تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 456 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

انها چشمان من را تسخير خود كردند

شما قبل انها را هرگز نديده ايد ولي وقتي انها پا به توپ ميشوند چشمان شما را تسخير مي كنند. 2 بازيكن بودند كه با من اين كار را كردند اولي در سال 2008 و ديگري در سال 2011 و هر دوي انها در تيم ملي جوانان كشور (اسپانيا)
    سبك بازي انها بسيار متفاوت است اما در ميان انها شباهت هايي هم ديده ميشود 1- هردوي انها در سال 1991 به دنيا امدند 2- هر دوي انها محصول لاماسيا هستند و 3- اسم هر دوي انها با حرف T شروع ميشود. من خوهم گفت كه چگونه انها من را تحت تاثير خود قرار دادند و مطمئن هستم در اينده مرا نااميد نمي كنند

Thiago Alcántara

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولين باري كه من تياگو را ديدم

در سال 2008 شدت علاقه من به بارسلونا افزايش يافت و فقط ديدن بازي هاي تيم اصلي مرا راضي نميكرد و زمان ان بود تا من به پاي تماشاي بازي جوانان بارسا بنشينم. بنابر اين خواهان ان بودم تا بازي هاي اروپايي زير 17 سال را دنبال كنم و مطمئن بودم جوانان بارسا هم در ان بازي حضور دارند
    من بازي اول ان تورنومنت را به خوبي به ياد ميارم بازي در مقابل فرانسه بود و من هنوز بازيكنان جوان بارسلونا را نديده بودم اما يك نوجوان وقتي براي اولين بار صاحب توپ شد چشمان منرا تسخير كرد. او بازي خود را فرا تر از هم سن و سالانش انجام ميداد او ميدانست چه زماني به خوبي پاس بدهد چه زماني با توپ حركت كند او توپ را از دست نميداد حتي براي يك بار
    او بازي كاملي را انجام ميداد و شماره 8 اسپانيا را بر تن داشت براي من به خاطر اوردن ان مشكل بود من چهره ژاوي را نديده بودم
    و با خودم ميگفتم اين الكس نيست اين ژاوي هم نيست انها براي بازي در زير 17 سال زيادي مسن هستند
    بعد از بازي من خوشحال بودم به حدي كه فكر ميكردم روي ابر ها راه ميروم چون ميدانستم يك ژاوي جديد طهور خواهد كرد.
    من سايت يوفا را از كامپيوترم چك كردم تا ببينم ان بازيكن چه كسي بود؟ اون نميتونست ژاوي باشه ميتونست؟؟
    اون شماره 8 بود تياگو الكانترا و بازيكن بارسا. من از خوشحالي چند ثانيه به هوا پريدم و داد زدم اون بلوگرانايي بود
    تياگو بازي به بازي بهتر ميشد و در اخر اسپانيا قهرمان شد و تياگو بهترين بازيكن و اين جاي تعجب نداشت.

بعد از ان ذهن من نميتوانست تياگو را فراموش كند وقتي او به تيم B منتقل شد من خوش سانس بودم كه توانستم تعدادي از بازي هاي او را ببينيم او بازي به بازي بهتر ميشد وقتي اون اولي بازيش رو براي تيم اول انجام داد من بسيار خوشحال شدم و ميگفتم : تياگو اينده خط هافبك تيم ماست

تياگو نشان داد كه ميتواند خود را در سطح هاي بالا تر نشان دهد در ماه اوت 2010 من براي ديدن بازي جام خوان گامپر مقابل ميلان به ورزشگاه رفتم اون يك بازي خيلي مهم نبود اما در برابر حريف قدرتمند و تياگو در ان بازي بازي كرد
    شايد باور نكنيد ولي اون حتي از چيزي كه تو تلويزيون هم ميديدم بهتر بود من يادم مياد اون بازي به پنالتي كشيده شد و تياگو بازي زيبايي به نماييش گذاشت. و با تياگو با ضربات خوب كرنرش چرخ هاي زيبايش را رفتن و دويدن هايش يخ بازي را اب ميكرد
    ان موقع تياگو بازيكن تيم b بود و شماره 30 تيم اصلي را بر تن ميكرد فرداي ان روز من به فروشگاه بارسلونا رفتم و لباس شماره 30 اونو خريدم

نميبتواند راه ديگري باشد

دفعه ي بعد كه من به ديدن بازي بارسا رفتم در ماه مي 2011 بود و من به ديدن بازي تيم b رفتم
    تياگو ان موقع هنوز بازيكن تيم b بود ولي به علت تمرين و بازي با تيم اول در ان بازي حضور نداشت
    چند وقت بعد من او را در غرفه اي در حال خوردن پاپ كورن و جك گفتن با دوستانش ديدم

مدتي بعد نه تنها همه او را ميشاختند بلكه بسار معروف شده بود تياگو به تيم اول پيوست و اين مرا بسيار شگفت زده كرد اگر من از بازي مقابل فرانسه او را نميديدم و بازي هايش در بارسلونا b را دنبال نميكردم و او را نميشناختم در ان صورت هرگز باور نمي كردم كه او 20 سال دارد
    او در مقابل ويارئال رئال مادريد و منچستر هم بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت

در اولين بازي فصل مقابل ويارئال تياگو بسيار خوب كار كرد و در نهايت بازي را با يك گل و دو پاس گل به پايان رسوند
    تياگو بهترين بازي را انجام داد كه من از يك بازيكن 20 ساله ديدم (به غير از ليونل مسي)
    و ان بازي 5-0 به سود بارسا به پايان رسيد
    در نظر من تياگو فقط يك استعداد نيست بلكه او يك ستاره است و در حال حاضر يكي از بهترين هافبك هاي جهان و مي دانيم كه او هر روز بهتر ميشود
    زماني كه من اولين بار او را ديدم به ياد ژاوي افتادم اما نه او مثل ژاوي نيست. شايد او نمي تواند مانند ژاوي پاس بدهد و بازيكن را در زمين به خوبي مشاهده كند اما او چيز دارد كه شايد بايد مديون برزيلي بودنش باشد و آن تكنيك اوست
    در بساري مواقع او مرا ياد رونالدينيو ميندازد و ايا او ميتواند از روني هم بهتر شود ؟

مطمئنا راه درازي در مقابل تياگو وجود دارد و من مطمئن كه اگر او به سختي تلاش كند مي توانند يكبي از بهترين ها باشد

قسمت بعدي در مورد كريستين تلو

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مراسم اهدای جوایز لاروس:عکس یادگاری دیوید کامرون با پیراهن بارسلونا

ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا این جایزه را دریافت کرد

Getty

سایت گل- باشگاه بارسلونا و نوواک جوکوویچ، جوایز لاروس را مال خود کردند.
    دراینجا می توانید تصاویر منتخب مربوط به این مراسم را تماشا کنید

دیوید کامرون ،نخست وزیر انگلیس و ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، عکسی را با پیراهن بارسلونا گرفتند. تیم آبی اناری به عنوان تیم منتخب لاروس در سال 2011 برگزیده شد.

ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا به عنوان نماینده باشگاه، جایزه بهترین تیم دنیا درسال 2011 را دریافت کرد.

جووکوویچ و بارسلونا، برندگان جوایز لاروس 2012

تیم بارسلونا نیز که در سال 2011 به پنج جام مختلف از جمله لالیگا و چمپیونزلیگ دست پیدا کرد، جایزه بهترین تیم را به دست آورد.

Getty Images

سایت گل- نوواک جوکوویچ، نفر اول تنیس دنیا، جایزه بهترین ورزشکار مراسم لاروس 2012 را از آن خود کرد و بارسلونا نیز جایزه بهترین تیم را به دست آورد.
    در این مراسم که ساعاتی پیش در لندن برگزار شد، جووکوویچ صرب که هفته گذشته فاتح اپن اسرالیا شد، به سومین تنیسوری تبدیل شد که سه گرند اسلم مختلف را به طور پیاپی فتح کرده است.
    تیم بارسلونا نیز که در سال 2011 به پنج جام مختلف از جمله لالیگا و چمپیونزلیگ دست پیدا کرد، جایزه بهترین تیم را به دست آورد.
    جایزه یک عمر دستاورد ورزشی نیز به سر بابی چارلتون رسید و جایزه بخش ورزش برای نیکی هم به رای، کاپیتان سابق تیم ملی برزیل رسید.
    ویوین چریوت، دونده استقامت کنیایی که سال گذشته در 5 هزار و 10 هزار متر قهرمان جهان شد، عنوان بهترین ورزشکار زن را به دست آورد.
    برندگان این جوایز توسط 47 ستاره دنیای ورزش از جمله فرانتس بکن باوئر، مارسل دسایی و بابی چارلتون که عضو آکادمی لاروس هستند، انتخاب می شوند.
    سال گذشته عنوان بهترین ورزشکار به رافائل نادال رسیده بود و تیم ملی اسپانیا نیز به خاطر قهرمانی در جام جهانی، به عنوا تیم سال انتخاب شده بود.

روسل: کلید موفقیت بارسا این است که بازیکنان، یک گروه دوست هستند

رئیس باشگاه کاتالان از رازهای موفقیت تیمش می گوید

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل موفقیت بارسا که به عنوان بهترین تیم سال 2011 در جایزه لاروس انتخاب شد، این است که این تیم متشکل از یک گروه دوستانه است
    درجریان مراسم اهدای جوایز بهترین های ورزش یا اسکار ورزش که ملقب به لاروس است، بارسلونا به عنوان بهترین تیم ورزشی سال 2011 شناخته شد . روسل درادامه صحبتهایش دراین باره گفت:« بازیکنان بارسلونا به دنیا نشان دادند که می توان با ارائه بازی تمیز و سالم و با ارتباط دوستانه به قهرمانی رسید.»
    صحبتهای روسل به زبانهای انگلیسی، اسپانیایی و کاتالان پخش می شد و او درادامه صحبتهایش گفت:« اگر بارسلونا تیم بزرگی است به این خاطر است که خیلی از بازیکنان این تیم از دوران بچگی درلااسیا ، آکادمی فوتبال باشگاه بارسلونا در کنار هم بوده اند و باهم رشد کرده اند. نتیجه این شد که بازیکنان ما با عمق جانشان باشگاه بارسلونا را حس می کنند؛ از زمانی که متولد شده اند. پدران ما و پدربزرگهای ما همگی هواداران بارسلونا بوده اند و فرزندان و نوادگان ما هم هوادار بارسا خواهند بود.»
    روسل ادامه داد:« بر پایه پول و ثروت هنگفت نمی توان از خارج ، احساسات را به باشگاه تزریق کرد. ما به تیم خودمان باور داریم و از همین رو نیازی نیست که به این بازیکنان انگیزه بدهیم، یعنی آنها اصلا به انگلیزه نیازی ندارند و انگیزه در خون وقلبهای آنها وجود دارد.بازیکنان بارسا ورزشکاران بزرگی هستند که یک مربی فوق العاده بزرگ هدایت آنها را در دست دارد.»
    رئیس باشگاه بارسلونا درجریان این مراسم به تمجید از سرالکس فرگوسن پرداخت و گفت:« سرالکس فرگوسن بزرگترین مربی تاریخ دنیای فوتبال است و پپ گواردیولا در سالهای آینده، این عنوان را مال خود خواهد کرد. در مورد تمدید قرارداد پپ هم باید بگویم که او هرزمان که خودش بخواهد، قرارداد جدید را امضا خواهد کرد.پپ می داند که همه چیز آماده است تا هرزمان که او بخواهد، این قرارداد را به امضا برساند. تصمیم گواردیولا برای اینکه علاقه ای به امضای قراردادچندین ساله ندارد، خیلی به آسانی قابل درک است . او با این کار می خواهد تا خودش و بازیکنانش انگیزه هایشان را حفظ کنند. مطمئنم که او در هفته های آتی قراردادش را امضا خواهد کرد و البته می دانیم که روزی فرا می رسد که او دیگر تمدید نخواهد کرد. امیدواریم که این اتفاق در طول ده سال آینده رخ ندهد ؛ اقلا درزمانی که من رئیس باشگاه نیستم. ولی باید دانست که خلاصه این روز فرا می رسد و درآن زمان فرد دیگری هدایت تیم را در دست خواهد گرفت.
    Last edited by nw_nk; 07-02-2012 at 20:00. دليل: Merge

4. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برنامه بازیهای دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری؛ نوکمپ ،محل صدور بلیط فینال

دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در روزهای سه شنبه و 4شنبه برگزار خواهد شد

Getty

سایت گل- سه شنبه و چهارشنبه شاهد برگزاری دیدارهای دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری خواهیم بود.
    سه شنبه شب اتلتیک بیلبائو میزبان میراندس است و این درحالی است که دیدار رفت این دو تیم در خانه میراندس به لطف دو گل فرناندو یورنته درمقابل تک گل کامیلو با نتیجه 1-2 به سود بیلبائو به اتمام رسیده بود.
    اکنون بیلبائو در خانه این فرصت را خواهد داشت تا با نتیجه مطلوب در دیدار رفت، یکی از فینالیستهای این رقابتها باشد.
    در دیگر دیدار این مرحله چهارشنبه شب بارسلونا میزبان والنسیاست. تساوی 1-1 در دیدار رفت دو تیم، شانس هر دوی آنها برای رسیدن به فینال را باقی گذاشته ولی نباید فراموش کرد که بارسلونا در بازیهای خانگی به ندرت نتیجه ای به جز برد کسب می کند

6. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض همراهی پدرو و اینیستا با تیم در بخشی ار تمرین

هر دو بازیکن در دوران آسیب دیدگی به سر می برند، اما توانستند در جلسه تمرین امروز به تیم بپیوندند.

سرجیو بوسکتس که از ناحیه زانو در بازی مقابل رئال سوسیداد آسیب دیده است، نیز به ریکاوری پرداخت. لئو مسی به صورت جداگانه در باشگاه تمرین کرد.

تیم اول برای بازی قهرمانی جام حذفی در مرحله نیمه نهایی به تمرینات برگشتند تا روز چهارشنبه، در نیوکمپ مقابل والنسیا آماده شوند. این جلسه علیرغم این که مدتی بعد از بازی آنها مقابل رئال سوسیداد در روز شنبه بود کامل برگزار شد. خبر خوب این بود که پدرو و اینیستا هر دو در زمین بودند. هر دو با این که دوره نقاهت بعد از آسیب های مربوطه خود را سپری می کردند، اما قادر بودند در برخی از تمرینات گروه شرکت کنند.

سرجیو بوسکتس نیز بعد از آسیب دیدگی زانوی خود در بازی شب گذشته در حال ریکاوری بود. لئو مسی نیز برای تمرین مخصوصی در ورزشگاه این تمرین را از دست داد.

هفت بازیکن ذخیره

پپ گواردیولا نیز هفت بازیکن از بارسلونا ب، یعنی سانتوس، تیو و سرجی روبرتو که برای بازی مقابل رئال سوسیداد در تیم بودند، به علاوه بارترا، مونیسا، مونتویا و جرارد دلوفه را برای این بازی نام برد.

مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مشکل بزرگ کاتالان‌ها براي بازي فردا شب

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا نگران دو فاکتور تخريبي براي بازي فردا شب مقابل والنسيا است، مصدومين کليدي تيم و زميني يخ‌زده، سرد و غير استاندارد.

به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا برای بازی مهم فردا شب تیمش مقابل والنسیا به زعم نویسندگان رسانه‌های معتبر اروپایی ۲ مشکل اساسی دارد.

سرمای شدید در اروپا که لغو بسیاری از بازی‌های را در کشورهای مختلف به همراه داشته چمن نیوکمپ را تا مرز ۵۵ درصد تخریب کرده و یخ‌زدگی کامل چمن این استادیوم بزرگ و مجهز انتقاد مقامات باشگاه بارسلونا از مسئولین نیوکمپ را سبب شده است.

مسئولین وعده داده‌اند که تا پیش از آغاز بازی کیفیت چمن نیوکمپ را به مرز قابل قبولی برسانند.

این در حالی است که بازی تیکی‌تاکای بارسلونا در زمین غیر استاندارد هرگز پیاده شدنی نیست و تیمی که در بازی هوایی قابلیت بیشتری داشته باشد در چنین شرایطی موفق است.

مشکل بزرگ دیگر گواردیولا برای بازی فردا شب مقابل والنسیا، مصدومین بارسلونا است.

داوید ویا، آفلای، آلکسیس، اینیستا و پدرو در فهرست رسمی پزشکی بارسلونا حضور دارند و بوسکتس به خاطر زخم عمیق زانوی خود در تلاش برای رسیدن به این بازی است.

از طرفی بازیکنانی نظیر پویول، ژاوی و حتی مسی تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی جدیدی هستند که به تازگی در اروپا منتشر شده است.

دو تیم بارسلونا و والنسیا در بازی رفت از نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا به تساوی یک بر یک دست یافتند.

10. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پیش بازی بارسا- والنسیا: یک قدم تا فینال

آبی و اناری ها با کسب تساوی 1-1 در دیدار رفت، با یک تساوی بدون گل می توانند بار دیگر به فینال کوپا دل ری برسند

سرخیو بوسکتس در دیدار این هفته مقابل سوسیه داد دچار مصدومیت شد و حضورش در دیدار فردا شب مقابل والنسیا در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    علاوه بر بوسکتس، بازیکنانی مانند اینیستا، پدرو و ویا نیز در فهرست مصدومان بارسا قرار دارند و مطمئنا نمی توانند تیم شان را در این دیدار حساس همراهی کنند.
    احتمالا گواردیولا در دیدار فردا شب بار دیگر از کریستین تلو استفاده خواهد کرد. این ستاره جوان در دیدار مقابل سوسیه داد علاوه بر گلزنی، بازی خوبی به نمایش گذاشت. همچنین ژاوی ارناندز، جرارد پیکه الکسیس سانچس که در دیدار مقابل سوسیه داد استراحت کردند، در این دیدار بار دیگر به ترکیب اصلی بازخواهند گشت.
    در سمت مقابل، اونای امری بار دیگر از اور بانگا و خوناس در ترکیب اصلی استفاده می کند. این دو بازیکن تاثیرگذار والنسیا در تساوی این هفته مقابل ااتلتیکو مادرید به کار گرفته نشدند.
    والنسیا برای رسیدن به فینال باید حتما در نوکمپ گلزنی کند وگرنه با توجه به گلی که پویول در دیدار رفت به ثمر رساند، بارسا با یک تساوی بدون گل هم می تواند به فینال برسد.

آیا می دانستید؟

- بارسا با 25 قهرمانی . 10 بار نایب قهرمانی، پرافتخارترین تیم رقابت های کوپا دل ری است.
    - شاگردان گواردیولا از سپتامبر 2010 در هیچ دیدار رسمی در نوکمپ شکست نخورده اند.
    - با 99 هزار نفر گنجایش، نوکمپ بزرگترین ورزشگاه اروپاست.
    - والنسیا در 9 دیدار اخیر خارج از خانه اش تنها یک پیروزی کسب کرده است.
    - تیم میهمان در 8 سال اخیر مقابل بارسلونا به پیروزی نرسیده است. آنها آخرین بار در اکتبر 2003 کاتالان ها را از پیش رو برداشتند.
    - روبرتو سولدادو؛ با 20 گل زده، بهترین گلزن این فصل والنسیاست.

ماسچرانو: بارسا و والنسیا شانس برابری برای رسیدن به فینال دارند

دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه مستایا با تساوی 1-1 به پایان رسید و ماسچرانو معتقد است علی رغم برگزاری دیدار برگشت در نوکمپ، هر دو تیم از شانس رسیدن به فینال برخوردارند.

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسا، اعلام کرد تیمش برای رسیدن به فینال کوپا دل ری، باید در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی مقابل والنسیا بهترین بازی شان را ارائه بدهند.
    دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه مستایا با تساوی 1-1 به پایان رسید و ماسچرانو معتقد است علی رغم برگزاری دیدار برگشت در نوکمپ، هر دو تیم از شانس رسیدن به فینال برخوردارند.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" هر دو تیم از شانس رسیدن به فینال برخوردارند. با توجه به کیفیت دو تیم، طرفداران با احتیاط بیشتری در مورد صعود تیم ها صحبت می کنند در حالی که بعد از دیدار رفت مرحله قبل مقابل رئال، همه با اطمینان از صعود ما حرف می زدند.
    می دانستیم که رئال خواهد جنگید و ما را تحت فشار قرار خواهد دادغ والنسیا هم مطمئنا همین کار را خواهد کرد، آنها هم مانند ما می خواهند به فینال برسند. ما قصد داریم با همان شیوه همیشگی بازی کنیم."

ماسکرانو: «نمی‌توانیم به نتیجه‌ای که در مستایا گرفتیم تکیه کنیم»

خاویر ماسکرانو می‌داند که تساوی 1-1 در مستایا هیچ چیز را مشخص نکرده است، زیرا «در مسابقات حذفی در هر لحظه امکان دارد گلی زده شود و دیداری که برده به نظر می‌رسد ناگهان تغییر می‌کند».

این آرژانتینی راجع به اهمیت حفظ رویکردی که در دیدارهای اخیر نشان داده‌اند هم صحبت کرد.

بازدید ایناک کوبه

این تیم ژاپنی که هوماره ساوا، برنده‌ی توپ طلای 2011 در آن بازی می‌کند، به همراه تیم بانوان اف سی بارسلونا صبح دیروز از جلسه‌ی تمرینی در سیوتات اسپورتیوا بازدید کردند. ماسکرانو از این بابت خوشحال بود و گفت: «ما دوست داریم مردم به تماشای تمرینمان بیایند، نه تنها از ژاپن بلکه از تمام نقاط دنیا. دانستن این که مردم در جاهای مختلف ما را تماشا می‌کنند خوشحال‌کننده است. سعی خواهیم کرد به این روند ادامه دهیم تا مردم نیز به تحسین این تیم ادامه دهند.

خاویر ماسکرانو تردیدی ندارد که دیدار چهارشنبه در نیمه‌نهایی کوپا دل ری مقابل والنسیا در کمپ نو آسان نخواهد بود، حتی با وجود برتری خفیفی که به خاطر تساوی 1-1 در خارج از خانه دارند: «می‌دانیم که بازی دشواری خواهد بود و نمی‌توانیم به نتیجه‌ای که در مستایا گرفتیم تکیه کنیم. در مسابقات حذفی در هر لحظه امکان دارد گلی به ثمر برسد و بازی به نظر برده ناگهان تغییر می‌کند».

شانس صعود برای هر دو تیم

این بازیکن بارسا عقیده دارد که هر دو تیم شانس راه‌یابی به فینال را دارند و با توجه به نتیجه‌ی مساوی به دست آمده، مردم نسبت به پیش از بازی برگشت مقابل رئال مادرید «بسیار محتاط‌تر هستند. در آن هنگام همه ما را صعود کرده می‌دانستند... ما می‌دانستیم که مادرید خواهد جنگید و هرچه در توان داشته باشد انجام خواهد داد، همین موضوع برای والنسیا هم صادق است. آن‌ها هم به اندازه‌ی ما می‌خواهند به فینال صعود کنند... باید همین رویکرد را حفظ کنیم».

این بازیکن اهل آمریکای جنوبی در رابطه با لیگ گفت: «اگر مادرید تمام بازی‌های مورد نیازش را ببرد، آن‌ها را تشویق خواهیم کرد و به عنوان قهرمان به ایشان تبریک می‌گوییم. ما باید کار خودمان را انجام دهیم و امیدوار باشیم آن‌ها تا پایان فصل امتیاز از دست دهند. تکلیف این موضوع در آخر فصل مشخص خواهد شد. نمی‌توانیم فکر کنیم همه چیز تمام شده... ولی هفت امتیاز اختلاف زیادی است، به همین خاطر فرصت اشتباه کردن وجود ندارد». ولی ماسکرانو تأکید می‌کند که: «ما تا پایان خواهیم جنگید. باید بازی‌هایمان را ببریم و امیدوار باشیم مادرید بلعزد، اما این اتفاق دشوار است».

پویول و پیکه، بهترین در دنیا

ستاره‌ی بارسا درباره‌ی زوج کارلس پویول و جرارد پیکه هم صحبت کرد. وی آن دو را «بهترین زوج دفاع میانی دنیا» خطاب کرد و ادامه داد: «هر دوی آن‌ها خوب عمل می‌کنند. پویول در دیدارهای اخیر بی‌نقص بوده و جرارد هم بازیکن بزرگی است. آن‌ها عالی همدیگر را کامل می‌کنند... انگار که تمام عمرشان با هم بازی می‌کرده‌اند».

ماسکرانو در پایان هم راجع به هم‌وطنش، لئو مسی اظهار نظر کرد: «او در دیدار گذشته گلزنی کرد و به نظر من آماده است. مربی تصمیم می‌گیرد که باید چقدر بازی کند. او به ما کمک زیادی می‌کند. در رابطه با استراحت کردنش، این جا فیزیوتراپ‌ها و مربی هستند و تصمیم می‌گیرند. او بازیکنی است که بازی کردن را به تمرین کردن ترجیح می‌دهد. فیزیک هر بازیکن با دیگری متفاوت است. اگر او در تمام مسابقات حضور دارد به این خاطر است که آمادگی‌اش را دارد».

رانندگان جاده برای یک روز

پیکه ،سسک، پویول، کوئنکا، تیاگو و آدریانو 6 بازیکن تیم اصلی بودند که پس از تمرین در سیوتات اسپورتیوا پشت فرمان آئودی جدید Q3 نشستند.

هنگامی که اولین جلسه ی تمرینی هفته به اتمام رسید، 6 بازیکن تیم اصلی بارسلونا مهارت رانندگیشان را با آئودی جدید Q3 در پیست سیوتات اسپورتیوا آزمایش کردند. 6 بازیکن آبی و اناری، پیکه، سسک، پویول، کوئنکا ،تیاگو و آدریانو بودند.

دو تیم

بازیکنان سه ماشین در دسترسشان را بین خودشان تقسیم کردند و به سه گروه دو نفره تقسیم شدند : پیکه و سسک ، پویول و کوئنکا ، و تیاگو و آدریانو. فوتبالیست ها به مدت 15 دقیقه در مسیر با یکدیگر مسابقه دادند.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: بهنام حسینخانی FCBarca.ir

12. 13 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان,یه درخواست دارم از شما:

اگه می شه تمرینات تیم بارسا(بازیکنان و علل خصوص دروازه بانان )رو می خواستم.

اگه در توانتون هست کمکم کنید.

14. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی روزنامه های بارسلونا در 6 فوریه ی 2012

el mundo

بارسا

بهترين تيم 2011

Laureus بارسا را به عنوان بهترين تيم انتخاب كرد و All Blacks و Dallas , Red Bull در رتبه هاي بعدي قرار گرفتند

روسل: "راز بارسا اين است كه احساسات از پدربزرگ و مادربزرگ به نوه ها و از والدین به فرزندان منتقل می شود."

با "گاو مقدس" - گوارديولا ميخواهد براي بازي با والنسيا ژاوي و الكسيس و اندرس را وارد ليست خواهد كرد اما در مورد بوسكتس ترديد دارد

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

=============

sport

ژاوي اماده است

گوارديولا او را براي اين بازي حفظ كرده است

الكسيس بله ... بوسكتس نه

اين شيليايي از مصدوميت رهايي يافته و بوسكتس هنوز نياز به زمان دارد

بارسا بهترين تيم 2011

بارسا جايزه اسكار ورزشي را به عنوان بهترين تيم سال دريافت كرد

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام دوستان,یه درخواست دارم از شما:

اگه می شه تمرینات تیم بارسا(بازیکنان و علل خصوص دروازه بانان )رو می خواستم.

اگه در توانتون هست کمکم کنید.
    سلام

اگه تمرینات بارسا بیرون میومد چه فرقی بین تیم ذرت کاران و بارسا بود

تمرینات بارسا به هیچ وجه گیر نمیاد ولی توی یوتیوب اگر بگردید پیدا میشه به صورت تیکه تیکه یعنی اردوهایی که بارسا رفته و تمرینات پیش از بازی و تمرینات کمتر از اهمیت رو اجازه فیلمبرداری میدن

موفق باشید

18. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بالوتلی:تنها اگر مسی از سطح فوتبالش بکاهد،می توانم توپ طلا را ببرم

مهاجم سیتی مثل همیشه با لحن طنز آلودی به بررسی شرایط دنیای فوتبال پرداخته

سایت گل- ماریو بالوتلی، ستاره ایتالیایی باشگاه سیتی که به خاطر رفتارهای جنجالی و صحبتهای بی پرده و رک او شهرت دارد، بار دیگر صحبتهایی مملو از امید و آرزو را برزبان آورده

بالوتلی درصحبتهایی گفته:« تنها اگر مسی سطح فوتبالش را پائین بیاورد، می توانم توپ طلا را ببرم وگرنه کار دیگری نمی توانم انجام دهم.»

سوپرماریو در گفت و گو با تله فوت، با اولیویر داکورت، هم تیمی سابقش دراینتر صحبت می کرد و حرفهای بامزه ای زا برزبان می آورد.

او در ادامه در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که شخصیت جنجال آفرینش را تغییر داده و به لطف نامزد جدیدش، زندگی مرتب و بهتری را دارد:« بیشتر زمانم را با نامزدم سپری می کنم و کمتر وقتم را با دوستانم می گذرانم.»

ذخیره های بارسا همچنان به جانشینی اعضای تیم اول ادامه می دهند

دوس سانتوس و تیو، بازیکنانی که هردو در بازی مقابل رئال سوسیداد شروع به کار کردند،دو بازیکن بارسا ب هستند که گواردیولا آن ها را برای جایگزینی بازیکنان مصدومش برگزیده است.

مصدومیت آفلای، ویا، فونتاس، اینیستا و پدرو به علاوه ی کیتا که در مأموریت بین المللی اش با مالی به سر می برد به این معناست که بارسلونا تنها 15 بازیکن تیم اصلی را در اختیار دارد.البته این امید و دلگرمی ای است در زمان نبود بازیکنان تیم اصلی:گواردیولا این امکان را داشته است (و آن را به یک امر معمول تبدیل کرده است) که به بازیکنان بارسا ب فرصتی دهد تا در کنار تیم اصلی بازی کنند.در این اواخر این تیو و دوس سانتوس بوده اند که پرچم بارسا را در پله های بالای اسپانیا قرار دادند.

تحسین از جانب گواردیولا

این دو بازیکن بارسا ب در بازی مقابل رئال سوسیداد شروع به کار کردند و ژاوی، بوسکتس و الکسیس توانستند استراحت کنند.تیو،که در ال مادریگا و مستایا بازی کرده است،90 دقیقه ی کامل را مقابل تیم باسکی انجام داد و اولین گل بازی را نیز به ثمر رساند.دوس سانتوس، بازیکنی که در سال ها ی اخیر اغلب در تیم اصلی حضور داشته است،77 دقیقه بازی کرد.این بازیکن مکزیکی در دقیقه ی 77 جای خود را به بوسکتس داد.

گواردیولا بعد از بازی این بازیکنان جوان را تحسین کرد: «این دو جوان، دوس سانتوس و تیو، بازی با مسئولیت پذیری بالایی انجام دادند.آن ها از بهترین بازیکنانی خواهند شد که بارسا داشته است و اگر این به نتیجه برسد برای باشگاه هیچ هزینه ای نخواهد داشت».

زوبیزارتا: این اعتبار از آن مربی و بازیکنان خواهد شد.

موقعیت تیو و دوس سانتوس چیز جدیدی در بارسا نیست.دو سال پیش گواردیولا بوسکتس و پدرو را وقتی هنوز عضو بارسا ب بودند خبر کرد،سال پیش این جریان به فونتاس و تیاگو بر می گشت و اکنون همه ی آن ها از اعضای ثابت تیم اصلی هستند.امسال کوئنکا نمونه ی دیگری از بازیکنان بارسا ب است که می خواهد در تیم اصلی جای باز کند.زوبیزارتا این شنبه درمورد دوس سانتوس و تلو گفت: «این عقیده ای است (استفاده از بازیکنان ذخیره) که لیگ به ما این فرصت را داد تا به آن ها شانسی دهیم و آن ها این فرصت داده شده را چند برابر جبران کردند».

زوبیزارتا گفت: «ما بارها این را گفته ایم.ما باید مواظب عملکرد ذخیره ها باشیم اما در آخر این اعتبار نصیب مربی که به آن ها شانس بازی داده است و بازیکنانی که این چنین بازی کرده اند می شود».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir

20. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •