به منم همینو گفت
به منم همینو گفت
سلام
خیالتون راحت باشه این موسسات و بانک ها زرنگتر از این حرفان 6 ماه دیگه تحت عنوان یه قرداد جدید همون سود و یا حتی برای رقابت بیشتر ممکنه سود بیشتری بدن یادمه همون موقعه ای که هیچ
موسسه ای اجازه نداشت سود 1 ساله بالاتر از 17 بده موسسه ثامن العمه که 1 ساله رو 17 میداد میگفتن با یه قرداد جدید و یه سری شرایط جدید 19/5 هم میدیم که من خودم حسابم رو به 19/5
درصد تبدیل کردم بعدشم دیدم کوثر 20 روز شمار و میده بردم کوثر الانم روز شمار رو 24 میده که تبدیلش کردم 24 بهشون گفتم 6 ماهه دیگه چی میشه حساب و مسدود میکنید گفتش نه یا همین 24 ادامه
میدیم یا بر میگره 20 میشه گفتم پس اگر زیر 20 اومد من اصلا می بندم گفت احتمالش کمه بیاد زیر 20
مطمئن باشید خیلی ها مبالغ خیلی بالا توی روز شمار موسسات دارن که اگر قرار باشه کم بشه همشون حسابشون میبندن و این موسسات نابود میشن
همین بانک هام اون موقعه ای که 5 ساله (فکر کنم 17 بود) برای مبالغ بالا رئیس شعبه به قرداد جدا با مشتری می بست و 1 ساله 17 بهشون میداد ...
همین سودی رو هم که دارن میدن انقدر ناچیزه و انقدر از کنارش در میارن که اگر بخوان 10 برابرشم بدن به جایشون بر نمیخوره .
با سلام
سوالی داشتم درمورد وام های قرض الحسنه.
کدوم بانکا تو دادن این واما بهتر عمل میکنن؟!!!
من خودم گشتم واسه بانک رسالت ننوشته بودن چقدر سود روش میاد، فقط نوشته بودن هرسال کارمزد 2% داره
حالا یه سوالی هم در مورد این کارمزد 2% دارم
این کارمزد یعنی اینکه به نسبت تعداد سالهای اقساط (مثلا 5 سال ) جمعا 10% از کل پول کارمزد برداشته میشه؟ یعنی یه وام 15 میلیونی ، 1.5 کارمزد پیدا میکنه و 13.5 به مشتری میدن؟؟
) تو وام و اینجور چیزا خیلی مبتدیم دیگه اگه سوال خیلی ضایع بود، ببخشید(
اقساط و تعداد ماه ها رو چطوری حساب میرسن؟
پرس و جو کردم گفتن هنوز دستوری نیومدهکه بانکها به مدم وام بدن، درسته؟!
Last edited by Amir-Rainman; 10-05-2014 at 18:22.
اصلاح می کنم امروز رئیس شعبه بانک دی به من گفت با اومدن دستور العمل جدید بخشنامه بانک مرکزی اجرا میشه. پیگیر باشید ( به من گفت)
منم همین امروز غروب زنگ زدم گفتن همون 20 درصد هست
کارمزد در هر سال به مقدار وام و یا بدهی باقی مونده تعلق میگیره که معمولا روز اول حساب میکنن و بین اقساط تقیسم میشه
بطور مثال شما اگر یک وام 3 میلیونی بگیری با باز پرداخت یکساله کارمزدش میشه 60 هزارتومان و باید ماهیانه 255 هزارتومان قسط بدید
اگر از یک سال بیشتر باشه مقدار باقی مونده از بدهی رو حساب میکنن.
مثلا اگر بشه 15 ماه کارمزد سال اول میشه 60 هزار تومان و کارمزد سال دوم میشه 12 هزارتومان که در مجموع میشه 72.و شما باید در 15 قسط مبلغ سه میلیون و 72 هزارتومان رو بازپرداخت کنید
یعضی موسسه ها را دیدم که در ماه اول هر سال(منظورم ماهی هست که وام بهتون دادن) کارمزد رو حساب میکنن و در اون قسط علاوه بر مبلغ قسط باید کارمزد رو هم بدید ولی رسالت تقسیم میکنه
کسی نرفته دی ببینه چه خبره/روزشمارهاش چطور شدن؟
با سلام
آقا اگه کسی عضو خدمات اینترنتی بانک ملی (برای انتقال شتابی ) باشه به کارت هر بانکی میتونه وجه انتقال بده؟ یا کارت مقصد هم حتما باید عضو شبکه شتاب در بانک کارت خودش باشه؟!
Last edited by Amir-Rainman; 13-05-2014 at 07:36.
از بانک دی پرسیدم. تمام حسابهاشون با هر اسم و طرحی که بوده تا آخر اردیبهشت با سود قبلی حساب میشه و از اول خرداد سود جدید 10% اعمال میشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)