تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 507 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی که در عشق ناکام میمونه باید مدت زمانی رو به خودش فرصت بده تا بتونه با گذر زمان خاطرات رو کنار بگذاره و با قضایا کنار بیاد
    هرچقدر زمان بیشتری بگذره کنار اومدن آسونتر میشه
    فقط نکته خیلی مهم اینه که نباید از سرِدرماندگی پا به رابطه ی عاطفی جدیدی بزاره! چون در نهایت هم خودش متضرر خواهد شد و هم اون طرف مقابل
    ((این بخش تجربه شخصیم بود))
    ------------------------------------
    و اینکه مطمئن باشیم اگر چه ممکنه در لحظه برامون غیرقابل تحمل و غیرقابل تصور باشه! اما قطعا خدای بزرگ خیر و صلاحی رو برامون دراین جدایی دیده که ما شاید سالها بعد هم از درک علتش ناتوان باشیم!
    اما وقتی به یاری خدا ایمان داشته باشی میتونی با امیدواری به آینده نگاه کنی...یک اتفاق خوب قطعا در راه خواهد بود...

((اینهم دیدم نسبت به آینده که باعث میشه کمی با قضایا بتونم کنار بیام...))

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه toolesag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه واقعاً عاشق كسي هستيد، مستقيم بريد و بهش بگيد، از هيچي هم نترسيد. اگه واقعاً عاشقش باشي ديگه دليلي واسه ترسيدن وجود نداره، خجالت هم نكشيد، چون تو اينجور مسائل آدم هر چي رك تر باشه بهتره.
    از شكست خوردن هم نترسيد. اگه عاشقشي، بهش بفهمون و ثابت كن كه دنيا رو بدون اون نميخواي (فقط با عمل و نه با حرف). عشق واقعي، حتي اگه اوايلش يه طرفه باشه، يه مدت كه بگذره دو طرفه ميشه و طرف مقابل هم واكنش نشون ميده. همه ما انسانيم و قلب داريم، هر چه قدرم كه بي تفاوت و سخت باشيم، وقتي ببينيم يه نفر داره واسمون به چه كارهايي دست ميزنه، نرم ميشيم.
    هيچوقت، هيچوقت و هيچوقت به خودتون نگيد: "با تقدير نميشه جنگيد." يادتون باشه كه اين شماييد كه بخش بزرگي از تقديرتون رو رقم ميزنيد.

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از toolesag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه toolesag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید دوستان.
    لطفا اگه تجربه در مورد شکست عشق دارید، بگین... آحه خیلی به خاطر این مساله گرفتارم!

...
    من تو زندگيم رابطه هاى عاطفي زيادي با اشخاص مختلف داشتم. شكست هاي زيادي هم خوردم كه همه ش از روي صداقت و سادگي خودم بوده. نميگم ساده و صادق بودن بده، اما از روي سادگي عاشق كسي شدن خيلي اشتباه بزرگيه. تو زندگي خيلي ضربه خوردم و سختي كشيدم و حرف شنيدم. طوري كه الآن تازه شروع ٢٠ سالگيمه، اما فكر ميكنم اندازه يه شخص ٤٠ ساله پير شدم. همه اتفاقايي كه واسم افتاد، به باارزش ترين چيزهايي زندگيم تبديل شدن: "تجربه". تجربه هايي كه الآن دارم ازشون استفاده ميكنم و به دوستام و مردمي كه دوستشون دارم كمك ميكنم.
    اگه فكر ميكني شكست عشقي خوردي و دلت شكسته، اول از همه بايد خودت رو جمع و جور كني؛ يعني تمام افكار و احساسات و عشق و خشمت رو يه چيز خاص متمركز كن، روي يه كاري كه بيشتر از هر چيزي ديگه دوستش داري و هميشه ميخواستي بهش برسي.
    بعد كه هدفت رو با تمام وجود مشخص كردي، قدم دوم (كه يه كم سخته) اينه كه با تمام نيرو و احساسي كه تو وجودت هست، بري دنبالش. به هيچ كس و هيچ چيز هم كار نداشته باش و اصلاً يه مدت كر و كور باش در مقابل حرفاي ديگران. فقط با تمام وجود برو جلو.
    مثلاً خود من، وقتي واسه اولين بار شكست خوردم، تمام احساساتمُ روي موسيقي متمركز كردم و ٤ سال بي وقفه غير از موسيقي هيچ كار ديگه اي نكردم، وقتي به خودم اومدم ديدم به جاي نشستن و تاسف خوردن و وقت تلف كردن، ٢تا ساز ياد گرفتم و اصلاً يادم رفته كه ٤ سال پيش كي و كجا بودم. باور كن بعداً خودت ميشيني و به اون سالهات ميخندي كه چطوري مثل برق و باد گذشتن.
    قدم سوم، تغييرات ظاهريه، شايد به نظر مسخره بياد، ولي خيلي تأثير داره. سعي كن همه چيزت رو عوض كني؛ تيپت، نوع حرف زدنت، حالات چهره ت، نوع دوستي هات و حتي مدل موهات. اينا باعث ميشن اعتماد به نفست دوباره بالا بره.
    در آخر هم اگه سؤالي چيزي داشتي، من در خدمتم و خيلي خوشحال ميشم بتونم كمكت كنم.

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از toolesag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چیزی به نام استعداد وجود نداره ، اینی که میگن یارو استعداد فراوانی در موسیقی یا ..... داره بی خود ترین حرفیست که شنیدم
    چیزی که باعث میشه یکی به نظر خیلی با استعداد بیاد عشق و علاقه ای هست که نسبت به یه کار داره که تونسته هزاران ساعت بی وقفه تلاش بسیار سخت انجام بده

چیزی به نام نبوغ وجود نداره ، اینی که میگن یا رو نابغه هست ، فقط یک بهانه هست که فرد برای خودش می تراشه تا از سعی و تلاش فرار کنه ، اینکه فرض کنه با نوابغ فرق داره و هیچوقت نمیتونه مثل اونا باشه.

کتاب زیاد بخوانید اما باور نکنید! همه ی کتاب را یکجا نخوانید که کتاب کاملا شست و شو دهد ذهنتان را

همیشه الان هست ، هیچ وقت نمی توانید الان را فردا یا دیروز بکنید ، پس اساسا وقتی میگید فردا فلان کار رو میکنم ، فردا هیچ وقت نمیرسه ، همیشه الان هست ، همین الان انجامش بدید

خود را بر تر از هیچ چیزی ندانید ، حتی از یک سنگ ، همه ی ما جزئی از یک مجموعه ی بزرگ به نام طبیعت هستیم ، وقتی این اصل رو یادتون بره ، دچار میشین به تکبر و فرد گرایی و خود بزرگ بینی ، اینی که خودتونو دوست داشته باشید عیبی نداره ، بسیار خوب هست که شما جزئی از طبیعت رو دوست داشته باشید ، اما یادتون نره اجزائ دیگه رو هم دوست داشته باشید دقیقا مساوی. یادتون نره شما آینه ای هستید که هرچه رخ میدهد رو باز میتابونید ، دنیا هم آینه ای هست که هر چه شما انجام میدهید باز خواهد تاباند. قضاوت بزرگترین گناه و منکر و بدبختی و کار نجسی هست که میتوانید در حق جزئی دیگر از طبیعت انجام دهید.

اگر به حقیقتی دست یافته اید ، انرا مستقیما بر دیگران نگویید یا تحمیل نکنید ، بلکه عاملی و علتی باشید که دیگران به آن حقیقت برسند

اگه اینارو رعایت کنین زندگی خیلی شیرین میشه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه به خرید میرید حتما حواستون جمع باشه که اگه از جنسی خوشتون اومد خودتون رو زیاد مشتاق نشون ندید.اگه فروشنده بفهمه که ازجنس موردنظر خوشتون اومده دیگه اصلا قیمت رو پایین نمیاره(حتی بعضی هاشون قیمت خیلی بالاتری رو بهتون میگن اگه بفهمن دلتون رفته واسه جنس)
    تا اونجایی هم که جا داره چونه بزنید.

9. 16 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

در همين راستا :
    درباره پسر هاي مثل خودم : تا وقتي كه مستقل نشدين و دستتون تو جيب خودتون نيست ، به كسي دل نبندين كه آخرش به هيچ جايي نميرسه.(يكم منطقي فكر كنيم)
    در ضمن بهتره آدم تو سن كم مثلا 20 سالگي عاشق نشه.چون هنوز آدم تو اين سنين درباره خيلي چيزا ناپخته هست.
    عاشقي تو اين سن جز از دست دادن وقت و تمركز و پول ، چيز ديگه اي نداره.بدون شك موقعيت هايي در آينده بدست مياريم خيلي بهتر از موقعيت هاي معدودي هست كه الان باهاشون روبرو هستيم.نظر من اينه كه آدم توي سال هاي اول جووني بايد تمام وقت و تمركزش رو روي ساختن زندگي آيندش بذاره.
    و نكته زير رو فراموش نكنيد :

محتوای مخفی: . 
    إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشکل سر و صدای پر شدنِ سیفون - چطوری یک چیز پلاستیکی رو بدون درل سوراخ کنیم ؟

سلام .

اگه مشکل سر و صدای سیفون در موقع پر شدنش رو دارید میتونین مشکل رو به روش زیر حل کنین :
    در بیشتر سیفونهای دیواری ( فلاش تانک ) یا سیفونهای فرنگی به صورتیکه هست که آب از بالا میریزه تو مخزن سیفون و دو صدا تولید میکنه :
    1- صدای ریختن آب از لوله به درون مخزن ) شُرشُر ) .
    2- صدای خروج آب از لوله ) فیشششش)
    با یک تغییر ساده هر دو صدا از بین میره .
    کافیه که لوله ی آب رو به جای نصب کردن در بالایِ بالا , در کفِ مخزن نصب کنین یا در دیوار مخزن اما تا جائی که ممکنه نزدیک کفِ مخزن نصب بشه .
    اینجوری همه چیز زیر آب هست و هیچ صدائی شنیده نمیشه .
    برایِ آب بندی لوله و چکه نکردنش میتونین یک تیوپ کهنه ی ماشین از پنچرگیریها بگیرین و دو تا واشر درست کنین که از تو و بیرون نصب میشه به لوله و اصلاً چکه نمیکنه .
    تقریباً يه چیزی شبیه این عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته در این حالت باید شناور رو از ریشه به سمت بالای بالا خم کنین تا مخزن کامل پر بشه بعداً آب قطع بشه
    همچنین میتونین توپِ پلاستیکی شناور رو از بازوش باز کنین و با یک بندِ 15 سانتی ببندین به سرِ بازوئی که آب رو قطع میکنه .

یا یکی از اینها نصب کنین و خیال خودتون رو راحت کنین .

مراقب باشین اونهائی که مثل عکس زیر هست رو نخرین چون باز هم آب از بالا میریزه توی مخزنِ سیفون و صدا تولید میکنه

=============================
    برای سوراخ کردنِ کفِ مخزنِ سیفون هم میشه خیلی راحت از هویه یا یک پیچ گوشتی داغ شده استفاده کرد البته اگر مخزن پلاستیکی باشه
    کافیه قطر سوراخ رو با خودکار نصب کنین و با هویه یا پیچ گوشتی داغ , روی اون خط رو سوراخ سوراخ کنین به طوری که سوراخها کاملاً نزدیک به هم باشه .
    بعدش هویه یا پیچ گوشتی داغ رو میذارین توی یکی از سوراخها و میکشین به سمتِ سوراخ کنارش تا به هم وصل بشند .
    این کار رو تا آخر ادامه بدین تا همه ی سوراخها به هم وصل بشه و جای لوله بریده بشه کاملاً گِرد و نمیز .
    برای بریدن هر شیتِ sheet ( لوح ) پلاستیکی میتونین از همین روش استفاده کنین مثل درآوردن جای هواکش روی پنجره ی پلاستیکی

اگر سوالی داشتن پیام خصوصی بدین.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-12-2013 at 15:52. دليل: تصحیح

12. 12 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این ضرب المثل رو همه شنیدیم که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
    یکی از موردهای اختصاصیش هم برای ما پسرها بحث سربازیه. اونایی که رفتن دیگه می دونن چه وضعیه... 2 سال از بهترین سالها به چه کارهایی میگذره و ...
    اما خوب کاش همین بود. تجربه نشون داده اوضاع مملکت ما همیشه اینطور بوده که کارا هر سال سخت تر و پیچیده تر میشه
    سال 91 سربازی از 18 ماه رسید به 21 ماه
    سال بعد هم احتمالا میشه 24 ماه

این مورد و موارد دیگه برای من تجربه شده که تو وضع کنونی، به هیچ وجه کارهای مهم رو به هیچ بهانه ای عقب نندازم
    از این تجربه استفاده کردم و با وجود اصرار زیاد خانواده و دوستان برای خوندن ارشد، حتی کنکور ارشد هم شرکت نکردم و پارسال بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی رفتم سربازی. الان انگار بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده و خیالم دیگه تا حدود زیادی راحته ... هم به دلیل این 3 ماه که ممکنه اضافه کنن هم اینکه خیلی مسائل دیگه تو این مدت رخ داد که بعید بود 2 سال دیگه به این شکل به نفعم تموم بشه

کلی تر اینکه: اگر امروز می تونی مثلا ماشین بخری و نیاز داری، حتما بخر! معلوم نیست فردا بتونی... در مورد بقیه خریدها هم همینطور

باور کنید این بدبینی نیست. عین واقع بینیه. نمیگم برای همه چیز اینطوریه ولی در اغلب موارد فعلا زمان بر علیه ماست

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان برای خرید های کم اگر پول دارید حتما پولش را نقدا پرداخت کنید و کارت نکشید
    دیروز رفتم باغ پرندگان خرید کردم شده 22 تومان.با اینکه پول داشتم ولی کارت را دادم به صاحب مغازه و کارت کشید یه صفر اضافه گذاشت
    یعنی شد 220 تومان
    به من میگه الان که پول ندارم یه چک بهت میدم برو فردا نقدش کن!!!!!!
    خلاصه بهش گفتم من فردا نمیتونم برم بانک برو از یکی پول بگیر
    گفت نمیشه.من اینجا به کسی رو نمیزنم !!!!

خلاصه با دلخوری بعد از نیم ساعت چونه زدن راضی شد بره از یکی پول قرض کنه پول منو بده

اخرش هم گفتم کاش از اول پولش رو میدادم انقدر هم اذیت نمیشدم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض گاهی اشتباه رو باید با تشویق پاسخ داد

سلام .

گاهی یه نفر کاری رو اشتباه انجام میده اما باید بهش آفرین گفت و تشویقش کرد که شجاعت و همّت به خرج داده و اون کار رو انجام داده اما با خوشروئی نکاتی رو که اشتباه هست بهش یادآوری کنیم تا دفعه ی بعد بدون اشتباه انجام بده .

مثال :
    پسر شما یا دخترتون یا همسرتون یا دوستتون خودش یه چیزی رو تعمیر میکنه .
    اما یه پیچ رو بیش از حد محکم میکنه و میبُره .
    سرزنش و سرکوفت و تحقیر و تمسخر به خاطر اون پیچ شکسته باعث اثر بسیار بد بر اعتماد به نفس اون شخص میشه و چه بسا باعث بشه تا آخر عمر دیگه دست به اون کار نزنه .
    این تاثیر منفی در کم و سن و سالها بیشتر هست .
    باید با نرمی و صدای آرام و گاهی نوازش و بوس , اون شخص تشویق بشه و نکات اشتباه رو بهش گوشزد کنیم و درست بهش آموزش بدیم تا مغزش درست برنامه ریزی بشه برایِ "به اندازه محکم کردنِ یک پیچ" .

انسانهای پخته که شخصیت قوی دارند این عکس العملها و سرکوفتها تاثیر منفی نداره براشون .

برعکس با خوشروئی به طرف میگن :
    بابا دست شما درد نکنه . به جای اینکه بهم دلگرمی بدی داری سرکوفت میزنی و مسخره میکنی ؟ تو ذوق بچه ی مردم نزن دیگه .
    اینجوری اون شخص به اشتباه خودش پی میبره و میفهمه که نباید مسخره میکرده یا سرکوفت میزده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •