چند تا از همون لینکو باهم بزار رو دانلود باید راحت به ماکسه سرعتت برسی(همین الانم برای باره nام تست کردم )، اگه نشد برو سیستمتو با مودمشو کابله لنت باهم بنداز تو جوب![]()
چند تا از همون لینکو باهم بزار رو دانلود باید راحت به ماکسه سرعتت برسی(همین الانم برای باره nام تست کردم )، اگه نشد برو سیستمتو با مودمشو کابله لنت باهم بنداز تو جوب![]()
دوستان سرعت روزانه من امروز طرح بعثت به حالت سابق برگشته امیدوارم شبانه هم درست بشه.![]()
وقتی که من میگم باید ری د به این مملکت همه ناراحت میشن !!
امیر تو خنگی یا خودت رو به خنگی می زنی
داداش من این چیز هارو ننویس بعد میان تایپیک رو می بندن بعد تو جواب می دی
این جا فقط برای اینه که از تجربیات هم استفاده کنیم
لطفا از کلمات رکیک استفاده نکن خواهشا![]()
5دقیقه به افطار
خدایا به همین وقت عزیز تو رو خدا اینترنت ایران رو منفجر کن
احتمالا بهتر نشده سرعت ؟
یه جورایی به نظر میاد بهتر شده !
دهن سرویس ها با این پولی که دزدیدند این مخابراتی ها رفتند تو قلعه شون جشن و پایکوبی برپا کردند.
دقیقا مثل اینا
![]()
یه سی چل تایی لینک با هم میزارم واسه دانلود تا ببینم جرات میکنه سرعت کم کنه ؟
امروز سرعت من خرابه . به خاطر همینه که مال شما خوبه . سهمیه بندی کردن مثل اینکه . مال من بدبخت توی منطقه محروم افتاده . پی سی ورلد به زور باز میشه
چشم حتما . ولی باید به جای این کار از اب جوب لوله کشی کنی مستقیم توی حلق رییس مخابرات و بالادستی هاش تا بفهمن ع.ن چه مزه ای میده .
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
دوستان در حال حاضر بدون توجه به اوضاع اینترنت مخابرات به نظر شما بهترین و به صرفه ترین طرح از نظر سرعت و قیمت کدام است؟؟؟جایی رو پیدا نکردم که طرح ها رو معرفی کرده باشند ...
ممنون
تجربه من تو این چند سالی که از مخابرات ADSL گرفتم اینه که خداییش مفتش گرونه.
اولاش خوب بود تا اینکه بنا به دلایلی یهو ملت فهمیدن اینترنت چیه و هی درخواست ADSL دادن. آقایون هم تو ارائه سرویس کم آوردن و الانم واسه همینه که به هر علتی سرعت اینترنت افتضاح میشه. حقم دارن البته !!!
تو این چند روز اخیر سرعت من فوق فوق افتضاح بوده.
البته قبل این چند روز فوق افتضاح و قبلترش افتضاح.
قبلا که زنگ میزدم به 2828 میگفتن مشکل داریم ... نمیدونم چیه مشکلشون که حل نمیشه لامصب !!؟ البته فکر میکنم مالی باشه
الان که به 2828 زنگ میزنم میگن فیبر نوری هستی سرعت واقعی بهت نمیرسه . میخواستم بگم خاک تو سرتون که این همه پول میگیرین و بعدشم این چرندیات رو به خورد ملت احمق میدین ( بلا نسبت بعضی ها )
آقا من طرح طلایی گرفتم سرعتم به 40 نمیرسه , بری به کی بگی !!؟؟ والا من که دیگه کلافه شدم بس به 118 و 125 و 135 و هر کوفت و زهرماری که فکرتون برسه زنگ زدم و دعوا کردم
نخـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــواستیم عاقا ... ما که رفتیم سمت مبین نت و ایرانسل
شما هم عمرتون رو الکی به پای این نت داغـــــــــون مخابرات تلف نکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)