تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 860 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    بچه ها ببخشيد كيفيتش خيلي..................... ببخشيد ديگه
    همون دمو كه توضيحشودادم
    اينم توضيحات كامل تر:(اول اينو بگم كه 10تا تصوير اين دمو ولي نمي دونم چرا انقدر بزرگ گذاشته وچرا نتونستم بيشتر از دوتا تصوير بذارم)دراين دمو مردم ازبدهاي كاي حرف مي زننن ولي خود كاي قبول نداره وبه همين علت مردم ازشما مسوال مي كنند شما گزينه دوم انتخاب كنيد كه مي گه كاي ادم خوبيه كه باعث خوشحالي كاي وتعجب مردم ميشه

عكس ميزارم اينطوري ميشه چرا
    يه سوال براي اينكه نامه تولدannبرات بياد بايد قلبش چه رنگي باشه
    برام يه نامه اومد كه ميگه مادرروز17 تابستان ساعت 6بعدازظهربازهستيم ولي نامه تولدannهمراهش نيومده

2. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام ایمان جان عزیز...

پیغام خصوصی من به دستت نرسید؟ اگه می خواهی من خودم ادامه بدم ولی فکر نکنم بتونم...

در مورد عکسها احتمالا از رو صفحه تلویزیون با موبایلی چیزی گرفتی... . برا همین رفرش ریت صفحه نمایش توی عکس افتاده.

در مورد روز تولد آن هم: خوب اونروز تولشه دیگه ... من خودم تا حالا نامه ای از آن برای دعوت به جشن تولدش ندیدم. اما:

در مورد تولد آن اطلاعاتی گرفتم:

اگه قلب آن توی تابستون آبی باشه، یک نامه میاد و تو رو دعوت به جشن تولدش می کنه. نامه رو توی کوله بذار و یک هدیه (حتما باید هدیه رو کادو کنی) با خودت به جشن ببر و به راحتی قلبش رو به قرمز نزدیک کن
    باید ساعت 6 بری اونجا تا تولدشو ببینی
    Last edited by Leyth; 11-01-2009 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام ایمان جان عزیز...

پیغام خصوصی من به دستت نرسید؟ اگه می خواهی من خودم ادامه بدم ولی فکر نکنم بتونم...
    چرارسيد ببخش ديرشدمي خواستم امروزجوابشوبگم كه كارتم تموم شد
    بچه ها من بااجازه دوستم توضيح روزهارومي دم ولي ازاول تابستون وايشون وهركي چيزي به فكرش مرسه بگه تاكامل ترين توضيح باشه

در مورد عکسها احتمالا از رو صفحه تلویزیون با موبایلی چیزی گرفتی... . برا همین رفرش ریت صفحه نمایش توی عکس افتاده.اره ازتلوزيون گرفتم اخه تو رايانه هم كيفيتش كم ترهم مهترازهمه نميشه با دستگيره بازي كني چرابه اين بزرگي نمي دونم

در مورد روز تولد آن هم: خوب اونروز تولشه دیگه ... من خودم تا حالا نامه ای از آن برای دعوت به جشن تولدش ندیدم. اما:

در مورد تولد آن اطلاعاتی گرفتم:

اگه قلب آن توی تابستون آبی باشه، یک نامه میاد و تو رو دعوت به جشن تولدش می کنه. نامه رو توی کوله بذار و یک هدیه (حتما باید هدیه رو کادو کنی) با خودت به جشن ببر و به راحتی قلبش رو به قرمز نزدیک کن
    باید ساعت 6 بری اونجا تا تولدشو ببینی[/quote]
    قلبش ابي مايل به بنفش حالا كدگيم شارك ابي كم رنگ روميزنم تا دوتا نامه بياد ولي كادوقبول نمي كنه

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بهت پیشنهاد میکنم یا از اول بازی شروع کنی یا از ادامه ی کار من (همه ی بچه ها ببخشن که نتونستم ادامه بدم).
    چون از اول تابستون بازی کردن تمام این نقشه ها رو به هم میزنه.
    من سعی می کنم هدفم رو تا آخر بهار برات توضیح بدم که بتونی بهتر برنامه ریزی کنی.

و اصل پست:

سعی کن برای این جور چیزها کد گیم شارک نزنی چون بازی رو نابود می کنه. کد هایی مثل دوست بودن اهالی و قرمز کردن قلب دختر ها و... ازاین جور کد ها نزین.

البته می تونید تو بعضی جاها کد بزنید مثلا اگه نتونستید مسابقه شنا رو برنده شید، کد زدن شاید هیچ اشکالی نداشته باشه.

--------------------------------------------------------------------------

ایمان عزیز...

یه مشورت با مدیران کن، ببین میشه یک تاپیک جدید برای این بازی بسازی؟ چون صفحات دیگه خیلی زیاد شدن.

پیشنهاد می کنم اسم اون رو هم این بزاری:

تشریح روزهای بازی هاروست مون : بازگشت به طبیعت.

یا فرقی نمی کنه هر چیز که خودت مایل بودی.

بعد از اون ... نقل قول تمام پستهایی که برای تشریح روزها نوشته بودم رو در اول تاپیکت بزار.

برای راحتی کارت من این کار رو می کنم: (از اینجا نقل قول کن)
    --------------------------------------------------------------------------------------

اهداف برای بهار اینها هستند:

خرید یک مرغ.
    گرفتن سه توت فرنگی قدرتی (به همراه توت فرنگی سبز)
    خرید سبد
    خرید هر دو کوله ی متوسط و بزرگ
    چوب ماهی گیری.
    آپگرید تبر به سنگ معدن قهوه ای و بعد به سنگ معدن آبی.
    چکش به نقره ای
    آب پاش به آبی
    داس به آبی
    بیل به آبی
    آپگرید خانه و مرغداری
    خرید 10 تا گاو
    آزاد کردن بذر توت فرنگی
    خرید تقریبا 40 (یا بیشتر) بذر آناناس برای تابستان... و البته ذخیره ی پول برای تابستون.
    بالا بردن قلب دختر (ترجیحا کارن ، به خاطر گل هایی که در فصل بهار رشد می کنند)

این دفعه سعی میکنم با کمک شما (و پستهای قبلیتون) یک روند طبیعی، سریع، پردردسر، خسته کننده، به هم پیوسته، و عالی رو برای روز دوم بهار سال اول تا روز آخر درست کنیم. (هر روز در یک پست جداگانه). خواهش میکنم نظر بدید، انتقاد کنید، پیشنهاد های اساسی و غیر اساسی بزارید. تا بتونیم پیشرفتش بدیم.

بچه ها، برای کسانی که می خوان در عرض 1 سال بعد از شروع بازی تقریبا به همه چیزها برسن، یک سری نکات میذارم.

اول مقدمه و توضیح: (حتما بخونید)
    در شروع بازی دیدید که فقط 500 گرم طلا دارید. اگر این طلا رو خرج کنید (مثلا غذا بخرید) دیگه امیدی به ادامه نیست؛ حتی اگه بذر هم بخرید حداقل 4 تا 5 روز بی پولید (کدو تنبل و گل آبی در آمد خاصی ندارند). تازه بعدشم با در اومدن 8 تا دونه خیار و 8 تا شلغم به جایی نمی رسید. این یک.
    دوم اینکه حتما از معدن طلا جمع آوری کردید(سنگ معدن ها نه ، همون طلایی که مستقیما داخل کیسه 10 گرم پول اضافه میکنه.
    و سوم اینکه حتما احساس کردید که سنگ ها به صورت اتفاقی (random) تو معدن پخش شدن.
    و آخر اینکه بی شک شما (و من ) در یک شبیه ساز بازی می کنیم. و آن ePSXe است. و حتما دارای امکانات Save State است... خوب پس چرا معطلید؟ دست به کار بشید.
    با این روش می تونید تو همون روز دوم بهار سال اول بیشتر از دو تا مرغ بخرید. روزهای بعد سبد و حتی ابزارها رو سریعا ارتقا بدید. همان روز کوله پشتی ، با چند روز سخت کوشی ارتقای مرغ داری و ... اما همه اینها بدون رمز و گیم شارک و این جور حرفاست. به شرطی که حوصله به خرج بدین.
    حالا اصل ماجرا:
    روز دوم بهار به شهردار جواب "نه" بدید(چون اگر با او یک دور در دهکده بزنید بازی از ساعت 8 شروع میشه). در اسلات یک با F1 سیو کنید. بیل را برداشته سریعا به سمت داخل معدن برید. F2 را بزنید سپس F1 تا در اسلات 2 سیو کنید. حالا یکبار شخم بزنید، اگر طلا بود یکبار سیو کنید. اگر نبود F3 را بزنید تا لود شود و دوباره شخم بزنید. این کار را ادامه بدهید تا اولین شخمی که طلا پیدا کردید (بازم میگم فقط طلا، نه سنگ معدن طلا). حالا با F1 سیو کنید. پس حالا شما بازی رو مجبور کردید که در اون قسمت از معدن، طلا در بیاد. حالا یک قسمت دیگر را شخم بزنید. اگر طلا بود سیو کنید، اگر نه بازهم لود کرده و شخم بزنید. این کار رو ادامه بدید تا تمام بخش های معدن (به استثناء قسمت های بیرونی که همیشه پوچ اند و یک قسمت که نردبان است به سمت طبقه 2) شخمیده بشن.
    خوب حالا به موجودی پول نگاه کنید 630+500 !! .از معدن خارج شده و دوباره داخل بشید، سیو کنید و دوباره همان کارها را ادامه بدید. تا وقتی کار کنید که زمین بخورید. از آن هم دورتر تا وقتی کار کنید که درجه FATIGUE به مرز آخرین شماره برسه (مریض بشید و صحنه تاریک بشه) اگر مریض شدین F3 رو بزنید تا چند ثانیه قبل لود بشه. حالا اگر یکبار از ابزار استفاده کنید مریض میشید. پس به داخل حمام برید و یک ساعت توش بمونید. الآن ساعت تقریبا 7/30 یا 7/50 هست (باید سریع کار کنید تا بیشتر دربیاورید) و شما تقربیا 3 بار این کار رو کردید. پس 1890 = 630 * 3 به به. تازه 500 تا هم از اول داشتید. چند بارهم این کار رو ادامه بدین تا ساعت نزدیک 9/30 بشه. اگه زیاد خسته نیستید به طبقه سوم به بعد برین و توت فرنگی رو بدست بیارید. با این کار بازهم میتونین شخم بزنید چون توت فرنگی تمام قدرت رو برمیگردونه.
    الان ساعت تقریبا 10 هست. اگه خسته اید به حمام نرید. مستقیما به مرغداری برید، یا کدو تنبل ها را بردارین و بعد بفروشید و بعد به POULTRY FARM برید. اگه درست زمان بندی کنین ساعت 11 به اونجا میرسید. حالا با توجه به پولتون مرغ بخرید. اگه خوب کار کرده باشید تا 3 و یا حتی 4 تا هم میتونید بخرید اما بهتره که 1 یا 2 تا مرغ بخرید و بقیه اش را غذای مرغ (به اندازه کافی، برای یکی دو هفته، نه به اندازه پولتون). در برگشتن شما صحنه اول POPURI را می بینید (اگه نشد به سمت آهنگری برید و دوباره وارد مرغداری بشید... البته اگه میخواین اون رو ببینین). بقیه پول را برای بذر نگه دارید.حتی میتونید کوله رو هم بخرید. اگر برای بذر پول کافی ندارید (هرکدام از محصولات 1 یا 2 بسته)؛ دوباره به معدن برید و پول دربیارید. در راه پاپوری را دوباره می بینید که می دونید چیکار کنید. در معدن تا ساعتی کار کنید که وقت برای هدیه دادن به دختر مورد علاقه باشه (برای من کارن بود چون گل MOONDROP در بهار زیاده) اگه بدونید دختر مورد نظر از چی خوشش میاد و اون رو هم داشته باشید پس بشتابید. در خرید بذر هم عجله نکنید. همون طور که گفتم فعلا 2 بسته کافیه چون نمیتونید اونها رو آب بدید. صحنه کارن را هم ببینید... (اگه از سمت کلیسا به فروشگاه بیایید، صحنه کارن و کای را هم می بینید... بقیه صحنه ها رو هم با توجه به پست های بچه ها خودتون دنبال هم بزارید). حالا بذر ها رو بکارید و آب بدبد (امیدوارم بلد باشید اگه نه به صفحه های قبل برید و از پست های دوستان استفاده کنید... در ضمن این روش برای کسایی که تازه بازی رو شروع کردن و طریقه بازی رو نمیدونن یه کم سخته... ولی ممکنه (!!!)). تبر رو تو کوله بزارید و دوباره به معدن برید تا خسته بشید اما نه زیاد، به سمت تپه مادر برید و توت فرنگی رو از درخت بگیرید. داخل حمام بشید بعد از یک ساعت به سمت مزرعه خودتون برید و چوب ها رو خرد کنید تا وقتتون تموم بشه (تقریبا ساعت 2/30 بامداد) به حمام برید بعد از یک ساعت به معدن، اما الان بهتره طلا رو بی خیال شید. به جاش با تبر شروع به تمرین کنید تا در صدش بالا بره یا کاراکتر شما خسته بشه. باز هم به حمام برید و بعد از یک ساعت به خونه برید. اگر ساعت 4 الی 4/20 شد حتی اگه خوب نشدید باز هم بیرون بیاید تا بتونید داخل بازی سیو کنید. البته این کار دو جنبه داره :

1. اگه بخوابید سیو میکنید و خستگی تون در میره، اما امکان داره فردا صبح OVERSLIP بشید. واین یعنی از دست دادن حداقل 2 ساعت و 2000 گرم طلا !!!!!.
    2. اگه بیرون بمونید یک نیروی ماورائی (!!!) شما رو به ساعت 6/00 AM فردا میبره اما شما هنوز کمی خسته اید.

پس مراقب این دو نکته هم باشید.

این رو اضافه کنم که شما باید کارهای روزانه را در خلال این کار انجام بدید (سگ و مرغ و ...). تنظیم این کار بستگی به خودتون داره اما اگه خواستید و یا در WALKTHROUGH پیدا نکردید ، میتونید رو کمک من حساب کنید.
    اگه به روزهای بارونی خوردید، اگه اولین روزهای بهاره، اگه زیاد محصول نکاشتید... اگه ها ادامه دارن... پس شما بهتره دو روز قبل رو لود کنید. اگه سومین روز بهار بارونی بود یه بازی جدید شروع کنید.

برای روزهای بعد رو هم اگه طالبید براتون میذارم. باید ببینم چقدر این پست بدرد بخور بوده تا روحیه بگیرم...

بابت زیاد شدن پرانتزها هم معذرت خواهی میکنم، اگه جایی قابل فهم نبود میتونم بیشتر توضیح بدم.

کد:
    و یک چیز دیگه برای اونهاییکه بعدها این نوشته ها رو میخونند اینکه اول صبر کنید روزها رو با کمک بچه ها کامل کنیم، بعد بازی رو شروع کنید. اما برای دوست و همراهم Iman Reza : ما میتونیم باهم بازی کنیم و هر بخش و یا موضوعی که طرف مقابل در پست ها نیاورد رو کامل میکنیم.

وقتی بازی دست شماست سریع حرکت کنید تا ساعت 30 / 6 به معدن برسید و با اون روش سیو و لود کار کنید. میتونید با یکی دوبار تو حمام رفتن و دوباره کار کردن به پولی که میخواهید برسید. توت فرنگی قدرتی رو هم بدست بیارید. سعی کنید کار رو طوری تنظیم کنید که راس ساعت 11 داخل مرغ فروشی باشید.(اینجاست که باید از سمت پایین مرغ فروشی به خانه ی چوب بر برید تا بتونید یک گل به لوئیس بدهید - بازهم نظر شما می تونه بهترش کنه-). مرغ رو بخرید (خودم یکی رو بیشتر پیشنهاد نمی کنم) غذای مرغ رو هم به اندازه یک هفته تا دو هفته بخرید. در خارج شدن از مرغداری دموی پاپوری رو میبینید یا اگه انجام نشد یکبار برید به سمت آهنگری، دوباره بیاید به سمت مرغ فروشی تا دمو رو ببینید.*** این دموی اولی ***.

دوباره به سمت معدن برید و با پاپوری حرف بزنید my sympathies رو انتخاب کنید تا 2000 به قلب صورتی نزدیک بشید. کار کنید(بعد از حمام رفتن). حالا به اندازه پول دارید. احتمالا ساعت نزدیک 12 یا 1 است (بهتره برای اطمینان زودتر کار رو تموم کنید (ش1)). به سمت خانه چوب بر برید، دو تا گل بهاری بردارید، از طریق راه مزرعه بارلی به میدان برید، ***دموی ماری (کتابخانه دار) و گری (شاگرد آهنگر) *** رو در میدون می بینید؛ حالا به سمت کلیسا برید. چون ساعات روز است *** دموی کارن و ریک *** رو میبینید (معاشران، زحریف زمانه یاد آرید...).

به بیمارستان برید... *** دموی Elli *** یادتون باشه در جوابش بگید It doesn't hurt (اگه درست نوشته باشم) تا 2000 به درجه قلبش اضافه بشه.

حالا اگر به پیشنهاد (ش1) گوش کرده باشید می تونید به مسافر خونه برید تا دموی اولیه Ann رو ببینید. و جواب she's cute بدید. *** دموی ann *** اما اگر وقت ندارید (ساعت نزدیک 4 باشه) اونوقت به سمت سوپر مارکت برید (چون این دمو رو فردا هم میشه دید--- اگر در این مورد پیشنهادی دارید حتما بگید --- ) احتمالا دموی کارن رو می بینید، اگر نشد میتونید تا پس فرداش صبر کنید. به دوک جواب you should pay رو بدید تا 2000 به درجه قلب کارن اضافه بشه.

بذر بخرید (پیشنهاد من 1 تا 2 بسته خیار، 3 بسته شلغم، 2 تا سه بسته هم سیب زمینی --- شما هم نظرتون رو بگید --- ). خارج بشید دوباره وارد بشید، اگر ساعت قبل از چهاره، کارن تو قسمت فروشگاه (نه تو اتاقش) راه میره، بهش دوتا گلی رو که تو کوله دارید بدید.(قبلا گفتم که دختر رو خودتون انتخاب کنید، اما با این روش میتونید دو سه روزه قلب کارن رو صورتی کنید --- شما هم اگه دختری رو پیشنهاد میکنید که بهتره، با ذکر دلیل بیارید --- ). در برگشت از سمت کتابخونه بیایید، ... وای نه کتابخونه دوشنبه ها بستست.

دیگه لازم نیست به معدن برید، اگه خسته اید به حمام برید. یا توت فرنگی درخت 100 ساله رو بگیرید. بعد به اندازه بذرهاتون زمین رو شخم بزنید. برای خیارها 3در 3 شخم بزنید اما وسطش رو شخم نزنید. برای شلغم و سیب زمینی 3 در 3 . آب بدید، اگر باز هم خسته شدید به حمام برید، حتما بذر هایی رو که کاشتید آب بدید. این رو هم بگم که اگه در طول این روش کاری رو نتونید انجام بدید، دوباره بدست آوردنش کمی سخته، سعی کنید به بهترین نحو کار ها رو انجام بدید، مثلا نگید " ولش کن حالا بزار بذرها رو بکارم فردا آب میدم" .

اگر ساعت 3 بامداد به بعد شد، به حمام برید - تا ساعت 10 / 5 یا 20 / 5 اون تو بمونید - بعدش هم سریعا به سمت خونه تا بتونید بخوابید و فردا رو با استامینای کامل شروع کنید. اما اگه بازم وقت دارید(مثلا ساعت 00 تا 1 بامداد)، تبر رو بردارید، تو حموم استراحت کنید به معدن برید و فقط تبر رو استفاده کنید تا درجه اش بالا بره (حداقل 50 تا 100 درصد). شاید بتونید بازهم تو حموم استراحت کنید. دوباره تو معدن از تبر استفاده کنید تا جونتون در بره (جون کاراکترتون). تو معدن استراحت کنید تا ساعت 20 / 05 بعد (سریع) به خونه برید.
    راستی یادتون نرفته که به مرغه غذا بدید ؟؟؟ یا یک بار سگ رو مورد عنایت قرار بدید؟

روز سوم بهار

نکته : اگه امروز بارونی باشه... کار خیلی سخته... بازی رو از اول شروع کنین... اگه فردا هم بارانی باشه... واویلاست... پس دیروز رو دوباره باید شروع کنید. اما می تونید روش سیو و لود رو هم به این قسمت تعمیم بدید. به این صورت که روز دوم بهار که می خواهید بخوابید و سیو کنید، قبلش یکبار در یک اسلات خالی سیو استیت کرده و بعد در بازی سیو کنید. اگه فردا توی تلویزیون گفت که روز چهارم بارونیه، با F3 لود کنید و دوباره بخوابید. این کار رو تکرار کنید تا به مقصودتون برسید. با این کار بدون هدر رفتن بازی ای که در اون روز انجام دادید می تونید از بارون های بی موقع و حتی بسیاری از طوفان ها در فصل های بعد پرهیز کنید.

به سمت معدن برین، در راه به مرغ غذا بدید. احتمالا تخم نگذاشته است، اگر گذاشته آن را در مکان جوجه کشی قرار بدید. به معدن برید. داخل شده شخم بزنید. دوبار دیگه هم این کار رو بکنید. اگر به روش سیو و لود بازی می کنید، 6 بار معدن رو خالی کنید، اگه نه 3 بار. در هر دو حالت تا ساعت 00 / 09 بیشتر کار نکنید. بعد از آخرین بار به حمام نرید و جاش کدو تنبل ها و گل آبی رو بفروشید (اگر با روش سیو و لود کار می کنید، می تونید فقط گل آبی رو بفروشید چون پول کدوها رو لازم ندارید و از طریق معدن بدست می یارید و فقط داروی Bodygizer XL برای شما مهمه که با فروختن تعدا زیادی گل آبی بدست می یارید). سعی کنید تا ساعت 10 به مزرعه ی بارلی برسید و اسب رو تحویل بگیرید. بعد از تحویل گرفتن اسب از بارلی به میدون برید. سریع با پلیس و بعدش ون صحبت کرده و از راهی که اومدید برگردید. سپس از راه بین مرغ فروشی و گاو فروشی راهی خونه چوب بر بشید. دموی اونجا رو هم دیده و رد کنید. در راه برگشت، اگر 800 تا طلا دارید (اگر با روش سیو و لود بازی کرده باشید، خیلی بیشتر دارید) از آهنگری قشو رو بخرید. برگشته اسب رو قشو کنید. دوباره پس از 1 ساعت حمام به معدن برید. بازهم 6 یا 3 بار کار کنید. خارج شده دوباره وارد شید ولی این بار باید برای تبرتون سنگ معدن تهیه کنید. اگر تبر 100 در صد است از همین طبقه یک سنگ معدن مس بردارید. اما اگه 150 به بالاست از تبر استفاده کنید تا بشه 200 درصد و از طبقات پایینی سنگ معدن نقره بردارید. بازهم در معدن کار کنید (بعد از حمام) تا حداقل 1800 گرم طلا بدست بیارید. تا ساعت 3 یا 50 / 3 به سمت آهنگری برید. اگه قشو نخریدید، اول اون رو بخرید. بعد تبر رو آپ گرید کنید. حالا بازهم به حمام (اگه خسته اید) و معدن برید. در راه به خانه رفته چکش رو بردارید. در معدن با چکش کار کنید. شما باید (حد اقل)(و در صورت استفاده نکردن از روش سیو و لود) تا درست شدن تبر، چکش رو به 200 درصد برسونید. اما در صورت استفاده از این روش، می تونید درصد چکش رو بیشتر کنید (چون کمتر در معدن کار می کنید --- البته در روش سیو و لود بیشتر کار می کنید،اما این کار در معدنه و وقت زیادی از بازی نمی گیره و در عین حال از کسانی که از این روش استفاده نمی کنند، بیشتر طلا دارید. ) یا اگه طالبید درصد بقیه ی ابزارها رو زیاد کنید. حالا به حیوانات برسید و محصول رو آب بدید اگه وقت دارید سنگ ها رو بشکونید، مثل دیروز وقت رو تنظیم کنید و در ساعت 20 / 5 از حمام خارج شده و به خونه برید و سیو کنید.(نکته اول پست رو هم به کار ببرید)

روز چهارم بهار

امروز هم باید به معدن برید. اول به سگ و اسب مرغ رسیدگی کنید، تخم مرغ رو تو قسمت جوجه کشی بزارید، چکش رو هم که تو کوله دارید. به همون طریقه ی روزهای پیش تو معدن کار کنید. امروز تولد Bold هست. (فکر کنم کوتوله ی آبی پررنگ). امروز باید اینها رو تهیه کنیم: سبد (برای اونهایی که با پلی بازی میکنند) و سبد و کوله (برای اونهایی که سیو - لود رو به کار می برند). پس حداقل 5000 و یا 8000 نیازداریم. پس تا ساعت 12 کارکنید... حالا یه کم این ور اون ور...(باید قبل از ساعت 4 به فروشگاه برسید) آخرین بار به حمام نرید و سه تا گل بهاری تو کوله بزارید. از طرف خانه ی چوب بر به سمت مزرعه ی بارلی و از اونجا به میدون سپس به کلیسا و اونوقت به خونه ی کوتوله ها برید. هدیه رو بدید. به فروشگاه رفته و گل ها رو به کارن بدید. سبد رو بخرید. اگه تونستید کوله رو هم بخرید. اما اونهایی که س-ل نمی کنند حتما سبد رو بخرند. چون خیلی کمک می کنه تا بتونید هر بار 640 تا طلایی رو که س-ل ای ها درمی آرند بدست بیارید. به این صورت که وارد معدن میشید، داخل طبقات پایین شده و سنگ های معدن نقره ای به بالا رو داخل سبد می ریزید. فقط باید سرعت عمل بالایی داشته باشید و هنگامی که به سمت مرغداری می رید تا سبد رو خالی کنید، وقت رو هدر ندید. بریم سر ادامه واکترو... در راه برگشتن از سمت کتابخونه بیاید داخل شید تا دموی اولیه ی ماری رو ببینید. فکر کنم انتخاب گزینه ی What are you writing درجه قلبش رو 2000 تا زیاد کنه. (اگه دمویی رو فراموش کردم حتما بگید که بزارم). به سمت مزرعه برید. بازهم به حمام و معدن برید و کار کنید. یادتون نره که با چکش هم تمرین کنید. استراحت کنید و آب بدید و بخوابید.

اول یک نکته در مورد قدرت (Stamina) و فرسودگی (Fatigue). اینها رو بیشتر به خاطر عمق فاجعه ی بارونی بودن هوا می نویسم . دقت کنید (یه کمی) مهمه. (منظور از F = Fatigue و S = Stamina (

قبل از گرفتن توت فرنگی قدرتی از کاپا (Kappa) الهه عشق، که در واقع همون توت فرنگی جادویی است که ما به اشتباه دنبال اون در جای دیگه ای بودیم، شما سریع تر خسته می شین. به این صورت که در روزهای آفتابی قبل از ساعت 10 شب، اگه استامینای شما بیشتر از 0 بود با کار کردن (یعنی یکبار استفاده از ابزار مثل چکش) درجه ی F زیاد نمیشه. (حتما میدونید که اگه F بشه 100 مریض می شین) . اما اگه استامینا بشه 0 اون موقع درجه ی F با هر بار استفاده کردن از ابزار 2 تا زیاد می شه. بعدش از ساعت 10 تا 12 اگه S بیشتر از 0 باشه ، F یکی زیاد میشه. اگرم 0 باشه F سه تا زیاد میشه. بعد از ساعت 12 هم اگه S بیشتر از 0 درجه ی F دوتا و اگه S = 0 درجه ی F چهرتا زیاد میشه. توی روزهای بارونی به همه این درجه ها یکی بیشتر اضافه میشه. حالا اگه توت فرنگی قدرتی رو از کاپا بگیریم، به هرکدوم یکی کمتر اضافه می شه.

علاوه بر اینها، در هرکدوم از ساعات 00 و 02 و 04 و 06 بامداد، 3 درجه به F اضافه می شه. ... خوب بریم روز پنجم:

اول بگم که لعنت به هرچی روز بارونیه... اصلا نباید وقتی این واک ترو رو دنبال می کنید به روز بارونی بخورید. از روش س-ل استفاده کنید.

مثل همیشه تو معدن کار کنید. برای همه (چه با س-ل چه بدونش) تا سعت 1 بیشتر کار نکنید. 2 تا گل بردارید و به سوپر مارکت برید. گل ها رو به کارن بدبد، اگه با س-ل بازی می کنید احتمالا کوله پشتی رو خریدید، اگه نه (شرم بر من) حتما بخرید. 2 تا 3 تا بذر شلغم بخرید (برای فردا). وقتی رفتید خونه، علف های هرز رو از زمین دور کنید (با ابزار این کار رو نکنید، فقط برداشته دور بریزید) . این کار رو تا وقتی بکنید که خریدار بیاد و پولتون رو بده. البته اگه چکش رو تا 200 درصد نکردید اولویت با چکشه... که حتما باید تا امشب (برای فردا) تا 200 درصد بشه. آب بدید، اگه وقت بازم دارید (وااااای نه.......آخه چقدر کار؟!) شر علف ها رو کم کنید... و... ب.خ.و.ا.ب.ی.د.

...اینم از 5 بهار. فکر نکنم امروز دمویی در کار باشه. اما اگه دموهای اولیه رو که دوستم IMAN REZA تو چند صفحه قبل گذاشته رو تا به حال ندیدید، میتونید به محض اینکه پولتون از 3000 گذشت برید دموها رو ببینید و کوله رو بخرید.

روز ششم بهار:

استراتژی اول:

شلغم ها رسیده اند، پس 5 نا رو بردارید و به الهه بدهید و توت فرنگی بگیرید. بعد از اینکه کدوها و علفها رو فروختید، 5 تا دیگه هم بردارید و به الهه بدین تا یک صحنه با کارن تماشا کنید (یا دختر مورد علاقه). بازهم بعد از هر بار از معدن برگشتن 5 تا شلغم به آبشار بندازین تا چوب رو بگیرید و به قیمت 1000 گرم طلا به چوب بر بفروشید. تا ساعت 2 یا 3 هم کار کنید و یک سنگ معدن نقره ای هم تو کوله داشته باشید. تبر رو بگیرید و چکش رو بدید. حالا باید بقیه ی روز رو به کار تو معدن و بریدن درختا بگذرونین. در ضمن یه دونه شلغم هم تو زمین نگه دارید، اگه نرسیده که چه بهتر. آب بدید و ... ادامه ماجرا.

استراتژی دوم:

به جز چکش و بیل، بقیه ی ابزاها رو داخل صندوق بزارید.7 تا از شلغم ها رو بفروشید. 4 تا شلغم بردارید و یک بار به معدن برید و یه دونه سنگ معدن نقره ای هم پیدا کنید. شلغم ها رو به الهه بدید. دو تا گل رو برداشته سریع به ساحل برین و تو راه بیل رو داخل صندوق بذارین و به ساحل برین و چوب ماهیگیری رو بگیرید. تو راه برگشت به فروشگاه برید. *** اینجا رو یادم نیست کارن دقیقا کجاست *** گل ها رو به کارن بدید. و 4 بسته بذر شلغم بخرید. اگه دموی اولن ماری رو ندیدید به کتابخونه برید. از آهنگر تبر رو بگیرید، چکش رو بهش بدید. یه دونه شلغم بردارید، با تبر همه ی کنده بزرگا رو بشکونید، بعد شلغم رو به الهه بدین و توت فرنگی بخورید، به معدن برید. 5 تا دیگه هم شلغم به آبشار بندازید تا دمویی با کارن ببینید. 10 تا دیگه رو هم بندازید. الآن حتما ساعت بین 8 تا 9 شبه. به اسب برسید، شلغم ها رو بکارید، آب بدید، استراحت کنید. حالا اگه وقت دارید علف های هرز رو برداشته دور بندازید. و... بخوابید.

این روش دومیه یه خورده سخت تره. این روش یاد میده که چه طوری کارها رو به هم پیوسته انجام بدید. سعی کنید همیشه این طوری بازی کنید. مثلا به جای اینکه برید به ساحل و چوب ماهیگیری بگیرید و برگردید، گل های کارن رو هم بهش بدید، بذر هم بخرید... .

روز هفتم بهار:

تنها کاری که امروز می شه کرد اینه که به اسکله بریم و چوب ماهیگیری رو از ماهیگیر بگیریم (اگه دیروز نگرفتید). وگر نه مثل .. تو معدن کار کنید. اگه کارن قلبش آبی باشه میاد به آبشار و ازتون می پرسه چته؟ شما هم Love Life رو انتخاب کنید تا 2000 دیگه به درجه ی قلبش اضافه بشه (الآن شده 7000 یا بیشتر). فکر کنم اگه Farm رو هم انتخاب کنید همین اتفاق بیفته. تا ساعت 11 کار تو معدن رو که تموم کردید، علف ها رو بفروشید، سعی کنید به کارن دوتا گل رو بدید و دون مرغ هم بخرید. محصولات رو آب بدید. آها! باید تا امشب آب پاش رو 400 درصد کنید. یک نکته که باید تا 14 بهار حتما بیشتر از 25000 گرم طلا داشته باشید. وقت اضافی رو هم به بریدن چوب ها بگذرونید (کنده های تو زمین رو بشکونید. کنده های تو تپه ی مادر و در وبر خونه ی چوب بر رو بشکونید. کنده های نزدیک حمام رو بشکونید و داخل حمام بپرید). و بعد هم در ساعت 50 / 5 بامداد بخوابید.(کی می تونه فقط ده دقیقه بخوابه؟ در حالی که جونش داره از خستگی در میره؟). خوب تموم.

من امروز فقط به یک دمو برخوردم. اگه پیشنهادی دارید بدید. از شوخی های بی مزه هم عذر می خوام.

سلام

روز هشتم.

امروز شما دو راه دارید:
    1. بی خیال فستیوال شید و کارهاتون رو سازمان بدید.
    2. برید فستیوال و ... حال کنید.!

راه اول:
    علف های زمین رو با داس رو ببرید. کنده ها رو بشکنید. استراحت کنید. به معدن بردید. زمین رو شخم بزنید. آب پاش رو تا مرز 400 در صد برسونید.

راه دوم:
    تا ساعت 30 / 1 تو معدن کار کنید و بعد برید فستیوال ( نمی خواد تو حموم استراحت کنید.)

انتخاب با شماست. حتی می تونید ترکیبی از دو روش رو به کار ببرید.

روز نهم.

بازم دو روش:
    1. چکش رو بگیرید، آب پاش رو به سایبرا ندید. (چون پنجشنبه تعطیله و باید تا جمعه صبر کنید)
    2. چکش رو نگیرید و آب پاش رو به سایبرا ندید!

به معدن برید، و کارهای همیشگی رو انجام بدید. از ساعت 4 به بعد هم شروع به شکستن سنگ های گنده کنید. البته هنوز وظیفه ی شکوندن کنده ها رو بدوش دارید. سعی کنید تا 3 روز دیگه زمین پاک ِپاک باشه. امشب هم آب پاش رو حتما به 400 برسونید.

روز دهم:

کارهای همیشگی رو بکنید. به معدن برید اما کمتر، یک سنگ معدن آبی هم داشته باشید. چون می خواهید آب پاش رو به آهنگر بدید پس زودتر آب بدید (30 / 3) و بعد از آپگرید کردنش به معدن برید. چوب ها رو بشکونید ( باید تعدادش به 420 تا برسه). بعد بخوابید. امشب روش س-ل رو قبل از خوابیدن به کار ببرید چون از فردا نیاز به بارون دارید نه آفتاب.

--------------------------------------------------- (تا اینجا نقل قول کن)

ببینم چیکار میکنی
    Last edited by Leyth; 12-01-2009 at 02:34.

6. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تا اخرهفته كه نمي تونم ولي سيو همون روزا رودارم باشه فقط كمك كردن كه بلدي
    كدگيم شارك اگه بدوني كجا استفاده كني ضرري تداره مثلا اگه دمو مربوط به رنگ اون قلب رو ديده باشي رمزرنگ بدي رو استفاده كني مشكلي نيست

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار خوبی کردید که توضیح روز ها رو یکجا نوشتید ...اتفاقا" منم میخواستم همینو بگم که اگه بشه این توضیحات رو pdf کنید خیلی خوبه

حالا در مورد تولد ann هم باز یه نگاه میندازم ببینم چیز بیشتری داشت یا نه !!!

2-سال اول در مسابقه شنا برنده نشيدتا روزدوم درساعت بعداز5 بعدازظهر به مسافرخانه رفته تا دموجديد كاي روببينيد
    چه جالب نمیدونستم ....
    پس اینجوریه که من دموی کای رو ندیدم !!!

من نامه ی تولد آن رو گرفتم و سر اون ساعتی که گفته بود ما بازیم رفتم مسافر خونه و یه جشن گرفتن و منم بهش کادو دادم ...

نمیدونم قلبش چه رنگی بود ولی همون بنفش فکر کنم که وقتی میری تولدش بعدش آبی میشه...

حیف اون اوایل که بازی میکردم عکس نمیگرفتم از دمو ها والا براتون میذاشتم
    وقتی نامه هات رو میخونی اگه نامه ی آن داخلش باشه بعد از این که متنشو خوندی میاد تو کوله ات!!!

9. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

براي ديدن اين دمو كاي
    يه اتفاق جالب برام بود اخه خودم يه بارديدم ولي سري هاي بعدي نتونستم ببينم روز1تابستان سيو كردم خواستم زود عكس بگيرم روز اول رو خوابيدم وشنا شركت نكردم دمو رو ديدم ولي دفع هاي بعد كه مسابقه اول شدم ونتونستم ببينم شك كردم چندباربدون برنده شدن درشناامتحان كردم واينبار بازديدم (همين چيزا بازي رو قشنگ كرده)
    سيو اون روز رو دارم كه نامه بايدمي مدولي نيومد سعي مي كنم كد گيم شارك بزنم تا اخراي شب جوابشو ميدم
    يه نكته:يادتون نره در17 تابستان تاقبل ازساعت 5 به بالي قله كوه بريد( يه دمو ميبينيد)

11. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه جالب نمیدونستم ....
    پس اینجوریه که من دموی کای رو ندیدم !!!

من نامه ی تولد آن رو گرفتم و سر اون ساعتی که گفته بود ما بازیم رفتم مسافر خونه و یه جشن گرفتن و منم بهش کادو دادم ...

نمیدونم قلبش چه رنگی بود ولی همون بنفش فکر کنم که وقتی میری تولدش بعدش آبی میشه...

حیف اون اوایل که بازی میکردم عکس نمیگرفتم از دمو ها والا براتون میذاشتم
    وقتی نامه هات رو میخونی اگه نامه ی آن داخلش باشه بعد از این که متنشو خوندی میاد تو کوله ات!!!
    سلام
    من الان وقت نمی کنم این بازی را انجام بدم ، خیلی دلم براش تنگ شده . من قلب همه ی دختر ها را قرمز کردم و می خوام با آن ازدواج کنم ، بازیم هم فکر کنم پنجم ششم تابستان باشه ، حالا چند تا سوال :
    1- اگه با آن یا کس دیگه ای ازدواج کنم بازم می تونم برم جشن تولد .
    2- اگه قبل از تولد به آن پر آبی را نشون بدم طوری که بعد از تولد عروسی کنیم بازم می تونم برم جشن تولد .
    3- جشن تولد ساعت چند شروع میشه و چطوریه ؟ یعنی باید کادو بیارم ؟ یا مثلاً دعوتنامه ی آن را همراه داشته باشم یا چی ؟
    ممنون می شم پاسخ بدید .

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

شما حالا چراتابستان سال اول مي خواي ازدواج كني خيلي زود براي ازدواج من به شما توصيه مي كنم كه بزاري تابستان دوم جواب دوتا سوال اول رو نمي دونم ولي درجواب سومي تا اونجاي كه من يادم مياد بايد ساعت شش به بعد اونجاباشي كه به صرف شام دعوتي بچه ها مي گن بايد كادوببري ولي من بردم قبول نكرد كارازمحكم كاري عيب نمي كنه مي توني ببري

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- اگه با آن یا کس دیگه ای ازدواج کنم بازم می تونم برم جشن تولد .
    2- اگه قبل از تولد به آن پر آبی را نشون بدم طوری که بعد از تولد عروسی کنیم بازم می تونم برم جشن تولد .
    3- جشن تولد ساعت چند شروع میشه و چطوریه ؟ یعنی باید کادو بیارم ؟ یا مثلاً دعوتنامه ی آن را همراه داشته باشم یا چی ؟
    بـــــــه سلام aqu عزیز
    جاتون خیلی خالی بود تو فروم... خوب شد که اومدید...

1- نه نمیتونی... اگه ازدواج کرده باشی دیگه نمیتونی بری جشن تولد و همینطور اگه ازدواج کنی و یک سری دموهای دخترا رو با خودت ندیده باشی دیــــــگه نمیبینی !

2- امتحان نکردم ولی تا اونجاییی که یادمه همون اوایل تابستون یا وقتی قلب ann بنفش شد نامه ی تولدش برات میاد و وقتی نامه رو داشته باشی حتی اگه درخواست ازدواج هم بدی باز میتونی بری جشن تولد...
    بازم 100٪ نیست ... چون امتحان نکردم ولی فکر میکنم اینطوری باشه

3-راستش اصلا" یادم نیست که چه ساعتی بود !!!
    توی نامه نوشته چه ساعتی ... همون ساعت با یه هدیه برو Inn... اگه هدیه ببری قلبش زودتر آبی میشه....

فکر کنم سیو اون روز رو داشته باشم ... میرم بازی میکنم . اگه شد عکسش رو هم براتون میذارم...

خوب رفتم و دیدم....
    بذارید توضیحش رو الان میدم ...عکساش رو بعدا" میذارم ... هنوز میکس نکردم عکس ها رو

نکات :
    ساعت 6 تولد تموم میشه ...پس تا قبل از ساعت 6 باید برید مسافر خونه ...
    قلب ann سبز بود و وقتی که هدیه رو دادم بهش قلبش زرد شد

15. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •