تو فروم gta iv هم همین رو گفتن.این کارت کارت قدرتمندی محسوب نمیشه و البته کارت ضعیفی هم محسوب نمیشه !
شما بهتره تا عرضه ی پچ صبر کنید چون با اومدن پچ خیلی از این مشکلات حل میشه .
حالا کی این پچ عرضه میشه ؟
پس دست کارت گرافیکه، خیالم راحت ؟
تو فروم gta iv هم همین رو گفتن.این کارت کارت قدرتمندی محسوب نمیشه و البته کارت ضعیفی هم محسوب نمیشه !
شما بهتره تا عرضه ی پچ صبر کنید چون با اومدن پچ خیلی از این مشکلات حل میشه .
حالا کی این پچ عرضه میشه ؟
پس دست کارت گرافیکه، خیالم راحت ؟
این میتونه چیزی شبیه صحنه هایی باشه که در GTA : San Andreas شما وارد خانه ی دوستتون میشید و دوربین در بیرون فقط صدا ها را به شما منتقل میکنه .
البته بعد ها با پچ این مشکل رو که مشکل محسوب نمیشه رو برمیداشتند و حتی کارهای جدید به این بازی اضافه میکردند .
به نظر من بهتره تا عرضه ی پچ و حل نشدن مشکل کاربران در اجرای بازی اصلا بحث درون بازی رو نقل نکنید چون ممکنه همین ها هم با پچ برطرف شوند .
.
تا عرضه نشدن پچ و یک Review نمیشه درباره ی کارایی این کارت در بازی حرفی زد ولی من امیدوارم به اینکه شما هم میتوانید در تنظیمات متوسط این بازی رو به راحتی اجرا کنید .
باشه ... دستت درد نکنه ... خیالم راحت شد که دست کارت گرافیکه ... دیگه اینقدر بهش ور نرم.تا عرضه نشدن پچ و یک review نمیشه درباره ی کارایی این کارت در بازی حرفی زد ولی من امیدوارم به اینکه شما هم میتوانید در تنظیمات متوسط این بازی رو به راحتی اجرا کنید .
من نمي دونم با پچ چه كارايي مي شه كرد،ولي اين مشكل نيست ديگه،جزئي از بازي.بازي ديگه اونقدرم تابلو صحنه نداره! فقط صدا و تو ايكس باكس ويبره ي دسته همراه با صدا
فایلهای زیر رو رد system32 جایگزین کنید:
فایل زیر رو در windows کپی کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا لذت واقعی gta iv رو تجربه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(باید بگم که gta iv به طور پیش فرض فقط دسته ی xbox 360 رو میشناسه )![]()
Last edited by pedramgolchin; 08-12-2008 at 17:32.
من کارت گرافیکم nvidia 8600 gt 512mb است. اخرین درایور 180.86 هم دانلود کردم ولی تو بازی اصلا خیابونها معلوم نیست ماشینها هم رو هوا هستند. خلاصه همه چیز بهم ریخته نشون میده.چی کار کنم؟
من بازي رو ريختم , اما وقتي کليک ميکنم هيچ اتفاقي نميفته . ويندوزم از راه ريجستري سرويس پک 3 کردم
شما طبق راهنمای که در پست زیر است عمل کنید .
البته این غیب شدن تکستچر ها مشکلی است که شاید تا عرضهی پچ برای آن صبر کرد .
دوستان تغییراتی در راهنما ایجاد شده است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید .
خوب معلومه دیگه چرا نمیشه ! به دلیل اینکه بازی سیستم شما رو با SP3 میشناسه ولی چون نمیتونه کامپوننت های مربوط رو استفاده کنه ارور هم نمیده !
به پست زیر توجه کنید :
این روش هیچ وقت توصیه نمیشه !
به دلایل زیر :
1- با نصب SP3 شما آپدیت هایی از نظیر Net Frame Work و . را هم نصب میکنید .
2- با آپدیت ویندوز شما ویندوز خود را برای نصب Net Framework 3.5 اماده میکنید .
3- درایور های جدید با آپدیت ویندوز شما سازگارترند زیرا برای این بازی که نیاز به این آپدیت ها دارد منتشر شده است .
پس دوستان اصلا از این روش ها استفاده نکنید . سی دی ویندوز چیزی نیست که یافت نشه ! میتونید یکی بخرید و نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)