمی برای گروه است. آنها همیشه در جلسات به حرفهای مسی گوش میدهند و مسی با گلی که در آخرین حرکت بازی زد اهمیت خود را ثابت کرد.»
باتیستا افزود که از بازی راضی است، هم از نظر نتیجه و هم از این که تیم پر از مصدومیتش توانست مقابل برزیل روسفید باشد: «این نتیجه عالی بود و باعث میشود با آسودگی خاطر به سمت هدف خود حرکت کنم که جام جهانی 2014 است. البته اولویتهای دیگری هم هستند.
خیلی خوشحالم که میبینم بازیکنان من اراده بردن برزیل و تیمهای دیگر را دارند.»
2010/11/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه گلی زد مسی دمش گرم خیلی حال کردم!
اینم داخل پرانتز:
ژاپن 1-0 آرژانتین
ایران 0-3 برزیل
آرزانتین 1- 0 برزیل
ژاپن؟-؟ایران ؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)