سلام
یه سوال داشتم، من 01 هستم . به ما گفتن دوشنبه ساعت 8 خودتونو معرفی کنید . می خواستم بدونم اگر زودتر برم مثلا ساعت 6:30 ، اجازه میدن وارد پادگان بشم؟
سلام
یه سوال داشتم، من 01 هستم . به ما گفتن دوشنبه ساعت 8 خودتونو معرفی کنید . می خواستم بدونم اگر زودتر برم مثلا ساعت 6:30 ، اجازه میدن وارد پادگان بشم؟
[/COLOR]بله .
درب جنوب از 4:30 صبح بازه و هتل ( پادگان ) پذیرای شما
این گروهان 531 که دوستمون میگن تو چه گردان و هنگی هست؟
بچه ها ما همیشه باید با لباس نظامی باشیم تو پادگان؟ پس شلوار کرکی چیه اونو کی می پوشیم؟
سلام دوستان .
من فعلا مشغول تحصیلم و سال آینده احتمالا همین مواقع اعزام میشم. حالا یه سوال داشتم از خدمتتون . میخواستم ببینم این دوره تکمیلی که واسه بسیج هست ارزش شرکت کردن داره ؟ چون واسه شرکت در اون باید بسیجی فعال باشی و من هم الان عادیم . و با توجه به طرز فکر اونها (بعضیاشون...) اگه برم فقط باید تحمل کنم اون محیط رو (پایگاه و محیط آموزشیش و سر و کله زدن با بعضی ها رو) . حالا میخوام بدونم اصلا سپاه افتادن اینقد ارزش داره که آدم رو یکسری چیزها پا بذاره یا نه؟
به ما 2 دست لباس (یکی سبز برای بعد آموزشی و یکی خاکی برای آموزشی) کفش و حوله و ملحفه و 4 جوراب و دستکش و 2 شامپو و مهر نماز و یکدست لباس راحتی و 2زیرپوش و مسواک و 2 خمیردندون و .... دادن
فقط کلاه ندادن
البته لباس ها رو همونجا تن میکردیم که اندازه باشه و دیمی بمون نمیدادن
حتی یه درجه دار ( 3تا ستاره کوچیک داشت) هی میومد نگاه میکرد که لباس ها اندازه هست یانه، میگفت وقتی صاف می ایستی باید پایین پیراهن برسه به ناخن انگشت شصت
لباس هم اینشکلیه(ماله آموزشی)
لباس رو پس گرفتن گفتن خودمون اسمتون رو روش مینویسیم و روی شلوار نوار قرمز میزنیم
شما کجا افتادی؟
نیروی انتظامی - شهید رجایی کرمانشاه (مرزبانی)
دوستان کسی میدونه که تو سال اول خدمت میشه تو کنکور دکترا شرکت کرد و در صورت قبول شدن ترخیص میکنن؟
5 نماد هنگ 1 و 7 نماد هنگ 2
محل هنگ 1 شرق میدان رژه و محل هنگ 2 جنوب میدان
عدد بعد از 5 ، نشون دهنده گردانه : گردان 3
و عدد آخر ( از سمت چپ ) نشون دهنده گروهان : گروهان 1
وقتی یه ارشد ازتون سوال میپرسه ، قبل از اینکه جوابش رو بدین ، باید خودتون رو معرفی کنید . اینجوری :
بسم الله الرحمن الرحیم
من ، لیسانس ( فوق لیسانس - پزشک ) وظیفه ، - - - ، جمعی گروهان 1 ، گردان سوم ، هنگ اول از مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا هستم جناب( اگه درجه ـش از سرهنگ بالاتر باشه : امیر )
به جای - - - ، اسم و فامیل بگید
یه مدل معرفی کردن مختصر هم هست که بعد از اسمتون میگین جمعی گروهان 531 از مرکز ....
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
به نظر من ارزشش رو داره .
اگه بتونی 6 ماه کسری رو بگیری خیلی به نفعته . مخصوصا اینکه آموزشی نداری
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)