تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 339 از 386 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من حدود 6 ماه پیش ضدیخ بهران ریختم منتها به تعویض کاره گفتم کلا تخلیه کنه و دوباره اضاف کنه اینه که کلا قبلی رو خالی کرد و یه ضدیخ بهران کلا ریخت توش و آب لوله کشی هم اضافه کرد بعد که بهش گفتم این چه کاریه گفت نگران نباش چون ضدیخ داره روسوب نمیکنه حالا لامصب مایع خنک کننده هم اینقدر گرون شده اگر بخوام دوباره عوض کنم و به جاش آب مقطر و ضدیخ بریطم یه 30-40 تومنی باید پیاده شم نظرتون چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من حدود 6 ماه پیش ضدیخ بهران ریختم منتها به تعویض کاره گفتم کلا تخلیه کنه و دوباره اضاف کنه اینه که کلا قبلی رو خالی کرد و یه ضدیخ بهران کلا ریخت توش و آب لوله کشی هم اضافه کرد بعد که بهش گفتم این چه کاریه گفت نگران نباش چون ضدیخ داره روسوب نمیکنه حالا لامصب مایع خنک کننده هم اینقدر گرون شده اگر بخوام دوباره عوض کنم و به جاش آب مقطر و ضدیخ بریطم یه 30-40 تومنی باید پیاده شم نظرتون چیه ؟
    ببین دوست عزیز بخواد رسوب کنه همون موقع میکنه یعنی بار اولی که موتور داغ شد رسوب گذاری انجام میشه
    پس بیخیال شو ولش کن دیگه گذشت

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

3. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببین دوست عزیز بخواد رسوب کنه همون موقع میکنه یعنی بار اولی که موتور داغ شد رسوب گذاری انجام میشه
    پس بیخیال شو ولش کن دیگه گذشت

یه موضوعی هم هست رسوب وقتی میذاره که تبخیر بشه ولی هنوز حجمی از مایع خنک کننده ی مخزن به اون صورت تبخیر نشده (کم نشده)
    آخه اگر بخوام کل مایع خنک کننده رو عوض کنی (آب مقطر + ضدیخ) الان باید 40-30 تومن پیاده شم چون فقط ضدیخش 25 تومنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه موضوعی هم هست رسوب وقتی میذاره که تبخیر بشه ولی هنوز حجمی از مایع خنک کننده ی مخزن به اون صورت تبخیر نشده (کم نشده)
    آخه اگر بخوام کل مایع خنک کننده رو عوض کنی (آب مقطر + ضدیخ) الان باید 40-30 تومن پیاده شم چون فقط ضدیخش 25 تومنه.
    شما از این به بعد فقط جهت تنظیم کردن سطح آب از آب رادیاتور استفاده کن که مواد باز دارنده داره.
    در مورد رسوب گذاری همون هست که قبلا عرض کردم.
    در مورد میزان خوردگی این هستش که درصد خورنده بودن آب دارای املاح رسوب شونده و نشونده بیشتر از آب مقطر هست.
    به همین دلیل برای جلوگیری از خوردگی های احتمالی فقط آب رادیات اضافه کن که مواد بازدارنده خوردگی داره.
    خیالت راحت چیزی اش نمیشه
    مردم با ماشیناشون خیلی خشن تر از اینی شما فکر میکنی رفتار کردن و وضع ماشینشون از ماشینای ناز نازی ماها بهتره

6. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان از آب رادیات های 2 لیتری و 4 لیتری استفاده نکن. فقط رنگ توشون هست و اکثرا با آب لوله کشی پر میشن.
    فقط از آب مقطر مغازه های تصفیه آب که هم آب تصفیه شده خوراکی و هم آب مقطر دارن استفاده کنید. آب مقطر +ضد یخ به صورت 50-50 یا با ضد یخ بیشتر.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان از آب رادیات های 2 لیتری و 4 لیتری استفاده نکن. فقط رنگ توشون هست و اکثرا با آب لوله کشی پر میشن.
    فقط از آب مقطر مغازه های تصفیه آب که هم آب تصفیه شده خوراکی و هم آب مقطر دارن استفاده کنید. آب مقطر +ضد یخ به صورت 50-50 یا با ضد یخ بیشتر.
    اگر بخواهیم به همه چیز مشکوک باشیم همون آب مقطر هم آب لوله است.
    من با سیستم های تصفیه آب و آماده سازی آب واسه سیستمهای خنک کننده سر و کار دارم.
    آب مقطر و یا آب جوشیده بسیار مستعد خورندگی هستن. آب لوله کشی بسیار مستعد رسوب گذاری هستش و خوردگی.
    دوستمون با توجه به هزینه تحمیلی دنبال راه حل میگرده که به عقیده من بهترین همون بود که عرض کردم.
    موفق باشید

--------------------------------
    هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز

9. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر بخواهیم به همه چیز مشکوک باشیم همون آب مقطر هم آب لوله است.
    من با سیستم های تصفیه آب و آماده سازی آب واسه سیستمهای خنک کننده سر و کار دارم.
    آب مقطر و یا آب جوشیده بسیار مستعد خورندگی هستن. آب لوله کشی بسیار مستعد رسوب گذاری هستش و خوردگی.
    دوستمون با توجه به هزینه تحمیلی دنبال راه حل میگرده که به عقیده من بهترین همون بود که عرض کردم.
    موفق باشید

--------------------------------
    هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز

راه حل پیشنهادی شما منطقی هست و صرفه به تعویض نداره برای دوستمون.
    ولی جهت اطلاع بقیه دوستان هیچ شک و شبهه ای در آب رادیات فله ای نیست . من مدتها در پرایدم آب رادیات میریختم (میشه گفت آب فله ای!) و رسوب زرد رنگ و قهوهای رنگ بسیار بدی گذاشت و با تعویض چندین بار آب رادیات با آب لوله کشی و در آخر با آب مقطر و ضد یخ مشکل حل شد که پیشنهاد تعمیرکار بود.
    سختی آب های مقطر بسته بندی شده اکثرا بالای 100 هست.
    آب مقطر تصفیه فروشی ها رو با دستگاه سختی سنج یکی از دوستان گرفتم همگی صفر بوده و کاملا قابل اطمینان هستند.
    لازم به ذکر میزان سختی آب لوله ها در شیراز بین 270 تا 400 در مناطق مختلف هست.
    استاندارد آب آشامیدنی 120 تا 130 هست.
    با تشکر.
    Last edited by becareful; 21-03-2014 at 11:43.

11. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

صرفا هم نباید50-50 گفت که ریخته بشه،بلکه به منطقه آب وهوایی بستگی داره مثلا برای جنوب درصد کمتری ضدبخ لازمه وبرای آذربایجان و...بیشتر...درصد ضدیخ روی قوطی نوشته که هر درصدی تا چه محدوده دمایی جواب میده...
    آب شیراز که همش پر گچ هست..

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دیروز بالاخره فرصت کردم بعد از تزدیک به 4 سال آب رادیاتور را کامل تعویض کنم
    آب مقطر از مغازه های تصفیه آب گرفتم به همراه ضد یخ ایرانول هایپر
    این بست های رادیاتور فابریکی خیلی بد قلق هستند به نظرم در کارخانه بوسیله یک دستگاه بسته میشه
    من که احساس کردم ممکن هست با این بست ها به مشکل بر بخورم دو تا بست جنت خریدم و خیال خودم را راحت کردم ضمن اینکه این بسط های فابریکی جنت را خوب نمیگیره
    خلاصه با باز کردن سینی زیر موتور به جنت پایین دسترسی پیدا کردم و جنت را باز کردم ولی جنت تقریبا آزاد بود و مقداری هم شوره اطرافش بود که حدس می زنم به خاطر جنس نا مناسب بست ها بوده باشه
    خلاصه آب تخلیه شده و با آب لوله موتور و رادیات را شستشو دادم و تمام آب را خالی کردم
    کمپرسور هم داشتم ولی لازم نشد و چند بار که محکم در لوله بالایی مخزن فوت کنند آب موتور کامل خالی میشه
    دو نکته را می گم به دوستان که خیلی مهمه :
    1-تندر مکانیزمش با پژو فرق می کنه حتما باید سرد هواگیری بشه و اگر مثل خانواده پژو گرم هواگیری کنید ترموستات خراب میشه(اتفاقی که اکثرا در نمایندگی های ناوارد پیش میاد)
    2-حتما بعد از هواگیری مخزن را تا جایی که میشه پر کنید و اصلا نترسید چون بعد از باز شدن ترموستات آب را می کشه پایین
    حدودا چیزی بین 5 تا 6 لیتر ظرفیت داره خنک کننده تندر و وقتی می خواهید پرش کنید پیچ هواگیری را باز کنید و وقتی مخزن پر شد چند تا فوت محکم درون مخزن بدمید تا حباب های هوا کامل از درپوش هواگیری خارج بشه
    با این کار(هواگیری سرد) حداکثر به اندازه نیم استکان محلول از موتور خارج میشه و خیلی ضد یخ به هدر نخواهد رفت(بر عکس هواگیری گرم)
    بعدشم 10 دقیقه بذارید موتور درجا کار کنه تا فن روشن و خاموش بشه و باقی هوا هم از سیستم خارج بشه و بعدش دیگه هیچ مشکلی نخواهد داشت
    یک نکته که داشت فراموش میشد این هست که بعد از پایان کار حتما بخش هایی را که به ضد یخ آغشته شدند بشورید مخصوصا زیر پیچ هواگیری چون دقیقا بالای گردگیر پلوس هست و اگر نشوریدش بعد از مدتی گردگیر پاره میشه و واسکازین گیربکس خالی میشه و خرج سنگینی روی دست شما میذاره( این اتفاق هم متاسفانه به کرات در نمایندگی ها پیش میاد)

صرفا هم نباید50-50 گفت که ریخته بشه،بلکه به منطقه آب وهوایی بستگی داره مثلا برای جنوب درصد کمتری ضدبخ لازمه وبرای آذربایجان و...بیشتر...درصد ضدیخ روی قوطی نوشته که هر درصدی تا چه محدوده دمایی جواب میده...
    آب شیراز که همش پر گچ هست..
    توجه داشته باشید که ضد یخ تنها خاصیت ضد انجماد نداره و ضد جوش و ضد پوسیدگی هم هست
    مثلا نقطه جوش ایرانول هایپر طبق گفته سازنده حدود 160 درجه سانتیگراد هست که با توجه به تحت فشار بودن مایع در خودرو میشه گفت تا 180 درجه هم جوش نخواهد آورد که خیلی مناسب هست مخصوصا در هوای گرم
    Last edited by ess_1362; 05-04-2014 at 08:06.

14. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان این سرویس اولیه رایگان که میگن تو کیلومتر 2500 باید رفت شامل چی هست؟
    دیر تر ببریم قبول نمی کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •