منچستر و ترس ؟ من فقط دو تا عکس گذاشتم اون پنالتی هم که میگی تلافی پنالتی لیگ بودش ..
گل اولم معلومه که همه توپ رد نشه
منچستر و ترس ؟ من فقط دو تا عکس گذاشتم اون پنالتی هم که میگی تلافی پنالتی لیگ بودش ..
گل اولم معلومه که همه توپ رد نشه
منچستر و ترسجالب بود
اون پنالتی کجا و این پنالتی کجا![]()
وقتی جامو بالا سر بردیم جالبتر هم میشه... راستی تو عکس اولی نظرت اینه که همه توپ از خط رد شده ؟
تو این عکس خوب مشخص نیست از تی وی دیدم از نما بالا تقریبا همه توپ رد شده بود
اما گل قشنگی بود فرانکی از 25 متری شوت زد گومز لایی خورد![]()
چرا این قدر بحثای الکی می کنید؟!
خواهشا بی خیال بشید چون در مورد داوری بخوایم بگیم خیلی چیزا میشه گفت...
برد چلسی رو تبریک میگم.... امیدوارم فردا آرسنال هم ببره که خیلی امیدوارم میشیم و روحیه بالایی می گیریم برای دبل کردن منچستر و در نهایت قهرمانی که این آخری ها خیلی بهش امید نداشتیم و واقعا خیلی می چسبه!
این گل لمپارد در مقابل گلی که به آلمان زد
دیگه خیلی رویا پردازانه نیست ؟برد چلسی رو تبریک میگم.... امیدوارم فردا آرسنال هم ببره که خیلی امیدوارم میشیم و روحیه بالایی می گیریم برای دبل کردن منچستر و در نهایت قهرمانی که این آخری ها خیلی بهش امید نداشتیم و واقعا خیلی می چسبه!![]()
اینم میتونه یکی از نقل و انتقالات جالب این فصل باشه اما بعید میدونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو 5 بازی اخیر که منچستر مقابل ارسنال بازی کرده 4بار منچستر برده و 1بار بازی مساوی شده...به امید برد امروز که 5میش باشه
به نظرم یونایتد باید بیشتر به فکر یک هافبک دفاعی یا میانی درجه یک باشه تا یک بال ،اینم میتونه یکی از نقل و انتقالات جالب این فصل باشه اما بعید میدونم
+
با این مبلغ بهتره تبس بازگردونده بشه .
منم گفتم که بعید میدونم...این ها خبرهایی هست که واسه دیدن عکس العمل طرفدرها میزارن...نمیتونه صحت داشته باشه...فرگوسن بارها گفته که تیمی رو که میخواد داره فقط 1بازی ساز بزرگ میخوایم...که یا پاستوره که پالرمو مبلغش رو خیلی بالا گفته و میگه کمتر از 70 تا نمیدهبعدشم اسنایدر که همیشه میگه منچستر باشگاه خوب و بزرگیه اما من تو اینتر راحتم!
کاش بتونیم یه بازی ساز خوب بیاریم فصل بعد.
برای کسایی که میخوان پاستوره رو بیشتر بشناسن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بچه ها مثل اینکه نویر رسما اعلام کرده مقصدش المان و بایرن مونیخ هست....ما میریم دخه ا که به توافق رسیدیم رو میگیریم...به پای نویر نمیرسه اما ازش دست کمی نداره
اینم اطلاعات در مورد دخه اکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shutdown; 01-05-2011 at 10:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)