تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 1185 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز منظور بنده همون آنتئوس شانل بود(بدلیل تند بودن رایحه) خیلی تیزی ها ها!
    ارزش خرید رو داره

2. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من در مورده هیچ برندی نمیگم بد هست.ممکنه خاص نباشه ولی خب برایه یه سری سلیقه ها ساخته شده.

نسبت به قیمتش بیارزه بسه.من خیلی از کارها رو به خاطر اینکه به قیمتش نمیارزه نمیخرم.مثلا جرجیو آرمانی و

گوچی و تام فورد یا... کارهایه خیلی تاپی دارن ولی وقتی قیمتارو مبینی برایه من که از خودم درآمدی ندارم

سنگینه

متاسفانه تو امر ادکلن کمکی از جایی نمیرسه و صدایه همه در اومده.پس باید چیزی رو بخرم که بعدا پشیمون نشم.

بدبختی به غیر از ادکلن دنباله چیزایه دیگه هم بودم و هستم و دیگه چیزی نمیمونه
    منم نگفتم برند بدی هست. فقط گفتم از نظر من چیز قابل توجهی توشون ندیدم.
    منم همینطور اگر دقت کرده باشید تو ادکنهام خبری از تام فورد-کرید خبری نیست. پس من هم مثل شما ادکلنی رو میخرم که به قیمتش بیارزه
    الان اقتصاد نابسامان فقط شامل حال شما نیست. من هم قبلا هر 1-2 ماه یک ادکلن میخریدم ولی الان بعد از 6 ماه آرامیس خونم کم شده بود و رفتم تجدید کردم

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

منم نگفتم برند بدی هست. فقط گفتم از نظر من چیز قابل توجهی توشون ندیدم.
    منم همینطور اگر دقت کرده باشید تو ادکنهام خبری از تام فورد-کرید خبری نیست. پس من هم مثل شما ادکلنی رو میخرم که به قیمتش بیارزه
    الان اقتصاد نابسامان فقط شامل حال شما نیست. من هم قبلا هر 1-2 ماه یک ادکلن میخریدم ولی الان بعد از 6 ماه آرامیس خونم کم شده بود و رفتم تجدید کردم
    ولی احتمال اینکه تام فورد تام فورد رو میخریدم زیاد بود ولی با این افزایش قیمتا فکر کنم باید قیدش رو زد.عجب

مملکتی

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ولی احتمال اینکه تام فورد تام فورد رو میخریدم زیاد بود ولی با این افزایش قیمتا فکر کنم باید قیدش رو زد.عجب

مملکتی
    تستش کردید که مورد پسندتون واقع شد. 2-3 ماه پیش یکی از اقوام برام ست این ادکلن با افترشیوشو آورد که تصمیم عجولانه ای گرفتم و فروختمش

8. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تستش کردید که مورد پسندتون واقع شد. 2-3 ماه پیش یکی از اقوام برام ست این ادکلن با افترشیوشو آورد که تصمیم عجولانه ای گرفتم و فروختمش
    یادمه تو پرشین تولز گذاشتی برا فروشحیف شد دیر جنبیدم.البته اون موقع تست نکرده بودمش.

با اینکه تو رده هایه کلاسیک هست ولی اصلا اذیت نمیکنه و خیلی دوست داشتنیه.

به قوله یکی از دوستان در عین کلاسیک بودن مدرن هم هست.

گری ویتیور و اکستریم طرفدارایه بیشتری دارن ولی من از اونا خوشم نمیاد.(البته اگه 50 تومن بود

میخریدم)

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یادمه تو پرشین تولز گذاشتی برا فروشحیف شد دیر جنبیدم.البته اون موقع تست نکرده بودمش.

با اینکه تو رده هایه کلاسیک هست ولی اصلا اذیت نمیکنه و خیلی دوست داشتنیه.

به قوله یکی از دوستان در عین کلاسیک بودن مدرن هم هست.

گری ویتیور و اکستریم طرفدارایه بیشتری دارن ولی من از اونا خوشم نمیاد.(البته اگه 50 تومن بود

میخریدم)
    اگر همون موقع ها با شما آشنا شده بودم مطمئن باشید تقدیم میکردم.
    آره بوی مطلوب و در عین گرم بودن به نظر من گیاهی هست.

12. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اگر همون موقع ها با شما آشنا شده بودم مطمئن باشید تقدیم میکردم.
    آره بوی مطلوب و در عین گرم بودن به نظر من گیاهی هست.

شما لطف داری.ولی حیف بود.خودتون هم احتمالا پشیمونید

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما لطف داری.ولی حیف بود.خودتون هم احتمالا پشیمونید
    دقیقا

16. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز من از راهنمایی جنابعالی تشکر میکنم . فکر میکنم آنتئوس شانل هم ادکلن مناسبی برا من باشه نظرتون چیه؟ لطف میکنید چند تا از بچ نامبر هایی که بوی بهتری دارند رو بفرمایید چون شنیدم آنتئوس هم بچ نامبرهای مختلفی از لحاظ رایحه داره. با تشکر
    والا آنتایوس بچ نامبر نداره...همش یکی هست...
    آونتوس بچ نامبرهای متفاوتی داره و این هم از اون کارهای .. کرید هست که ملت رو مچل خودش کرده...من نوعی که بوی آناناس بیشتری میده و بویی روشن و شفاف داره رو تست کردم و خیلی هم دوستش داشتم...ولی نوعی که بوی تیره تری داره برای شما مناسب تر هست احتمالا...
    آنتایوس رو تست نکردم ولی تعریفش رو هم اینجا از علی آقا و هم اونجا از باقی افراد شنیدیم...اینطوری تو ذهنم میاد که یه عطر چرمی تلخ با پخش بو و ماندگاری خوب باید باشه...بهتره در این مورد از علی آقا cyber861 بپرسید...

18. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

والا آنتایوس بچ نامبر نداره...همش یکی هست...
    آونتوس بچ نامبرهای متفاوتی داره و این هم از اون کارهای .. کرید هست که ملت رو مچل خودش کرده...من نوعی که بوی آناناس بیشتری میده و بویی روشن و شفاف داره رو تست کردم و خیلی هم دوستش داشتم...ولی نوعی که بوی تیره تری داره برای شما مناسب تر هست احتمالا...
    آنتایوس رو تست نکردم ولی تعریفش رو هم اینجا از علی آقا و هم اونجا از باقی افراد شنیدیم...اینطوری تو ذهنم میاد که یه عطر چرمی تلخ با پخش بو و ماندگاری خوب باید باشه...بهتره در این مورد از علی آقا cyber861 بپرسید...
    متاسفانه من مثله شما اساتید نمیتونم نت هارو تشخیص بدم.ولی با آشنایی با شما دوستان خیلی چیزها یاد

گرفتم و پیشرفت هایی حاصل شده

از زبان الکن خودم میگم:

آنتایوس مثله فارنهایت به نظرم یه شاهکاره.هیچ وقت با باره اول عاشقش نمیشید.ولی بعد از چند بار تست کردن معتادش میشید.

آنتایوس یه بویه تندی داره که ناشی از چند تا چیز مخصوصا برگاموت(ترنج یا بالنگ) باید باشه.بویه چرم هم یجورایی توش حس

میشه ولی جزوه نوت هاش نیست.بویه درخته بلوط هم میده.بویه یه گل هم توش حس میکنم ولی نمیدونم چی

هست.

هم تلخه-هم ترش-هم تند.

من تا حالا نمونه اش رو تو هیچ ادکلنی ندیدم.خیلی خاص و شیکه.
    Last edited by cyber861; 15-01-2012 at 13:03.

20. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •